Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2018 09:46 - Извънземните Паднали ангели, описани от Енох
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2912 Коментари: 5 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image Извънземните Паднали ангели, описани от Енох Публикувано на 06.07.2018  в Конспирации  

https://bultimes.com/%D0%98%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%9F%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8/

По дефиниция ангелите са чуждоземни. Те са извънземни. Не са от тази планета. А книгата на Енох ни дава уникална представа за тези паднали ангели или наблюдатели, и как най-вероятно те са извънземни.

Съществуват доказателства, според които ангелите не са нещо измислено от християнството, а са по някакъв начин физически представени във всички цивилизации – от шумерите до вавилонците, а със сигурност и при египтяните.

В Близкия изток например има изображения на свръхестествени същества с крила. Те са били предимно войници на висшите богове или техни слуги. По-висшите богове са зависели от тези пратеници, които им доставяли нужната информация.

Ерих фон Деникен казва: „Използвайте думата „извънземни“, вместо думата „ангел“. Използвайте „лидер на извънземни“, вместо „архангел“. Ако промените няколко думи в старите текстове, няколко основни думи, променяте смисъла на всичко.“

Според книгата на Енох, първите пристигнали на земята били падналите ангели. Те са слезнали през планината Ермон. Падналите ангели се опитали да поемат властта, заради което са били изхвърлени от рая и захвърлени на земята.

Когато 200 от „падналите ангели“ се спуснали от небесното царство на върха на Хермон, те били толкова поразени от красотата на човешките жени, че с помощта на новите си материални тела,те правили секс с тях.

~ Почти всяка древна цивилизация има истории свързани с кръстосване на хора с богове/извънземни същества. Някои от най-старите разкази за кръстосване на хора с богове, откриваме в древните хинду текстове. В санскритските писания откриваме това: Кралица на име Кунти е правила секс с божествено същество, познато като бога на Слънцето. Резултатът е Карна, един от най-великите войни от индийския епос Махабхарата.

image

Този акт на падналите ангели породил гнева на Йехова и според Библията последствията от това кръстосване между ангелите и смъртните е създаването на полу-ангелско, полу-човешко потомство. (Битие 6:4)

Тези деца били наричани Нефилими – те били гигантска раса, обитавала Старата земя.

Ангелите научили жените и децата си на разнообразни технологични умения, магически знания и окултна мъдрост. Това предполага, че способностите за общуване с мъртвите и магическите сили са били наследство от „ангелското царство“ или извънземното царство – дадено на ранните хора.

Наблюдателите

Съществуват много дебати сред религиозните учени относно падналите ангели. Според някои, те са пратени умишлено тук, за да наблюдават човека. И конкретно в книгата на Енох имаме 20 наблюдателя, които отговарят за останалите ангели.

Имало е командири, офицери, лейтенанти, и тези 20 наблюдателя, които умишлено са учили Енох на различни дисциплини, като метеорология, астрономия и т.н. Така че, тук отново имаме една история разказваща как извънземни предават на хората революционни познания.

Последната битка

В юдео-християнската и ислямската традиция съществува идея, че ще има някаква последна битка, когато Бог ще победи Сатаната веднъж завинаги. Според някои хора, това означава, че извънземните ще се върнат. Те ще се борят отново, но за последен път.

Както в книгата на Енох, така и в Откровението на Йоан е записано, че ще има космическа битка на доброто срещу злото, водена от ангелите.

Автор: Радослав Сидеров
Източник:  Сетланс (България)

ПО ТЕМАТА:

 

Това се случва по време на изследването на галактиката NGG-3532

Сензорите на „Хъбъл“ отчитат появата на орбитата на Земята седем ярки обекта. Според първите снимки учените били готови да приемат, че орбиталният телескоп е заснел няколко НЛО-та. Но след това вместо „чинийки“ те забелязват на снимките  леко замъглени фигури на светещи крилати създания, напомнящи на библейските ангели.

”Те  бяха около 20 метра на дължина”, – казва инженерът на проекта „Хъбъл“ Джон Pratchers.

”Крилете им достигаха размера на крилете на съвременен Airbus. Тези същества светят. Както ни се стори,  те искаха да бъдат снимани.”

Невероятните снимки на „Хъбъл“ предизвикват интерес във Ватикана. Медиите съобщиха, че са проведени консултации с представители на католическата църква и  учените. Църквата реагира на съобщенията за ангелите в Космоса скептично. Ватикана не само отрече всички твърдения за близкия край на света (според Библията, той е белязан от появата на ангелите), но също така изрази съмнения относно характера на тези ангелски същества в космоса. Папата предположил, че може би тези същества не са толкова ярки, колкото изглеждат на пръв поглед, защото, както е известно, и демоните също имат криле.

Причината за новата вълна от дискусии за космическия рай стана свалянето на грифа „Секретно“ от  архивите на съветската космическа програма.

През 1985 година на орбиталната станция „Салют-7″ се случва нещо  извънредно

Екипажът от шестима души  – Леонид Кизим, Олег Атков, Владимир Соловьов, Светлана Савицкая, Игор Волк и Владимир Джанибеков виждат голям облак от ярко оранжев газ с неизвестен произход.

„Салют-7″ влиза в него. Залепените за илюминаторите космонавти са втрещени: зад стъклото в оранжев облак от газ се виждали ясно … седем гигантски фигури.

Те веднага решили, че в Космоса пред тях са небесните ангели.

”Те се усмихваха”, – разказват после космонавтите.

” Това беше  усмивка на удоволствие и радост. Ние не се усмихваме така.”

След 10 минути съпровождащите космическата станция същества изчезнали:

 

 

 

 

 




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. troia - Здравей!
21.08.2018 13:00
Много интересна публикация.
цитирай
2. radostinalassa - Щом са били поразени от красотата на..
21.08.2018 15:28
човешките жени, това предполага да са грозновати. И огромни по размери. Тук се чудят как е ставало това харесване и раждане на деца? Обяснете ни.
цитирай
3. zahariada - Здравей!
21.08.2018 16:28
Благодаря!
цитирай
4. zahariada - Да
21.08.2018 16:31
Не зная.Не мога да отговоря.
цитирай
5. radostinalassa - В Махабхарата е описано зачатие ин витро..
21.08.2018 16:56
между бездетна царица и извънземен. След това секцио. Но това е била платонична любов между нифилимите и земните хубавици ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744831
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031