Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2018 01:17 - АЛЕКСАНДЪР ДУГИН - ИДЕОЛОГ НА ПУТИНСКИЯ НАЦИЗЪМ А НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ - ЕСЕСОВСКИ ЩУРМОВАЦИ
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 6097 Коментари: 28 Гласове:
19

Последна промяна: 13.09.2018 01:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
АЛЕКСАНДЪР ДУГИН - ИДЕОЛОГ НА ПУТИНСКИЯ НАЦИЗЪМ А НОЩНИТЕ ВЪЛЦИ - ЕСЕСОВСКИ ЩУРМОВАЦИ



   Както споделят наши приятели,големият руски "философ" Александър Дугин,помагач на путинската диктатура няма друго собствено мнение освен да тласка Путин към създаване на нацистка държава и към превръщане на руския народ в заложник на путинофашизма (цитирам):

"Дугин е един посредствен дървен философ,чието единствено собствено мнение е как да подстрекава Путин да превърне Русия във фашистка държава а путинизма- в нацистка идеология. Затова Дугин не обича да общува с истински учени а само с фалшиви- той няма да издържи и половинчасов диспут с добре обучени честни защитници на обективната истина,понеже се превръща в новия Гьобелс и в идеолог на фашизма-путинизма!"

       image

   "Чистката на предатели",за която говори техния ученик,циничния "македонски" ренегат Янко Бачев е мекото име на цяла поредица убийства,планувани от неговата профашистка организация по примера на комунистическата "чистка",която направи "нашата" червеноруска партия след 1944 г. Това е най-важното нещо,на което го е научил фалшивецът Дугин: да "прочиства" т.е. да очиства всички Вардарски Българи,които откажат да приемат догмите на путинизма-македонизма и това говори че Янко Бачев е първият след другия циничен ренегат Миленко Неделковски,който трябва да стане жертва на тази чистка! Взимането на властта от путински лакеи като Бачев се състои само от една-единствена точка: извършването на въоръжен пропутински преврат и незабавното вкарване в Скопие на сръбска а защо не и на руска армия,която да пази червените превратаджии от справедливия гняв на народа!

  "Нощните вълци" на Путин пък са орда червени мутри- убийци на невинни хора в разпалената от техния "гуру" Първа Украинска война (наричам я Първа понеже Съветник Исти е на мнение,че ще има и Втора а може би и Трета),и не са нищо друго освен една типично фашистка структура! Тях "мъдрият" фашистки идеолог Дугин е изплагиатствал от щурмоваците на Хитлер и е приготвил за новото путинско СС или Гестапо,чиито методи няма да се различават коренно от методите на старото хитлеристко Гестапо. Много показателен в това отношение е прякорът на червената мутра,наричана от путинските мракобеси "Хирурга".

image

image
 
  Те без съмнение нямат предвид неговата истинска професия,а неговите социопатични наклонности да реже парчета човешко месо от невъоръжените заложници,които престъпната му шайка отвлича при своите разбойнически набези а също да реже пръсти,ръце и крака на "непокорните",които отказват да приемат "правата вяра" на путинизма-кретенизма.

  Тези "вълци" са нощни защото нападат и отвличат своята плячка подло в тъмнината,взломират чужди имоти и офиси и не се бият лице в лице като честните воини,а нападат в гръб и прикрито. Те днес се правят на големи християни и то православни но истината е че тяхната вяра е такава,каквато им каже фюрерът Путин и те са дефакто банда от убийци. Те се борели уж за Русия,а съживяват умрелите спомени за Съветския съюз. За тях украинци няма- те ги смятат за руснаци но това не им пречи с целия си цинизъм да наричат украинците "фашисти". Имат клубове в Сърбия,Македония,България и другаде- за тях това били "руски" земи,понеже там била "широката руска душа" и за тях Русия е там,където са Нощните вълци! До оня ден те бяха червени атеисти и чада на бошлевишки престъпници,от вчера са "православни" а ако утре техният фюрер нареди,те ще приемат и исляма! Толкова за "православната вяра" на тези неокошарени бандити!

  Затова нашите власти,ако чуят нещо за "нашенски" Нощни вълци или за необикновено ревностни в православието нашенски "славяни" и "патриоти" трябва веднага да наострят уши и очи,а също палки и ножове: тези путински следовници не са у нас за добро а са бъдещи превратаджии и неслучайно независими страни като Полша и Украйна забраняват техните фашистки сборища,планувани да се превърнат в школи за предатели и за престъпници! Нахлуващите от чужбина "Нощни вълци" трябва не просто да бъдат озаптени- техните организации трябва да бъдат забранени а на тях трябва да им бъде даден добър урок,за да спрат да се кланят на узурпатора Путин и да се откажат от клептоманските мераци по чуждото! Властите трябва да помнят едно: "нощния вълк" не е Божий агнец,на колко и голям християнин да се прави!

  Нощния вълк не е и патриот: добрия патриот не се кланя на държава,която подари половин България на съседите и превърна един милион Българи в "македонци"- добрия патриот 
отива да се поклони на цар Самуил в крепостта Ключ например,или на гроба на Гоце Делчев и на Иван Вазов! Добрия патриот отива в Плиска,Охрид,Преспа или Преслав и се покланя пред паметта на великите Българи,които държаха в подчинение цяла Русия и не само нея! Той НИКОГА не се кланя на антиславянската Руска империя за нищо а отдава благодарност единствено на руския народ заради това,че ни освободи!

  Историята сочи че дребосъци като Путин не застават начело на народите,за да им донесат щастие. Едни от най-опасните масови убийци,фашисти и подпалвачи на войни в света са били именно нискостеблени недорасляци като него,които затова и са били изявени комплексари: Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин, Мусолини, Мао, Ким I Корейски и други подобни мракобеси са ярък пример за това!





