Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2019 00:15 - Десант на морския бряг в Созопол и на Бегликташ на 50 феноменни и омайни астроложки и астролози от цял свят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2210 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 06.04.2021 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От 20 до 22 юни 50 феноменни астроложки и астролози от цял свят осъществиха масиран морски десант, дебаркирайки на Българския бряг и приютявайки се в комплекса Санта Марина в Созопол!
Акцията бе проведена под официалното прикритие на International Astrology conference SUMMER Solstice 2019 (Международна конференция на астролозите Лятно Слънцестоене 2019) в Созопол, организирана от свръхфеноменната AstroLada – иновативната астроложка Лада Дунчева!

image

https://www.facebook.com/200036536701188/videos/2289782831287111/?v=2289782831287111 

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU&list=PLa5-aFdApZnKO--q1P2Z4Gbb7uGrNUd40


image
   
image

image
image

Всички участници в конференцията – семинар са генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло

Земен новоепохален Родоначалник на рода Дуло е Павел, който в светейшия си статут на Праотец на астролозите им внуши и заповяда да се включат в това свещено мероприятие. 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години като "Римска империя", от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :
 
ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки фамилен титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те бивши тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.  

image

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Robbie Williams - Sin Sin Sin

image
 
Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария

image
 
Матей глава 13 
Марк глава 4


Исус каза:

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно.
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято.
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,

и Чийо е семето, което е посадил –

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,

и каква реколта вече бере:

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана 

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Кан (Жреци) от Рода на Тати (Отец) Иса

image 

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света, 

image

опрашени с феноменното Божие семе от Сеяча Павел,

image

image
 
от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.  

image

Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 

image

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър : 

image

Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.
       
Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, (епизоди и сюжети от която му творческа дейност ви показахме в клипа на песента) най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.          

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

   
image

карта на транс – епохалната Свещена Българска световна империя   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.   

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!      

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец"

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Следващите кадри са на чаровните и феноменни астроложки от цял свят,

ФЕНОМЕННИ АСТРОЛОЖКИ=Кан (Жрици) от Дуло на Бог Исуж и Мария,

събрали се по неустоимия Божи зов и повеля в Созопол, в които тече свещената кръв на Исус и Мария Магдалена, имплантирана от Павел във всички племена за техен духовен елит и аристокрация.

НЕУСТОИМ ЗОВ на=на Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

НЕУСТОИМ ЗОВ И ПОВЕЛЯ на=на Павел от Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Рода на Иса 

АРИСТОКРАЦИЯ=Среци (Жреци) от Тракия 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Great food, great Astro tribe, amazing view, what else could you ask for cheers🥂 Sozopol

Страхотна храна, велико племе Астролози, невероятна гледка, какво друго бихте могли да поискате за овации? Созопол!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


image

На 21 юни 2019 година феноменните астролози, дошли от 5 континента, посрещнаха Лятното слънцестоене, едно от най – важните сакрални енергийни астрономическо – астроложки събития и процеси на Земята, на култовия древно – Български (а не "тракийски", както фалшифицират Българското сакрално материално богатство и наследство официалните историци от анти – Българската историческа школа на след –  Освобожденски фалшификатор и анти – българин № 1 – проф. Васил Златарски!) мегалитен изкуствено построен светилищен комплекс Бегликташ.

image

https://www.facebook.com/200036536701188/videos/2289782831287111/?v=2289782831287111 

Бегликташ.
Жреческият олтар и команден оперативен пулт на мултифунционалния високотехнологичен комплекс за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от безкрайната енергия на Святият Дух.

18:54 часа на 21 юни 2019 година.
Сакралният момент на настъпване на астрономическото и астрологическото Лятно слънцестоене, в който феноменните астролози поздравяват и благославят с колективен ритуал от сърце и с Любов учителката си Лада и Българите!

Това ритуално свещенослужение бе проведено в рамките на провеждания от водещата иновативна астроложка AstroLada – Лада Дунчева (https://www.facebook.com/AstroLada-200036536701188/?tn-str=k*F) тридневен семинар в Созопол за просвещаване в тайните на окултното езотерично познание за земно – небесните взаимовръзки и технологията на пътуване във времето и в житията и съдбите на хората, на генетични потомци на Българските жреци, генно – инженерни култиватори и цивилизатори на всички племена и народи по света.

