Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.09.2016 16:57 - Единството на НАТО: Поляците унищожиха българската авиация
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 1808 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 07.09.2016 17:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Поляците помогнаха на българите да съсипят почти целия си парк изтребители МиГ-29 руско производство. Сега САЩ са принудени да прикрият българите с изтребители F-15

И. Уржумов,
jpgazeta.ru

Скандала с руските изтребители МиГ-29, за които писа «ЖурПравда», заради който подаде оставка командващия ВВС на страната Румен Радев и едва не загуби поста си министъра на отбраната Николай Ненчев, благополучно завърши. Както и се очакваше, всичко завърши с помощта на „верния приятел и съюзник” на България в Европа – Съединените Щати.

Опита да „дадат криле” на българската авиация в заводите на приятелска Полша завърши така: „Поляците нямат лиценз и техническа документация за ремонта на МиГ-29, а полските заводи използват украински планове от 1991г. Също така полската делегация получи отказ от Русия за сключване на договор за доставка на резервни части и на практика ремонта на българските самолети ще се осъществява с части втора ръка”.

В четвъртък 4 самолета F-15 от 194-а ескадрила на Нац. Гвардия на САЩ бяха прехвърлени на абиобаза Граф-Игнатиево край Пловдив, където те заедно с малкото „останали в строй” български изтребители МиГ-29 ще приемат участие в охраната на въздушното пространство на България, рапортуват от българското МО.

Българските медии пишат, че съвместната мисия на НАТО по патрулиране на въздушното пространство (Air Policing) ще започне следващата седмица, в периода 9-16 септември. При изпълнението на задачите по тази „съвместна мисия” българските изтребители „ще се използват приоритетно”, подчерта представител на министерството.

Тези действия на България са очевидно следствие от разразилия се това лято скандал с руските МиГ-ове и последвалото решение за „усилване на охраната на въздушното пространство на страната с помощта на ВВС на България и САЩ”, взето от българското правителство на 24 август.

Съвместната мисия по охрана на въздушното пространство на България се провежда в рамките на Интегрираната система на НАТО в областта на противовъздушната и противоракетна отбрана. Решенията за гарантирането на безопасността на източноевропейските съюзници бе прието от главите на държавите и правителствата на страните-членки на НАТО на срещата в Уелс през 2014-а и във Варшава през 2016г.

Едно от приетите от съюзниците в НАТО решения бе усилването на съвместната мисия по защита на въздушното пространство на натовските членки от Изт. Европа, край руските граници, с помощта на силите на съюзниците „по ротационен принцип”. Тоест своите задачи по приближаването на НАТО към границите на Русия се решават от САЩ за сметка на бившите съветски републики и съюзници на СССР по Варшавския договор (и с техните пари).

При това в съобщението на българските военни относно изтребителите F-15 и тази, без съмнение, „историческа мисия” съвсем между другото се отбелязва, че разходите по съвместните полети ще се заплащат за сметка на бюджета на Министерството на отбраната на България. Тоест от джоба на българските данъкоплатци…
 




Гласувай:
6



1. koshava - Чехите енергетиката.....
08.09.2016 08:35
Чехите енергетиката-нарязаха тец Варна за скраб.И не само този тец беше
унищожен-и не само те съсипаха енергетиката.Еврейте разсипаха летище София-и не само него.С активната помощ на политически курви България
се унищожава от кравари,козеебци,еврей и всякаква каквато се сетиш сган.
цитирай
2. dimat - Не,ние,генетичните глупаци,сме неизлечими!!!
08.09.2016 09:51
Пак някой друг ни е виновен Сега са поляците,сякаш ни хванаха за гушите и ни заставиха насила да си унищожим и икономика и армия,да си нарежем оръжието на скрап.

Само собствената си глупост не желаем да видим!!!

А задокенския ни господар,по чиято заповед нашите национални предатели извършиха целия този погром,под тъпия поглед на цялата нация,сега ще ни пазят.

На стадото въобще не му минава през ума,че дислоцирането на нови американски войски,на територията на Територията,цели едно нещо - да държи в желязна хватка местните аборигени,в случай,че полуумрялото стадо се съживи и реши,че не иска да бъде унищожено.

Малко верочтно,но допустимо.Особено,при заливането на страната с новото американско оръжие - така наречените "бежанци",добре подготвените от тях ислямски подразделения.

Ама стадото спи и направо от заспало,ще го приведат в умряло състояние.

А може би,така е най-добре!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3215957
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031