Гласувай:
21


Вълнообразно


1. batogo - !!!:))) Точно, Божо!
18.06.2018 09:47
Цялата рУсия, воглаве с кремълската паплач е една жалка пародия, фанатично извращение на нещата от живота в нормалния свят.
цитирай
2. krumbelosvet - Не ги е срам, рашките!!!
18.06.2018 14:38
Рашките наци са оградили САЩ и Европа с военни бази, и харчат за война колкото целия останал свят, и у нас имат бази, и в Румъния, и в Полша, и в балтийскоте републики, и къде ли не. Не ги е срам!!!
цитирай
3. bojil - Цялата рУсия, воглаве с кремълс...
18.06.2018 18:28
batogo написа:
Цялата рУсия, воглаве с кремълската паплач е една жалка пародия, фанатично извращение на нещата от живота в нормалния свят.

Не че ние горим от нетърпение да е така,но то не ни пита: така си е.
цитирай
4. bojil - Рашките наци са оградили САЩ и Ев...
18.06.2018 18:30
krumbelosvet написа:
Рашките наци са оградили САЩ и Европа с военни бази, и харчат за война колкото целия останал свят, и у нас имат бази, и в Румъния, и в Полша, и в балтийскоте републики, и къде ли не. Не ги е срам!!!

Разбирам те- имаш право за Америка например,макар тя да е далеч по-лоялен съюзник от Русия но руския тип колониализъм е различен: той те подчинява отвътре и вкарва своя армия в страната ти с помощта на подривни вътрешни елементи като тези,призвани да му отворят вратите към нашите национални богатства. После източва всичко от страната ти което е годно за консумация и те оставя гол като орехова черупка,да се блъскаш безсилно и да се чудиш откъде ти е дошло...
цитирай
5. getmans1 - Водачи на „петата колона“ от нац...
18.06.2018 19:24
Водачи на „петата колона“ от национални предатели!
цитирай
6. bojil - Водачи на „петата колона“ от нац...
19.06.2018 16:43
getmans1 написа:
Водачи на „петата колона“ от национални предатели!

Точно такива са организаторите на тези срамни папагалщини: наместо да идат да се поклонят на цар Самуил в крепостта Ключ например,или на гроба на Гоце Делчев и на Иван Вазов,те по примера на руските есесовски щурмоваци само бръмчат с мотори по главните улици и нарушават спокойствието на хората!
цитирай
7. get - Водачи на „петата колона“ от нац...
19.06.2018 22:13
getmans1 написа:
Водачи на „петата колона“ от национални предатели!


Не са "пета колона" а ПЕТО-то КОЛЕЛО в руската ВОЕННО-ИМПЕРСКА КОЛЕСНИЦА :)))!

Само не съзнават завалийките РОЛЯТА СИ НА БАНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ на Род и Родина!
цитирай
8. get - - Допълнение към поста 7. get - Мачото на "Нощните вълци" Александр Залдостанов е банален гей ... ?
20.06.2018 14:38
Будущие проповедники идей Владимира Путина – Александр Залдостанов и Кирилл Фролов, сотрудник Института стран СНГ, которого выслали из Украины и ряда других стран, мило обнимаются, позируя перед фотокамерой немецкого фотографа.

Как оказалось, они в конце 80-х годов прошлого века были раскрепощенной гей-парой, которая открыто обнималась на Пушкинской площади в центре перестроечной Москвы.

Вот уже несколько лет лидер московских байкеров «Ночные волки» Александр Залдостанов, который выступает на публике под кличкой «Хирург», являясь латентным геем, показательно дружен с президентом Российской Федерации Владимиром Путиным.(...)
Адреси:
1.
http://journalufa/19666-putinskiy-bayker-patriot-grantoed-hirurg-okazalsya-obychnym-gomoseksualistom.html
2.
http://ystav/groznyy-kremlevskiy-bayker-hirurg-okazalsya-obychnym-geem

- Но инак ПУТИНСКАТА (и той с подобна сбъркана ориентация) Е ИЗГРАДИЛА на Александър Залдостанов ЗА ПРЕД РУСКОТО СТАДО - образа на "железен мачо", антисемит и ... свободен, несъобразяващ се със закона човек :))) - както и повечето от нашите "Български ангели" - дечица на РОДИТЕЛИ ДОБРЕ ПОСТАВЕНИ ОБЩЕСТВЕНО и ЛМАТЕРИАЛНО ПО ВРЕМЕ НА социализЪма и комунизЪма?

- Ако трябва да коментираме СЪВРЕМЕННАТА ИДЕОЛОГИЧЕСКА ПЛАТФОРМА - част от която е АЗИАТО-ЕВРОПЕЕЦА Ал. Дугин - то той е по-скоро от крилото на "ново-веховци" ... които преди разкапването си ЗАПОЧВАТ ДА СИ СЪТРУДНИЧАТ С БОЛШЕВИКИТЕ?
- Нощните вълци - по-скоро СА ЧЕРНОСОТНИЦИ(виж: Съюз на руския народ - д.м.) ... много от които, начело с ръководителя им Н. Е. Марков ВЕЧЕ в емиграция, минават на фашистки позиции и започват да подкрепят и по-късно СИ сътрудничат с Хитлеровата НСДАП!

- Все още "Путлеризма" няма черти на КЛАСИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ или НЕОНАЦИЗЪМ ... но ако е нужно - спящите клетки(предобраза) на една тикави организации са налице и по важното ... на хранилка(отглеждане) от ОФИЦИАЛЕН КРЕМЪЛ !

