Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2014 13:22 - Те са... Евроидиоти!...
Автор: mt46 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 13619 Коментари: 32 Гласове:
63


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Те са...    
Те са
тъй усмихнати,
любезни,
мили...
Свикнали са
често
да повтарят: "Тенкю!"...
Колко са добрички!...
Могат леко,
джентълменски,
безвъзмездно,
безпроблемно...
да ви вземат
всичките парички...
Да ви купят,
да ви продадат,
да ви надупят,
да ви упоят...
И път
към Ада
да ви изградят...
Любезно
да ви хранят -
с нова вяра,
със отрови, със трохи...
Кротувайте!...
Добре е,
редно е
да им робувате
свободно и честито,
с кеф да им се покорите...
И дори
да им благодарите...

Марин Тачков
22-23 януари 2014 г.


Еврокомисията забранява детските приказки Posted on януари 25, 2014 by diasnoto

imageСпоред Комитета по правата на жените към ЕК, класическите произведения на литературата за деца формират в подрастващото поколение невярна представа за съвременния свят, затова четенето на такива книги следва да се ограничи.

Комитетът по правата на жените към Европейската комисия подготви отчет, в който особено внимание се отделя на това, че класическите детски книги, които жителите на Европейския съюз продължават от десетилетия да четат на своите деца, формират в подрастващото поколение неверен модел за равноправието на половете в съвременния свят. В тези книги възрастните най-често действат според патриархални канони – бащата работи, а майката си седи у дома и възпитава децата. Това, според евродепутати, е недопустимо, тъй като у малчуганите се създава впечатление, че мястото на жената не е в офиса, а в кухнята и така се формират определени стереотипи за взаимоотношенията между половете.

За да промени тази ситуация, Европейската комисия предлага в училищата да се въведат специални курсове, където да се обяснява на децата, че всички те – и момчета, и момичета – имат равни права и могат да правят кариера независимо от пола си. По време на тези курсове на учениците ще им бъде предложена подходяща литература, а неправилната – забутана на задните рафтове.

Това предложение обаче предизвика негативни реакции във Великобритания. Представители на движението на „евроскептиците“ посочиха, че е най-малкото непрофесионално да се отделя такова внимание на подобни „дреболии“, а да се загърбва далеч по-важната тема за ефективното използване на ресурсите на Евросъюза, с което да се преодолее икономическата криза в Европа. Според тях, вместо да се занимават със социално инженерство сред подрастващите, еврочиновниците е по-добре да отделят повече внимание как да осигурят работа на родителите на фона на растящата безработица. Освен това британците заявиха, че смятат да се борят за правото да четат на децата си книги като „Питър Пан“, независимо че там героините не работят и не се занимават с правенето на кариера.
diasnoto.wordpress.com/2014/01/25/detski_prikazki/

   ПП: Забраняването на книги и тоталитарното налагане на идеология са характерни за тъмните векове на средновековието, за фашизма, за комунизма... ЕС следва тази престъпна практика и цели да заличи традиционните човешки ценности, да изгради нови, зомбирани, роботизирани хора, интернационални овце и други говеда...
    Аз не искам да плащам членски внос на тази тоталитарна и мафиотска организация, подчинена на световния корпоративен и банкерски елит...      Мнозинството от българския народ няма интерес от ЕС... България трябва да се стреми към национален суверенитет, за да не бъде заличена като нация... Българските еврогейци и евроатлантици са национални и народни предатели, престъпници!...
М. Тачков





Гласувай:
65




Следващ постинг
Предишен постинг

1. freeoldmen - Класически пример на безочлива измама в лицето.
26.01.2014 13:39
Забележете, комисия за Правата на жените лишава от право на избор бъдещите поколения, налагайки свой модел.
Същото е положението при оставащите борци, боркини и мешани за свобода и равноправие.
цитирай
2. mt46 - Ти от тях ли си? -
26.01.2014 14:22
14:10 - selskamutra
цитирай
3. mileidi46 - Всичко върви на заден ход. за децата ...
26.01.2014 16:00
Всичко върви на заден ход.
за децата не можеш да купиш вече една нормална детска приказка..картинките са олигофренски! А мойте внуци гледат денонощно ,,папа пиг",където някакви подобия на прасета(модификация между прасе и хомо сапиенс)който грухтят ежесекундно...и скоро ще започна и аз да грухтя,докато разговарям с тях..:(((
цитирай
4. diamant1965 - Умопомрачително!!! Сигурно за да ...
26.01.2014 20:09
Умопомрачително!!! Сигурно за да се формира вярна представа за модела на съвременното общество, децата са принудени да гледат филми, пълни с агресия и насилие! Тази ЕК е престъпна организация!
цитирай
5. precoria - Много
26.01.2014 22:11
добре си го казал.Поздрави!
цитирай
6. mt46 - Налагат идиотски правила и закони /често лобистки/... Това е тоталитаризъм!...
26.01.2014 23:12
freeoldmen написа:
Забележете, комисия за Правата на жените лишава от право на избор бъдещите поколения, налагайки свой модел.
Същото е положението при оставащите борци, боркини и мешани за свобода и равноправие.