С помощта на Свещения шифър разсекретяваме за операторите – жрици и жреци входящата и пускова оперативна парола  на светилищниия комплекс:

БЕГЛИКТАШ=Кая (скала, скално светилище) на Балги (Българи) на Диана и Ешуа 

БЕГЛИКТАШ светилище на=светилище на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа 

image

image 

image
  
Още с пристигането на астролозите на Бегликташ, екипите от светии – техни генетични предци от всички племена и все Българи по генезис, които организираха и провеждаха това мероприятие точно в екстремума на земно – космическата енергетика на Лятното слънцестоене, включиха на макс светилищната пси – енергия на комплекса и така активираха ударно и екстремално чакрите, духа и феномените на потомците си –астролози, че през цялото време еуфорията и екстазът не ги напусна

ЕКСТАЗ=Кан (Жреци) на Диана и Исуз

ЕУФОРИЯ И ЕКСТАЗ от=от Бог Кристоз=от Бог Исуз от Тракия,

и всички като малки деца възторжени и емоционално вдъхновени се катериха и прегръщаха скалите с импресийните спонтанни признания, че това е истинският Рай на Земята, че по много страни и места са били, но по – прекрасни и вълшебни места от България и това светилище не са виждали, и което е най – странното за тях (не и за нашия екип), много от тях споделяха, че имали чувство и ясновидения, че са били на това место и в Созопол в предните им животи и чувствали България като тяхна древна Родина!

ЯСНОВИДЕНИЯ от=от Иса и Богиня Диана 

Разбира се, че те не са били в предни животи по тези места, защото прераждане няма – всяка Душа е нов свещен Божествен продукт, създадена по конкретна специфична програма и задача и има конкретна мисия на Земята и след това в Божието измерение – избухналите спомени са предадената по генетичен път по фамилната линия родова информация на техните предци, на които само преди по – малко от 2000 години общ (и наш!) Праотец и Родоначалник е Павел, който е модернизирал и открил тържествено и активирал със свещен ритуал и светилищния комплекс Бегликташ!

image

image

image

– Защо посетителите на светилищния комплекс Бегликташ поставят монети на жреческия олтар?
– За да имат пари, късмет и материални богатства –  отговарят непосветените, които посвещаваме сега в тайната на тези ритуали и в тайната на универсалното име и термин "монети":

ПОСТАВЯНЕ НА МОНЕТИ=Бог Иса и Богиня Мат Диана 

МОНЕТА=Мат=Ма (Майка) Диана

ритуалът е създаден и наложен от Българските жреци – кодировчици и зашифровчици, за да се архивира тази сакрална информация за Българските Богове, в която името на Великата Богиня Майка е вложено в наименованието на металните пари – монети, за да се преекспонира безброй пъти всеки момент от човешкото битие от милиони човеци.

А за да имаме пари, които на този етап на човешката цивилизация са необходими за съществуването на индивида, то потърсете и вземете безлихвен заем, който няма и да връщате, по тази банкова сметка:

БАНКОВА СМЕТКА на=на Бок Иса и Богиня Майка Диана 

и с този банков код:

ЗА ДА ИМАМЕ ПАРИ потърсете=потърсете Иза и Богиня Мад Мария 

image

На централния жречески олтар – команден пулт на светилищния комплекс, руската астроложка Ирина, която обезателно е Българка, пътува с Машината на времето в миналото и рисува ясновидски картини от дълбока древност, на които жреците извършват лечебни процедури и възкресяват мъртвите.

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария 

image

Само с докосване на проблемни болни места и благославяне феноменната Ирина моментално премахва болежките на колежките си, чакащи реда си за процедурите на енергийните панели на светилището.

image

Характерните бели дрехи на Бялото Братство и Сестринство са показателни за принадлежността на тези астроложки към Свещеното Божие семейство на Българския жречески род Дуло

БОЖИЕ СЕМЕЙСТВО от=от Сина на Бог Исуж и Богиня Мат – Павел
   
image

image

Жрицата Лада и исландско – американския ѝ съпруг Matthew Hanson с доказани Български корени, гени и феномени, в прегръдка и с любовно обяснение към свещената жива природа на Бегликташ

Matthew Hanson=Хан (Кан, Жрец) на Богиня Мат Диана и Иса 

image

image  

image

Регенеративни оздравителни процедури в лечебната биокамера на 600 – тонния балван с формата на банан – енергиен панел, доставен на собствен ход от централния панелостроителен комбинат за светилищни елементи и агрегати – Морените на Витоша.

ЛЕЧЕБНА БИОКАМЕРА на=ЛЕТШЕБНА БИОКАМЕРА на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ешуа и Богиня Мария 

Още за изкуствено построения мегалитен светилищен комплекс Морени и Каменната река на Витоша, си припомнете от статията ни 

И замирисва на море! Как шопите и жреците им построиха преди 4030 години морените и Каменната река на Витоша.Част 3

http://bezistena.blog.bg/history/2015/08/06/i-zamirisva-na-more-kak-shopite-i-jrecite-im-postroiha-predi.1381822  

с пасаж от нея:

...Сега нашите Богове Орфеус и Евредика стояха сред нас сияещи и усмихнати и с протегнати ръце, благославящи всички.
Ние бяхме най – близко до тях и видяхме, че Те са абсолютно същите, както ги знаем в нашето време в образите им на Исус и Мария Магдалена.

