Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2017 22:06 - Вампирите на 21-ви век
Автор: mt46 Категория: Бизнес   
Прочетен: 765 Коментари: 8 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Кои са вампирите на 21-ви век?!   Днешният ни живот е така устроен, че ние постоянно изпитваме негативни емоции и заради тях напразно изразходваме много от енергията си (жизнените ни сили). Това е нарочно направено, за да не се съпротивляваме на Системата...
Жизнената енергия на човека си има различни наименования в различните народи и религии още от древни времена - в индийските религии тя е наречена „прана", в християнството - „вятър", в Китай - „ци", а на Запад - „биоенергия". Всичко това са само различни наименования, но енергията е една и съща. И няма никакво съмнение, че тази енергия съществува. Ние не можем да я видим (освен хората на високо ниво на еволюционното развитие), но пък ние, обикновените хора, можем да видим резултатите от нейната работа.
Всеки ден, извършвайки всякакви действия, ние изразходваме енергия. Дори размишлявайки, пак губим от нея. Енергията и съзнанието на човека са взаимносвързани. Ако изразходваме прекалено много енергия, съзнанието ни отслабва и деградира; съзнанието на човека се превръща в съзнание на животно: интелектът се понижава, моралът деградира, отслабва силата на волята. А това е много добре известно на нашите непримирими врагове - „световното правителство", което напълно съзнателно ни манипулира, принуждавайки ни да губим колкото може повече енергия. Та нали хората със слаба енергия по-лесно се манипулират, тяхното поведение действително почти не се отличава от поведението на стадните животни.
Задачата на „световното правителство" е да ни принуди да изразходваме напразно нашата енергия. Затова постоянно ни изпращат на безсмислена работа, вкарват ни в безполезни спорове, в локални войни, предлагат ни нискокачествена храна, развлечения и прочее животински радости.
А задачата на всички умни хора е да съхранят своята енергия; максимално да я фокусират за решаване на реално важните задачи (а не на тези, които са ни натрапени от „световното правителство" с помощта на образованието, рекламите и средствата за масова информация); да не позволяват тази наша енергия да изтича напразно. Това е най-истинската война - войната за нашата биоенергия, за нашата жизнена сила. А чрез какви методи го постигат?

ЗА ПОВЕЧЕТО ХОРА РАБОТАТА Е ФОРМА НА РОБСТВО

Обществото е устроено по такъв начин, че реално полезна работа
например производството на храна и дрехи се изпълнява от 5 до 10 на сто от населението. Всички останали се занимават с безсмислена и вредна дейност. Седим си цял ден, без да вършим нищо полезно, а времето и енергията се унищожават. Освен това подчинените често влизат в конфликт с началството, ние се опитваме да направим кариера и да навредим на нашите колеги, да ги изритаме по-надолу и да заемем тяхното място. Постоянно ни заплашват с уволнение, а ние се страхуваме. И пак - много енергия отива напразно, а нашето съзнание се превръща в съзнание на животни. Началниците ни принуждават да извършваме множество глупави и безсмислени постъпки (това ни дразни). Ако няма работа, ни карат да убиваме времето - нищо да не правим (или да имитираме интензивна дейност) цели 8 часа на ден. И още 1-2 часа са нужни, за да идем и да се върнем от работа, стоим по спирките, блъскаме се в градския транспорт. Дразним се и се ненавиждаме един друг - изразходваме енергия.
Откровено казано, за повечето хора работата е форма на робство. Те не могат да я напуснат, защото без заплата не могат да живеят. Та нали нищо друго не умеят и не желаят да умеят, освен „имитация на бурна дейност". Условията в обществото практически не позволяват на човек да оцелее, ако не работи. Повечето хора просто не са в състояние да си създадат собствен бизнес, освен това активно им се пречи от властите. Остава им само да бъдат роби на своя началник.

БИЗНЕСЪТ Е КАТО ЗАКОНА НА ДЖУНГЛАТА, КОЙТО СЕГА НАРИЧАМЕ КОНКУРЕНЦИЯ

За откриване дори на малък бизнес ни заставят да харчим много пари, да губим много време, а също и прекалено много енергия. Но дори и да успеем (малко успяват), това е само началото на нашите проблеми. Редовно ни нападат бандити, конкуренти, полиция, данъчни, пожарникари и прочее „органи".
Вместо да развиваме своя бизнес, да подобряваме качеството на продукцията и услугите, ние изразходваме изключително огромна енергия и много време за т.нар. конкуренция. Всъщност конкуренцията не е нищо повече от това, което наричаме закона на джунглата или борба за оцеляване по принципа „силният изяжда слабия". Конкурентите взаимно се изтощават един друг. А ситуацията на пазара е такава, че печелят бизнесмените мошеници: тези, които са успели да излъжат хората и да им продадат некачествена продукция на висока цена. В резултат на това честните бизнесмени не издържат конкуренцията и се разоряват. Естествено, те се дразнят от това, ненавиждат опонентите си и губят много енергия.
Затова не можем да развиваме бизнес, не можем да произвеждаме качествено. Ние просто нямаме време. Ние изработваме някакъв боклук, закачваме му красив етикет и го продаваме за много пари. Или пък се разоряваме и ставаме роби - работим за някакъв мошеник, който е съумял да избута някого от пазара, продавайки красива вехтория, изработена от нископлатени роби в Азия.

