Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2018 19:00 - Ревю и коментар на филма "Аз преди теб"
Автор: nstef2015 Категория: Други   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.02.2019 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                      Аз преди теб
                          Докосваща, но манипулативна романтична драма за живота и смъртта  

           В "Аз преди теб" се разказва за един млад, красив и богат финансист, който работи на висока позиция в Лондон - Уил Трайънър (Сам Клафлин). Един нещастен ден след сблъсък с мотоциклет, той остава парализиран завинаги и всичко, за което може да мисли, е болката, която изпитва всеки ден. Другата главна героиня е Луиза "Лу" Кларк (Емилия Кларк), интригуваща, винаги оптимистична и жизнерадостна бивша сервитьорка, която се нуждае от работа, за да помогне с финансите на семейството си. Макар да няма опит, Лу е наета да се грижи за Уил.
          Разгневен от загубата на стария си начин на живот и уморен от постоянната хронична болка, Уил планира да сложи край на живота си в умиротворно убежище в Швейцария. Той обещава на майка си да прекара още шест месеца с тях преди да направи непоправимото. След като наема Лу, майката на Уил таи надежда, че красивата девойка би могла да промени решението на сина й със своята жизненост и красив поглед върху живота. Когато Лу рабира за замислите на Уил, ужасена, тя започва да планира луксозни ваканции и неизживявани приключения, за да го накара да намери истинска причина да живее. След много премеждия и незабравими преживявание, между двамата започват да прехвърчат искри. Но възможно ли е любовта да промени категоричното решение на Уил?
          В тази романтична драма, посветена на най-продавания и известен роман на Джоджо Мойъс, почувствах триумфален изблик от емоции. За мен "Me Before You" е красиво заснет филм със забележително и превъзходно актьорско изпълнение. Наистина се наслаждавах на саундтрака, който е осеян с песни, съдържащи текстове, буквално описващи онова, което току-що се е случило, докато преминем към следващата сцена. Моето мнение е, че филмът е невероятен и незабравим. Сърцераздирателната история е определено добре измислена и си струва гледането. Наистина препоръчвам тази романтична драма на женската аудитория (но не само), в която има и други хора с емоционални души като моята!

         Прикачената снимка показва един от любимите ми моменти във филма! В тази сцена за първи път виждаме истинска подкрепа и интимност между двамата главни герои.  

image

                                                           https://www.imdb.com/title/tt2674426/
image

          Видеото в линка по-долу е един красив момент, който ме вдъхнови да живея истински и да не се страхувам да следвам мечтите си. Заслужава си да го изгледате!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nstef2015
Категория: Други
Прочетен: 7858
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031