Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2015 20:58 - За дебилните прояви на солидарност и толерантност...
Автор: mt46 Категория: Бизнес   
Прочетен: 2838 Коментари: 11 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
За дебилните пърформънси на солидарност

Селекция анализи от мрежата, Споделено от мрежата · 15/11/2015 · 17:09

image

Калина Андролова

И за някои други детайли

Ужасяващо е  това да се опитваш да трансформираш гнева на хората от смъртта, терора, лъжата и сбърканите политики в дебилни пърформънси на солидарност. Париж вече веднъж преживя смъртта като пърформънс…Je suis Charlie. Някакво пост-трагично-забавление с цветя и плакати, снимки и шествия, свещи и изкуство… Днес отново това се повтаря, точно както „правилника” за цветни революции (снимки на протестърка, целуваща полицай, пиана, балони и свирки). Извадиха дори пиано в Париж да посвирят за убитите.

Унищожаването на нормалната менталност на гражданите ми изглежда най-голямото престъпление от серията стратегии на хибридната война. Неприятно е да виждаш завличането на човешките емоции на хората в капана на целенасочената употреба за решаване на геополитически цели. Гневът на гражданите, който би трябвало да отключи революция, да помете идиотската политическа класа и да поиска нови хора на върха с нови концепции за политика, е отклоняван умело в сълзлива дружелюбност. „Сложи си френското знаме! Да поплачем заедно! Да се борим толерантно с тероризма, който съсипва универсалните ни човешки ценности!” „Няма да унищожите демокрацията ни!” И така нататък, всякакви инфантилности от този сорт. Какво гениално и перфидно отклоняване от истината! Никой на никого не търси отговорност. Просто свирим на пианото и носим цветя. А войната за разграждане на нашите мисли, за разграждане на нашата свобода, за разграждане на нашата национална сигурност – продължава. Това не е видима война. Видимата война е само етюд на невидимата кражба на нашите права да бъдем човеци, да знаем истината, да определяме политиката и начина, по който да живеем. Европа е на смъртния си одър – раздърпана, хаотична, намачкана, обедняваща, подготвяна за грабеж, за източване на капиталите, за смяна на същността й. Европейският континент ще се превърне в гето. Така никога няма да има Евразия, ще има просто Азия, а там стратегиите са други.

Това е истинското нещастие. Винаги е имало смърт, терор, убийства. Но истинското нещастие е да не разбираш защо се случва терорът и да продължаваш да го търсиш. Да го дърпаш за опашката. Колективният Запад среща собствената си лъжа. И реагира на лъжата пак с лъжа. Покрива ужаса с пърформънси. Западът посреща атентатите в други части на света с една чувствителна невежливост. Руснаци, турци, сирийци, иракчани, африканци, украинци, нека мрат! Тези смърти нямат значение. Но виж, европейската смърт на хора е нещо съвсем друго. Следва да поплачем, да сложим знамена и да поръсим всичко с фалшиви клишета. Въпреки високомерното разделение, Европа не може да се съхрани. Лъжата я унищожава отвътре. Това се нарича управление на менталната реалност. Да смяташ действителността за друго нещо. Да определяш истината с нейната противоположност.

За да бъде изграден глобализираният хаос бе работено много. Така най-накрая дори Париж (вечният интелектуален бунтар) стигна до своя патетичен президент глупак, който е комично отражение на вътрешната несъстоятелност на нашия свят. Толерантност, демокрация, „ще се разправим безпощадно” и прочее. Тотална безпомощност. Оланд е изображение, съвкупен образ на проблема на Европа. И този проблем е много, много тежък. Защото става дума за криво (фалшиво) възприятие на действителността.

Интересен е коментарът на Полша по повод атентатите в Париж. Министърът по европейските въпроси Конрад Шимански казва: „Атентатите още веднъж потвърждават решението ни да затворим границите за бежанците. Тежките последствия от атентатите засягат пряко единството в Европа. Тези атентати в Париж са епизод от война. Те са една нова криза, която се наслагва върху съществуващата вече криза.” Атентатите са част от европейската криза, а тя самата е интегрална част от генералната криза на Запада. Логично следва въпросът: „А каква е генералната криза на Запада?”