цитирай
7. mt46 - Щеше да е смешно, ако не бе трагично...
26.01.2014 23:16
mileidi46 написа:
Всичко върви на заден ход.
за децата не можеш да купиш вече една нормална детска приказка..картинките са олигофренски! А мойте внуци гледат денонощно ,,папа пиг",където някакви подобия на прасета(модификация между прасе и хомо сапиенс)който грухтят ежесекундно...и скоро ще започна и аз да грухтя,докато разговарям с тях..:(((

цитирай
8. mt46 - Известно е, че психопати управляват света...
26.01.2014 23:21
diamant1965 написа:
Умопомрачително!!! Сигурно за да се формира вярна представа за модела на съвременното общество, децата са принудени да гледат филми, пълни с агресия и насилие! Тази ЕК е престъпна организация!

Тези май ще "надминат" описаното в антиутопиите на Оруел и Хъксли...
цитирай
9. mt46 - Благодаря ти за отзива!... Поздрави!...
26.01.2014 23:27
precoria написа:
добре си го казал.Поздрави!

http://www.youtube.com/watch?v=YqnJ5Cc7eP4&feature=share
цитирай
10. shveik5 - Ами когато си няма работа дявола
27.01.2014 00:33
налита на децата си!
цитирай
11. silviia - .
27.01.2014 00:57
Аз не си спомням комунистите да са забранявали Братя Грим и Шарл Перо, например...:) Даже имаше поредици книжки с приказки с приказните илюстрации на Марайа и други автори от неговата класа.
цитирай
12. alibababg - Не са идиоти - боклуци са!
27.01.2014 02:44
Ционисти - сатанисти!
Еврейския съюз е абсолютно копие по структура на СеСеРе...
Чифуто/комунизъм!
Това е блатото в което сме натикани от туземната ционистка/комунистическа/ терористична БКП/ДС и сие.... СГАН!
цитирай
13. estirbg - Дали украинците четат какво се случва в ЕС,
27.01.2014 08:58
не ги разбирам, наистина не ги разбирам...

А това подписахте ли, приканвам ви:
http://citizengo.org/en/3308-othvrlete-doklada-na-g-zha-lunachek?tc=fb&tcid=1254550

На 3 февруари, Европейският парламент ще гласува доклада от Улрике Луначек, австрийска евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в Европейския парламент. Той е озаглавен "Пътна карта срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност." Докладът е опит от страна на ЛГБТ активистите да получат специални права на равнище ЕС, които да бъдат приети и от страните-членки.

Ако бъде приет, институциите на ЕС и държавите членки ще бъдат задължени да се ангажират за цялостното интегриране интересите на ЛГБТ активистите във всички области на обществената политика, в т.ч.: здравеопазването, образованието, заетостта, предоставянето на убежище, както и външните отношения.

Една от целите на гей-активистите с този доклад е държавите членки да бъдат принудени да приемат еднополовите „бракове” по заобиколен и подмолен начин (например като поискат автоматичното признаване и привеждане в действие на всички документи за гражданско състояние).

Държави-членки, където еднополовите „бракове” не се признават от законодателството на страната, ще им бъде възложено от ЕС да признаят „еднополовите бракове”, които са сключени в друга страна-членка.

Докладът ясно очертава ситуация, в която:

- Политически да се злоупотреби и да се принудят държавите членки да позволят „еднополови бракове за всички”.

- Еднополовите двойки във всички държави-членки да имат достъп до пълно осиновяване, оплождане ин витро, и сурогатно майчинство.

- Гарантиране на свободата на събиране и изразяване на гей активисти и употребата на формулировки като "реч на омразата" и "престъпление от омраза", за смълчаване служители на Евангелието, критици на хомосексуалността и ЛГБТ активизма.

По този начин, Европейският парламент иска от ЕС и неговите държави-членки да прилагат двойни стандарти: неограничена свобода на словото за гей общността, но ограничаване на свободата на словото за възможните критици.

Най-опасното е, че докладът не съдържа разпоредби за защита на правата на родителите да образоват и да защитят децата си от неподходящо хомосексуално образование и пропаганда, както и правото на възражение по съвест.

Нека бъдем активни и да настояваме с тази петиция нашите представители в Европейския парламент – българските евродепутати - да отхвърлят доклада "Луначек" или да гласуват в полза на алтернативното предложение за резолюция!


Асоциация Общество и Ценности

още по темата: http://www.sva.bg/32/post/2014/01/7.html

Пояснение: в полето ZIP - попълнете пощенския ви код.



цитирай
14. mt46 - http://www.kaldata.com/forums/blog/1328/entry-10680-%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%
27.01.2014 11:19
Глобализаторите на деца
Публикувано от Aliya, 17 май 2013 · 6690 прегледа

социални служби отнемане на деца приемни семейства изнасилване на деца разрушаване на човешкия пол семейство ценности
Глобализаторите на деца

У нас приемно семейство се оплака, че институциите не му позволяват да осинови приемното си дете, а вместо това дават българчето за осинявяване в Италия. И то при изнесена информация в Русия, че от руските деца, осиновени в Италия, 1200 са изчезнали напълно и следите им се губят, когато след 1 година са потърсени отново. Годишно 100 българчета се осиновяват в Италия. Много повече в САЩ. Не можем да не си зададем следните въпроси:



- Кому е нужно да създава такава широка мрежа от приемни родители, на които обаче не се позволява да осиновят приеманите деца!?



