Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2020 17:03 - Защо "Европа" и САЩ са слепи за мафиотския и Бай Ганювски стил на ББ и за протестите срещу него?
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1998 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 05.09.2020 16:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момент когато САЩ организират поредната цветна революция, тоя път в Белорусия, при ПЪЛНАТА ПОДКРЕПА  и съучастие на "Европа", крайно неудобно е ЗА ТЯХ в тоя момент да споменават протестите в България. Защото беларусите НЕ СА бедни като българите, и Лукашенко НЕ Е мутра и Бай Ганю.

Нашето пропадане до днешните ПОСЛЕДНИ места във всичко добро и първи места в лошото, това пропадане започна с цветна революция, дело на същите автори. Те доведоха на власт и ББ. И го подкрепят до днес. Авторите на десетки цветни революции, арабски пролети, бананови ескадрони в Латинска Америка, майдани, а в момента католическа полонеза в Беларус. След Вартоломеевите нощи и дни в майданска Украина.

Най-прехвалената от тия цветни революции, Полската, която ни дават за пример колко е успешна за разлика от нашата, СПОРЕД СВОЯ ВОЖД, електротехника-президент Лех Валенса, е изгубила в "прехода" ПОЛОВИНАТА СИ ИКОНОМИКА. Заедно с работното място на електротехника-президент, корабостроителния гигант в Гданск, люлка на "революцията". Сега тоя град се обезлюдява и може пак да стане Данциг. Докато поляците мечтаят за нова империя от Балтика до Черно море, Жеч Посполита от 16-ти век. А капиталистическа Полша е най-прехвалената рожба на цветна революция.

А най-ужасните "революции", арабските пролети в Ирак и Либия, унищожиха две богати и спокойни държави и родиха главорезите на ИДИЛ, хиляди от които сега са в Европа, поканени от г-жа Меркел заедно с милионите жертви на войните ПОДПАЛЕНИ ОТ С А Щ.

Така подсигурили тила си като Хитлер, САЩ прехвърлиха войски в Полша и Прибалтика, и се заеха, след Украина, да дарят свободата и на Беларус.

Вчера в Украина рускоговорещите ученици загубиха правото да учат на роден узик. Европа си трае. Тя плаче, че в Беларус някои говорят руски. Хитлеровият  
drang nach osten продължава на американски - pressure in the east. Безкрайни санкции, гарнирани с ракетни бази и предислоциране на командоси в Порша и прибалтика.

Ясно, че в тоя момент на Империята на доброто и на колониална Европа не им е до някакви протести в България. България, много по-бедна от Беларус. Начело с ББ, несравним с Лукашенко. Но янките си имат девиз "Негодяй, но наш негодяй", прилаган безброй пъти в банановите републики, каквато станахме и ние. Но с вносни банани. Огледайте се, братя Българи, какво произвежда и какво ли НЕ ВНАСЯ нашата бананова република (с вносни банани)?

Целият запад се е заел да подкрепя протестите на "белоруския народ". Всъщност участва в pressure in the east. Американо-хитлеристкият НАТИСК НА ИЗТОК.

Излиза, че нашите протести срещу ББ и Геш, са всъщност срещу Империята на доброто и колониална "Европа". Какво ли ще измислят мозъчните тръстове след доклада на US-посланичката Херо Мустафа? Кого ли ще изберат за продължител на Бойковото дело?



Гласувай:
7



1. krumbelosvet - И "защитниците на правата на човека" измислиха 5 (пет) милиарда заем за ББ.
23.09.2020 05:25
Каква по-мощна подкрепа за ББ от ПЕТ милиарда заем? Който очевидно НЕ ТОЙ ще връща.
И съвет са получили ББ и Геш. Особено присъствие в медиите. ББ кара джипа и показва гордостта си - пътища и магистрали (с лошо качество, но това от камерата в джипа не личи). А Геш почти изчезна от екрана, но... поздравява българския народ (?!?!?!?) с песни и мъдри слова (?!?!?) което никой прокурор на света е е правил. Човекът ни се подиграва в очите
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1974470
Постинги: 1163
Коментари: 3399
Гласове: 3577
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930