Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2013 22:06 - Жал ми е!...
Автор: mt46 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 12077 Коментари: 27 Гласове:
45

Последна промяна: 03.10.2013 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

Сряда, 2 Октомври, 2013 0:05:57    skandalno.net

 imageОт 800 лева месечна вноска ЛИХВИТЕ са 700! Не бе държава, не бе чудо!! Щом си жив – ще плащаш!!!


Млада жена от Благоевград е изправена пред самоубийство заради безсърдечието, алчността и злобата на българските банкери. Само за няколко дни това е вторият случай, при който финансовите групировки отнемат човешки живот.


Припомняме, че преди около седмица бизнесменът Любомир Симеонов разстреля банкерката от Бургас Павлинка Йончева, след като бе изнудван от нея в продължение на години и изпадна в неконтролируем афект.

Този път жертва на системата е 22- годишна майка на малко детенце, чиито апартамент ще бъде отнет заради дълг от 150 бона, който наследява от баща си. Момичето споделя, че от банката са и наредили да плаща всеки месец по 800 лева вноска, като от тях 700 лв са лихви. След като татко ѝ почива преди малко повече от година, известно време успява да се справи с помощта на дядото, който получава 600 лева пенсия и помага. Заради бебето обаче станало невъзможно да се грижи и за възрастния човек, затова той отишъл при роднини в София.

„Тате почина когато бях с детето в 7-я месец. Отиде си само на 43 години. Бременността ми беше тежка, започнаха и проблеми с мъжа ми. Не след дълго се разведохме, останах сама. Отначало заплахите на банката ми се сториха несериозни, но когато на вратата почука частен съдия – изпълнител и ме заплаши разбрах, че повече не мога да живея. Сигурно ще се самоубия, няма друг изход от този живот. А аз дори не знаех за отношенията на баща ми с тази банка”, споделя Любомира Стоянова в своята покъртителна изповед.

Почернена от чиновническото безхаберие, младата жена не вижда друг изход освен смъртта. Според родните закони обаче, дългът ще бъде унаследен от брат ѝ и невръстното ѝ дете, което е само на няколко месеца. В момента е безработна, доходът ѝ е 300 лева месечно. Споделя, че не иска милостиня и няма да я приеме, а само човечно отношение.

Какъвто и да е коментар би бил излишен. Позорните разкрития на бизнесмена Любомир Симеонов за рекетьорските способи на българските финансови институции осветлиха достатъчно начина по който в България се правят пари, а държавата продължава да бездейства.


Станишковци, Борисковци и всякакви други такива не обръщат внимание на беззаконието и предпочитат да се доказват един на друг непрекъснато, вместо да свършат нещо смислено.

www.burgasnovinite.bg/Mauka-se-samoubiva-zaradi-bankeri.html

ПП: Пълна безизходица!... Според някои изходът бил в чужбина. Но нима може да заминеш в чужбина, ако имаш дългове, ако нямаш там близки или уредена работа?...
 Жалко е, че децата трябва да плащат дълговете на родителите си!...
 Клипът и песента са жестоки!...







Гласувай:
45


Вълнообразно


1. dalida - Масовият случай
03.10.2013 00:19
Жената веднага да се обърне към адвокат.

Допреди няколко години банките имаха доста агресивна политика за даване на кредити. Никой не очакваше такава криза, безработица, срив на икономиката, както и че хора, които са отговаряли на условията за кредит преди, днес няма да могат да плащат. Освен това пазарът на имотите се срина - и сега продажбите стават много трудно.

Ако човек е навършил 18 години и наследява, то в този случай решението с дълговете е сравнително лесно и чисто. Ако има и най-малкото съмнение, че може да има повече дългове, отколкото имущества за получаване, то е най-добре да се пристъпи към изричен отказ от наследство. Това е законово заложена възможност всеки наследник да заяви, че не иска нищо от наследството, и по този начин, най-грубо казано, да се отърве от всичките възможни тежести и проблеми, свързани с него. На практика отказът от наследство представлява едностранно волеизявление на наследник с цел да бъде прекратено правото му на наследяване. За целта той трябва да направи писмено заявление за това до районния съд, в района на който е открито наследството. Законът не определя, че този отказ трябва да има някаква нотариална форма и дори не предвижда нотариална заверка на подписите. За разлика например от отказа за собственост, където е задължително да има такава заверка. За по-голяма сигурност обаче винаги е добре да се направи такова заверяване и при отказа от наследство. Самото заявление до съда се вписва в особена книга. В никакъв случай не е необходимо съгласието на останалите наследници, за да е валиден отказът на който и да е от тях. В същото време частта на отреклия се уголемява дяловете на останалите наследници. Необходимо е да се знае, че отказ, направен под условие, за срок или за част от наследството, е просто недействителен. Това означава, че след като един път човек се отрече, после няма връщане назад. Например не може някой наследник да заяви, че се отказва от наследството, ако в него има много задължения, или пък че се отказва само за една година и т.н.

