Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2016 18:38 - АБСОЛЮТНИЯТ КУКЛОВОД: Той е ИСТИНСКИЯТ ГОСПОДАР на света! Шокиращо ВИДЕО+СНИМКИ
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 2116 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  АБСОЛЮТНИЯТ КУКЛОВОД: Той е ИСТИНСКИЯТ ГОСПОДАР на света! Шокиращо ВИДЕО+СНИМКИ http://www.zahariada.com/

  Apr 29, 2016
image

Това е наистина шокиращо! BRADVA.BG се натъкна на поредното зловещо доказателство, че нашият свят се управлява от злото!

Става въпрос за едно от многото обръщения на президента на САЩ Барак Обама, в което той убеждава американския народ, колко е зъл Асад и как ще въведе ред и стабилност в Сирия – обичайната плоча, която всички са слушали милион пъти.

Но тук няма да говорим за обръщението на Обама, а за ТОВА, което бди над него и го наблюдава зорко по време на речта му.

Докато Барак Обама и Джо Байдън са се изправили пред медиите и очертават своята стратегия за борбата с тиранията на сирийския президент, в прозореца на Белия Дом зад тях се вижда нещо изключително странно.

Първоначално изглежда като синьо петно:

image

Когато образът е увеличен, става ясно, че това е зловещо продълговато шарено лице, което внимателно наблюдава какво се случва зад пердетата:

image

Когато образът се подсили можем съвсем ясно да видим чертите на „наблюдателя“, и можем със сигурност да кажем, че това не е човешко същество:

image

Малко след това „наблюдателят“ се премества на другия прозорец и се скрива зад пердето.

ВИЖТЕ ШОКИРАЩОТО ВИДЕО:

                                   

Но какво е това!? От формата и цвета на лицето можем да бъдем сигурни, че това не е човешко същество. Носът, очите и устата са изключително издължени и нетипични.

Според руския демонолог Анатолий Шмидт, който публикува теорията си в популярен блог, трябва да се обърнем към митологията на древен Вавилон.

Според експерта по свръхестественото, това е лицето на демона Пазузу – също известен като „краля на демоните на ветровете“. Според древната митология, Пазузу е най-могъщият сред всички демони и неговата цел винаги е била една – тотален контрол върху хората с цел възцаряване на злото.

Древните вавилонски текстове са изключително прецизни в неговото описание, историците са категорични, че тук не става въпрос за метафори. Според легендите Пазузу е живо същество – реална физическа биологична единица, която живее на планетата ни. Той е описан със синьо-бяло лице, точно като „наблюдателя“ на президента Обама! Това е древна статуетка на Пазузу от 8 век преди Хр.:

image

Забележете невероятните прилики в лицевите черти, устата, очите...

Ето една доста смела теория, кой дърпа конците на най-могъщата държава на света! Виждайки какво се случва в нашия свят, явно злото създание е постигнало своите цели./BRADVA.BG




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. shtaparov - Това са хора от охраната- има ги на ...
25.05.2016 18:09
Това са хора от охраната- има ги на всеки прозорец.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39900921
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930