Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2017 12:52 - Седем дни. Не бойте се...
Автор: mt46 Категория: Музика   
Прочетен: Коментари: Гласове:
11



.
.
.
Не бойте се

Не бойте се, хора, че Бойко е първи
и радват се пирово цербероглави!...
Сега той добър е, по-благо надървен.
И гробища нови за нас ще направи...

О, вождът ни вижда, че страда народът,
че толкова хора са бедни, окаяни...
След път магистрален очаква ни гробът.
Европа дори ще помогне... за края ни...

Марин Тачков
27 март 2017 г.






Гласувай:


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - http://bultimes.bg/nyama-takava-durjava-nyama-tolkova-predateli-i-kradtsi-subrani-na-edna-teritoriya-nikude-po-sveta/
27.03.2017 12:54
Явно народът иска да си живее в това мизерно положение и ситуацията му харесва, иначе отдавна и то за краткото време, от около 24 часа, да беше извоювал своята справедливост. Не зная как може да се издържа 30 години това падение? Не зная как всички Вие от по-възрастното поколение търпите цялото това унижение и прахосвате години от своя живот и живота на децата си в биволско търпение и преклонение.

Явно наистина народът е все още под робство и никога не се е освобождавал от него. Османското робство не е било физическо робство за 10 поколения българи цели 500 години. То е ДУХОВНО РОБСТВО. Същото, което се наблюдава и днес, без никаква разлика. Българинът показва, че му пасва да бъде духовен роб! Състояние на биполярно разстройство, докато чака все някой друг да му свърши работата! Справедливостта никой няма да Ви я сервира на тепсия. Сами трябва да си я постигнем, разбирате ли?

Гръмките обещания за „измитане на корупция в държавата“ е като да изметеш вятъра. Борбата с корупцията не е като да заявиш имената на престъпниците и да прибереш в затвора корумпираните.

Българинът наивно оставя парите си в държавния портфейл и нехае нито как, нито кой ги харчи. Неграмотен ли трябва да е човек, че да живее в тотално бизхаберие кой съхранява, кой опазва личните му пари, с които функционира държавата. Необразован ли трябва да си, че да си мислиш, че като оставиш без надзор данъците и инвестициите си в държавата, мутрата-олигарх няма да ти ги открадне. Що за наивност? Що за слепота?

Държавната администрация се крие по кьошетата, виждайки осъзнато как един цял народ се тормози. Стои на топло, взима си заплатката и си трае. Вместо да тропне по масата и да бъде солидарна с гладния народ на улицата. Мълчите!

Едни изгонихте децата си извън Родината да странстват не от хубаво. Други са настройвани умишлено от родителите си срещу България, за да търсят дивото по чужбина. А чиновниците виждат как българите мизерстват и въпреки това си пазят къшея хляб от страх да не останет без него. Нямате ли зимнина или буркани, с които да изкарате поне 1 месец и независимо да се изправите и да защитите справедливостта в Родината си? Докога ще мълчите?

Едни си биха дузпата в чужбина, други се радват, когато ги грабят. И какво остава? Да се събудим и да регистрираме, че България е пустиня. Не Ви стигнаха пари. Не се наядохте. Не се надлъгахте.

Няма такава държава! Няма толкова предатели и крадци събрани на една територия никъде по света. Това не е правова държава. Това не е моята България!

Цвета Кирилова, Сдружение Азбукари
цитирай
2. mileidi46 - :(((((
27.03.2017 17:24
Срамувам се...Срам за българите!!
Наистина няма такава държава никъде по света...
ПОЗОР!!
цитирай
3. mt46 - http://www.memoriabg.com/2017/03/27/statukvoto-pobedi-zashtoto-niamashe-realna-alternativa/
27.03.2017 20:40

Статуквото победи, защото нямаше реална несистемна алтернатива

от Боян Чуков в Избор на редактора · 27/03/2017 · 12:41

3839292

boyan-chukov-3Всички партии обясняват с най-различни историко-математически еквилибристики, че са спечелили тези избори. Трогателни са тези, които възкликват при очевидна загуба, че техните резултати са „чиста победа“. Цифрите показват категорично, че ГЕРБ е победител. Но на изборите загубиха всички партии. Победата на ГЕРБ е Пирова победа. Както написа тази сутрин френският вестник „Монд“: „Ако има нещо, което може да прави добре г-н Борисов, е да печели избори. В електоралната надпревара той плува в свои води, за разлика от умението му да управлява“. Кратко и ясно.

ГЕРБ забави временно своя негативен електорален тренд. БСП в последните две-три седмици „успя“ да превърне своя възходящ електорален тренд в негативен. Статуквото победи, защото нямаше реална несистемна алтернатива. Новото е, че в изборната вечер либералното глобалистко статукво контраатакува със своята дългогодишно отгледана и добре охранена „информационно-аналитична“ логистика в медиите. Все по-открито нарича своите противници „фашисти“, „нацисти“, „националсоциалисти“ и други подобни. В една редица бяха поставени и заклеймени Доналд Тръмп, Владимир Путин, Виктор Орбан, Ярослав Качински и т.н. По медиите ярко се открояваха соросоидната и германската „оптика“ за изследване и анализ на последните български парламентарни избори.

На тези избори има само един победител. Българската държава. Мнозинството български мюсюлмани още веднъж доказаха, че са лоялни граждани на България. Поклон. ДОСТ не получи парламентарно представителство, въпреки мощната подкрепа от Анкара и множащите се политически и медиини Кириак Стефчовци. Това е голям успех. Засега. А иначе… „No Money, No Funny!“
цитирай
4. mt46 - Да, голям срам!...
27.03.2017 20:43
mileidi46 написа:
Срамувам се...Срам за българите!!
Наистина няма такава държава никъде по света...
ПОЗОР!!

Безсрамниците и ганьовците отново спечелиха...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19154868
Постинги: 3686
Коментари: 45084
Гласове: 148910
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031