Сегашната световна финансова система приближава „предела” на своите възможности. Ненапразно Путин в съболезнователната си телеграма до Оланд подчерта, че не само изпълнителите, но и поръчителите трябва да понесат заслужено наказание. САЩ усещат, че глобалният им захват върху света се изплъзва, и опитвайки се да отложат загубата на влияние, умело използват цивилизационните противоречия, за да насаждат конфликти и хаотизация на обособени пространства от света. Хаотизацията на отделни страни и цели региони води до това, че от там се изнасят (изтичат) парите. Този факт не бива да се подценява и да се смята за лекомислена теза. Финансовият ресурс напуска размирните региони и търси убежище в безопасни тихи заливи на сигурността. Доскоро за такива се считаха офшорките, места като Кипър и Вирджинските острови, но днес тяхната слава е вече в миналото. Американските специални служби направиха всичко, за да свалят сигурността на банковата тайна от тези легендарни места. Това се случи и с Швейцария, където, знаете, вече няма банкова тайна, ако американците пожелаят издирването на някаква личност. Всички тези зони на капитала отдавна не гарантират анонимността и безопасността на своите клиенти. Ето защо всички парични средства, търсещи убежище от зоните на хаос, войни, терор и пр., не без паника се отправят към САЩ. Това се вижда дори от котировките на промишления индекс Дау Джоунс. През последните няколко години парите, идващи от зоните на хаоса, потънаха в акциите на американската борса. И въпреки стагнацията на американската икономика, борсовите показатели за стойността на ценните книжа бият всички рекорди.

Интересно е това как много терористи напоследък взимат най-първо своите паспорти и отиват да правят атентати като „удобно” поставят на видно място своите легитимни документи, току до убитите, че да може полицията по-лесно да разбере какво се случва и кой е виновен. В последните години „кукловодите” на подобни сюжети много подценяват останалата част от човечеството или по-скоро наглостта им е толкова наедряла, че не им пука от съшиването с бели конци. Убедена съм, че е второто. Абсолютната власт ражда разгулния разврат на деспота, който всичко си позволява. Немалко империи са загинали от това. Деградация и морална разруха, идващи от самата същност на абсолютизма. Терорът е неизменна част от имперската поддръжка в етапа на разпада.

Палмира и Ракка са две ключови точки, през които минава най-късият икономически изгоден път на стратегически желаните тръбопроводи от Катар и Саудитска Арабия към Турция, а от там към Европа. Турция е заинтересована да бъде енергиен хъб на Европа, затова тя също преследва свалянето на Башар Асад. Зад проекта за доставянето на катарски и саудитски енергийни ресурси в Европа стои стратегията на САЩ и Великобритания, която цели пълното изтласкване на руския доставчик от европейските пазари. Президентът Асад се противопостави на този проект и подписа споразумение за транспортирането на газ по трасето Иран-Ирак-Сирия, което би трябвало да излезе до средиземноморското крайбрежие (но не турското) с потенциал за захранване на Европа. Това категорично отключи гражданската война в Сирия. Въпреки касапницата в момента в региона, САЩ планират чрез сухопътна акция да овладеят стратегическите точки Палмира и Ракка. Затова те вече са склонни Асад временно да остане президент, докато се измисли друго решение. Тъй като териториите са разкъсани и има възможност за обособяване на автономни райони, които могат да бъдат контролирани.

В коалицията на САЩ влизат около 65 страни (всякакви, включително страни-джуджета). От тях 12 изпратиха самолети, които да бомбардират „Ислямска държава” заедно с американците. Но всички тези държави отказват да участват в сухопътна операция. Проблемът е, че никакви територии не могат да бъдат овладяни без сухопътна операция. Войната е безсмислена, ако не можеш да прибереш ресурсите, за които си водил битките. Едно клане в Париж е добър аргумент за включване на Франция в сухопътна операция под мотото „Да бием терористите!” Моментът за това участие е насилен във времето, тъй като Русия се включи във войната в Сирия. Не би следвало да се допуска Русия да получи всичко след края на войната, затова е особено важно американската коалиция да придобие конкретни територии сега! Установяване на присъствие, което по-късно е невъзможно да бъде променяно (спомнете си Германия).

Източник: Списание „A-specto“

www.memoriabg.com/2015/11/15/za-debilnite-parformansi-na-solidarnost/

Търпими /толерантни/ ли сте към всичко и всички? Ами търпете!... Нашето търпение е добре дошло за световните злодеи, боклуци, паразити, убийци...
"Между другото «толерантност» е медицински термин и представлява диагноза. В медицинския речник четем: «Толерантност — това е снижаване на съпротивителните сили на организма към вредни външни инфекции»...