- Кому е нужно да използва приемните семейства като стъпало към заличаване следите на децата и тяхното препредаване към тайнствени организации, където следите на децата се губят завинаги!?

Ето какво разказва Ирина Бернгсет, една майка, загубила завинаги детето си по подобна схема:


"КРЕАТИВЕН СЕКС" ЗА ЕЛИТА

За трескавото формиране на нови т. нар. "толерантни ценности" в Западна Европа разказва правозащитничката Ирина Бергсет

ВЪПРОС: Ирина, разкажете как попаднахте в Норвегия и какво впечатление ви направи тази страна?
ОТГОВОР: През 2005 г. в Москва се омъжих за гражданин на Норвегия. Тогава синът ми беше на 7 години. Отидохме да живеем там.
Норвегия става независима през 1905 г. Може да се каже, че тази страна едва сега се формира, но всъщност става точно обратното - норвежкото общество морално деградира.
Обаче тогава все още не знаех това - а бях чувала само, че стандартът на живот в Норвегия бил най-висок в света.
Предложиха ми да работя като учителка в селско училище от нов тип - по прогресивен датски образец, наречено "Ридерсанд", т. е. "школа за рицари". В сравнение с нормалната образователна система норвежките училищни програми са като за умствено изостанали. Началното училище е от 1-ви до 7-ми клас. Задачата на държавната учебна програма за това време, до 13-годишна възраст, е децата да научат азбуката и да знаят да смятат, за да разбират ценоразписите в магазините. В клас не се чете на глас, защото това било "срамно". Домашното за една седмица са 5 или 8 думи на английски, в зависимост от това, колко иска детето. Норвежкото училище е пример за пълна деградация на образованието.
Литература - няма.
История - няма.
Физика - няма.
Химия - няма.
Естествознание - няма.
Има природознание, наричат го "обзор". Децата изучават околния свят само в общи черти. Знаят, че е имало Втора световна война. Всичко останало се смята за насилие над детето и неговата психика.
Най-богатата страна в света не храни децата в детските градини и в училищата. Дават им някакъв буламач, наречен "доматена супа", от тези сухите в пакети, веднъж седмично. Не ме гледайте учудено, да, точно така: и в държавните, и в частните детски градини - храна веднъж седмично.
Моят по-голям син в Русия учеше в обикновено училище. Затова в Норвегия го смятаха за вундеркинд. До 7 клас в норвежкото училище той не учеше нищо - просто нямаше нужда. Там в училищата висят плакати: "Ако родителите ти те карат да си учиш уроците - позвъни ни! Ние ще ти помогнем да се освободиш от такива родители!"
Единственият начин да се тренира паметта на сина ми беше пианото. Предупреждавах го: "Само да не си гъкнал някъде, че майка ти е толкова взискателна..."
Нещастието ни връхлетя на 6-та година след моето пристигане в Норвегия. Тогава не знаех нищо за тяхната система "Барневарн". Живеех си със собствените грижи: работата, домът, семейството... Слабо се интересувах от държавното устройство на страната, в която се бях преселила. Да, чувах, че някъде някому отнемат децата, но нали аз бях нормална майка?
Разведох се след 3 години семеен живот. Беше конфликт на култури. Вярно е, че всеки селски дом там има нормална тоалетна и баня - но норвежците по навик ходят да пикаят зад къщата...
Живях сама с децата 3 години. Взех банков кредит, купих жилище, устроих си нормален живот, никога не съм получавала социална помощ: работех, отделях достатъчно време на децата си. Понеже бившият ми мъж, норвежецът, обиждаше сина ми от първия брак, поставих условие да не се виждат. С малкия син обаче трябваше да се среща, такъв е законът. Стараех се детето да не нощува при баща си - опасявах се да не го бие. Но от детската градина и общинските структури ме принуждаваха да давам детето. Отначало то оставаше при баща си по 2 часа в събота или неделя, но последния път прекара там почти седмица - имало температура, когато го отвел в 30-градусов студ при роднини в Тронхайм.
На 7 март 2011 г. отидох в полицията на селището Бьоркеланген, защото детето ми разказа, че лелички и чичковци, роднини на баща му, му правели болно в устата и дупето. Разказа ми неща, в които отначало не можех да повярвам.
Въпросът е, че в Норвегия има такава народна традиция: роднините на малки деца, момченца и момиченца, да правят секс с тях, а после да ги "пускат" на съседите. Отначало не можех да повярвам на тези умопобъркващи неща. Написах заявление в полицията. На 8 март ни повикаха в службата за защита на децата "Барневарн". Разпитът продължи 6 часа. Бяхме само аз и двете ми деца.
Тяхната система за закрила на децата служи само да демонстрира, че уж се бори с тези педофилски кръвосмешения. Но после ми стана ясно, че задачата на центровете "Барневарн", каквито има във всяко село, е само да открият кое дете се оплаква - а после да го изолират от родителите му, като по този начин го накажат.
От вестниците узнах случай, когато 8-годишно момиченце е било осъдено да плаща съдебните разходи и компенсация на изнасилвача си, задето бил задържан в ареста. Всъщност, в Норвегия на педофилията не се гледа като на престъпление.
На 8 март 2011 г. за пръв път отнеха от мен двете ми деца.
Отнемането става така: детето просто не се връща от детската градина или училището. Тоест, практически го отвличат, то изчезва. Това е, защото го крият от вас на секретен адрес.
Тогава ми казаха: "Нали разбирате, вие се оплаквате от насилие над Вашето дете. Затова трябва да Ви прегледа лекар и да каже, че не сте психически болна".