Важно е да се знае и още нещо. Според чл. 56 от ЗН кредиторите на лицето, което се е отказало от наследството, могат да искат унищожението на отказа в своя полза, доколкото не могат да се удовлетворят от имуществата на наследника. Този иск може да се предяви в едногодишен срок от узнаването за отказа, но не по-късно от три години след отказа. Макар и труден за реализиране и като възможност, а и във времето, то този иск, риск и възможност съществуват. Това означава, че в даден момент, но не по-късно от 3 години от отказа, може да се появи кредитор на наследодателя и да поиска да бъде унищожен този отказ, така че той да си получи дължимото. Шансовете му да успее в съда обаче не са много големи. Затова по правило отказът е добър вариант, за да не се поемат евентуални или реални налични дългове на наследодателя.

Малко по-сложно е положението с наследниците, които все още са непълнолетни. Те има законни представители, които обичайно са родителите, но биха могли да бъдат и дядо и баба, други роднини, социалните. В чл.130 от Семейния кодекс е записано, че родителите управляват имуществото на детето в негов интерес и с грижата на добър стопанин. Пак там е отбелязано и че извършването на действия на разпореждане с недвижими имоти, с движими вещи чрез формална сделка и с влогове, както и с ценни книги, принадлежащи на детето, се допуска с разрешение на районния съд по настоящия му адрес, ако разпореждането не противоречи на интереса на детето. Или иначе казано, дотук може да се приеме, че родителят може да отиде в районния съд и да поиска разрешение да се откаже от наследство от името на детето.


Масовият случай у нас обаче е на изпаднали в неплатежоспособност хора, които за дълго остават без работа или получават минимална заплата. Повечето от тях имат едно жилище. По закон то е несеквестируемо, стига да не е ипотекирано. Това би затруднило въвеждане на процедура по обявяване в несъстоятелност", коментира адвокат.

цялата статия тук - http://www.segabg.com/article.php?id=598787
цитирай
2. planinitenabulgaria - Ужасно!
03.10.2013 01:04
От всеки ъгъл момчета ти предлагат кредит. Веднаж банките окрадоха парите на хората директно, вторият път чрез т. н. строителен бум, извесетен като вторият банков грабеж. Ето една от жертвите. Задължението с лихвите ще премине върху бебето, ако , та и то да се самоубие един ден.
Вчера в "Здравей България" явиха енергиен проститут от ЧЕЗ - и там е същата работа. И навсякъде...Сърца пустини и още една причина - под ничие ребро не тупти сърце, това са причините за нещастията на хората, изказани в стиховете на две поетеси.
цитирай
3. mitkaloto - Предложението на Далида е удачно. ...
03.10.2013 10:06
Предложението на Далида е удачно.Поздрави!
цитирай
4. metlichina - болезнено... покъртително...
03.10.2013 10:08
докато някои се чудят как да оцелеят...
други охранени и самодоволни разиграват циркаджилъци...
смятайки се за вездесъщи...
за жалост..
цитирай
5. freeoldmen - Положението е ужасно, нечовешко.
03.10.2013 10:21
В случаят с банките не можем да кажем редовното "оправдание"- има закони, но не се спазват, напротив, има закони и се спазват съвсем точно. Те са вкарани в парламента от тези некадърници и престъпници, които толкова години все си избираме...
Иначе си представям краят на онази капиталистическа приказка, когато след кончината на богатата леля вместо дебел чек получаваш известие, че си длъжник на банка в особено големи размери...
цитирай
6. mt46 - Това е добре да се знае...
03.10.2013 10:45
dalida написа:
Жената веднага да се обърне към адвокат.