- Поздрав!
цитирай
9. krumbelosvet - Леле божиле, на колко си години?
20.06.2018 17:13
Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с народ и с НЕПОКЪТНАТА икономика, армия, здравеопазване, образование, театри, кина и т.н.
И си мислехме, че ОЩЕ ПО-БЪРЗО ще тръгнем напред.
Уви, друго е БИЛО ВЕЧЕ РЕШЕНО. (Виж поста ми " Унищожението на българите е планирано преди промените. Планът се изпълнява."
цитирай
10. bojil - Водачи на „петата колона“ от нац...
20.06.2018 21:49
get написа:
getmans1 написа:
Водачи на „петата колона“ от национални предатели!


Не са "пета колона" а ПЕТО-то КОЛЕЛО в руската ВОЕННО-ИМПЕРСКА КОЛЕСНИЦА :)))!

Само не съзнават завалийките РОЛЯТА СИ НА БАНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ на Род и Родина!

Това е най-лошо: че 90% от тези хора не съзнават как Москва ги използва за своите интереси и как накрая ще им духне под опашките,ако успее отново да сложи ярем на народа ни!
цитирай
11. bojil - Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с ...
20.06.2018 21:52
krumbelosvet написа:
Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с народ и с НЕПОКЪТНАТА икономика, армия, здравеопазване, образование, театри, кина и т.н.
И си мислехме, че ОЩЕ ПО-БЪРЗО ще тръгнем напред.
Уви, друго е БИЛО ВЕЧЕ РЕШЕНО. (Виж поста ми " Унищожението на българите е планирано преди промените. Планът се изпълнява."

Разбира се,че унищожението на Българите е планирано преди промените: планирали са го още "светила" като Екатерина "Велика",Петър I-ви и Иван Грозни!
цитирай
12. bojil - Будущие проповедники идей Влад...
20.06.2018 23:06
get написа:
Будущие проповедники идей Владимира Путина – Александр Залдостанов и Кирилл Фролов, сотрудник Института стран СНГ, которого выслали из Украины и ряда других стран, мило обнимаются, позируя перед фотокамерой немецкого фотографа.

Как оказалось, они в конце 80-х годов прошлого века были раскрепощенной гей-парой, которая открыто обнималась на Пушкинской площади в центре перестроечной Москвы.

Вот уже несколько лет лидер московских байкеров «Ночные волки» Александр Залдостанов, который выступает на публике под кличкой «Хирург», являясь латентным геем, показательно дружен с президентом Российской Федерации Владимиром Путиным.(...)
Адреси:
1.
http://journalufa/19666-putinskiy-bayker-patriot-grantoed-hirurg-okazalsya-obychnym-gomoseksualistom
2.
http://ystav/groznyy-kremlevskiy-bayker-hirurg-okazalsya-obychnym-geem

- Но инак ПУТИНСКАТА (и той с подобна сбъркана ориентация) Е ИЗГРАДИЛА на Александър Залдостанов ЗА ПРЕД РУСКОТО СТАДО - образа на "железен мачо", антисемит и ... свободен, несъобразяващ се със закона човек :))) - както и повечето от нашите "Български ангели" - дечица на РОДИТЕЛИ ДОБРЕ ПОСТАВЕНИ ОБЩЕСТВЕНО и ЛМАТЕРИАЛНО ПО ВРЕМЕ НА социализЪма и комунизЪма?

- Ако трябва да коментираме СЪВРЕМЕННАТА ИДЕОЛОГИЧЕСКА ПЛАТФОРМА - част от която е АЗИАТО-ЕВРОПЕЕЦА Ал. Дугин - то той е по-скоро от крилото на "ново-веховци" ... които преди разкапването си ЗАПОЧВАТ ДА СИ СЪТРУДНИЧАТ С БОЛШЕВИКИТЕ?
- Нощните вълци - по-скоро СА ЧЕРНОСОТНИЦИ(виж: Съюз на руския народ - д.м.) ... много от които, начело с ръководителя им Н. Е. Марков ВЕЧЕ в емиграция, минават на фашистки позиции и започват да подкрепят и по-късно СИ сътрудничат с Хитлеровата НСДАП!

- Все още "Путлеризма" няма черти на КЛАСИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ или НЕОНАЦИЗЪМ ... но ако е нужно - спящите клетки(предобраза) на една тикави организации са налице и по важното ... на хранилка(отглеждане) от ОФИЦИАЛЕН КРЕМЪЛ !

- Поздрав!

Добавките ти са безценни както винаги,твоята конкретика чудесно допълва и дори обяснява моите заключения!
цитирай
13. krumbelosvet - Първо прчети
20.06.2018 23:33
Първо прочети поста за унищожението, защото се базира на реч на евро-комисаря по регионалната политика Йоханес Хан, и после сънувай Петър Влики.
цитирай
14. get - До 9. krumbelosvet и 11. bojil - Промените започват да СЕ ПЛАНИРАТ ... ПОНЕ ОТ 1976 ГОД. от Шефа на КГБ Ю. Андропов и Косигин ... ?
20.06.2018 23:41
bojil написа:
krumbelosvet написа:
Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с народ и с НЕПОКЪТНАТА икономика, армия, здравеопазване, образование, театри, кина и т.н.
И си мислехме, че ОЩЕ ПО-БЪРЗО ще тръгнем напред.
Уви, друго е БИЛО ВЕЧЕ РЕШЕНО. (Виж поста ми " Унищожението на българите е планирано преди промените. Планът се изпълнява."

Разбира се,че унищожението на Българите е планирано преди промените: планирали са го още "светила" като Екатерина "Велика",Петър I-ви и Иван Грозни!



... РЕЗУЛТАТА ОТ ТОВА "ПЛАНИРАНЕ" дойде около 1985 г. в СССР-Русия ... а в България с ЧЕТИРИГОДИШНО ЗАКЪНЕНИЕ ... след ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ ИЗВЪРШЕН от ВИСШИЯТ ЕШЕЛОН НА БКП И ПО НАСТОЯВАНЕ ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО НА МОСКВА!

