Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2014 18:54 - Не искам да съм европейски член...
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 5229 Коментари: 19 Гласове:
35

Последна промяна: 12.02.2014 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
МАРИН ЛЬО ПЕН:
ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЕЛИТИ ДО КОРЕН СА КУПЕНИ ОТ ГЛОБАЛИСТКИТЕ ЛОБИТА
 

image

 ФРАНЦИЯ ОТДАВНА ВЕЧЕ НЕ Е СВОБОДНА СТРАНА, КАЗВА ОЩЕ МАДАМ ЛЬО ПЕН

 

Марин Льо Пен е родена на 5 август 1968 г. в Ньой сюр Сен, Франция. Завършва право и работи като адвокат. От 2011 г. е лидер на Националния фронт. Евродепутат.


 - Да започнем с френската политика. Какво, по ваше мнение, се промени с идването на новия президент – социалистът Франсоа Оланд?

 - По характер, разбира се, флегматикът Оланд няма нищо общо с хиперактивния Саркози. Но в политически смисъл той е негов наследник. Само вижте: нито по отношение на емиграцията, нито в отношенията с Евросъюза няма никакви изменения. Франция както и преди зависи от ислямските фундаменталисти, настанили се в Париж и други градове на страната и еврократите, които призовават да си затваряме очите пред това, което се случва в арабските квартали. Не се променя и политическата система на Петата република. Националният фронт, който получи на президентските избори 17 % от гласовете, има само двама депутати в парламента. Ето, това е парадокс на френската демокрация. На практика във Франция няма партия на Оланд и партия на Саркози, а има само управляваща партия, която разиграва пред избирателите театрална пиеса, представяща горещи предизборни баталии. А реално нищо не се променя.  Да вземем историята с еднополовите бракове. Да, легализираха ги социалистите, но те просто продължиха линията на Саркози, който въведе лобито на гейовете и лесбийките в училищата и наложи на учениците така наречената теория за хората, според която на света няма мъже и жени, а само безполови хора. Странна идеология… Много характерно е и това, по думите на самите голисти, че ако се върнат на власт, никой няма да преразглежда закона за еднополовите бракове.  


 - Защо въобще борбата за правата на гейовете сега стана тема № 1 за западните елити?

 - Днешната свободна хомофилия е един от елементите на глобализацията. Глобалистите се опитват да превърнат света в огромен безличен пазар и унищожават всички прегради по своя път. Такава преграда е националният суверенитет, такава преграда за тях са и други традиционни институти, на първо място семейството. Ами че семейството позволява на човека да намери своята индивидуалност, а индивидуалността е това, което няма място в новата световна империя, заразена с вируса на комерсиализацията.

 - В международната политика, може би, най-острият въпрос днес е Сирийската криза. Каква е вашата позиция по него? Съгласна ли сте с популярната на Запад теза, че „Асад трябва да се оттегли“?

 - Искрено се радвам, че Русия зае твърда позиция по сирийския въпрос и с всички сили възпрепятства интервенциите в тази страна. Националният фронт е единствената партия във Франция, която също се противопоставя на плановете на Съединените щати. Ние, между впрочем, бяхме категорично против интервенцията в Либия. През юни на срещата на Г8 Путин принуди другите лидери да отстъпят и това предизвика резонанс в европейското общество. Сега, възможно е, европейците да гледат по-различно на ситуацията в Сирия.  Русия не е сама, също както не е сам и Националният фронт. И освен нас нито една политическа сила не противостои на американската експанзция. Ние знаем, че отразяваме мнението на европейските народи, измамени от елитите, които едва сега започват да се пробуждат от своя сън.

 - Защо западните елити така настойчиво се опитват да сменят режима в Дамаск?

 - За съжаление западните страни все повече попадат под влиянието на такива страни като Катар и Саудитска Арабия. Именно те поддържат ислямските фундаменталисти в Близкия изток и когато те дойдат на власт, ги манипулират, за да прокарват собствените си икономически интереси. Както е известно, катарците искаха да прекарат газопровод и нефтопровод през територията на Сирия, за да транспортират горива към Европа.

Башар Асад им отказа и скъпо си плати за своята несговорчивост. Що се отнася до Франция – нашият елит отдавна играе по свирката на Катар. Ние с разтворени обятия приемаме гости от тази страна, даваме на Доха данъчни преференции. Не минава седмица, без някой високопоставен французин да не отиде в Катар. А това е държава, която поддържа терористи, на територията й е разположена щаб-квартирата на радикалното афганско движение „Талибан“. Политиката на Франция в Близкия изток става все по-противоречива. Ето, например, ситуацията в Мали: французите изпратиха войски, за да прекратят изстъпленията на ислямските фундаменталисти, на които самите те доставяха оръжие. Това буквално е патица, която молят да излети, като предварително са й откъснали главата.

 - От какво са предизвикани тези противоречия?