Допреди няколко години банките имаха доста агресивна политика за даване на кредити. Никой не очакваше такава криза, безработица, срив на икономиката, както и че хора, които са отговаряли на условията за кредит преди, днес няма да могат да плащат. Освен това пазарът на имотите се срина - и сега продажбите стават много трудно.

Ако човек е навършил 18 години и наследява, то в този случай решението с дълговете е сравнително лесно и чисто. Ако има и най-малкото съмнение, че може да има повече дългове, отколкото имущества за получаване, то е най-добре да се пристъпи към изричен отказ от наследство. Това е законово заложена възможност всеки наследник да заяви, че не иска нищо от наследството, и по този начин, най-грубо казано, да се отърве от всичките възможни тежести и проблеми, свързани с него. На практика отказът от наследство представлява едностранно волеизявление на наследник с цел да бъде прекратено правото му на наследяване. За целта той трябва да направи писмено заявление за това до районния съд, в района на който е открито наследството. Законът не определя, че този отказ трябва да има някаква нотариална форма и дори не предвижда нотариална заверка на подписите. За разлика например от отказа за собственост, където е задължително да има такава заверка. За по-голяма сигурност обаче винаги е добре да се направи такова заверяване и при отказа от наследство. Самото заявление до съда се вписва в особена книга. В никакъв случай не е необходимо съгласието на останалите наследници, за да е валиден отказът на който и да е от тях. В същото време частта на отреклия се уголемява дяловете на останалите наследници. Необходимо е да се знае, че отказ, направен под условие, за срок или за част от наследството, е просто недействителен. Това означава, че след като един път човек се отрече, после няма връщане назад. Например не може някой наследник да заяви, че се отказва от наследството, ако в него има много задължения, или пък че се отказва само за една година и т.н.

Важно е да се знае и още нещо. Според чл. 56 от ЗН кредиторите на лицето, което се е отказало от наследството, могат да искат унищожението на отказа в своя полза, доколкото не могат да се удовлетворят от имуществата на наследника. Този иск може да се предяви в едногодишен срок от узнаването за отказа, но не по-късно от три години след отказа. Макар и труден за реализиране и като възможност, а и във времето, то този иск, риск и възможност съществуват. Това означава, че в даден момент, но не по-късно от 3 години от отказа, може да се появи кредитор на наследодателя и да поиска да бъде унищожен този отказ, така че той да си получи дължимото. Шансовете му да успее в съда обаче не са много големи. Затова по правило отказът е добър вариант, за да не се поемат евентуални или реални налични дългове на наследодателя.

Малко по-сложно е положението с наследниците, които все още са непълнолетни. Те има законни представители, които обичайно са родителите, но биха могли да бъдат и дядо и баба, други роднини, социалните. В чл.130 от Семейния кодекс е записано, че родителите управляват имуществото на детето в негов интерес и с грижата на добър стопанин. Пак там е отбелязано и че извършването на действия на разпореждане с недвижими имоти, с движими вещи чрез формална сделка и с влогове, както и с ценни книги, принадлежащи на детето, се допуска с разрешение на районния съд по настоящия му адрес, ако разпореждането не противоречи на интереса на детето. Или иначе казано, дотук може да се приеме, че родителят може да отиде в районния съд и да поиска разрешение да се откаже от наследство от името на детето.


Масовият случай у нас обаче е на изпаднали в неплатежоспособност хора, които за дълго остават без работа или получават минимална заплата. Повечето от тях имат едно жилище. По закон то е несеквестируемо, стига да не е ипотекирано. Това би затруднило въвеждане на процедура по обявяване в несъстоятелност", коментира адвокат.

цялата статия тук - http://www.segabg.com/article.php?id=598787

цитирай
7. mt46 - Не само на всеки ъгъл, а и във всеки сайт...
03.10.2013 10:53
planinitenabulgaria написа:
От всеки ъгъл момчета ти предлагат кредит. Веднаж банките окрадоха парите на хората директно, вторият път чрез т. н. строителен бум, извесетен като вторият банков грабеж. Ето една от жертвите. Задължението с лихвите ще премине върху бебето, ако , та и то да се самоубие един ден.
Вчера в "Здравей България" явиха енергиен проститут от ЧЕЗ - и там е същата работа. И навсякъде...Сърца пустини и още една причина - под ничие ребро не тупти сърце, това са причините за нещастията на хората, изказани в стиховете на две поетеси.

