Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2017 13:52 - Липсващата масажираща охрана на Вегас
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 6217 Коментари: 0 Гласове:
-5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  image НОВИНИ Липсващата масажираща охрана на Вегас






http://www.anongroup.org/vegas-security-guard/

от

сътрудник

Публикувано на 19 октомври 2017 г




Загадката свърши. 
 След като  изчезна от миналия четвъртък , ранената охрана на Лас Вегас Исус Кампос бе намерена ...  На "Елън".

Както отбелязахме по-рано,  общата история за изчезването на Кампос изглежда е потвърдена от  журналиста от  ABC Стефани Уей,  който се появи на четвъртък вечерта в Twitter:

Среща на медиите тази вечер, докато научаваме офицер по сигурността, застрелян във Вегас, не е известно къде се намира Исус Кампос.

Иисус Кампос трябваше да направи 5 инвс тази вечер на един президент,  но те загубиха контакт. "Бяхме в една стая и излязохме и той беше изчезнал" , също така и по Twitter.

Тогава Дейвид Хики от Американската сигурност, полиция и пожарни специалисти (SPFPA) каза пред репортери в петък, че  е получил текст през нощта, преди да каже, че Иисус Кампос е отведен в УМК "Бърза помощ",  макар че не е посочил къде или кой текстът дойде от.

Говорител на UMC Quick Care,  който има осем локации в района на Лас Вегас, каза пред Fox News в понеделник, че "  не са чували нищо" за посещението на Campos.

И сега, както Елина се е свързала с Twitter тази сутрин, знаем къде е ...

View image on Twitter image    Follow imageEllen DeGeneres    @TheEllenShow  

Tomorrow, the first people to encounter the Las Vegas shooter are here – security guard Jesus Campos and building engineer Stephen Schuck.

4:40 AM - Oct 18, 2017
  •    1,6011,601 Replies
  •  
  •    1,6931,693 Retweets
  •  
  •    10,86910,869 likes
Twitter Ads info and privacy    

 

Както  съобщава ЛА Таймс , телевизионното предаване на Елън Дженерес се очаква да излъчи много очакваното първото интервю с охраната на Мандалай Бей Ризорт и Казино, която беше първата жертва на стрелба по време на клането в Лас Вегас на 1 октомври.

В запис на появата си на "Елън", получен от  вестник "Лас Вегас" ,  Кампос, който казва, че "се справя по-добре всеки ден, бавно, но сигурно" потвърди, че е призовал, когато е бил застрелян - започна.

Но той даде няколко други подробности, които биха отговорили на загадъчни въпроси за реакцията на хотелската сигурност и полицията в Лас Вегас.

Той каза, че се обадил на охраната, за да прехвърли повика си към инженерите на сградата, които изпратиха инженер, който да разгледа вратата.

- По онова време чух това, което предположих, че пробива звуци - каза  Кампос. (Официални лица казаха, че Падук изглежда е пробил стената в стаята си по неизвестни причини.) Докато Камп ходеше по коридора, далеч от апартамента на Падок, външната врата на стаята за достъп, която беше отблокирана, се затвори шумно зад него.

- Вярвам, че това привлече вниманието на стрелеца -  каза Кампос.  - Докато вървях, чух бърз пожар и най-напред се хванах. Губернаторът стреляше през вратата на хотела. - Не знам как стреля.

Кампос почувствал "усещане за парене" и отишъл да вдигне крака на панталона и, виждайки кръв, осъзнаваше, че е бил застрелян.

- Точно когато я призовах в радиото си, че стрелбата е била уволнена - каза  Кампос. - Исках да кажа, че ме удариха, но се обадих на мобилния си телефон, за да изчистя това радиоразпръскване - те могат да координират останалата част от обаждането.

image

Снимката на Кампос, която държи бастун на снимачната площадка във вторник, го показва  заедно с инженера по поддръжката Стивън Шук, който също е застрелян от стрелеца на 32-ия етаж в хотел Mandalay Bay.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752718
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031