Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2017 16:10 - Мистериозната теория за Големия взрив
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1827 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Мистериозната теория за Големия взрив

От Бриг Асиф Х. Раджа на 21 септември 2017 г.

image

от Асиф Харун Раджа

Вселената е на 13 милиарда и 18 хиляди години. Вселената възниква в резултат на Големия взрив, който ражда 350 големи и 720 милиарда малки галактики. Във всяка галактика има милиарди сателити и трилиони звезди, които са много по-големи от земята. Земята беше оформена преди 5 милиарда години. Вселената все още се разширява и никой не знае колко ще продължи този процес на разширяване. Ние не сме наясно с дължината и ширината на вселената и тайните, скрити в нея.

Въпреки феноменалния напредък, постигнат от учените в областта на науката и технологиите, те успяха да съберат информация от 4% от мистериите на Вселената. Останалата 96% вселена все още е в областта на неизвестното и отвъд човешкото разбиране. Юрисдикцията на неизвестното е разделена от учените на две части. Те знаят за съществуването на 44% в рамките на 96% от Вселената, но нямат никакво знание за какво става дума. Останалите 52% са напълно неизвестни и се наричат ​​"Dark Matter". "Тъмната материя" на вселената е супер енергия. "Слънцето" е просто частица преди тази енергия в този хоризонт.

Тази категоризация на вселената в неизвестна и неизвестна е подобна на класификацията на човешкия мозък (една трета съзнателна съзнание и оставащите две трети от съзнанието и несъзнателния ум, наричан неизследван тъмен склад).

За да разберем разбирането на тайните на вселената, първо трябва да разберем основите му как и защо се случи Големият взрив и какво се случи веднага след него. За да изследва тази реалност, човешкото същество има две отворени курсове. Едната е да измислим машина за време, която да ни отведе до древната епоха - 13 милиарда и 80 крона години, когато се случи този бряг и контурите на вселената започнаха да се оформят. Това практически не е възможно; следователно изключен. Другият начин е, че учените извършват симулиран тест за Големия взрив в лаборатория и извършват оценка на целия процес на създаване на Вселената. Това също е сложно, но не и невъзможно.

Това беше вторият вариант, който беше изпълнен от учените. Една лаборатория е построена съвместно от Швейцария и Франция в Женева през 1952 г. в Fahrney в Женева и е кръстена лабораторията като Saran. Тъй като обхватът на проекта беше твърде огромен за няколкостотин учени от двете страни, 177 университета от 38 страни и 3000 професори по физика постепенно се включиха в проекта.

Като начало, учените изградиха стоманен тунел, дълбок 100 метра и дълъг 27 километра. Тунелът беше оборудван с допълнителни силни магнити сто хиляди пъти по-силни в сравнение с нормалните магнити. Между магнитното поле е монтирана тежка стоманена камера с височина 21 метра и 14000 тона. Тя е два пъти по-голяма от стоманената структура на Айфеловата кула (7300 тона). Част от тази структура е построена в Пакистан от Heavy Mechanical Complex Taxila. Пакистанското знаме бе отпечатано върху него.

Учените са наложили 40 години да завършат цялата структура, както и да извършат своята изследователска работа. През този период те се държат настрана от всякакви религиозни и расови предразсъдъци и настроения и работят с пълна преданост и ангажираност, независимо от войните, които са се случили. Те извършват експерименти, за да накарат различните елементи да се сблъскат един с друг в тунела с милиарди пъти по-голяма скорост от скоростта на светлината (186000 мили в секунда) и след това да отбележат промените. Тези елементи са милиарди пъти по-малки по размер от атома, който не може да се види с никакъв микроскоп.

През 2013 г. учени от Saran по време на своето изследване откриха елемент, който осигурява енергия на всички останали елементи. Този елемент е наречен "God Particle". Учените Петър Бъгс и Франсоа Англер получиха награди за "Ноуъл мир" за това откритие, което е най-голямото откритие досега.

Учените смятат, че от всички минерални находища в света 50% минерали са по-малко материя. Това е известно като "анти-материя". Тази анти-материя, след като се оживи, осигурява енергия на света и в десети от милиардите секунди се унищожава. Преди няколко месеца учените от "Саран" успяха да контролират тази анти-материя в продължение на 17 минути, което беше не по-малко от чудо. Ако успеят да се възползват от анти-материята за по-продължителна продължителност, тогава нуждите от енергия на света могат да бъдат посрещнати в рамките на няколко секунди. Светът няма да има нужда от електричество и бензин.

По време на научно-изследователската работа през деня и нощта се появиха няколко други изобретения. В Саран е изобретен интернет. Британските учени Тим Барнарзали изобретяваха интернет в цял свят през 1989 г. Това начинание беше предприето, за да преодолее трудностите на научната работа и комуникацията на учени от Саран, но помогна за свързването на света. Гражданското сканиране и магнитното резонансно изображение също бяха разработени в Saran. В момента учените в Саран работят върху система, която ще възстанови зрението на слепите.

Създава се супер ултра звукова система, която ще бъде хиляда пъти по-напреднала от съществуващия ултра звук, който се използва. Работа по лазер е в ход, което ще избегне всички други тъкани в човешкото тяло и ще достигне заразената тъкан, изискваща лечение. Един малък чип ще записва всички звуци на града с пълни подробности. Беше създадена система, която ще съхранява електроенергията на цялата страна. Компютърната мрежа на Saran ще събира данни от целия свят, които скоро ще бъдат на разположение на свободния пазар.

