Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 13:25 - Еврейският сатанизъм настъпва
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 1547 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.06.2013 03:36


image Те искат от нас толерантност и политическа коректност. Но вижте към какво искат да сме толерантни и коректни. Аз отказвам да им се подчиня!
Първо бяха сектите, после дойдоха педерасите, а сега ни връхлита неподправен еврейски сатанизъм. В най-зловещия му вид. Политиците и институциите не реагират. Как ще реагират, като се командват от евреи? Но ние трябва да сме наясно какво ни заплашва и кой го донесе тук. Злото нахълтва свободно в България и само ние можем да го спрем!
"Учители към родители: Пазете децата си от сатанински култ през лятото Преподавателите обявиха, че е възможно развитие на ЕМО-явлението през ваканцията"
Значи полицията остави на учителите задълженията, които по закон би трябвало да поеме тя. А после ми казвайте, че в бивша България имало някакви си закони. Но да видим за какво става дума.
"
Ръководството на основно училище „Братя Миладинови” в Бургас събра родителите на своите възпитаници, за да ги предупреди да внимават за „сатанински култ” сред децата. Това беше отговорът на директора на учебното заведение Бочко Бочков, психолозите, учители от различни класове по сигналите за самонараняване на няколко деца, които стреснаха преди седмица Бургас.Тогава стана ясно, че деца от учебното заведение правят ритуали с въжета и свещи, дупчат си ръцете с пергели и ножове, пускат си кръв като част от ЕМО – културата, съобщава "Бесове”.

За да пресекат евентуална проява на интерес към т.н . ЕМО движение и сатанински култ, от ръководството на ОУ „Братя Миладинови” известиха родителите за възможната опасност от развитие на явлението през лятната ваканция.

По време на разговорите с родителите бяха обсъдени мерките за противодействие срещу разпространението на опасните деструктивни увлечения на децата.

Нели Тетимова - педагогически съветник в ОУ „Братя Миладинови” е категорична, че става дума за инцидентни случаи, станали в свободното време на децата, извън територията на училището.

Учениците не са обединени в „братство” и проявите нямали суициден характер. Въпреки това от училището са решили да реагират адекватно, за да пресекат възможните рискове от това, опасните практики да се превърнат в мода.

„Действията ни бяха продиктувани от желание да предпазим нашите ученици. Независимо, че всичко това се случи дни преди началото на лятната ваканция, решихме да не си заравяме главите в пясъка, а да предупредим родителите, за да могат да повишат бдителността си, относно свободното време, приятелския кръг и интересите на децата. Дори случаят да беше само един пак щяхме да алармираме обществеността, защото нашата основна грижа е здравето и сигурността на децата ни”, заяви директорът на ОУ „Братя Миладинови” Бочко Бочев.

Какво е ЕМО-културата: Все повече стават последователите на движението ЕМО в България. В момента това е мода и тийнейджърите се самонараняват и дори самоубиват, за да докажат, че не им пука за нищо, дори за собствения им живот. Ако имате емо-дете вкъщи можете веднага да го познаете по облеклото. Прическата му е асиметрична, бретонът дълъг и непременно закрива едното око.

Това е първият белег за съпричастие към движението. Следва силният и предизвикателен грим и унисекс облеклото. Това е първият вик на тийнейджъра за помощ, но родителите свиват рамене с думите – всички се обличат така, няма какво да му се карам. В прическата има символ. Децата – емо вярват, че имат две различни очи – добро и зло и с бретона закриват доброто си око.

Философията им е, че човек трябва да страда, за да се изгради като личност. Ако страданието около тях не им се види достатъчно, те започват да се самонараняват. Режат се с остри предмети, блъскат се в стени, пресичат рисковано платното, ходят по стени и високи сгради.

Някои се опитват да се тровят с хапчета, за да изживеят страданието от промивките. Така смятат, че се закаляват. Субкултурата, която ни заобикаля прави децата депресирани, а движението, в което намират себе си и сродни души, ги депресира още повече. Обикновено те разговарят за смисъла и безсмислието на живота, за риска да живееш и радостта да се махнеш веднъж завинаги от този гнусен свят.

Тийнейджърите се смятат за неразбрани и не виждат смисъл в живота. Родителите не се интересуват от тях, не ги включват в разговори и общи действия, не им показват, че са нужни. Момиче в седми клас е направило опит за самоубийство пред камера и е пуснало записа в интернет. Друго написало в профила си „Никой не ме обича, искам да се самоубия".

Необяснимите самоубийства на тийнейджъри у нас се увеличават. Десет деца са лекувани в психиатрия, заради това, че родителите са усетили бунтът им навреме. Психолозите предупреждават родителите да говорят повече с децата си, да ги наблюдават и дори да следят какво пишат във "Фейсбук”. Ако усетят, че са депресирани, веднага да потърсят лекарска помощ."
За първопричината на Злото отново нито дума.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996419
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031