Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2016 12:19 - АЕЦ "Козлодуй" празнува 30 години от Чернобил
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4150 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
По случай тържествения юбилей (утре, 26-ти април) в края на миналата седмица (из)родния клон на ядрената мафия обяви конкурс за детска рисунка. Децата винаги са били любимата жертва на ядрената мафия. Конкурсът е наречен "регионален", НО не е посочено за кой точно регион става въпрос. Но и това не е най-интересното, макар да издава предопределеност и нагласеност. Ето как е оформена обявата за тържественото събитие (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната снимка):

image

За украса на обявата организаторите (най-горният, синият, ред от обявата) са използвали два графита (форма на изобразително изкуство - рисуване по стени) от отдавна мъртвият, най-близкият до АЕЦ "Чернобил" град Припят, Украйна. На първият, левият графит се вижда, как едно момченце се опитва да надникне зад ъгъла, за да види "чистата природа", след като е чуло грохота от взрива на 4-ти енергоблок. На вторият, десният графит се вижда реакцията на същото дете, след като е видяло "чистата природа" около взривения блок. Оригинално? А?

Ако откриете малки разлики между тази и оригиналната обява (ТУК) имайте предвид, че ядрената мафия НИКОГА не назовава нещата с истинските им имена. Ако не лъже, краде и тероризира тя просто не би могла да съществува.

В обявата, типично за ядрената мафия, са пропуснати да бъдат посочени наградите, което е абсолютно нехарактерно за подобен род прояви в нормални, граждански, човешки и почтенни среди. Но аз и за това имам информация. Вече имам снимки на образците с които ще бъдат награждавани децата.

Но вместо да ви ги показвам предпочитам да ви напомня, че много по-важният за всички нас материал "
На българския роб, с любов!" чака своят 20 000 (двадесет хиляден) посетител. За сега темповете са повече от обезкуражаващи (малко над 7,5%), но ако се забележи раздвижване може да си помисля и да ви покажа образците на наградите.
Причината за това ми решение е, че не виждам смисъл да показвам на публиката дребни неща, когато тя не се интересува от собственото и разграбване за милиарди лева. Просто въпрос на приоритети.

Георги Котев



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tinkov44 - ЧЕРНА ГОДИШНИНА
26.04.2016 11:33
Коментираните числа във връзка с последствията от АДА ПРИПЯТ са занижени стотици пъти! И това е отново дело на ИНТЕРНАЦИОНАЛНАТА ЯДРЕНА МАФИЯ /ИЯМ/! Над 10000 са онкоболните /повечето вече мъртви/и малформациите само в България! А ефектът още не е напълно отшумял...
След всичко, което научи човечеството за производството на електроенергия /и плутоний!/ чрез верижен ядрен разпад, с пълно основание може да се твърди, че всички съпричастни към дейността на ИЯМ са морално деградирали, масови убийци или /най-безобидното/ "полезни идиоти"! ДЕЙНОСТТА НА ИЯМ И СЪДЕЙСТВАЩИТЕ Ѝ ПРАВИТЕЛСТВА ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Всеки що-годе разумен, образован и технически грамотен човек е наясно, че
НЯМА ПО-ЗАМЪРСЯВАЩА ПРИРОДАТА И ПО-СКЪПА /в широкомащабен и дългосрочен план/ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ПРОИЗВЕЖДАНАТА В Т.Н. А Е Ц!
В реда на горните разсъждения, всякакви "екоорганизации", "природозащитници" и "зелени" са също престъпни!
Тези истини трябва да достигнат до съзнанието на всеки един гражданини на планетата. С тази тежка, неблагодарна и опасна дейност на будители сте се нагърбили Вие, господин КОТЕВ и личности като господин Иво ИНДЖЕВ, за което Ви поднасям възхищението си и
ДЪЛБОКОТО СИ УВАЖЕНИЕ!
Бъдете здрав и дано Бог Ви помага в достойното начинание!
Ваш съмишленик и радетел
Павел Тинков
цитирай
2. gikotev - Re: ЧЕРНА ГОДИШНИНА
26.04.2016 11:48
Здравейте, г-н Тинков!
Абсолютно сте прав, за безграничното криене на истината от страна на съветските власти, за размера и последствията на аварията преди 30 години и след това. По този повод искам да споделя с Вас и с други читатели едно скорошно свое "откритие", по този същият повод - за криенето на истината. Буквално преди 10-на дни гледах интервю на бившият световен шампион по шах-мат Анатолий Карпов, любимец на съветската върхушка през 70-те и 80-те години на миналия век. (Интервюто му е за украинска телевизия, пред журналиста Дмитрий Гордон и е откриваемо в YouTube.) Та там Карпов с искрено възмущение разказва за гигантските лъжи на властите за трагедията и последствията и. НЕЩО ПОВЕЧЕ! Той обвинява и разобличава не само ръководството на СССР, но и Международната агенция по атомна енергия (МААЕ, на руски - МАгАтЭ), която е на пряко подчинение на Съвета за сигурност на ООН. И това е самата жалка истина. Тази световна организация и до ден днешен продължава да се гаври с цялото човечество.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840225
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031