Орфеус и Евредика се хванаха за ръце и запяха песен, чието определение е само БОЖЕСТВЕНА, всички подехме след тях, гайдите екнаха пак и Боговете поведоха хорото, като този път всички концентрични кръгове на отделните хора се отвориха и преподредиха на едно общо спираловидно виещо се хоро, начело на което бяха хороводците Бог Исус и Богиня Диана или Исус Змея и Диана Българката, както се представяха при това си явяване.
Така Боговете и всички хора бяхме навързани на обща непрекъсната верига на огромното хоро. Ние като гости от друго време бяхме веднага до Тях.

БОЖЕСТВЕНА ПЕСЕН=ПЕСЕН на Бог Исуж и Богиня Диана 

ХОРОВОДЦИ=ХОРОВОДТСИ=Богиня Диана и Иса от Трахия 

Когато общото въодушевление, еуфория и екстаз дастигнаха своята кулминация, Хороводците насочиха върха на хорото към олтара и спряха пред него.
Орфеус и Евредика протегнаха ръце към петте камъка, които Първожрецът бе поставил на олтаря, и проведоха ритуала и операцията по мултиплициране, преумножаване, преекспониране и увеличаване на количеството и размерите на материални предмети и обекти, които Исус бе демонстрирал през 33 година от 1 век на Новата ера на построените за тази цел мултифункционални високотехнологични съоръжения за реализиране и материализиране на Дарбите на Святият Дух в дарове за задоволяване на духовните и материални потребности и нужди на хората чрез трансформиране на безкрайната енергия на Святият Дух, и с който свръхестествен феноменен процес ви запознахме в нашия постинг 

Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА – тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.137111
8 ,

в който ви представихме най – известната свръхестествена случка от изявите на Исус  в тази област, когато той преумножи пет самуна хляб и две риби и нахрани с тях 5000 души и му останаха още пет коша с остатъци от храна.
 
Сега пред очите на всички присъстващи петте камъка с големина колкото човешко сърце или юмрук, започнаха да растат и увеличават пропорционално размерите си и да придобиват вид и големина според желанието на операторите на светилището Орфей и Евредика. 
Скоро върху скалния олтар на светилището или работната площадка на производствения цех за светилищни панели и агрегати се извисиха огромни скални валуни със заоблени форми с различна големина и тегло от порядъка от 200 до 600 тона всеки.
Орфеус и Евредика отидоха до двата най – големи блока, единият от които беше с формата на бъбрек или банан, помилваха ги, целунаха ги и им повелиха да отидат на Бегликташ.
Върху банана се настани един от жреците с белите дрехи за водач, двата огромни светилищни панела плавно и величествено се отделиха от земята, извисиха се на двайсеитина метра във въздуха и като се поклатиха  за поздрав към изпращачите, се насочиха заедно в полет на изток към морето, Странджа и Бегликташ, където в паметта на Българите по тези места се съхраниха спомените и преданията, че навремето големите балвани на Лъвската глава и на Бегликташ са пристигнали летейки от западна посока...

image
            
След напрегнатия работен режим с високоенергийната огнена духовна материя, хубавите песни и ритмичните танци в заведенията на брега на Златната рибка са задължителен ритуал и възстановителна практика за огнените феноменни астроложки, кадри от които жречески обряди ви представяме по – долу:

image 

image 

image
 

image 
image

image

След напрегнатия работен режим с високоенергийната духовна материя, хубавите песни и ритмичните танци в заведенията на брега на Златната рибка са задължителен ритуал и възстановителна практика за огнените феноменни астроложки.
––––
Техните емоции и импресийни коментари относно конференцията и практическите жречески занятия и спонтанната им благодарност към Лада, можете да видите в нейните професионални сайтовете и страница

Благодарствената прокламация на Лада след приключване на Конференцията:

This is how WE DO IT!
2019 International Astrology conference in BULGARIA!
50 people from 5 continents came!
My dream came true!
Thank you for visiting me in my home country of ancient mysteries!
MAGIC and HEALING happened for most....

Така го правим!
2019 Международна астрологическа конференция в БЪЛГАРИЯ!
Дойдоха 50 души от 5 континента!
Мечтата ми се сбъдна!
Благодаря ви, че ме посетихте в родната ми страна на древните мистерии!
Вълшебства и изцеление се случиха за повечето ....
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И няколко отзива в специализирани издания за Лада

списание BUSINESS WOMAN 

ЛАДА ДУНЧЕВА: 2020 ЩЕ Е КЛЮЧОВА ГОДИНА

http://businesswomanbg.eu/lada-duncheva-2020-shhe-e-klyuchova-godina/

...Добре, но църквата не одобрява тези неща.