Разбира се, аз не отказах. Поликлиниката се намира на 10 минути път с кола. В нея ме настани сътрудница на "Барневарн", като каза: "Ние ще ви помогнем, тук ще си поиграем с децата ви". Децата останаха не къде да е - а в службата за закрила на детето. Сега разбирам, че не е трябвало да ги оставям. Когато вече бях в поликлиниката, по-големият, Саша, тогава той беше на 13 години, позвъни и каза:
- Мамо, нас ни карат в приемно семейство!
Тогава се намирах на 10 километра от децата си, които "Барневарн" откарваше на секретен адрес. Според закона там децата се отнемат, без да се предявяват никакви документи. Единственото ,което можех да направя, е да се овладея. В Норвегия не е прието да се плаче, това се оценява като заболяване, и "Барневарн" може да изиска да бъдеш принудително вкаран в психиатрия.
Оказа се, че в Норвегия има държавен план, квота по отнемане на деца от родителите им. Органите по опеката даже се съревновават в неговото изпълнение. Всяко тримесечие те публикуват графики, диаграми - в кой район колко деца са отнети. Наскоро ми попадна един документ - отчет на шведски специалисти. Това е доклад за случаите на отнети деца в Швеция и съседните й скандинавски страни: (http://www.familypolicy.ru/read/1403).
Става дума за странно явление. В този доклад се казва, че в Швеция 300 хиляди деца са отнети от родителите им. Тоест: цяло едно поколение е откраднато от родните им майки и бащи. Учени, криминолози, юристи, адвокати - хора с традиционни ценности, които все още помнят, че някога в Швеция е съществувало семейство, недоумяват. Те казват, че се случва нещо, което не разбират. Извършва се държавен погром над семейството.
Специалистите уточняват, че приемното семейство получава дневно 10 000 крони (около 50 хиляди рубли или 1250 евро) за едно прието дете. Отделно агентът на "Барневарн" получава от държавния бюджет голяма награда за всяко отнето дете. Такава е практиката във всички скандинавски страни.
При това приемният родител може да си избира деца като на пазар. Например, ако ви хареса ето, онова русо и синеоко момиче, достатъчно е да звъннете в "Барневарн" и да кажете: "Аз имам една малка стая за приемно дете". И после само споменавате името и адреса. Ще ви доставят детето. Тоест: отначало се намира "наемно семейство", а вече после "поръчаното" дете се отнема от родните му родители.
Норвегия е на първо място по отнемане на деца от родителите, там това е държавна политика. Ето заглавие в норвежки вестник: "20% ОТ НОРВЕЖКИТЕ ДЕЦА ВЕЧЕ СА СПАСЕНИ ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ". Това са около 200 хиляди деца, които са "спасени" и вече живеят не у дома си с татко и мама, а в приюти.
Един норвежки приют получава около 300 хиляди евро годишно за всяко дете. Ако пък детето стане инвалид, парите се увеличават. Тоест: колкото повече травми и осакатявания, толкова повече пари получава приютът - затова и служителите там, и приемните родители имат изгода децата да стават инвалиди.
Според статистика, публикувана в норвежките вестници, от всеки 10 деца, родени в Норвегия, 8 са деца на имигранти, а само 2 - на коренни норвежци. Процентно най-много деца в "Барневарн", отнети от имигранти, са на руснаци. Именно руски деца отнемат на първо място. Практически всички деца, родени от един или двама руски родители, се смятат за рискови и се водят на отчет в "Барневарн".
ВЪПРОС: Ако отнемат детето, какво могат да направят родителите?
ОТГОВОР: Почти всеки месец в Норвегия се самоубива по една руска жена. Защото, когато при вас дойдат и ви отнемат децата, вие сте абсолютно безпомощни - сами срещу Системата. Казват: "Ти правиш омлет не по норвежка рецепта - значи си против интеграцията". Или: Ти принуждаваш детето да си мие ръцете - значи, упражняваш насилие върху него". Или: "Ти куцаш - и не можеш да си играеш с детето в пясъка. Значи си лоша майка, затова отнемаме детето ти!".
Системата за "закрила" на детето в Норвегия е построена на презумпция за вина на родителите. Родителите предварително са виновни, защото имат деца. Постоянно ви поставят в ситуация, когато трябва да се оправдавате. Но сами вие не можете да спрете норвежката държавна машина, изградена върху огромни хонорари за адвокати, служители от "Барневарн", съдии, психолози, психиатри, приемни родители, "експерти" и всевъзможни още чиновници... Дават се премии за всяко отнето дете, което е русо и със сини очи. Нямате никакъв шанс да спасите сина или дъщерята си от норвежкия приют. Аз минах през всички инстанции на норвежките съдилища. Всичко е оплетено, навсякъде е корупция. Децата са стока, която не подлежи на връщане.
Всички материали в руските медии се превеждаха от адвокатите на "Барневарн" и служеха като обвинение в съда: "Тя е луда, как може да защитава детето си в медиите?!" На Запад свободата на словото по отношение на децата не действа. Няма как да призовеш обществото да ти помогне. Там действа т. нар. "закон за конфиденциалността", който сега активно се пробутва и в Русия.
ВЪПРОС: Вие твърдите, че действащата в Северна Европа система за унищожаване на семейството окуражава сексуалното насилие над децата. Как действа този механизъм?
ОТГОВОР: Сексуалните "малцинства" в Норвегия съвсем не са малцинства. Напротив, нормалните хора там са малцинство. Материалите на социолози, които може свободно да се прочетат, показват ясно: към 2050 г. 90% от населението на Норвегия ще е хомосексуално. Но на нас ни е трудно да си представим дори какво се разбира на Запад под термина "хомо". Западняците твърдят, че нашата представа за "гейове" и "лесбийки" е вече твърде овехтяла. На Запад са легализирани около 30 видове "нетрадиционен брак". Именно Норвегия е най-напреднала в това отношение, там "мъж" и "жена" са отживели понятия.