- ТОВА КОЕТО ОБЯСНЯВАМ - се съдържа ЕДНО КЪМ ЕДНО казано В СЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ ???

"Още в Малта(1989) стария Буш и Горбачов ни ебаха мамката!
Те там са направили един голям заговор срещу нашите народи. Още там са се разбрали Съветският съюз да се откаже от комунизма, но икономическата и политическа власт да си остане в ръцете на комунистите, на номенклатурата ...
Номенклатурата отново успя да лиши народа от имотите - първият път при национализацията - втори път при приватизацията ...

- Не обичам диктатурата, но не виждам разлика между диктатурата на танка и диктатурата на някоя банка или идентичното с тях "Отворено общество" ... !"

препечатаният пасаж е от интервю дадено на Йовка Николова с унгарския професор и доктор на философските науки Петер Юхас 2002 година.!

- Специално на Крум заблудзения комунист ОБЯСНЯВАМ? България не бе СУВЕРЕННА А ПОДЧИНЕНА НА СССР ДЪРЖАВА!
- Нейното подчинение бе: политическо, икономическо, военно ... та дори че в големите окръжни у-ния на МВР имаше съветски "съветник" - който четеше ВТОРИЯТ ЕКЗЕМПЛЯР на БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ОПЕРАТИВНАТА ОБСТАНОВКА - които се изготвяха за окръжния началник.
- Д.Сигурност ОЩЕ ОТ 1972 год. се бе обърнала на ФИЛИАЛ НА КГБ.
- Та Круме - КОЙ НАПРАВИ ПРЕВРАТА И РАЗВАЛИ СОЦИАЛИЗМА в НРБ?
цитирай
15. krumbelosvet - Здрасти
21.06.2018 06:29
Къв суверенитет със 111х.кв.км. площ? Сега суверенни ли сме? Или са ни харизали вече на Ердоган? Да подесетя, преди 10-ти ПОНЕ ЧУЖДИ БАЗИ нямаше у нас, въпреки съветските офицери и оператори в радарните и ракетните бази. Съветски военни н НАШИ бази, с НАШИ командващи.
Твоята песен е микс от подскачащите митинги и удобно съшити парчета полуистини.
Къв Рейгън, къв Горби? Първият - третокласен артист, марионетка на Федералния Резерв. Горби "нобелиста", и той марионетка на същия "резерв". А СССР беше смъртен враг на същия резерв, щото застрашаваше СВЕТОВНИЯ МОНОПОЛ на печатането на световни пари БЕЗ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ, но купуващи тия пари и злато, и петрол, и всичко, СБЪДНАТА МЕЧТА НА АЛХИМИЦИТЕ, нещо повече, преизпълнена мечта, щото алхимиците не са мечтали да правят злато от хартия, а вече и без хартия. Ква номенклатура? След смъртта на Сталин хазарите взеха реванш и имаше "номенклатура в номенклатура" и държава в държава. Идиота Горби до днес не се сеща какво е направил. Но пък е любимец на Запада и "нобелист".
цитирай
16. анонимен - Първо прочети поста за унищожен...
22.06.2018 23:51
krumbelosvet написа:
Първо прочети поста за унищожението, защото се базира на реч на евро-комисаря по регионалната политика Йоханес Хан, и после сънувай Петър Влики.

Такъв пост не може да се базира на реч на еврокомисар Хан, по простата причина, че той е еврокомисар по разширяването. Корина Крецу е еврокомисар по регионалната политика. Това са много лесно проверими неща, поне това направете, вместо да пишете врели-некипели!
цитирай
17. bojil - Първо прочети поста за унищожен...
22.06.2018 23:54
krumbelosvet написа:
Първо прочети поста за унищожението, защото се базира на реч на евро-комисаря по регионалната политика Йоханес Хан, и после сънувай Петър Влики.

Прегледах го,но не видях доказателства че си прав.
цитирай
18. bojil - Къв суверенитет със 111х. кв. км. ...
23.06.2018 00:03
krumbelosvet написа:
Къв суверенитет със 111х.кв.км. площ? Сега суверенни ли сме? Или са ни харизали вече на Ердоган? Да подесетя, преди 10-ти ПОНЕ ЧУЖДИ БАЗИ нямаше у нас, въпреки съветските офицери и оператори в радарните и ракетните бази. Съветски военни н НАШИ бази, с НАШИ командващи.
Твоята песен е микс от подскачащите митинги и удобно съшити парчета полуистини.
Къв Рейгън, къв Горби? Първият - третокласен артист, марионетка на Федералния Резерв. Горби "нобелиста", и той марионетка на същия "резерв". А СССР беше смъртен враг на същия резерв, щото застрашаваше СВЕТОВНИЯ МОНОПОЛ на печатането на световни пари БЕЗ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ, но купуващи тия пари и злато, и петрол, и всичко, СБЪДНАТА МЕЧТА НА АЛХИМИЦИТЕ, нещо повече, преизпълнена мечта, щото алхимиците не са мечтали да правят злато от хартия, а вече и без хартия. Ква номенклатура? След смъртта на Сталин хазарите взеха реванш и имаше "номенклатура в номенклатура" и държава в държава. Идиота Горби до днес не се сеща какво е направил. Но пък е любимец на Запада и "нобелист".

А-аа,ето че си дойдохме на думата и сега трябва да се сетиш защо не друг,а именно Русия оряза нашата територия. Ако не я беше орязала а България си беше целокупна,как щеше да ти звучи твоя въпрос но вече с истинските цифри:

"Какъв суверенитет с 260 000 кв.км площ?"