ЯДЕМ ХРАНА, ОТ КОЯТО ЗАТЪПЯВАМЕ, ДЕГРАДИРАМЕ И ИЗРАЗХОДВАМЕ НАПРАЗНО ЕНЕРГИЯТА СИ

С помощта на промиване на мозъците чрез средствата за масова информация и рекламата (а всичко това е под контрола на „световното правителство") хората са принудени да купуват вредна и скъпа храна. Например газираните напитки, които не само ни правят дебели (заради голямото количество захар), но ни правят и тъпи. Те превръщат нашата енергия в топла вода, която ние веднага изхвърляме в тоалетната. Какъв е смисълът? - никакъв, само вреда за тялото! Заради загубата на топлото ние боледуваме много по-често, ставаме физически по-слаби. И на всичкото отгоре нашето тяло продължава да затлъстява.
Същото е и с другите популярни продукти, които често се рекламират. По принцип те съдържат голямо количество мазнини и химия (вкусови добавки, оцветители, консерванти) при пълна липса на полезни хранителни вещества. От такава храна бързо затъпяваме, деградираме, изразходваме напразно енергията си за преработване на боклука. А праната, така необходима на организма, изцяло отсъства там, нея я има само в пресните зеленчуци и плодове, които повечето граждани не могат да купят. Нали ги продават на високи цени (разбира се, при нулева себестойност) и това също не е случаино, а по указание на „световното правителство".

АЛКОХОЛЪТ, ТЮТЮНЪТ И НАРКОТИЦИТЕ СИЛНО ЗАМЪРСЯВАТ ЕНЕРГИЯТА НИ И Я УНИЩОЖАВАТ

Алкохолът е силен легален наркотик, с който са залети всички магазини. Населението всеки ден вижда тези наркотици и тъй като волята на простите хора е слаба, те не могат да не си купят. Същото е с цигарите, кафето, чая, какаото, захарта и другите „слаби", но вредни наркотици. Всички те силно замърсяват енергията ни и я унищожават.
А с помощта на т.нар. „борба с наркотиците" средствата за масова информация ежедневно в новините си рекламират такива наркотици като хероин, кокаин, екстази и други. Хората всеки ден четат за това, поради което рано или късно у тях възниква желанието да пробват. По този начин простият човек изразходва енергията си и деградира умствено. Разбира се, в резултат на това алкохолиците и наркоманите често боледуват, което е следствие от загубата и замърсяването на тяхната енергия.

Яна БОЯДЖИЕВА

savremennik-syvremennik.blogspot.bg/2011/11/21.html

*   *   *
"Стано, Стано, как да те възстановя?" -
викам си така на простата глава...

Марин Тачков
Гласувай:
19
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - Самите отношения между хората са ...
10.08.2017 22:25
Самите отношения между хората са някак си вампирски. Отнемаме си силите един друг, вместо да се зареждаме един от друг. Алкохолът и тютюнът също ни унищожават. Отделно държавните и общинските институции при допир с тях ни изпиват силите. Същото правят и медиите.
цитирай
2. hel - Самата истина, за съжаление. Же...
11.08.2017 01:20
Самата истина, за съжаление. Жестоко е.
цитирай
3. wonder - Когато фактите говорят. . . И е ну...
11.08.2017 07:48
Когато фактите говорят...
И е нужно... назад към Природата...
Пречистването започва с посаждането на дърво.
цитирай
4. stariatb - Здравейте, "mt46"!
11.08.2017 14:07
Пак сте намерили тема, трудна за коментар и авторка, трудна за оспорване. Наместо да радва и да ражда, тя се заела да обяснява най-необяснимото. Пък, може би, може и едното и другото.
Пък аз, докато четях статията, се омотах и затънах в смисъла на някой природни и обществени закони, а също и на някой политически и религиозни теории, които все не разбирах достатъчно.
Но здраве да е. Всички не можем еднакво. Може би, затова и получаваме различно.
цитирай
5. mt46 - Така е. Може би в съвремието има повече вампиризъм /в сравнение с миналото/...
11.08.2017 22:30
kvg55 написа:
Самите отношения между хората са някак си вампирски. Отнемаме си силите един друг, вместо да се зареждаме един от друг. Алкохолът и тютюнът също ни унищожават. Отделно държавните и общинските институции при допир с тях ни изпиват силите. Същото правят и медиите.

цитирай
6. mt46 - Да. Но едва ли това е само конспирация...
11.08.2017 22:31
hel написа:
Самата истина, за съжаление. Жестоко е.

цитирай
7. mt46 - ...
11.08.2017 22:47
wonder написа:
Когато фактите говорят...
И е нужно... назад към Природата...
Пречистването започва с посаждането на дърво.

Още Русо е призовал: "Назад към природата!" Но цивилизацията е безмилостна, все повече ни отдалечава от природата...
цитирай
8. mt46 - Благодаря за мнението! Малцина се замислят...
11.08.2017 22:49
stariatb написа:
Пак сте намерили тема, трудна за коментар и авторка, трудна за оспорване. Наместо да радва и да ражда, тя се заела да обяснява най-необяснимото. Пък, може би, може и едното и другото.
Пък аз, докато четях статията, се омотах и затънах в смисъла на някой природни и обществени закони, а също и на някой политически и религиозни теории, които все не разбирах достатъчно.
Но здраве да е. Всички не можем еднакво. Може би, затова и получаваме различно.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 10036660
Постинги: 2205
Коментари: 33751
Гласове: 102028
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031