Човек обикновено си мисли, че това не го засяга. Казва си:

- Да правят, каквото искат. Какво ме интересува мен, нали си имам моите деца?

Аз също разсъждавах така, защото въобще не знаех, че в цяла Европа са въведени секусални стандарти, които регламентират възпитанието на децата по определен начин: (http://yadi.sk/d/oa3PNRtG3MysZ). Този регламент е задължителен за всички страни, които са подписали съответната конвенция. Там в пряк текст се казва, че родителите заедно с лекарите и детските учители са длъжни да учат децата още от люлката на "различни видове любов". Специален раздел на този общоевропейски сексуален стандарт обяснява защо родителите и възпитателките са длъжни да учат европейските деца да мастурбират не по-късно от 4-годишна възраст. Така например, на стр. 46 от въпросния документ се заявява, че новороденото бебе трябва да осъзнае своята "джендърна идентичност": дали е гей, лесбийка, бисексуал, травестит или транссексуал. А понеже понятията "мъж" и "жена" са изключени от този списък - можете сами да си направите изводите! Ако пък вашето дете все пак не си избере "джендър" - тогава ще му помогнат всемогъщата норвежка "Барневарн", финландската "Ластенсуелу", немската "Югендамт" и т. н.
Норвегия е една от първите страни в света, която създаде Научно-изследователски институт към Университета в Осло, където се изучават самоубийствата на деца от 0 до 7-годишна възраст. От гледна точка на нормалния човек - много странно. Но според местната "Барневарн" е твърде естествено - щом децата наистина загиват след садистичните педофилски оргии, това официално може да бъде регистрирано като "самоубийство".
ВЪПРОС: Да се върнем към Вашата лична история...
ОТГОВОР: За втори път отнеха децата ми на 30 май 2011 г. На вратата позвъниха 2 полицаи и 2 сътрудници на "Барневарн". Отворих вратата, но я оставих на верижка, а началникът на полицията в Бьоркланген, лично бе дошъл, ми казва: "Идваме да вземем децата ви!". Звъня на адвокатката, тя ми казва: "Да, по законите на Норвегия сте длъжна да ги дадете. Ако окажете съпротива, пак ще ги отнемат, но вече никога няма да ги видите. Длъжна сте да ги дадете, а пък служителите утре ще ви обяснят какъв е проблемът."
Откараха децата веднага, дори не им позволиха да се преоблекат - и не ми показаха никакъв документ, никакво постановление...
В норвежките вестници имаше описан случай: едно момче, което отнели от майка му още като малко, било изнасилвано във всички приюти. Той навършил 18 години, купил си пушка, върнал се "у дома" и разстрелял приемните си родители.
Отнели друго норвежко момченце, то плачело, искало "при мама". Лекарите казали: "Това е параноя". Натъпкали го с лекарства, превърнали го в чучело. Чак, когато се намесили журналисти, го върнали обратно на майка му в инвалидна количка. Вече не можел да говори, отслабнал с 15 кг. Получил дистрофия, развили се необратими процеси.
След единствената среща, която разрешиха, по-големият ми син каза, че е написал писмо до руското консулство: "Ще умра, но все пак ще избягам от Норвегия. Няма да живея в концлагер!" И той успя сам да организира бягството си. В интернет се свързал с поляка Кшищоф Рутковски, който вече бе успял да спаси едно полско момиченце от норвежки приют.
Полякът ми позвъни в последния момент, когато всичко вече беше подготвено, и ми каза:
- Ако изведа сина Ви без Вас - това ще е отвличане на чуждо дете. А ако е с Вас - значи, просто помагам на едно семейство.
Трудно ми беше да се реша, но изборът беше страшен: или и тримата да загинем в Норвегия, или да спася поне себе си и по-големия ми син... Да не дава Бог никому да изпитва това, което изпитвах аз!
ВЪПРОС: След завръщането Ви в Русия при Вас започна да се стича информация за подобни случаи. Разкажете за обществената си дейност.
ОТГОВОР: Ето такъв случай: Ирина С. 18 години живяла в Англия с приятеля си. Родила се дъщеря. Веднъж Ирина случайно узнала, че нейният "приятел" е член на садо-мазохистичен клуб. Това станало така: дъщеря й гледа телевизия, там показват местен състезател, а детето казва:
- Мамо, виж, този чичко си игра с мен на "доктор". О, а пък тази леличка си игра с мен във ваната...
Представяте ли си детето ви да каже такова нещо?
Ирина отишла при английски детски психолог, а той й казал:
- Скъпа, личи, че сте изостанала, живеете във вчерашния ден. Това въобще не са извращения - а креативен секс за елита.
Тя си замълчала и тихо, кротко започнала да подготвя бягството си за Русия. Ето, това е умна жена.