Въпросът е много интересен понеже Англия,заедно с добавените чужди земи на Шотландия,Уелс и Сев.Ирландия има територия 244 000 кв.км,а е една от "великите" сили! Ето защо ни оряза Русия и раздаде земите ни на съседите а Горби само поправи глупостите,с които джуджето Ленин се опита да ликвидира Русия!
цитирай
19. bojil - Първо прочети поста за унищожен...
23.06.2018 00:05
angpiskova написа:
krumbelosvet написа:
Първо прочети поста за унищожението, защото се базира на реч на евро-комисаря по регионалната политика Йоханес Хан, и после сънувай Петър Влики.

Такъв пост не може да се базира на реч на еврокомисар Хан, по простата причина, че той е еврокомисар по разширяването. Корина Крецу е еврокомисар по регионалната политика. Това са много лесно проверими неща, поне това направете, вместо да пишете врели-некипели!

Напълно съгласен- благодаря!
цитирай
20. bojil - Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с ...
23.06.2018 00:14
get написа:
bojil написа:
krumbelosvet написа:
Но 10-ти България се събуди ПЪЛНА с народ и с НЕПОКЪТНАТА икономика, армия, здравеопазване, образование, театри, кина и т.н.
И си мислехме, че ОЩЕ ПО-БЪРЗО ще тръгнем напред.
Уви, друго е БИЛО ВЕЧЕ РЕШЕНО. (Виж поста ми " Унищожението на българите е планирано преди промените. Планът се изпълнява."

Разбира се,че унищожението на Българите е планирано преди промените: планирали са го още "светила" като Екатерина "Велика",Петър I-ви и Иван Грозни!



... РЕЗУЛТАТА ОТ ТОВА "ПЛАНИРАНЕ" дойде около 1985 г. в СССР-Русия ... а в България с ЧЕТИРИГОДИШНО ЗАКЪНЕНИЕ ... след ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ ИЗВЪРШЕН от ВИСШИЯТ ЕШЕЛОН НА БКП И ПО НАСТОЯВАНЕ ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО НА МОСКВА!

- ТОВА КОЕТО ОБЯСНЯВАМ - се съдържа ЕДНО КЪМ ЕДНО казано В СЛЕДНОТО ИНТЕРВЮ ???

"Още в Малта(1989) стария Буш и Горбачов ни ебаха мамката!
Те там са направили един голям заговор срещу нашите народи. Още там са се разбрали Съветският съюз да се откаже от комунизма, но икономическата и политическа власт да си остане в ръцете на комунистите, на номенклатурата ...
Номенклатурата отново успя да лиши народа от имотите - първият път при национализацията - втори път при приватизацията ...

- Не обичам диктатурата, но не виждам разлика между диктатурата на танка и диктатурата на някоя банка или идентичното с тях "Отворено общество" ... !"

препечатаният пасаж е от интервю дадено на Йовка Николова с унгарския професор и доктор на философските науки Петер Юхас 2002 година.!

- Специално на Крум заблудзения комунист ОБЯСНЯВАМ? България не бе СУВЕРЕННА А ПОДЧИНЕНА НА СССР ДЪРЖАВА!
- Нейното подчинение бе: политическо, икономическо, военно ... та дори че в големите окръжни у-ния на МВР имаше съветски "съветник" - който четеше ВТОРИЯТ ЕКЗЕМПЛЯР на БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ОПЕРАТИВНАТА ОБСТАНОВКА - които се изготвяха за окръжния началник.
- Д.Сигурност ОЩЕ ОТ 1972 год. се бе обърнала на ФИЛИАЛ НА КГБ.
- Та Круме - КОЙ НАПРАВИ ПРЕВРАТА И РАЗВАЛИ СОЦИАЛИЗМА в НРБ?

"Oтворено обществo" и разните му Сороси са рожби на комунизма- не на царизма или хитлеризма а това,че у нас не е имало постоянни съветски бази говори лошо за предателския манталитет на "нашите" русофили!
цитирай
21. get - Къв суверенитет със 111х. кв. км. ...
23.06.2018 01:15
krumbelosvet написа:
Къв суверенитет със 111х.кв.км. площ? Сега суверенни ли сме? Или са ни харизали вече на Ердоган? Да подесетя, преди 10-ти ПОНЕ ЧУЖДИ БАЗИ нямаше у нас, въпреки съветските офицери и оператори в радарните и ракетните бази. Съветски военни н НАШИ бази, с НАШИ командващи.
...
А СССР беше смъртен враг на същия резерв, щото застрашаваше СВЕТОВНИЯ МОНОПОЛ на печатането на световни пари БЕЗ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ, но купуващи тия пари и злато, и петрол, и всичко, СБЪДНАТА МЕЧТА НА АЛХИМИЦИТЕ, нещо повече, преизпълнена мечта, щото алхимиците не са мечтали да правят злато от хартия, а вече и без хартия. Ква номенклатура? След смъртта на Сталин хазарите взеха реванш и имаше "номенклатура в номенклатура" и държава в държава. Идиота Горби до днес не се сеща какво е направил. Но пък е любимец на Запада и "нобелист".


- Кви ЧУЖДИ БАЗИ са те патили ... та РУСКИЯТ ПЕРСОНАЛ на стратегическите им ракети(способни да носят ядрени бойни глави) в Родопите - насочени към 6-ти американски флот в Средизмно море ... бе в пъти повече - отколкото сега мериканосите "С БАЗИТЕ ИМ"!

Ще ли ни ПРИСЕТИШ ... ?
- Влизането ни в НАТО - по кое време и ОТ КОИ ПОЛИТИЦИ НА ВАСТ(!) БЕ ПОДПИСАНО?

Трето: Не Горбачов а още от времената на АНДРОПОВ СЕ НАЧЕНА РЕАЛНАТА "ПЕРЕСТРОЙКА" - мога да го подкрепя с факти!