Гласувай:
19


Вълнообразно


1. kvg55 - Много точен и синтезиран коментар, ...
16.11.2015 21:15
Много точен и синтезиран коментар, обединяващ разискваните в блога въпроси.
цитирай
2. gosho568 - Точен анализ на случващото се в момента!
16.11.2015 21:22
Толерантността в Европа, вече дава своите терористични "плодове" (атентати)... Поздрави!
цитирай
3. raders - :))) Бой по тиквите и вън от гьола!
16.11.2015 21:43
:))) Бой по тиквите и вън от гьола!
цитирай
4. mt46 - Да... Ето още нещо - http://www.memoriabg.com/2015/11/16/putin-idil-g20/
16.11.2015 21:59
kvg55 написа:
Много точен и синтезиран коментар, обединяващ разискваните в блога въпроси.


Путин в сензационно разкритие: ИДИЛ се финансира от 40 държави, вкл. от Г-20

от Memoria de futuro в Избор на редактора · 16/11/2015 · 19:10

putin-tr

Владимир Путин сенационно обяви пред журналисти непосредствено след срещата на Г-20, че е споделил информация от руското разузнаване със своите колеги от Г20 за финансирането на Ислямска държава: изглежда терористите са финансирани от 40 държави, някои от които са членки на Г20.

„По време на конференцията представих примери, базирани на наша информация, за финансиране от частни лица на различни части на Ислямска държава. Тези пари, както ние установихме, идват от 40 държави и някои от членките на Г20 са сред тях“, каза Путин пред журналистите.

Путин също така говори и за спешната нужда от контрол над незаконната търговия с петрол на Ислямска държава. „Показах на колегите ни снимки, заснети от космоса и от летателни апарати, които ясно демонстрират мащаба на незаконната търговия с нефтени продукти.“, каза той. „Колоната от презареждащи автомобили се простираше десетки километри, така че от височина 4000-5000 метра те продължаваха отвъд хоризонта“, добави Путин, сравнявайки конвоя с тръбопроводните системи за газ и нефт.

Сега не е правилното време да се опитваме да разберем коя държава е повече и коя по-малко ефективна в борбата с Ислямска държава, тъй като в момента е необходимо общо международно усилие срещу терористичната групировка, каза Путин.

g20Той потвърди отново готовността на Русия да подкрепи въоръжената опозиция в Сирия в борбата ѝ срещу Ислямска държава. „Някои въоръжени опозиционни групировки смятат, че е възможно да започнат активни действия срещу Ислямска държава с помощта на Русия. И ние сме готови да предоставим въздушна подкрепа. Ако това се случи, то може да стане добра основа за по-нататъшна работа за разрешаване на политическата ситуация“, каза той. „Наистина се нуждаем от подкрепата на САЩ, европейските народи, Саудитска Арабия, Турция, Иран“, добави президентът.

Путин посочи промяната в становището на Вашингтон относно съдействие с Москва в борбата срещу терористите. „Трябва да насочим усилията си конкретно към предотвратяването на терористични атаки и борбата с тероризма в световен мащаб. Предложихме да съдействаме [на САЩ] в усилията им срещу Ислямска държава. За съжаление, американските ни партньори отказаха. Те просто изпратиха писмена бележка, гласяща „отказваме предложението ви“ – каза Путин – „Но животът винаги се развива, при това в много бързи темпове, и често ни дава уроци. И мисля, сега всички осъзнават, че ефективна борба [срещу тероризма] може да бъде проведена единствено съвместно.“

Според Путин на първо място трябва да се реши кои групировки в Сирия могат да бъдат счетени за терористични организации и кои могат да бъдат причислени към въоръжена, но въпреки това легитимна част от сирийската опозиция. „Усилията ни трябва да бъдат концентрирани върху войната с терористични организации.“
цитирай
5. leonleonovpom2 - Една изключително умна жена!
16.11.2015 22:11
Назовава и определя точно нещата!
Европа се е превърнала в жертвено агне Очакващо кротко ножа на терориста След него, друго и друго, също чакащи реда си, без значение какви са им имената
И оплаквачи, смятащи ,че със сълзите си ще омилостивят палача? Всуе, напразно!
Проблемът не е станалото вече в Париж а, че това утре може да се повтори, хипотетично, навсякъде в Европа!
Затова тази наивност ,да се посрещат по християнски маршируващите по улиците "бежанци" и те да преминават безпрепятствено границите едва сега ясно даде да се видят резултатите, които тя произвежда!
Утре ще плачем за някой нов Париж, може и нашият град да е!
Даже може и нова игра да се измисли- Кой е следващият?
Ами заслужаваме си го!
Поздрави, Марине!
цитирай
6. mt46 - Толерантността е заблуда... Нима вълците са толерантни към овцете?...
16.11.2015 22:34
gosho568 написа:
Толерантността в Европа, вече дава своите терористични "плодове" (атентати)... Поздрави!