Отначало в Норвегия узакониха т. нар. "еднополови бракове". После - осиновяването на деца от "еднополови родители". А сега вече има такива смелчаци сред еднополовите, които настояват да имат право да се женят за приемните си деца. Ако ние, нормалните родители, продължим да седим като пънове и да чакаме неизвестно какво - ще загубим тази битка с еднополовите или всякакви там други "джендъри" за нашите и вашите родни деца. Днес зони на експеримента са Северна Европа, Германия, САЩ и бившите британски колонии: Канада, Австралия, Нова Зеландия.
Мисълта за открита съпротива ми позволи да не се пречупя и да не полудея там, в Норвегия. Всеки родители в Европа е длъжен да разбере: през последните 30 години структурите, които са заинтересовани от търговията с деца, преразпределят демографските маси и утвърдиха в общественото съзнание мисълта, че родители и деца не са едно семейство. Сега децата принадлежат на някакви абстрактни общности или на държавата. Не само това, но по Хагската конвенция за отвличането на деца, която Русия подписа през 2011 г., децата принадлежат на държавата, където са се намирали последните 3 месеца.
Философията, намеренията и проектите на тези чудовища отчасти се разкриват от висши служители в управляващата Работническа партия; норвежкият министър по проблемите на децата - Лисбакен, заявява в свое интервю, без ни най-малко да се притеснява: "Аз съм хомосексуалист. Искам всички деца в Норвегия да станат като мен". Именно той беше инициаторът на държавната програма по "новото възпитание" на децата: в детските градини бяха иззети всички книжки с приказки от типа на "Пепеляшка", "Червената шапчица", братя Грим... Вместо тях на децата беше предложена друга литература, полова, например: "Кралят и кралят" или "Децата-гейове". Там, например, принцът се влюбва в друг принц или в краля, момичето-принцеса си мечтае да се ожени за кралицата. И възпитателките бяха задължени да четат тези книжки на децата и да им показват съответните картинки.
Друг случай. Руски туристи пристигнали в Нова Зеландия на екскурзия: баща, майка, дете. Родителите се скарали на детето, или пък то плачело високо - но от кафето или хотела позвънили в службата за "закрила" на децата. Пристигнал екип "спасители", които отнели детето от "родителите-садисти". Руските дипломати се бориха повече от година, за да може детето да се среща с биологичните си родители.
Самата аз вече 2 години водя дела за правото да виждам по-малкия си син. Андерш Брейвик, който изби 77 души, има право всеки ден да телефонира на роднините си. Осъдените на смърт в цял свят имат право да пишат писма и да говорят по телефона - а майката няма възможност да поговори с детето си!
Между другото, за Брейвик: той "спасяваше" Норвегия именно от същата управляваща партия - "Арбайт парти", а го обвиниха, че мразел мюсюлманите. Брейвик на 4-годишна възраст е отнет в приют на "Барневарн" и после "пуснат по етапен ред". Всяко ново приемно семейство го изнасилвало, каквато е традицията в Норвегия. После, като младеж, 9 години подготвял акцията си. Мисля, че сега са го изолирали и са му казали: "Ще имаш, каквото поискаш, но само мълчи на тази тема!" Този аспект на неговата история се появява в медиите, шведски журналисти разровиха историята.
В Норвегия родителите получават от държавата разрешение да виждат откраднатите си деца веднъж за 2 часа на всеки 6 месеца. Това е максимумът.
Не става дума просто за педофилия. Това е друг феномен. Само в малката по население Норвегия има 19 000 дружества за превръщане на децата от "вехти" (мъж, жена) в различни, нетрадиционни "джендъри". Детето принудително бива насочвано към хомосексуална и друга нетрадиционна сексуална ориентация. Това е нещо като организиран "тренинг" именно с такава цел.
ВЪПРОС: Честно казано, трудно е да се повярва във всички тези ужаси...
ОТГОВОР: Докато вие се чудите да повярвате или не, вече се появи цяло поколение родители, които живеят именно с този ужас насреща си. Всичко това в съвременна Европа се сервира като "толерантност". Сиреч, децата още от люлката били имали право на сексуални предпочитания и сексуално разнообразие. Срещу мен и вас, срещу родителите и децата, действа активно много добре организирана световна престъпна мрежа. Този чудовищен експеримент вече 30 години се развихря в Европа. В Норвегия са иззети 200 хиляди деца, в Швеция - 300 хиляди, във Финландия - 250 хиляди, ами в Германия и цяла Западна Европа - това е цяло едно откраднато поколение.
ВЪПРОС: На този фон нашата Русия изглежда като остров на християнските ценности...
ОТГОВОР: Често ми казват: "Ето, ти отначало избяга на Запад, а сега стана яростна патриотка!" Да, вярно е: аз съм патриот по неволя. За да оцени човек нашата Русия, може би трябва отначало да загуби всичко. Аз платих прекалено висока цена за грешката си: със страшен опит и със собственото си дете.