Не само сърце е нужно, а и разум, неегоцентрично мислене и възприемане на света, на хората...
цитирай
8. mt46 - Дано да може да се приложи!...
03.10.2013 11:02
mitkaloto написа:
Предложението на Далида е удачно.Поздрави!

цитирай
9. mt46 - На властимащите не им пука за народа...
03.10.2013 11:16
metlichina написа:
докато някои се чудят как да оцелеят...
други охранени и самодоволни разиграват циркаджилъци...
смятайки се за вездесъщи...
за жалост..

Месеци наред БСП и ГЕРБ се борят за кокала, вместо депутатите им да приемат антимонополни закони... Доган пусна мухата "Пеевски", за да се отклони общественото внимание от най-важните проблеми... Циркаджии!...
цитирай
10. mt46 - Така е...
03.10.2013 11:25
freeoldmen написа:
В случаят с банките не можем да кажем редовното "оправдание"- има закони, но не се спазват, напротив, има закони и се спазват съвсем точно. Те са вкарани в парламента от тези некадърници и престъпници, които толкова години все си избираме...
Иначе си представям краят на онази капиталистическа приказка, когато след кончината на богатата леля вместо дебел чек получаваш известие, че си длъжник на банка в особено големи размери...

Законите обслужват мафията, олигархията... Много от законите са антинародни, античовешки, антибългарски...
цитирай
11. hristo27 - Банките са на тези, които управл...
03.10.2013 16:14
Банките са на тези, които управляват вече 24 години. Всякакви други индикации за собственост са обикновена порнография! Промяната на партийния цвят е само прах в очите на хората. ВСИЧКИ са еднакви в алчността си да трупат пари за сметка на заробването на един цял народ.
цитирай
12. анонимен - Властимащите имат по -важни задачи.
03.10.2013 16:31
Една от тях е "здравословна" и с "грижа за обикновения човек - Премахване на забраната за пушене в закрити помещения.

Боже, смили се над майките и децата на бедна България и изпрати възмездие на самозабравилите се корумпирани НЕчовеци !!!.
цитирай
13. rvmarkov - Изходът се нарича работеща бългаската икономика..
03.10.2013 20:45
Подкрепете я тук:

http://www.peticiq.com/za_premahvane_na_walutnia_bord
цитирай
14. mt46 - Така е...
03.10.2013 21:24
hristo27 написа:
Банките са на тези, които управляват вече 24 години. Всякакви други индикации за собственост са обикновена порнография! Промяната на партийния цвят е само прах в очите на хората. ВСИЧКИ са еднакви в алчността си да трупат пари за сметка на заробването на един цял народ.

Освен това повечето банки не са български, владеят се от чужденци - така парите ни изтичат в чужбина...
цитирай
15. mt46 - Този герберски закон бе ненужен - само разедини народа...
03.10.2013 21:29
andreshko написа:
Една от тях е "здравословна" и с "грижа за обикновения човек - Премахване на забраната за пушене в закрити помещения.

Боже, смили се над майките и децата на бедна България и изпрати възмездие на самозабравилите се корумпирани НЕчовеци !!!.

Достатъчно е да има помещения и заведения за непушачи...
цитирай
16. leonleonovpom - Тони, не случайно застреляха една ...
03.10.2013 21:32
Тони, не случайно застреляха една банкерка.
Но в съда нещата не стоят по-добре.Ял съм попарата му.
Класическата схема е-обръщаш се към адвокат. Той веднага се свързва с ответната страна-банката.Тя естествено е платежоспособна. Той привидно работи за тебе, постоянно иска пари, но делото печели банката
Бъдещето на тази жена в съда-Ще плаща на адвакат 4-5 години, ще загуби делото и ще плати освен своите разноски, направени за бог да прости и разноските на ответната страна.
Ако се намеси съдия изпълнител-скачат космически
Няма отърване!
цитирай
17. mt46 - Да, работеща икономика, производство...
03.10.2013 21:35
rvmarkov написа:
Подкрепете я тук:

http://www.peticiq.com/za_premahvane_na_walutnia_bord

Но дребният и средният бизнес бяха умишлено унищожени - защото чрез банкови и други далавери се печели по-лесно. И се печели от "избрани" мутри...
цитирай
18. lion1234 - Колкото и да е трудна...
03.10.2013 22:10
като алтернатива, чужбина е все пак един добър изход от безизходицата. Когато преди 10 години реших да емигрирам в Обединеното кралство нямах нито близки, нито уредена работа в Лондон. Когато в автобуса момчето до мен научи за това, се хвана за главата и изстреля:,,Божее, ти не си с всичкия си!'' И бе напълно прав, но когато отчаянието те хване за гушата, се озоваваш в ситуацията на руснаците по време на Втората световна война, където напред/ срещу германците/ те чака възможна, а назад/ при отрядите на НКВД/ - сигурна смърт! И сравнението съвсем не е преувеличено, предвид зачестилите случаи на самозапалвания, самоубийства...
Колкото до конкретния случай, наистина жалко за това младо безработно момиче, което ще трябва да връща такава колосална сума! Отказът от наследство е добро решение - поне от непосилните дългове да се отърве. Но аз се питам как тя и мнозинството безработни самотни майки ще отглеждат децата си с мизерните социални помощи! Самоубийството в никакъв случай не е решение на проблема. Остават другите две възможности: опит за реализация в страната или в чужбина.
цитирай
19. mt46 - Жалко, ако е така!...
03.10.2013 22:44
leonleonovpom написа:
Тони, не случайно застреляха една банкерка.
Но в съда нещата не стоят по-добре.Ял съм попарата му.
Класическата схема е-обръщаш се към адвокат. Той веднага се свързва с ответната страна-банката.Тя естествено е платежоспособна. Той привидно работи за тебе, постоянно иска пари, но делото печели банката
Бъдещето на тази жена в съда-Ще плаща на адвакат 4-5 години, ще загуби делото и ще плати освен своите разноски, направени за бог да прости и разноските на ответната страна.
Ако се намеси съдия изпълнител-скачат космически
Няма отърване!

Нима е толкова трудно и сложно да се откажеш от наследство?!... Тя няма да води дела срещу банката...
цитирай
20. mt46 - Преди 10 г. - да...
03.10.2013 22:53
lion1234 написа:
като алтернатива, чужбина е все пак един добър изход от безизходицата. Когато преди 10 години реших да емигрирам в Обединеното кралство нямах нито близки, нито уредена работа в Лондон. Когато в автобуса момчето до мен научи за това, се хвана за главата и изстреля:,,Божее, ти не си с всичкия си!'' И бе напълно прав, но когато отчаянието те хване за гушата, се озоваваш в ситуацията на руснаците по време на Втората световна война, където напред/ срещу германците/ те чака възможна, а назад/ при отрядите на НКВД/ - сигурна смърт! И сравнението съвсем не е преувеличено, предвид зачестилите случаи на самозапалвания, самоубийства...
Колкото до конкретния случай, наистина жалко за това младо безработно момиче, което ще трябва да връща такава колосална сума! Отказът от наследство е добро решение - поне от непосилните дългове да се отърве. Но аз се питам как тя и мнозинството безработни самотни майки ще отглеждат децата си с мизерните социални помощи! Самоубийството в никакъв случай не е решение на проблема. Остават другите две възможности: опит за реализация в страната или в чужбина.

Сега и в чужбина има криза. Работиш като роб, колкото за прехраната /ако нямаш висока квалификация/... Не бива това да е изходът! Не може всички българи да се изнесем в чужбина...
цитирай
21. batogo - !!! Поздрав за постинга!
04.10.2013 12:21
При липса на правосъдие случая изглежда направо безнадежден, освен ако не се направи замразяване на дълга и опростяване на лихвите...
цитирай
22. mt46 - Този проблем трябва да се реши от НС...
04.10.2013 13:12
batogo написа:
При липса на правосъдие случая изглежда направо безнадежден, освен ако не се направи замразяване на дълга и опростяване на лихвите...

Моят съвет към хората е да не теглят никакви кредити...
цитирай
23. mt46 - http://www.silnabulgaria.com/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D
04.10.2013 13:14
"Експерти прогнозират, че банките ще вземат имотите на хората с ипотечни задължения

Очертават се трудни моменти за хората, имащи ипотечни кредити. Специалисти прогнозират, че в рамките на следващите няколко месеца до 30% от хората, имащи такива задължения, ще загубят домовете си, тъй като банките ще им ги вземат. Причината за плашещата прогноза е фактът, че към момента 23% от ипотечните кредити не се обслужват. Това показва официалната статистика на БНБ. Това на практика означава че между 20 и 30% от ипотечните кредити ще изпаднат в просрочие и ще се наложи отнемането на имота в полза на банката.

ipotechen kredit 300x178 Имате ипотечен кредит? Вижте какво ви гласят!