цитирай
7. mt46 - Мда...
16.11.2015 22:37
raders написа:
:))) Бой по тиквите и вън от гьола!

Ето какво прочетох преди малко /чак не мога да повярвам/ -
http://clubz/30606-daniel_mitov_nikakvi_bejanci_poveche

Веселин Желев

България няма да приема повече бежанци, дори Европейският съюз да иска това от нея, каза днес външният министър Даниел Митов. По думите му да се обсъждат квоти за пренасочването им вече е абсурдно и Европа трябва приоритетно да се заеме с охраната на външните си граници и връщане на мигрантите без право на международна закрила.

Решението на проблема трябва да се търси в корена му и сухопътна въоръжена операция срещу "Ислямска държава" в Сирия и Ирак изглежда неизбежна, но за нея трябва широка международна коалиция с участие на страни от региона и консенсус за целите ѝ, каза още първият ни дипломат.

"Държавите, които са за такъв тип мерки (за укрепване на външните граници на ЕС - б.а.), вече са мнозинство, смея да твърдя", каза Митов след съвет на външните министри на ЕС, който се състоя днес в Брюксел. "Вие знаете, че българската държава до голяма степен е осигурила адекватната охрана на външната граница на ЕС,... но други държави трудно се справят с това предизвикателство. Не можем да ги обвиняваме, защото те имат съвсем друг тип граница. Но в същия момент на тези държави трябва да се помага", добави той в очевиден намек за Гърция, през която в момента тече главният миграционен поток от Близкия изток през Турция към Европа.

Разследването на петъчните атентати в Париж установи, че е твърде вероятно поне един от извършителите им е влязъл в Европа през гръцкия остров Лерос, който се намира край турския малоазийски бряг и е редовна цел на нелегалния трафик на мигранти от Сирия, Ирак, Афганистан.

"Аз казах ясно: Ние трябва да дадем отговор на ЕС какъв е капацитетът на Европа. Европа не може да приема безкрайно много хора. И социалните системи, и образователните системи няма да издържат на един подобен натиск, - каза Митов. - Европа трябва да демотивира миграционните потоци към своята територия".

Квотите за преместване на мигранти с право на международна закрила от едни страни на ЕС в други вече не работят, даде да се разбере той.

"Ясно е, че имаше етап, в който това се обсъди. България отдавна вече е заявила, че дори и да им такава квотна система, ние отдавна сме приели достатъчен брой бежанци и съпоставено с нашия брутен вътрешен продукт и именно съпоставено на глава от населението, ние сме поели нашия ангажимент. Други държави членки на ЕС имат много още какво да направят по тази тема", заяви министърът.

И бе категоричен:

"Но да обсъждаме квоти вече е абсурдно! Това не е начинът, по който да се справим с проблема или да подхождаме към него. Това са палиативни, временни мерки, с които се преразпределя тежестта и отговорността, но в същия момент ние трябва да обръщаме внимание на защитата на външните си граници и на корена на проблема, а това е именно конфликтът в Сирия".

Следващ приоритет по думите му трябва да са връщанията на икономически мигранти.

"Защото какво се получава: Ако кандидатстваш и получиш статут на бежанец, оставаш, ако не го получиш, пак оставаш", коментира той.

"Повече от година се нанасят въздушни удари, без "Ислямска държава" да е унищожена, - каза външният министър. - В същия момент всички са наясно, че в един момент ще се стигне и до военна намеса на място със сухопътни войски. Няма как "Ислямска държава" да бъде изкоренена без подобен вид намеса. Въпросът е откъде идва тя и как точно се организира. Защото всички са наясно, че тук трябва много по-широка коалиция, която да включва и държавите от региона, която да създава консенсус,... който после да не създава усещането на нова западна намеса, създала хаос и практически не решила нищо, но довела да нови разделения".