ЧЕТВЪРТО:
Съветския съюз СИ ПАРТНИРАШЕ със САЩ и косвено с Федералния резерв ... тъй кото ПО ВРЕМЕТО НА СИВ - страните участващи бяха ОГРАБВАНИ ОТ СССР - чрез така нарачената и от време на Сталин "преводна рубла" - БЕЗ ПОКРИТИЕ!

ПЕТО:
В момента КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ ... братски се прегръща с ТРАДИЦИННО ИСТОРИЧЕСКАТА МАША НА РУСКАТА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИ - Сърбия.
Покрай това КОМУНИСТИТЕ ОВИКАХТЕ ОРТАЛЪКА за "братската" българо-сръбска дружба ... А доколко Сърбия ни е "братско-славянска" - Кратка справка-припомняне за ВАС КОМУНИСТА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ - тоест ОТЦЕ-ОТРОДИТЕЛ?

1.
Г.С. Раковски разобличава грабителските стремежи на Сърбия, която е шовинИстка за сметка на нас българите държава - за което Той-Раковски казва:

„... обрати вниманието си за разпространение на границите си не по правий и естествений си ход към Босна и Ерцеговина, де живее негов чист сръбски елемент, но към Видин и София, сърцето на България! Присвоените в последните времена няколко окръжия, от Българска Морава до Тимока, кои еще отчасти говорят чист български език, а отчасти помесан със сръбски, доказват явно наша реч и то е живо доказателство хода сръбской неправедной към нас политици“ (“Българската дневница“, 1863 г.).
2.
Съдбата на сърби и българи във времето на османското ИГО(!!) е сходна, но по геополитически причини се явяват съществени различия.
След Свищовския мир (1791 г.) сърбите получават право да избират свои кнезове (кметове) и 15-хилядна войска. Главатарите (дахии) на еничарите в Белград обаче отсичат главите на около 70 души, което дава началото на Сръбското въстание (1804 г.).
Водено от търговеца Кара Георги, то среща подкрепа от страна на хиляди българи.
В същността си въстанието е сръбско-българско – ЗАЩОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕ дори в Белградския пашалък. Отличават се търговците Петър и Кузман Ичкови (от с. Катраница в Македония), Хайдут Велко, Драган Папазоглу , бинбашиите (полковниците) Мина, Кондо, Киро Бекярски, Узун Мирко Апостолов.
При превземането на Белград (1806 г.) БЪЛГАРИТЕ на Кондо ПЪРВИ ВЛИЗАТ В ГРАДА, преговорите за мир с Високата порта са водени от Петър Ичко - българин.
Но зараждащият се СРЪБСКИ ШОВИНИЗЪМ се стреми към заграбване на български земи. Войводите от Поречието Петър Добрянец и Миленко Стайкович искат руска помощ за създаване на българско княжество, но Кара Георги отстъпва тези земи при преговорите с Турция (1808 г.), КАТО ПРЕДАВА БЪЛГАРСКИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ. Един от които е хайдут Велко, БЪЛГАРИН ОТ ЗАЙЧАРСКО, е един от най-големите герои на сръбското въстание.
В плановете му влиза освобождаването на Тимошкия край като българска земя, но за съжаление загива при Неготин (9 август 1813 г.). През 1825 г. Милош Дяк вдига българите в района на Пожаревец (в някогашната Браничевска област), окупиран преди това от сърбите, но е убит, а движението – смазано.
Сръбските домогвания полу чават реален израз с окупацията на Тимошкия край (1833 г.), като е използван бунт на местните българи. С подкрепата на Русия сърбите задържат пет нахии с българско население: Неготинска, Зайчарска, Гургусовецка (днешна Княжевацка), Алексинецка, Крушевецка.
ДОРИ И ДНЕС СЕ ПРИЗНАВА, че местните хора говорят сърбизиран „торлашки диалект“, въпреки сръбските спекул ации за произхода на тази българска етнографска група.
3.
Третото отнемане на БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ от ПОМОРАВИЕТО - става вече СЛЕД 1878 г. на Берлинския конгрес!
4.
Следващото СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - СПРЯМО така наречените "Западни покрайнини" ... и ти викаш на таз държава и политиците Й - ЧЕ НИ СА БРАТЯ НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЛИ?

- Дано в сърцето ти, (защото в главата ти няма !) е останало малко от малко ЧУВСТВО ЧЕ СИ БЪЛГАРИН?!
- Към това "зрънце" - е адресиран поста ми!
цитирай
22. bojil - Къв суверенитет със 111х. кв. км. ...
23.06.2018 01:42
get написа:
krumbelosvet написа:
Къв суверенитет със 111х.кв.км. площ? Сега суверенни ли сме? Или са ни харизали вече на Ердоган? Да подесетя, преди 10-ти ПОНЕ ЧУЖДИ БАЗИ нямаше у нас, въпреки съветските офицери и оператори в радарните и ракетните бази. Съветски военни н НАШИ бази, с НАШИ командващи.
...
А СССР беше смъртен враг на същия резерв, щото застрашаваше СВЕТОВНИЯ МОНОПОЛ на печатането на световни пари БЕЗ ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ, но купуващи тия пари и злато, и петрол, и всичко, СБЪДНАТА МЕЧТА НА АЛХИМИЦИТЕ, нещо повече, преизпълнена мечта, щото алхимиците не са мечтали да правят злато от хартия, а вече и без хартия. Ква номенклатура? След смъртта на Сталин хазарите взеха реванш и имаше "номенклатура в номенклатура" и държава в държава. Идиота Горби до днес не се сеща какво е направил. Но пък е любимец на Запада и "нобелист".


- Кви ЧУЖДИ БАЗИ са те патили ... та РУСКИЯТ ПЕРСОНАЛ на стратегическите им ракети(способни да носят ядрени бойни глави) в Родопите - насочени към 6-ти американски флот в Средизмно море ... бе в пъти повече - отколкото сега мериканосите "С БАЗИТЕ ИМ"!

