Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 17:32 - Меркел трябва да бъде изолирана и съдена...
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 6318 Коментари: 14 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Меркел трябва бъде изолирана и съдена. Лидерът на Европа е Виктор Орбан

от Христина Христова в България, Избор на редактора · 22/03/2016 · 14:32

 

image

Днес Европа плати поредната цена за безумната политика на Ангела Меркел, която като смъртоносен вирус се разпространи в целия Европейски съюз.

 

Дори нашият толкова послушен премиер, който за всяка своя стъпка се съветва с началничката от Берлин, днес заяви, че политиката на европейските държави към мигрантите е „абсолютен провал“.

Дойде времето, в което истината повече не може да бъде прикривана. И тя е следната: Европа е в състояние на пълна неадекватност и като изпаднала в безсъзнание извършва ритуалното си самоубийство. Не просто цивилизационно. А съвсем буквално самоубийство.

Германската канцлерка, без да е била упълномощавана някога от някого, се изживя като едноличен монарх на цяла Европа. Само че никой не й беше делегирал правата да действа от името на всички държави на Стария континент.

Тя обаче го направи.

Първо извика тълпите от Африка и Близкия изток да дойдат и да се заселят на европейския полуостров. После посрещна джихадистите и главорезите с плюшени мечета и си направи селфита с тях. След това започна да гони германците от домовете им, за да подслони неидентифицираните субекти, които нахлуха през европейските граници без никакъв контрол. И задължи всички държави от ЕС да направят същото.

Лидерите, които запазиха здравия си разум, бяха обявени за ксенофоби и едва ли не за нацисти – защото се опитваха всячески да предотвратят това, което днес се случи в Брюксел, а вчера – в Париж. И ще продължи да се случва тепърва.

Европа вече е наводнена от хиляди джихадисти. Европол отдавна бие камбаната, че се планират мащабни терористични актове в различни страни. Няма кой обаче да чуе.

Европа не просто е обсебена от бесовете на либерализма и мултикултурализма. Тя е напълно полудяла и вече не е в състояние да се защити. Вече е твърде късно за ефективни действия.

Какъв е изходът?

На първо място европейските държави трябва да потърсят останките от инстинкта си за самосъхранение и под силен граждански натиск да се обединят спешно около оформящото ново ядро в Източна Европа и около своя нов реален лидер – Виктор Орбан. Политиката на Вишеградите се доказа като единствената алтернатива за евентуалното спасение на отиващата в небитието Европа.

На второ място трябва да бъде потърсена историческа отговорност от мотора на днешните събития – Ангела Меркел. Това може да се случи единствено със силен граждански натиск както в самата Германия, така и във всички други потърпевши държави, които станаха и тепърва ще стават жертви на нейната политика на „отворени врати“, както и на явно планираната ислямизация на Европа чрез новото Велико преселение на народите. Все повече европейски лидери и анализатори заявяват открито, че мащабната мигрантска акция е стратегически подготвяна и че Меркел е просто инструмент на скрити глобални интереси. Разпространеният наскоро доклад на ООН за популацията на Стария континент съвсем открито говори за демографска смяна на населението на Европа с хора от Северна Африка и Близкия изток. (по темата вижте ТУК)

Меркел трябва незабавно да бъде изолирана във взимането на решения от останалите членки на ЕС и да бъде принудена да напусне лидерската си роля в Съюза. За това е необходимо поемане на отговорност и на неотложни държавнически решения от европейските лидери, както и съобразяване с реалните настроения на европейските народи, които в голямата си част не подкрепят политиката на Брюксел и нямат доверие в неговия компрометиран, подкупен и бюрократичен елит.

А кога самите германци ще имат смелостта да поискат сметка от Меркел за безумните й действия – това е вътрешен въпрос на самите германци.

Ние обаче, останалите европейски народи, не можем да ги чакаме безкрайно.

Защото става въпрос не просто за бъдещето на нашите деца.

Вече става въпрос за живота им.

Една от родните радетелки на мултикултурализма и на хуманното отношение към джихадистите – Цецка Цачева – днес е в Брюксел и се появиха съобщения, че тя ще бъде евакуирана с правителствения самолет.

Да, те всички имат план за собствената си евакуация.

И повярвайте – хич не им пука за нас.

По същия начин ще се евакуират, когато тълпите нахлуят в България. Всички те много добре са помислила за себе си и за собственото си спасение. Но кой ще евакуира цяла България?!