 - Необходимо е да разберете, че Франция отдавна вече не е свободна страна. Масовата емиграция от мюсюлманския свят доведе до това, че ние живеем в постоянен страх: как нашите геополитически или геостратегически интересни да не влязат в противоречие с ценностите на новите граждани. Губим независимост в съжденията, страхуваме се да не бъдем погрешно разбрани на нашата собствена територия. Днес ислямският фундаментализъм не е само религия. Той е политика. Политики-религиозни групи с ислямски произход се опитват да променят френските закони, така че те да отразяват техния начин на живот, техните възгледи, които са съвършено различни от нашите. Французите се  опитват да се противопоставят. Но те са предадени от своите елити, които са в плен на политически коректните заблуди. А в това време в страната има все повече хора, които изповядват ценностите на ислямския фундаментализъм, които са в противоречие с индивидуалната и обществена свобода. В частност, нараства притокът на емигранти от Магреб. Докато на въпроса за националната принадлежност жителите на френските предградия продължават да отговарят с „аз съм мюсюлманин“, няма как да възродим френското величие.

 - Какво мислите за кризата в Еврозоната?

 - Кризата в Еврозоната не е катастрофа, не е цунами, не е ураган, който изведнъж връхлетя европейските страни. Тя е следствие от доста тежки политически и икономически грешки, зад които стоят големи банки и корпорации, а често и държави, които до неприлични размери раздуваха своите дългове. Това е изкривяване по посока на финансовия сектор. Съединените щати, които заради долара придобиха привилегировано положение в световната валутна система, напълниха планетата с виртуални пари, създаваха финансови балони, които убиват реалната икономика, работните места. И сега банките и финансовите институти предлагат на самите граждани да „платят за кризата“. Видяхме това е Кипър. Това е истинско ограбване по европейски. Европейските елити до корен са купени от глобалистките лобита и не желаят да се съобразяват с интересите на народа. У нас всеки ден изкача някое гръмко корупционно дело, в което се оказват замесени съдии, висши чиновници, министри… И мисля, че това е само началото.

 - Мнозина в Европа смятат, че кризата ще позволи на Германия да построи „Четвърти райх“…

 - Аз заемам доста умерена позиция и не съм склонна да демонизирам Германия. Федералната република защитава своите интереси, а всяка страна има това право. Единственото, което не разбирам е защо ръководителите на френската държава не правят същото. И когато националните интереси на Франция противоречат на немските, Париж постоянно отстъпва пред Берлин. А нали ние сме независима страна и не трябва да позволяваме на мадам Меркел да ни диктува условия. Вижте как се държи Вашингтон.

 „Одноко“ Интервю на Александр Терентиев-Мл

obshtestvo.net/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%BF%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B8-%D0%B4%D0%BE-%D0%BA%D0%BE/


Не искам да съм европейски член...    
Не искам да съм европейски член...
Добро не съм видял от западняци...
За да опазим българския ген,
не са ни нужни гейобразни задници...

Не ни е нужна бясната ви власт,
еврокрадци - безбожни и надменни...
Задръжте ценностите си за вас!...
И не крадете българските ценности!...

8 февруари 2014 г.
Марин Тачков






Гласувай:
36


Вълнообразно


1. milady - многоо навременен пост ...г/н Тачков !
12.02.2014 19:21
Моето уважение за вашата актуална позиция!!
дано пове4е хора, имат време и нерви, да
ви четат ....Ю.
цитирай
2. hristo27 - Няма вечна система. Нито СССР, нито ...
12.02.2014 19:24
Няма вечна система. Нито СССР, нито СИВ, нито БКП. ЕС е обречен и ще се самоунищожи!
цитирай
3. nikikm - Льо Пен
12.02.2014 20:15
е направила хубаво и вярно интервю,но е доста обтекаема и предпазлива в изразите си и главно анализа,като сочи и обвинява Катар и Саудитска Арабия за всичко,вместо да посочи главният виновник за всичко ставащо по земното кълбо - САЩ и надничащият иззад гърба и Израел,който е в същност главнокомандващият!
Марине,ние не сме никакъв член на ЕС,а орган или заден двор в еротичният смисъл на думата!Извини ме за поправката,имаш моите уважения! Н.М.
цитирай
4. nikikm - Христо,
12.02.2014 20:19
hristo27 написа:
Няма вечна система. Нито СССР, нито СИВ, нито БКП. ЕС е обречен и ще се самоунищожи!


не си наясно!Всичко,което си посочил е едно и също, с различен фасон,извинявам се за чуждицата! И НЯМА да се самоунищожи! НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ ПРИ БАРБАРОНИТЕ ИЛИ БЪРБЪНоните,както искаш,ако си ме разбрал!
цитирай
5. mt46 - Който иска, може да намери време да чете...
12.02.2014 20:36
milady написа:
Моето уважение за вашата актуална позиция!!
дано пове4е хора, имат време и нерви, да
ви четат ....Ю.

цитирай
6. mt46 - Системите не са вечни, но се трансформират...
12.02.2014 20:40
hristo27 написа:
Няма вечна система. Нито СССР, нито СИВ, нито БКП. ЕС е обречен и ще се самоунищожи!