Ще ли ни ПРИСЕТИШ ... ?
- Влизането ни в НАТО - по кое време и ОТ КОИ ПОЛИТИЦИ НА ВАСТ(!) БЕ ПОДПИСАНО?

Трето: Не Горбачов а още от времената на АНДРОПОВ СЕ НАЧЕНА РЕАЛНАТА "ПЕРЕСТРОЙКА" - мога да го подкрепя с факти!

ЧЕТВЪРТО:
Съветския съюз СИ ПАРТНИРАШЕ със САЩ и косвено с Федералния резерв ... тъй кото ПО ВРЕМЕТО НА СИВ - страните участващи бяха ОГРАБВАНИ ОТ СССР - чрез така нарачената и от време на Сталин "преводна рубла" - БЕЗ ПОКРИТИЕ!

ПЕТО:
В момента КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ НИ ПРЕЗИДЕНТ ... братски се прегръща с ТРАДИЦИННО ИСТОРИЧЕСКАТА МАША НА РУСКАТА ПОЛИТИКА НА БАЛКАНИ - Сърбия.
Покрай това КОМУНИСТИТЕ ОВИКАХТЕ ОРТАЛЪКА за "братската" българо-сръбска дружба ... А доколко Сърбия ни е "братско-славянска" - Кратка справка-припомняне за ВАС КОМУНИСТА-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ - тоест ОТЦЕ-ОТРОДИТЕЛ?

1.
Г.С. Раковски разобличава грабителските стремежи на Сърбия, която е шовинИстка за сметка на нас българите държава - за което Той-Раковски казва:

„... обрати вниманието си за разпространение на границите си не по правий и естествений си ход към Босна и Ерцеговина, де живее негов чист сръбски елемент, но към Видин и София, сърцето на България! Присвоените в последните времена няколко окръжия, от Българска Морава до Тимока, кои еще отчасти говорят чист български език, а отчасти помесан със сръбски, доказват явно наша реч и то е живо доказателство хода сръбской неправедной към нас политици“ (“Българската дневница“, 1863 г.).
2.
Съдбата на сърби и българи във времето на османското ИГО(!!) е сходна, но по геополитически причини се явяват съществени различия.
След Свищовския мир (1791 г.) сърбите получават право да избират свои кнезове (кметове) и 15-хилядна войска. Главатарите (дахии) на еничарите в Белград обаче отсичат главите на около 70 души, което дава началото на Сръбското въстание (1804 г.).
Водено от търговеца Кара Георги, то среща подкрепа от страна на хиляди българи.
В същността си въстанието е сръбско-българско – ЗАЩОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ ЖИВЕЕ дори в Белградския пашалък. Отличават се търговците Петър и Кузман Ичкови (от с. Катраница в Македония), Хайдут Велко, Драган Папазоглу , бинбашиите (полковниците) Мина, Кондо, Киро Бекярски, Узун Мирко Апостолов.
При превземането на Белград (1806 г.) БЪЛГАРИТЕ на Кондо ПЪРВИ ВЛИЗАТ В ГРАДА, преговорите за мир с Високата порта са водени от Петър Ичко - българин.
Но зараждащият се СРЪБСКИ ШОВИНИЗЪМ се стреми към заграбване на български земи. Войводите от Поречието Петър Добрянец и Миленко Стайкович искат руска помощ за създаване на българско княжество, но Кара Георги отстъпва тези земи при преговорите с Турция (1808 г.), КАТО ПРЕДАВА БЪЛГАРСКИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ. Един от които е хайдут Велко, БЪЛГАРИН ОТ ЗАЙЧАРСКО, е един от най-големите герои на сръбското въстание.
В плановете му влиза освобождаването на Тимошкия край като българска земя, но за съжаление загива при Неготин (9 август 1813 г.). През 1825 г. Милош Дяк вдига българите в района на Пожаревец (в някогашната Браничевска област), окупиран преди това от сърбите, но е убит, а движението – смазано.
Сръбските домогвания полу чават реален израз с окупацията на Тимошкия край (1833 г.), като е използван бунт на местните българи. С подкрепата на Русия сърбите задържат пет нахии с българско население: Неготинска, Зайчарска, Гургусовецка (днешна Княжевацка), Алексинецка, Крушевецка.
ДОРИ И ДНЕС СЕ ПРИЗНАВА, че местните хора говорят сърбизиран „торлашки диалект“, въпреки сръбските спекул ации за произхода на тази българска етнографска група.
3.
Третото отнемане на БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ от ПОМОРАВИЕТО - става вече СЛЕД 1878 г. на Берлинския конгрес!
4.
Следващото СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА - СПРЯМО така наречените "Западни покрайнини" ... и ти викаш на таз държава и политиците Й - ЧЕ НИ СА БРАТЯ НА НАС БЪЛГАРИТЕ ЛИ?

- Дано в сърцето ти, (защото в главата ти няма !) е останало малко от малко ЧУВСТВО ЧЕ СИ БЪЛГАРИН?!
- Към това "зрънце" - е адресиран поста ми!

Сърбия е руски сателит във всяко отношение и не предприема нищо,което не е съгласувала с руснаците- включително срещата с президента Радев. Наши братя са обикновените сърби,които са реално като нас а сръбските правителства са ни врагове,понеже са лакеи на руснаците. България може да има приятелство с обикновените сърби но с техните ненормални управници- никога!
цитирай
23. yoan2015 - Защо не му обясните на дедо Крум, че ...
24.06.2018 10:43
Защо не му обясните на дедо Крум, че един лагер / концентрационен /, докато се охранява, винаги ще е пълен.
цитирай
24. bojil - Защо не му обясните на дедо Крум, че ...
25.06.2018 02:33
yoan2015 написа:
Защо не му обясните на дедо Крум, че един лагер / концентрационен /, докато се охранява, винаги ще е пълен.