Министърът подчерта, че никой на днешния Съвет по външни работи не е обсъждал военна операция, но в хода на дебатите няколко пъти е било споменато, че политическото решение е това, което Европа трябва да търси, но че, когато става дума за "Ислямска държава", там без категорична военна намеса, нищо няма да се получи и че тук става дума за държавите от региона, на чиято територия се води войната.

Митов беше уверен, че същите въпроси ще се обсъждат и в НАТО, но че съюзниците не "могат да захвърлят надеждата за политическо решение много бързо". Той се позова на неочаквания доскоро дипломатически успех Саудитска Арабия, Иран и Турция да седнат на една маса на преговори за Сирия във Виена.

България е била сред първите европейски страни, които са започнали разговора за такава дипломатическа инициатива и е опровергала скептицизма, с който тя е била посрещната, подчерта Митов.

"Не можем да твърдим, че в един момент няма да се стигне до консенсус и за съвместна военна операция, а може да се намери и друга форма", каза той.
цитирай
8. mt46 - Здравей, Лео!...
16.11.2015 23:07
leonleonovpom2 написа:
Назовава и определя точно нещата!
Европа се е превърнала в жертвено агне Очакващо кротко ножа на терориста След него, друго и друго, също чакащи реда си, без значение какви са им имената
И оплаквачи, смятащи ,че със сълзите си ще омилостивят палача? Всуе, напразно!
Проблемът не е станалото вече в Париж а, че това утре може да се повтори, хипотетично, навсякъде в Европа!
Затова тази наивност ,да се посрещат по християнски маршируващите по улиците "бежанци" и те да преминават безпрепятствено границите едва сега ясно даде да се видят резултатите, които тя произвежда!
Утре ще плачем за някой нов Париж, може и нашият град да е!
Даже може и нова игра да се измисли- Кой е следващият?
Ами заслужаваме си го!
Поздрави, Марине!

Ударът върху Европа, освен хуманитарен, е и икономически... Сега ще се отделят повече пари за службите, за военните, за борбата с тероризма... Кой ще плаща за безумната политика на западняците - европейските народи, обикновените хора и данъкоплатци ...
Поздрави!...
цитирай
9. mt46 - http://www.budnaera.com/201504f/1509280720.html
16.11.2015 23:09
Унгарският премиер Виктор Орбан, който подкрепя твърда линия по отношение на кризата с мигрантите, заяви, че Европа е била предадена от конспирация, водена от могъщи финансисти, левицата и представители на неизборни длъжности, съобщава Франс прес.

"Европа беше предадена, ако не защитим интересите й, континентът няма повече да принадлежи на гражданите, които живеят тук", заяви Орбан на конференция в Будапеща.

Той назова конкретно американския финансист от унгарски произход Джордж Сорос. Плановете "на добре организирани финансисти, тези които мислят отвъд националните държави, и на ръководители които никога не са били избирани" може да станат реалност, заяви Орбан. Той обвини левицата в Европа, че работи за отслабване на националните държави в полза на международното измерение и космополитизма.

"Трудно е да си представим", че големи европейски страни, притежаващи "огромни добре функциониращи разузнавателни служби" може да не са били подготвени за ежедневния приток на хиляди бежанци в Европа, каза Орбан. "Хората се съмняват, че това може да не е било случайност", добави той.

Освен това Орбан заяви днес в интервю за общественото радио, че Сорос оказва значителна подкрепа на активистите, "които искат да подкрепят всичко, отслабващо националните държави".

Унгария обяви, че има намерение да оспори квотите, определени от ЕС, за разселване на бежанци сред страните членки. Будапеща ще откаже да приеме търсещите убежище, изпратени на унгарска територия от Западна Европа.

"Кой в Европа е гласувал, за да позволи на хората да пристигат незаконно с милиони и след това да бъдат разселвани" в страните от ЕС, попита унгарският премиер в същото интервю.

"Това, което се случва днес, не се случва на демократична основа", добави Орбан и заяви, че ЕС е изоставил законността за сметка на анархията. "Имиграцията е културен проблем, заложена е нашата идентичност", смята унгарският премиер.

fbr

Четете още на: http://www/201504f/1509280720.html#ixzz3rgtvCISJ
Научете за преследването на Фалун Гонг от Китайската комунистическа партия
цитирай
10. dimat - За съжаление,с "Европа" вече всичко е свършило!
20.11.2015 00:17
Тя вече е в клещите на ислямистките бойни групи,засега "спящи".Просто,ще бъдат довъоръжени и ще чакат сигнал за действие.