Саран е изключително скъп и труден проект и се извършва от учени през последните 65 години. В тази лаборатория Пакистан и Пакистан са уважавани. Причината е д-р Абдус Салам, чиято теория играе важна роля в проекта Saran. Експериментът за сблъсък на частиците беше иницииран от д-р Салам. Неговият ректор, на когото му е присъдена Нобелова награда за мир, все още съществува. Физикалните експерти на света вярват, че ако д-р Салам не представи теорията си и не е установил своето растение, за да докаже своята теория, проектът на Саран не би могъл да се свали и процесът на разбиране на вселената може да е бил отложен.

Проектът "Саран" е посветил един път на името на д-р Салам, който е до Айнщайн Роуд, да признае службите, които са му били предоставени за научни изследвания и да му отдаде почит. Недвусмислено Пакистан пренебрегнал заслуженото служене на този велик учен и му давал сурова сделка, като му отказвал разрешение за изграждане на научно-изследователска работа Trust и го жертвал пред олтара на религията и отказвал да го признае за пакистанец.

В момента 10 000 души, включително 3000 учени, работят в Саран. Това е най-големият научно-изследователски център в света. Никоя религия не е успяла да разкрие тайната на Големия взрив и създаването на Вселената. Надяваме се един ден центърът на Саран да достигне царството на неизвестното и да постигне пробив. Разкриването на тайните за създаването на вселената от Аллах ще помогне на хората да разберат природата.

Пакистан е член на Саран и правителството плаща на компаниите. 22 такса годишно. Институцията предоставя безплатно обучение на студентите. Като член, Пакистан трябва да се възползва от това улеснение в полза на нашите ученици. Нашите студенти могат да получат стипендии от FSC до PHD от Saran. Нашите учени също трябва да взаимодействат с тази организация често, за да получат от първа ръка знания за текущи научноизследователски проекти и където е възможно да се прехвърлят необходимите технологии в областта на науката, медицината и селското стопанство, тъй като няма ограничение за страните-членки.

Писателят е пенсиониран бригадник, военен ветеран, анализатор в областта на отбраната и сигурността, автор на пет книги, заместник-председател на Thinkers Forum Пакистан, директор на Research Center за измерване. asifahroonraja@gmail.com

 

Подобни публикации:
  • Доклад: Програмата за здравословно отклонение за здравето на Тръмп завършва с покритие за 24 метра, големи данъчни съкращения за Уол Стрийт
  • Намаляването на цените на петрола налага големите американски играчи на шисти до стената
  • Новите резултати в Ню Хемпшир идват - Сандърс и Тръмп спечелиха големи
  • Разговорите се провалят, но войната е триумф за свободата, голяма загуба за Америка
  • Тайните акции на американския дълг в Саудитска Арабия са внезапно голяма сделка



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. truthful - Големият взрив!?
24.09.2017 19:20
В началото на 15 - ти век Николай Коперник предлага теория, в която Слънцето е център на Вселената, а планетите се въртят по концентрични орбити около него. До тогава хората са знаели, че Земята е плоска!!!! и че не е КЪЛБО!!! Коперник работи близо 40 години в Италия и е близо до папата! Последват процесите срещу Джордано Бруно и Галилей. През 1687 г Нютон формулира класическата теория на гравитацията, за да ЗАТВЪРДИ, че Земята е КЪЛБО, защото няма как голямото количество вода да се задържи по НИКАКЪВ НАЧИН към ЗЕМНОТО КЪЛБО. Има една думичка ВОДОРАВНО!!! Синоними на нея са: ХОРИЗОНТАЛНО И ПЛОСКО. Няма дума ВОДОЗАОБЛЕНО, както ни се предствя от NASA и останалите учени. Но човеците, това не ги интересува. Всички снимки на Земята от "Космоса" са по компютърен начин фабрикувани, а на една от тях облаците над Земята, даже изписват думата SEX. Нашего брата продължава да не вярва, че Земята НЕ Е КЪЛБО, защото му се показват други фалшификации - кацане на Луната, 6 пъти с един и същи фазерно-ламаринен модул, МКС и др. фантасмагории тиражирани милиарди пъти и продължаващи. Идва и теорията за Големия взрив. И как стана той, кой и как го предизвика, защото от самосебеси няма как да стане? Истината за тези неща, е че нямат нищо общо с реалното положение на нещата. Земята е плоска, над нея има небесна твърд, а над нея има вода. Под Земята пак има вода. Слънцето и Луната са с еднакъв размер около 50 км в диаметър и се намират на една орбита над плоската Земя, която е една затворена система и която няма как да бъде напусната от човека. Кой я е създал? Е, не е Големия взрив, нито пък човека е произлязъл от човеко-подобна маймуна!? Учените, казват някои не виждат ли, не знаят ли това? Абе кой ще каже от тях истината, нали на другия ден ще остане без работа и ще стяга куфарите за село! Мислете хора, медала има и обратна страна. Това, което Ви учат НЕ ВИНАГИ Е ИСТИНАТА! Реалността е пред Вас, постарйте се да я видите, а не да я преразказвате по лъжливи теории и измислени абсурди!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742359
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031