Браво- чудесна идея,веднага ще му ги кажа! Круме-еее,чуваш ли?!
цитирай
25. get - - Крум е русофил ... а знаем, че комунизъм, русофилство и сифилис НЕ СЕ ЛЕКУВАТ САМО СЕ ПОДТИСКА РАЗВИТИЕТО на ЗАБОЛЯВАНЕТО!
27.06.2018 10:16
bojil написа:
yoan2015 написа:
Защо не му обясните на дедо Крум, че един лагер / концентрационен /, докато се охранява, винаги ще е пълен.

Браво- чудесна идея,веднага ще му ги кажа! Круме-еее,чуваш ли?!


- Крум е човек без достойнство ПОРАДИ КОЕТО - И МОЕТО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ СЪЩИЯ - КАТО БЪЛГАРО-ОТРОДИТЕЛ ... триещ ПОСТОВЕ КОИТО ОПРОВЕРГАВАТ ЛЪЖИТЕ МУ - ПИСАНИ В УСЛУГА НА ПОРОБИТЕЛИТЕ НИ БОЛШЕВИКИ-ПУТЛЕРИСТИ ... тоест НАРОДА ПОРОБИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ угро-тюрките ОТ МОСКОВИТИЯ ... присвоила са ЧУЖДОТО И НЕ НЕЙНО ИМЕ "РУСИЯ" - изконно ПРИНАДЛЕЖАЩО НА КИЕВ - тоест съвременната държава УКРАИНА!

- Истинският БЪЛГАРИН СЛЕДВА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА ДА ПОДКРЕПЯ БОРБАТА НА УКРАИНСКИЯТ НАРОД ЗА НЕГОВАТА НЕЗАВИСИМОСТ от РУСКАТА ИМПЕРИЯ преименована в момента на РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ... независимо олигарсите КОИТО ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ НАЛАГАТ КАТО РЪКОВОДИТЕЛИ НА УКРАЙНА!

- Ако НЕ ПОДКРЕПЯМЕ СВОБОДНА УКРАЙНА - ГУБИМ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ намираща се ВСЕ ОЩЕ в пост-колониална зависимост, от наследника на ИМПЕРИЯТА СССР - сегашна РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ!
цитирай
26. bojil - Защо не му обясните на дедо Крум, че ...
27.06.2018 18:15
get написа:
bojil написа:
yoan2015 написа:
Защо не му обясните на дедо Крум, че един лагер / концентрационен /, докато се охранява, винаги ще е пълен.

Браво- чудесна идея,веднага ще му ги кажа! Круме-еее,чуваш ли?!


- Крум е човек без достойнство ПОРАДИ КОЕТО - И МОЕТО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ СЪЩИЯ - КАТО БЪЛГАРО-ОТРОДИТЕЛ ... триещ ПОСТОВЕ КОИТО ОПРОВЕРГАВАТ ЛЪЖИТЕ МУ - ПИСАНИ В УСЛУГА НА ПОРОБИТЕЛИТЕ НИ БОЛШЕВИКИ-ПУТЛЕРИСТИ ... тоест НАРОДА ПОРОБИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ угро-тюрките ОТ МОСКОВИТИЯ ... присвоила са ЧУЖДОТО И НЕ НЕЙНО ИМЕ "РУСИЯ" - изконно ПРИНАДЛЕЖАЩО НА КИЕВ - тоест съвременната държава УКРАИНА!

- Истинският БЪЛГАРИН СЛЕДВА С ВСИЧКИ СРЕДСТВА ДА ПОДКРЕПЯ БОРБАТА НА УКРАИНСКИЯТ НАРОД ЗА НЕГОВАТА НЕЗАВИСИМОСТ от РУСКАТА ИМПЕРИЯ преименована в момента на РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ ... независимо олигарсите КОИТО ОПРЕДЕЛЕНИ СИЛИ НАЛАГАТ КАТО РЪКОВОДИТЕЛИ НА УКРАЙНА!

- Ако НЕ ПОДКРЕПЯМЕ СВОБОДНА УКРАЙНА - ГУБИМ СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!БЪЛГАРИЯ намираща се ВСЕ ОЩЕ в пост-колониална зависимост, от наследника на ИМПЕРИЯТА СССР - сегашна РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ!

Много вярно- аз например съм на мнение,че наши най-добри съюзници освен Европа и Америка са страни като Полша и Украйна,които са като естествени прегради пред окупационните стремежи на Путинската империя.
цитирай
27. alhimik1 - Отлично за гражданската позиция, Божил!!!
28.06.2018 15:03
Историята сочи че дребосъци като Путин не застават начело на народите,за да им донесат щастие. Едни от най-опасните масови убийци,фашисти и подпалвачи на войни в света са били именно нискостеблени недорасляци като него,които затова и са били изявени комплексари: Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин, Мусолини, Мао, Ким I Корейски и други подобни мракобеси са ярък пример за това!

Горчивата и гола истина...(
цитирай
28. bojil - (Отлично за гражданската позиция,...)
30.06.2018 21:31
alhimik1 написа:
Историята сочи че дребосъци като Путин не застават начело на народите,за да им донесат щастие. Едни от най-опасните масови убийци,фашисти и подпалвачи на войни в света са били именно нискостеблени недорасляци като него,които затова и са били изявени комплексари: Наполеон, Ленин, Хитлер, Сталин, Мусолини, Мао, Ким I Корейски и други подобни мракобеси са ярък пример за това!

Горчивата и гола истина...(

Благодаря приятелю- писах го с убеждението че е истина,радвам се че си го забелязал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1765050
Постинги: 291
Коментари: 5319
Гласове: 64052
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада