Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
27.02.2020 10:22 - Манипулиране на новинарските он лайн сайтове вече е факт.
Автор: dalida Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 121 Коментари: 0 Гласове:
8



                               ЛЪЖИ  И МАНИПУЛАЦИИ НА ОН ЛАЙН САЙТОВЕ
 така наречените сайтове за новини "Дневник" "Капитал" Офнюз, фрогнюз, дир.бг.....


                 ЛЪЖИТЕ, КОИТО СЕ ТИРАЖИРАТ КАТО ГРАДСКИ ЛЕГЕНДИ


Четем в "Дневник"....Борисов (кой обаче е той дневник не казва, кифладжия ли е или е тенекеджия? И така.... Борисов наредил на НОИ да ....еди какво си и незнам си що си....
За сведение г-н министър председятеля Б.Борисов няма правомощията да командва националните ни институции, в държавата която  избраните от народа правителството на коалицията ГЕРБ и ОП...в Конституцията ни пише за правомощията, отговорностите  им.


И...ако на тези т.н. медии, не им е ясно 
тези статии, които се излъчват в  интернет пространството са или фейк - новини или някой с дълбок джоб е финансирал дейността им, което попада под юрисдикцията на прокуратурата ... това е т.н. корупция при политическите поръчки свързани с публични информации в медиите.

               МЕДИИТЕ ЯВНО НЕ ПОЗНАВАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

                                      време е да се запознаем с закона на НОИ
                   на кого е подчинен и на кого се отчита за своята дейност


Националният осигурителен институт (НОИ) е публична институция, която управлява държавното обществено осигуряване в Република България. НОИ администрира задължителното осигуряване за общо заболяване и майчинство, безработица, трудова злополука и професионално заболяване, инвалидност, старост и смърт. Националният осигурителен институт е компетентната българска институция по прилагане на правилата за координиране на схемите за социална сигурност и международните договори в областта на социалното осигуряване по отношение на паричните обезщетения за болест, майчинство и помощите при смърт; паричните обезщетения за безработица; пенсиите за старост, инвалидност и наследствените пенсии.

Институтът е създаден през 1995 г. със Закона за фонд “Обществено осигуряване” като правоприемник на Главно управление “Социално осигуряване”. НОИ отчита своята дейност пред Народното събрание на Република България. Висш орган на неговото управление е Надзорният съвет, съставен от представители на държавата и на национално представените работодателски и синдикални организации. Институцията е член на Международната асоциация по социално осигуряване (МАСО).

Националният осигурителен институт е юридическо лице, което се състои от Централно управление със седалище в град София и териториални поделения във всеки от 28-те областни центрове на страната.

(извинявам се за острия тон, постинга не е написан с журналистическа цел. Но, вече е факт, че интернет информативните сайтове се манипулират за да предизвикват стрес и дезинформация на обществото.)

10:20, 27 февруари 2020 г, четвъртък.



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6155907
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031