Докато се разпадне ЕС, може да се разпадне България...
цитирай
7. mt46 - Да... Но елитът на САЩ не може без съюзници...
12.02.2014 20:44
nikikm написа:
е направила хубаво и вярно интервю,но е доста обтекаема и предпазлива в изразите си и главно анализа,като сочи и обвинява Катар и Саудитска Арабия за всичко,вместо да посочи главният виновник за всичко ставащо по земното кълбо - САЩ и надничащият иззад гърба и Израел,който е в същност главнокомандващият!
Марине,ние не сме никакъв член на ЕС,а орган или заден двор в еротичният смисъл на думата!Извини ме за поправката,имаш моите уважения! Н.М.

Благодаря, разбирам намека ти за "члена"... Смятам, че нямаме национален интерес от формално членство...
цитирай
8. rvmarkov - Интересно...
12.02.2014 20:56
Когато започнат да говорят за икономика, всички бълват пълни глупости… Това напълно обяснява неразборията в световната икономика, а и неравенството в разпределението на доходите. Когато в обществения дебат липсва страна, която разбира действието на съвременната парична система, получаваме и днешната трагична ситуация, в която слепеца води слепците.
цитирай
9. hoho22hoho22 - аз искам да съм европейски член
12.02.2014 21:12
НО ПЪЛНОПРАВЕН !

цитирай
10. mt46 - Все пак има различни икономически школи и разбирания...
12.02.2014 21:19
rvmarkov написа:
Когато започнат да говорят за икономика, всички бълват пълни глупости… Това напълно обяснява неразборията в световната икономика, а и неравенството в разпределението на доходите. Когато в обществения дебат липсва страна, която разбира действието на съвременната парична система, получаваме и днешната трагична ситуация, в която слепеца води слепците.

Мнозина смятат, че неолибералната икономическа доктрина е пагубна за народите, че тя е в интерес само на световния корпоративен и банкерски елит, както и на компрадорите /мафиотите, плутократите/ в подчинените /зависимите, поробените/ страни ...
цитирай
11. rvmarkov - Икономическа школа, която не разбира или прикрива факта, че съвременната национална валута е обществен монопол,
12.02.2014 21:28
не разбира нищо, а тези школи са окупирали обществения дебат в старните по света.

Дано скоро успеем да променим това в България.
цитирай
12. mt46 - Ако бяхме пълноправни, сродни - да...
12.02.2014 21:40
hoho22 написа:
НО ПЪЛНОПРАВЕН !


Но не сме и няма да бъдем... Аз съм за независимост на България /и на всяка държава/...
цитирай
13. mt46 - ...
12.02.2014 21:48
rvmarkov написа:
не разбира нищо, а тези школи са окупирали обществения дебат в старните по света.

Дано скоро успеем да променим това в България.

Няма как това да се промени в България, докато сме част от ЕС, без държавен суверенитет... Правилата на играта се определят от евробюрократите...
цитирай
14. stela50 - Много истини, много въпроси, нещо недоизказано...
13.02.2014 18:30
Има резон в мнението за неолибералната икономическа доктрина
и пагубното и` действие, има и сериозни проблеми в страните от ЕС.
Винаги някой друг е определял правилата на играта в нашата държава,
важно е, че и отвътре нещата не са добре меко казано.
Поздрави за позицията, гневния стих, информацията !
цитирай
15. kostadin - НО ПЪЛНОПРАВЕН ! Ама имаш ...
13.02.2014 22:23
hoho22 написа:
НО ПЪЛНОПРАВЕН !


Ама имаш паво да искаш Но кой ще те пусне до станеш такъв?
Не е ли по добре да си българин и православен християнин?
цитирай
16. gosho568 - Много хубав пост! Такава е истината...
14.02.2014 15:45
Поздрави и хубав ден!
цитирай
17. mt46 - Благодаря за отзива!... Поздрави!...
14.02.2014 22:22
gosho568 написа:
Поздрави и хубав ден!

цитирай
18. mt46 - Така е...
14.02.2014 22:24
kostadin написа:
hoho22 написа:
НО ПЪЛНОПРАВЕН !


Ама имаш паво да искаш Но кой ще те пусне до станеш такъв?
Не е ли по добре да си българин и православен християнин?

По-добре да си свободен врабец, отколкото папагал в клетка...
цитирай
19. zarenkow - Покрай някои истини неистините няма как да минат.
19.02.2014 16:04
Много пъти питаш не ги ли е срам Българите за това , за онова а теб не те ли е срам да заставаш на страната на диктатура, на погазване на права, на самозвана династия. Засрами се сега ти. Какво наричаш национално самоопределение? Диктатурата ли ? Диктатора ли ще е определи ? Всяка диктатура унищожава естествения елит на обществата и създава на негово място слугинаж с титли, медали но нямаш нищо общо с елит. Така обезглавените общества става жертва на групировки, фундаменталист, на посредствени нагли идиоти и жертвите са повече дори от диктатурата , която така или иначе няма бъдеще и диктаторите ги убиват , като кучета. Това е при нас, това е в близкия изток, така е след всяка диктатура. Не казвам , че си лош човек, защото няма лоши хора има само прости хора.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19156627
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148913
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031