Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2020 12:22 - BOMBSHELL: СПИН е разработен като биологично оръжие и се прилага чрез одобрени от CDC ваксини изпитвания, насочени към мъже от GAY през 70-те години
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 305 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.01.2020 12:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  BOMBSHELL: СПИН е разработен като биологично оръжие и се прилага чрез одобрени от CDC ваксини изпитвания, насочени към мъже от GAY през 70-те години

27.12.2019 г. / От Итън Хъф

          image  
https://realinvestigations.news/2019-12-27-aids-bioweapon-cdc-approved-vaccine-trials-targeted-gay-men.html?fbclid=IwAR0DcgGTCEmpfIH8SI6bh5Fuxu20AxVPa4Tb1Aa1hyW3Ob7R0PCARkMK7_8
 

Знаете ли, че точно преди ХИВ и СПИН епидемията, която обхвана американското хомосексуално население през началото на 80-те години, Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) проведоха експеримент за ваксина срещу хепатит В, за който се смята, че го е предизвикал?

Между 1978 и 1981 г. CDC е насочен специално към хомосексуалните мъже, живеещи в Ню Йорк, Сан Франциско и Лос Анджелис - три големи града, в които ХИВ и СПИН на пръв поглед се появяват от нищото - с ваксини срещу хепатит В, които са произведени със заразена кръв , След това тази кръв се инжектира в шимпанзета, за които се знае, че са заразени с причиняващия рак вирус 40, известен също като SV40.

Както може би си спомняте, SV40 е същият вирус, който беше идентифициран във ваксините срещу полиомиелит, прилагани през 50-те години на миналия век, което би могло да обясни метеоричния възход на рака, който сега виждаме приблизително 70 години по-късно.

Преди прилагането на тези ваксини срещу хепатит В сред хомосексуалните популации, ХИВ и СПИН дори не са съществували в Съединените щати. Но след този малък експеримент, подробностите за който остават до голяма степен под опаковката, ХИВ и СПИН започнаха да се разпространяват като див пожар.

По времето, когато експериментът с хепатит В на CDC достигна своя край през 1981 г., CDC всъщност обяви СПИН за епидемия . Само една година преди това обаче New England Journal of Medicine (NEJM) публикува доклад, обявявайки ваксината срещу хроничен хепатит В, причинена от СПИН, за „безопасна и ниска честота на нежелани реакции“, с предполагаем успех от 96 процента.

Как една ваксина, която почти веднага доведе до това, че около 20 процента от хомосексуалните мъже, живеещи в Манхатън, се заразяват с ХИВ през 1980 г. - тази цифра се е удвоила до 40 процента до 1984 г. - може да се счита за „безопасна и честотата на страничните ефекти е ниска“ е наистина умопомрачителна. Но това е обявено по това време, а останалото е история.

За повече свързани новини относно CDC, не забравяйте да проверите CDC.news .

ЦРУ създаде ли ХИВ 10 години преди CDC да го прилага във ваксини?

Този тип човешки медицински експерименти всъщност не са нищо ново за страната ни. В действителност се твърди , че Централната разузнавателна агенция (ЦРУ) умишлено е създала ХИВ още през 1970 г., когато д-р Доналд Макартур, тогавашният заместник-директор по научните изследвания и технологиите в Министерството на отбраната, поиска от Конгреса 10 милиона долара за развитие синтетичен биологичен агент с резистентност „към имунологичните и терапевтичните процеси, от които зависим, за да поддържаме относителната си свобода от инфекциозно заболяване“.

Въпреки че технически не е доказано, че ЦРУ е отговорна за ХИВ и по този начин СПИН, ние знаем, че изследването на микоплазмата, ръководено от ЦРУ, проведено в отдела за специални операции във Форт Детрик, работи върху създаването на синтетичен имуносупресивен агент, което е много вероятно се оказа ХИВ.

Една година по-късно през 1971 г. тогавашният президент Ричард Никсън всъщност превръща Форт Детрик от „офанзивна лаборатория за биткойн“ в Центъра за изследвания и развитие на рака на Фредерик, който днес е известен като Националния институт за рак (NCI) в Фредерик.

Изглежда, че боравенето с ХИВ след това е прехвърлило ръцете на CDC, който планира да го освободи в много от големите градове в Америка, за да създаде нова криза в общественото здраве, по-специално в хомосексуалната общност.

Малко известно PBS интервю, което никога не е било излъчено, е свързало ХИВ с полиомиелитната ваксина на Merck, която съдържа SV40, причиняваща СПИН

Няколко години след като CDC обяви СПИН за епидемия, медицинският историк Едуард Шортер и д-р Морис Хилеман, най-важният разработчик на ваксини в Merck по това време, се появиха на PBS, за да обсъдят замърсяването с SV40 в полиомиелитната ваксина на Merck.

Въпреки че това интервю от 1987 г. никога не е било излъчено, поради причини, които предстои да научите, то е изпратено в Библиотеката на Конгреса, което го прави достъпно за достъп. През 2011 г. той също беше качен в YouTube, въпреки че оттогава е изтеглен „поради искане за авторско право от Леонард Г. Хоровиц“.

Съдържанието му обаче сега е широко известно от тези, които следват този скандал, разкривайки, че SV40 не е свързан само с рака, но и със СПИН. Според д-р Хилеман, самият SV40 може да бъде източник на СПИН, както той веднъж заяви, че „не знаех, че внасяме СПИН“ по отношение на замърсените полиомиелитни ваксини на Merck.

„По онова време това беше добра наука, защото това направихте“, продължи той и добави, че „не сте се тревожили за тези диви вируси.“ Но тези диви вируси са служили като вектори за разпространение на други нови и смъртоносни заболявания като ХИВ и СПИН - и тъй като те все още са във ваксините на съвременния ден, същите тези диви вируси продължават да представляват повсеместна заплаха за общественото здраве.

Достатъчно е да се каже, че ХИВ и СПИН, както и други нови заболявания, възникнали при примати, са били доставяни народно на населението чрез прилагане на ваксини. Тъй като СПИН може да бъде проследен до тези експерименти с ваксини срещу хепатит В, със сигурност може да се каже, че нашето собствено правителство е пряко отговорно за неизброимия брой наранявания и смъртни случаи, причинени от болести, които са поставени в максимум на ваксини.

„Реалният брой смъртни случаи от СПИН сред мъжете в експеримента никога не е бил разкрит, нито са били изследвани техните медицински досиета“, обяснява Алиансът за защита на човешките изследвания (AHRP).

„Усилията за получаване на тази информация бяха отблъснати, като се позовава на„ поверителния “характер на експеримента, за да се откаже достъп“, групата продължава да обяснява, като предполага, че хората, които се интересуват от този скандал, допълнително изследват делата на д-р Алън Кантуел, д.м. и книгите Експерименти с гей ваксини и американският (не африкански) произход на СПИН и програмата за борба с вируса .

За повече свързани новини за това как правителството редовно лъже за естеството и произхода на болестта, не забравяйте да проверите Deception.news .

Източници за тази статия включват:

AHRP.org

NaturalNews.com 1

NEJM.org

NaturalNews.com 2

YouTube.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39923018
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930