– Това са остарели виждания. Астрологията е била в помощ на владетели от най-древни времена.
В далечното минало се е изучавала в университетите, лекарите също са я познавали, има древна християнска астрология. После в тъмните времена на Инквизицията става табу. Но в Библията има много астрологични символи – какво по-ярко доказателство за това, че тази наука е важна и вярна

bezistena:

– езичеството и всичко, което забранява и преследва средновековната християнска църква и нейния репресивен орган Инквизицията и тази инкриминизация е онаследена в невидение от съвременната християнска църква, е чисто и праведно истинско  Исусово – Мариино познание и феноменни свръхтехнологии, практикувани от Техните генетични потомци от Божия род Дуло – Българските жреци езичници, от които е Лада и всичките ѝ колежки астроложки от семинара в Созопол!

справка – тематичните ни статии в блога:

Честит празник "Валпургиева нощ" на всички Български вещици, екстрасенси и пси – енергетици, които сме младата генерация и банка кадри на Вси Светии

http://bezistena.blog.bg/history/2018/04/30/chestit-praznik-quot-valpurgieva-nosht-quot-na-vsichki-bylga.1606152

и пасаж от статията:

"На 30 април се празнува Валпургиевата нощ на езичниците, от които са 144 000 – те Вси Светии, които са Феномените – Езотерици, Екстрасенси, Врачки, Гледачки, Ясновидци, Гледачки, Вещици и Вещери, Радиезисти, Маги, Лечители, Баячки, Билкари, Бардите – Поети, Композитори, Певци, Музиканти и хора на изкуството, Мислители, Мъдреци, Откриватели, Гении, Посветени, Духовно извисени, Будители, Учители, Бунтари, Революционери, Психоенергитици, Астролози, Пророци, Жреци Чудотворци и Светии –– 

които всички са Духовният творчески прогресивен интелектуален елит на всички племена, всички до един Българи, и които Инквизицията е демонизирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала срещу нас Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години, а всички тия хора сме точно най – чистите и истински последователи на Исус и Богородица, защото сме династичните кръвни потомци на Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати при последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус и Мария Магдалена, Която е истинската Богородица!  

От Българските Богове Исус и Мария Магдалена е потомствено – наследствената ни висша и върховна Дарба на Святият Дух – Любовта, и живот по Божиите закони на Любовта и Братството, и следващите след това Дарби на Святият Дух за творене на чудеса и феноменни практики : 

–– лечителство, ясновидство, пророчество, творение на поезия, музика, песни и изкуство, телепатия, телепортация, левитация, антигравитация и летене, пренасяне на стотици тонове тежащи енергийни скални панели и строителни конструкции, преминаване през измеренията и материята и пътуване в различните посоки на времето и пространството, материализирането и преекспонирането на енергията на Святият Дух в духовни и материални блага, възкресението на мъртвите, владеенето и управлението на природните енергии и стихии, и всички други свръхестествени феноменни чудеса и чудотворства, които вършеха Българските Богове и от Тях наследиха и владеят децата Ѝм – Българските жреци и Светии и ние – техните потомци.  
 
Нас – святите и праведни феноменни Българи с главна буква Б и генетични Божии потомци, псевдо – Исусовата анти – Българска юдео – византийска Християнска църква и инквизиция, обявиха за дяволски изчадия и преследват яростно с кръст, меч и клади!"

–––––––––––


Списание "За жената" :
Красива топ астроложка на която хиляди вярват предсказа "Велик владетел ще спаси България съвсем скоро!"
https://www.zajenata.bg/красива-топастроложка-на-която-хиляди-вярват-предсказа-велик-владетел-ще-спаси-българия-съвсем-скоро-news71892.html

И още професионално инфо за Лада:

https://www.astrolada.com
https://www.facebook.com/AstroLada-200036536701188/

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и височайшият ни гост и драматург и постановчик Свети Павел, лично активирал чакрите и феномените на своите потомки и потомци, които той извика и събра в България на тази роднинска сбирка!

РОДНИСКА СБИРКА на=СБИРКА на Кан (Жреци) от Рода на Иса 

РОДНИСКА СБИРКА на=СБИРКА на Ариани Кан (Жреци) от Иса и Диана 

Скоро време всички тези феноменни роднини ще бъдат активирани и принудени от светейшите им предци да започнат да учат ревностно и усърдно Българския език и Свещения му шифър, както прорицаха най – големите феномени и пророци на 20 век – Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, че Българският език е единственият път към Бог – сиреч към всяка нова глътка въздух и всеки нов миг живот още, за да изпълнят мисията си на посредници между Българските Богове и Българите и другите човеци, които всички ще бъдат подложени безалтернативно и катарзисно на този режим!

КАТАРЗИС=Кристоз=Исуз от Тракия 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.06.2019 00:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715624
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!