Време е за себе си да помислим ние – народите на Европа.

Всички очакваме българският премиер Бойко Борисов да продължи с действия дадената от него днес отрицателна оценка на политиката на Брюксел. Европейският кораб потъва и дали до последно нашият премиер ще се държи като страхливо дете за полата на полудялата Меркел, или ще има дързостта и отговорността да влезе в отбора на смелите – предстои да разберем.

С активното си гражданско отношение, подобно на другите европейски общества, ние трябва да му помогнем да узрее за истината, че днес има един-единствен спасителен изход.

И че този изход вече не минава през Брюксел.

www.memoriabg.com/2016/03/22/merkel-triabva-da-bude-izolirana-i-sudena/

ПП: Джихад-ад-ад... Не е виновна само Меркел. Виновна е либерастката мултикултуралистическа политика на ЕС...




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. mt46 - http://www.memoriabg.com/2016/03/22/brussel-stana-jertva-na-sobstvenia-si-djihadizum/
22.03.2016 17:39

Брюксел стана жертва на собствения си белгийски джихадизъм

от Владимир Чуков в Избор на редактора · 22/03/2016 · 16:30

12674320_10209119228926266_1039542357_n

Интврвю на Цеца Христова с Владимир Чуков за Мемория

– Г-н Чуков, как ще коментирате това, което се случи днес в Брюксел?

– Трагична, покъртителна ситуация, която наистина представлява удар в сърцето на Европа. За съжаление, множество факти и данни, които излизаха напоследък, в някаква степен обуславяха това, което можеше да се случи, тоест, най-трагичното, най-тежкото. Основният факт, който трябва да ни наведе на подобен тип разсъждения, тоест, на мотивацията „Защо сега?”, е арестът на Салах Абдесалам, който, както знаете, е един от участниците в атентатите от 13 ноември в Париж. Тоест, ясно трябва да се направи връзка между Франция и Белгия.

Още ноември месец споменах, че Белгия е тилът на Франция по отношение на тези атентати. Големият въпрос е защо Белгия е тилът, след като очевидно има гета и цели квартали като Моленбек, в които хора от типа на Абделхамид Абауд и Салах Абдесалам са живели и са се чувствали спокойни поданици на белгийския крал. Тоест, как до този момент белгийци правиха атентати във Франция? Между другото, много важен, основен компонент тук е, че Белгия е държавата с най-много джихадисти на глава от населението в цяла Западна Европа. А това много ясно подсказва, че имаме провален модел на интеграция. И другото е допускането на огромни, огромни гета, в които белгийската държава просто няма поглед, няма контрол, няма нищо.

– А защо няма поглед и контрол, нямат ли там достъп службите за сигурност?

– Тук вече се намесва един критерий, за който ние много отдавна сме говорили. Критерият „права на човека”, симпатии, толерантност, либерална Европа и респективно – хора, които са злоупотребили с подобен тип гостоприемство.

Буквално преди броени дни аз изнесох данни от арабски медии, според които в белгийски бежански лагер се пеят химни на „Ислямска държава”. И тези хора, които са симпатизанти на „Ислямска държава”, се противопоставят, сблъскват се с хора, които са симпатизанти на проправителствени милиции в Сирия. Тоест, войната от Сирия се пренася на белгийска територия. Естествено, в рамките на бежанския лагер. Това също е поредното доказателство, че белгийските власти очевидно не отделят достатъчно внимание на процесите, които текат там. Това са хора – и едните, и другите – които чакат да получат статут на бежанец в Кралство Белгия. Тоест, това, което виждаме днес, до голяма степен прилича на онова, което видяхме и на 13 ноември във Франция. Само че ако във Франция това беше привнесен джихадизъм, то сега този е собствен, роден, белгийски джихадизъм, следователно, това най-вероятно са белгийци. Или пък хора, които са част от клетките, задействани вследствие на ареста на Салах Абдесалам. В Белгия, която е столицата на Европа и на НАТО, благодарение на толерантността бяха създадени политически субекти, които някак си не се вписваха в понятието „сигурност”. Там, например, както и в Холандия, се създаде т.нар. „Ислямска лига” – хора, които проповядват шериата. Това са наслоени с години процеси, компоненти, които, за съжаление, в един момент просто трябваше да избуят. Тези хора не могат да разберат понятията „толерантност” и „права на човека”, те золупотребяват с тях.