Циркът с "Ислямска държава" също е на приключване и същата в скоро време просто ще бъде изведена като съхранена бойна единица,за следващото огнище,което се подготвя,най-вероятно,в Африка.

Сирия по всичко изглежда ще бъде поделена между няколкото "победители" на ИД и с нейната цялост ще бъде свършено.

Башар Асад със сигурност ще слезе от политическата сцена,най-вероятно чрез "избори",при което много е вероятно той просто да не се кандидатира и ще заеме някаква почетна длъжност,запазвайки и живота си и авторитета си.

Наколкото милиона бежанци в съседните страни ще бъдат разселени по отделните зони,преди всичко на религиозен принцип и така окончателно ще бетонират полученото статукво.

...И остава за решаване един много важен и горещ въпрос - кюрдския,от който може да пламне нов фитил и допълнително разкрояване картата на Близкия Изток ,което ще засегне поне 4 държави - Турция,Иран,Ирак и парчето от Сирия населено преимуществено с кюрди.

Така се оформя един голям проблем,който е трудно да се разбере,как може да се реши,особено засегнатите от него Турция и Иран...преди всичко,Турция,като член на НАТО и с втората по големина армия в алианса.

Ако тук от краварите се тръгне по пътя на компенсации,за сметка загубата на кюрдските територии,Турция може да бъде компенсирана с част ,или целите Балкани,където баш на топа на устата е Ганю Балкански(То нали Тиквун ходеше непрекъснато на поклонение там - може и да ни е харизал).

Изобщо,че ще си отваряме бузите на дупетата е ясно,ама,на каква страна ще ги насочим?!

И накрая,как човек да не вярва в "конспирации",като преди десетина години във в-к "Строго секретно" видях американска карта за района от Средиземно море,до Индия с куп новопоявили се държави и цялостното му прекрояване,за която "официална Америка" казвала,че било частно виждане на пенсиониран полковник.

Аха.....
цитирай
11. mt46 - За мен е трудно обяснимо как Европа е проспала това... Конспирации има, но някои са преувеличени...
20.11.2015 19:06
dimat написа:
Тя вече е в клещите на ислямистките бойни групи,засега "спящи".Просто,ще бъдат довъоръжени и ще чакат сигнал за действие.

Циркът с "Ислямска държава" също е на приключване и същата в скоро време просто ще бъде изведена като съхранена бойна единица,за следващото огнище,което се подготвя,най-вероятно,в Африка.

Сирия по всичко изглежда ще бъде поделена между няколкото "победители" на ИД и с нейната цялост ще бъде свършено.

Башар Асад със сигурност ще слезе от политическата сцена,най-вероятно чрез "избори",при което много е вероятно той просто да не се кандидатира и ще заеме някаква почетна длъжност,запазвайки и живота си и авторитета си.

Наколкото милиона бежанци в съседните страни ще бъдат разселени по отделните зони,преди всичко на религиозен принцип и така окончателно ще бетонират полученото статукво.

...И остава за решаване един много важен и горещ въпрос - кюрдския,от който може да пламне нов фитил и допълнително разкрояване картата на Близкия Изток ,което ще засегне поне 4 държави - Турция,Иран,Ирак и парчето от Сирия населено преимуществено с кюрди.

Така се оформя един голям проблем,който е трудно да се разбере,как може да се реши,особено засегнатите от него Турция и Иран...преди всичко,Турция,като член на НАТО и с втората по големина армия в алианса.

Ако тук от краварите се тръгне по пътя на компенсации,за сметка загубата на кюрдските територии,Турция може да бъде компенсирана с част ,или целите Балкани,където баш на топа на устата е Ганю Балкански(То нали Тиквун ходеше непрекъснато на поклонение там - може и да ни е харизал).

Изобщо,че ще си отваряме бузите на дупетата е ясно,ама,на каква страна ще ги насочим?!

И накрая,как човек да не вярва в "конспирации",като преди десетина години във в-к "Строго секретно" видях американска карта за района от Средиземно море,до Индия с куп новопоявили се държави и цялостното му прекрояване,за която "официална Америка" казвала,че било частно виждане на пенсиониран полковник.

Аха.....

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19249369
Постинги: 3708
Коментари: 45239
Гласове: 149392
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930