Международно движение

"Русские матери" http://www.russkiemateri.ru/


www.ruskline.ru
Превод със съкращения: Л. Чолаков
цитирай
15. ok3223 - Никой не ни е виновен.
27.01.2014 11:41
Всички са виновни.
Подскачаха при Костов.
Блееха при царо.
По овчи гласуваха за Боко Тиквата и БСП, и др.паплач.И пак се канят ...други нямааа.
Старите колонизатори от ЕС(знаем кои бяха), ги прогониха и гонят от всякъде, и други няма ... и те колонизираха нас и другите като нас(ние им помагахме), сега се опитват да колонизират... Украйна.
Апетита идва с яденето, което плащаме ние, и другите като нас ...
Та те са царе там в Брюксел, бе.Един редови евродепутат е с чиста заплата от 19,500 евро,а това е равно 38,000лв. на месец, като всичко друго му е безплатно;квартира,превози(самолети,на каквото се наложи),на децата им таксите за образование се плаща от ЕС, и много други екстри, за които нямаме и престава.
ТА ТЕ, ПРИ ТЕЗИ И ЗА ТЕЗИ ЕКСТРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ, И ГЛАСУВАТ КАКВОТО ИМ ПРЕДЛОЖАТ НА СЕКУНДАТА. Та тези са най-големите еврофили, купени с наши пари за не наша полза. С наши камъни, по нашите глави.
Разбирате ли за какво става дума ...
И има ли изход, и какъв е изхода от тази ситуация.
цитирай
16. truthful - "Българските еврогейци и евроатлантици са национални и народни предатели, престъпници!."
27.01.2014 11:52
Правилно си го казал! Така е! Само че трябва да припомня приказката за лудия дето изял два зелника. Той ли е лудия или тоя дето му ги дава? Ние българите позволяваме всичко това да се случва с нас. Позволяваме го! И ЕС си прави каквото поиска с нас, защото вижда че НЕ СЕ ПРОТИВИМ, АМА НИКАК!
А нашите евродепутати могат само да вземат големи заплати - и хич не ги е еня за останалите. Защо сме в ЕС като виждаме, че той ни ограбва? Защо не ставаме и да помитаме тая предателка пасмина, която ни управлява? Какво чакаме?
цитирай
17. mt46 - Децата са най-лесни за манипулиране...
27.01.2014 12:07
shveik5 написа:
налита на децата си!

цитирай
18. hoho22hoho22 - :) Тачков,
27.01.2014 12:19
Давам глас за постинга, защото това е безумие някакво и тези наистина са евроидиоти.
Аз съм с ясното съзнание, че Европа ни манипулира, така както е манипулиран твоя постинг от страна на прочитите и гласовете...
цитирай
19. mt46 - ...
27.01.2014 12:25
silviia написа:
Аз не си спомням комунистите да са забранявали Братя Грим и Шарл Перо, например...:) Даже имаше поредици книжки с приказки с приказните илюстрации на Марайа и други автори от неговата класа.

Не се изучаваше вероучение... Но патриотизмът, редица морални, общочовешки ценности бяха приоритет...
цитирай
20. stela50 - Нормална реакция на абсурдно решение...
27.01.2014 12:26
не мога да повярвам и мисля, че по този въпрос
всички ще бъдат единни... не може да се случи,
не трябва...
Поздрави за постинга - за сатирата, фактите, изводите!
цитирай
21. mt46 - Гласовете няма как да се манипулират...
27.01.2014 12:37
hoho22 написа:
Давам глас за постинга, защото това е безумие някакво и тези наистина са евроидиоти.
Аз съм с ясното съзнание, че Европа ни манипулира, така както е манипулиран твоя постинг от страна на прочитите и гласовете...

За прочитите - не знам... Все пак забелязваш ли, че постингът ми е споделен в Гугъл+ и във Фейсбук, където също ме четат? ...

цитирай
22. mt46 - ЕС е по-опасен...
27.01.2014 13:02
alibababg написа:
Ционисти - сатанисти!
Еврейския съюз е абсолютно копие по структура на СеСеРе...
Чифуто/комунизъм!
Това е блатото в което сме натикани от туземната ционистка/комунистическа/ терористична БКП/ДС и сие.... СГАН!

В ЕС има повече бюрократи, отколкото е имало в СССР. СССР не е унищожавал и изсмуквал икономиката ни, имали сме взаимноизгоден бизнес...
цитирай
23. mt46 - А защо нашите евродепутати не ни информират за подобни безобразия?!...
27.01.2014 13:10
13. estirbg - " Дали украинците четат какво се случва в ЕС,
08:58
не ги разбирам, наистина не ги разбирам...

А това подписахте ли, приканвам ви:
http://citizengo.org/en/3308-othvrlete-doklada-na-g-zha-lunachek?tc=fb&tcid=1254550

На 3 февруари, Европейският парламент ще гласува доклада от Улрике Луначек, австрийска евродепутатка и съпредседателка на групата за хомосексуални права в Европейския парламент. Той е озаглавен "Пътна карта срещу хомофобията и дискриминацията въз основа на сексуална ориентация и полова идентичност." Докладът е опит от страна на ЛГБТ активистите да получат специални права на равнище ЕС, които да бъдат приети и от страните-членки.