Голяма част от хората с ипотечни кредити може да останат без дом

Стъпка, която би била напълно според закона и която ще остави огромен брой хора на улицата. Пред БНТ кредитният консултант Васил Кендов заяви, че е единственото спасение за тези граждани да не прекарат зимата на улицата, е да имат и друг имот, в който да се подслонят. Какво ще стане с онези, чието единствено жилище е взето обаче, питат онлайн потребителите?

Кендов не можа да даде задоволителен отговор на този въпрос. Специалистът се опита да се измъкне с думите, че е необходима спешна реформа в закона за ипотечните кредити. В момента обаче нямало необходимите предпоставки това да се случи."
цитирай
24. lion1234 - Да, и в чужбина е криза,
04.10.2013 20:17
но да им имаме кризата, след като онези ,,симпатяги'' от клипа на Би Би Си за Слънчев бряг, които в по-голямата си част са без съмнение или безработни, или нискоквалифицирани работници могат да си позволят да гуляят тук ,,на воля''!
У нас кризата води до отчаяние и самоубийства, там - до възможността да осъществяваш алкохолни екскурзии и да се напиваш до безпаметство - ето тук е разликата. Естествено най-добре е да работиш и живееш в собствената си страна, при семейството, сред приятелите. Публична тайна е обаче, че повечето ни университети бълват огромна армия потенциални безработни, принудени да работят било като таксиджии, било в заведения за обществено хранене или друг вид неатрактивна работа. Неотдавна пък публикувах постинга ,,Учител или чистач'', по повод на една обява, в която на чистач се предлага работа с по-високо заплащане от тази за вакантно място за учител?! В друга публикация преди време алармираха за недоволни от заплащането си лекари, които масово напускали страната. Иначе казано, след като не можеш да се реализираш у дома, напълно нормално е да търсиш по-добри варианти в чужбина. Това още повече важи за онези, които са ,,на ръба'', които са пред прага на самоубийството. Далеч съм от мисълта да давам акъл на когото и да било - въпрос на личен избор е кой по какъв път ще поеме. Единственото ми желание е да бъде пресечена тревожната серия от самоубийства.
цитирай
25. mt46 - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2337310
04.10.2013 21:30
"Взех 5000 лева бърз кредит, после ме изнудиха да преподпиша договора и трябваше да върна 25 000. Сега вече са 50 000. Това разказа Моника пред TV7.

"Казаха, че въобще не се страхуват от адвокати", заяви жената, която е затънала до гуша с фаталния заем.

Друг ужилен от бързите кредити също се оплака. Петко призна, че е измамен горе-долу по същата схема - с вратички и клаузи в договора, които позволяват главоломен скок на лихвата.

Адвокат Атанас Черногорски обясни, че фирмите предлагащи бързи кредити залагат в договора си клаузи, които злоупотребяват с правата на гражданите. Много често годишните лихви достигат 50% и има множество допълнителни такси. За съжаление хората дори нямат време да прочетат договора, добави той.

"Има сива част в дейността на тези кредитори, но те го правят много умело, вървейки по ръба на закона. В момента са налице и мобилни оператори, които предоставят кредити, а те нямат лиценз за извършване на подобна дейност," обясни Черногорски.

При спешна нужда от пари хората все по-често прибягват до бързи кредити. Частни компании предлагат атрактивни условия - кредит за 20 минути, само срещу лична карта.

Мнозина се изкушават да теглят бързи кредити и едва впоследствие разбират, че редица скрити клаузи по договорите буквално заробват кредитополучателите със сериозни суми за връщане."

Нямам думи!...
цитирай
26. troia - Колко тъжно...
04.10.2013 22:31
Направиха така, че човек да съжалява, че се е родил и живее тук.
Не мога да ги гледам вече в народното събрание ....самозабравиха се.
Поздрави за постинга и гражданската ти позиция, приятелю!
цитирай
27. troia - Колко тъжно...
04.10.2013 22:31
Направиха така, че човек да съжалява, че се е родил и живее тук.
Не мога да ги гледам вече в народното събрание ....самозабравиха се.
Поздрави за постинга и гражданската ти позиция, приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19163101
Постинги: 3687
Коментари: 45099
Гласове: 148922
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031