Ако бъде приет, институциите на ЕС и държавите членки ще бъдат задължени да се ангажират за цялостното интегриране интересите на ЛГБТ активистите във всички области на обществената политика, в т.ч.: здравеопазването, образованието, заетостта, предоставянето на убежище, както и външните отношения.

Една от целите на гей-активистите с този доклад е държавите членки да бъдат принудени да приемат еднополовите „бракове” по заобиколен и подмолен начин (например като поискат автоматичното признаване и привеждане в действие на всички документи за гражданско състояние).

Държави-членки, където еднополовите „бракове” не се признават от законодателството на страната, ще им бъде възложено от ЕС да признаят „еднополовите бракове”, които са сключени в друга страна-членка..."
цитирай
24. mt46 - Така е... Доста инфо се криеше, народът ни бе манипулиран...
27.01.2014 13:17
ok3223 написа:
Всички са виновни.
Подскачаха при Костов.
Блееха при царо.
По овчи гласуваха за Боко Тиквата и БСП, и др.паплач.И пак се канят ...други нямааа.
Старите колонизатори от ЕС(знаем кои бяха), ги прогониха и гонят от всякъде, и други няма ... и те колонизираха нас и другите като нас(ние им помагахме), сега се опитват да колонизират... Украйна.
Апетита идва с яденето, което плащаме ние, и другите като нас ...
Та те са царе там в Брюксел, бе.Един редови евродепутат е с чиста заплата от 19,500 евро,а това е равно 38,000лв. на месец, като всичко друго му е безплатно;квартира,превози(самолети,на каквото се наложи),на децата им таксите за образование се плаща от ЕС, и много други екстри, за които нямаме и престава.
ТА ТЕ, ПРИ ТЕЗИ И ЗА ТЕЗИ ЕКСТРИ ЩЕ ГЛАСУВАТ, И ГЛАСУВАТ КАКВОТО ИМ ПРЕДЛОЖАТ НА СЕКУНДАТА. Та тези са най-големите еврофили, купени с наши пари за не наша полза. С наши камъни, по нашите глави.
Разбирате ли за какво става дума ...
И има ли изход, и какъв е изхода от тази ситуация.

Можем да протестираме, да бойкотираме изборите...
цитирай
25. liliyanaandreeva - АНТИЕВРОПЕЙСКАТА КАМПАНИЯ Е ВОДА В ...
27.01.2014 13:22
АНТИЕВРОПЕЙСКАТА КАМПАНИЯ Е ВОДА В МЕЛНИЦАТА НА ПАЗАРНИЯ ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ И МАСЛО В ОГЪНЯ НА АНТИУТОПИЯТА НА ИНДИЙСКАТА КАСТОВА СЕГРЕГАЦИЯ, КОЯТО ШЕСТВА ПО СВЕТА ВЕЧЕ 3000 ГОДИНИ!
цитирай
26. mt46 - Нашите продажници са се окопали здраво във властта...
27.01.2014 13:31
truthful написа:
Правилно си го казал! Така е! Само че трябва да припомня приказката за лудия дето изял два зелника. Той ли е лудия или тоя дето му ги дава? Ние българите позволяваме всичко това да се случва с нас. Позволяваме го! И ЕС си прави каквото поиска с нас, защото вижда че НЕ СЕ ПРОТИВИМ, АМА НИКАК!
А нашите евродепутати могат само да вземат големи заплати - и хич не ги е еня за останалите. Защо сме в ЕС като виждаме, че той ни ограбва? Защо не ставаме и да помитаме тая предателка пасмина, която ни управлява? Какво чакаме?

Защото народът ни е разединен... Защото мнозина не виждат или се правят, че не виждат причините за разрухата на България...
цитирай
27. mt46 - Благодаря ти за отзива! Дано здравомислието да надделее!...
27.01.2014 13:40
stela50 написа:
не мога да повярвам и мисля, че по този въпрос
всички ще бъдат единни... не може да се случи,
не трябва...
Поздрави за постинга - за сатирата, фактите, изводите!

цитирай
28. lucrecia - ...АЗ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ......
27.01.2014 23:05
...БРАВО ОТ МЕН ЗА ПОСТИНГА...
цитирай
29. iliada - Без приказки,Марин?:(((
28.01.2014 07:28
Това си е ограбване на душата на човека,убиване на неговата фантазия и вяра в доброто от най-ранна възраст да не кажа повече!Този свят ще стане след това още по -брутален..................
цитирай
30. mt46 - Явно старите приказки не са нужни на новите еврогейци и глобалисти...
28.01.2014 12:35
iliada написа:
Това си е ограбване на душата на човека,убиване на неговата фантазия и вяра в доброто от най-ранна възраст да не кажа повече!Този свят ще стане след това още по -брутален..................

цитирай
31. danailvdimitrov - давам глас за тази позиция па макар и никой да не го приеме...
06.02.2014 07:10
така да се каже :"...аз нямам вече мило,драго ,а Вий ...Вий сте евроидиоти"

Поздрави!
цитирай
32. mt46 - Благодаря!...
06.02.2014 20:56
danailvdimitrov написа:
така да се каже :"...аз нямам вече мило,драго ,а Вий ...Вий сте евроидиоти"

Поздрави!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19155669
Постинги: 3686
Коментари: 45088
Гласове: 148912
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031