– Значи няма реална представа за нивото на организираност на терористите, за да се стигне дотук и да не може да им се противостои?

– Или нямат реална представа, или просто си затварят очите. Все пак да кажем, че антитерорист номер 1 в Европа се нарича Жил де Кершов – белгийски полицай (координатор на ЕС по борбата с тероризма, бел.ред.). Той е човекът, който идваше тук и правеше стратегии, даваше наставления как да се противопоставим в Европа на радикалния ислям, на „Ислямска държава”. И в същото време на негова територия, в неговата родина, вижте в момента какво става. Това е всъщност трагичното – тези, които са призвани да координират, допускат очевидни грешки на собствената си територия.

– Каква е целта на терористите, освен очевидната – да убият колкото се може повече хора?

– Това е част от схемата на всяка една подобна терористична организация, било то Ал Кайда, било то „Ислямска държава“. Първо, това е акт на отмъщение, според мен. И доказване, че те имат влияние да ударят своите противници когато искат и където искат. Това е характерно за „Ислямска държава“ и за подобен тип организации (ние все още не знаем дали е тя) – обикновено се цели да се предизвика възможно най-широк медиен отзвук и психологически натиск. Тоест, целят се невинните граждани, като презумпцията естествено, е: както вие, кръстоносците, убивате нашите невинни хора, така и ние ви го връщаме. Това елементарният, дивашкият, изключително нецивилизованият прочит на подобен тип взаимоотношения. Става въпрос за терористи, които, са едно изключително голямо малцинство в ислямската общност. Мюсюлманите по света са милиард и 600 милиона, а „Ислямска държава” има твърди последователи около 2-3 процента. Ако ги съпоставим в относителна стойност, това прави няколко десетки милиона.

– Според Вас пренебрегна ли Европа предупрежденията, че бежанската вълна ще докара много обучени терористи на нейна територия?

– Определено. Аз самият разпространих подобен тип доказателства и материали. В това число журналистическо разследване на един ваш колега американец, който засне хора, които са били бойци на страната на „Ислямска държава“, на Джабхат ан-Нусра или на проправителствените милиции, заснети в позата „муджахидин”, а след това и като „бежанци” в Германия, Холандия, Белгия. Това е повече от очевидно, повече от доказателство, че има такива хора, които освен да боравят с оръжие, не могат да правят нищо друго.

– Да, но ето днес отново се чуват гласове, че този акт не бива да повдига отново антимигрантски настроения. Според Вас, след днешния ден ще има ли промяна в позицията на Брюксел за мигрантската политика?

– Според мен би трябвало да има поне затягане на мерките в самата Белгия, тъй като първото задължение на всяко едно национално правителство е да защити народа си, да гарантира неговата сигурност. Нещо, което на този етап не се вижда да е сторено. Тук ще видим сблъсъка между необходимостта от гарантиране на националната сигурност и съответно, нашата обвързаност като европейски държави, които са страна по Световната конвенция за статута на бежанците.

– Какво трябва да се направи оттук нататък по отношение на сигурността в Европа, макар че, изглежда, е много късно вече?

– Мисля, че всяка една държава трябва да има своя собствена стратегия, т.е. – какво се прави? Да се локализира рисковия контингент и да се определи нивото на риск, което той носи. Това са куп оперативни мероприятия, които трябва да бъдат реализирани от службите. Очевидно трябва да се обърне много сериозно внимание на подготовката на кадрите, те да бъдат финансово обезпечени. Много са нещата, които трябва да се имат предвид, особено на базата на новата ситуациу, която имаме в Европа.

– А има ли от какво да се страхуваме тук, в България?

– България не е Белгия, но в никакъв случай не бива да си затваряме очите и да казваме, че тук няма такива неща. Борбата с тероризма е въпрос на национална стратегия, която трябва да носи нашето собствено, национално, българско клеймо.

– Може ли да се търси нещо общо с атентатите в Турция, или става дума за съвсем различни цели на терористите?

– Турция е обект на атентати от три основни субекта, основно от прокюрдските субекти. Но последният атентат в Истанбул стана точно на такава голяма, широка търговска улица и в него можем да открием елементи, характерни за „Ислямска държава”. Но, пак казвам, всяка една държава си има своя собствена специфика и работата на правителството и на службите е да открият и дешифрират опасностите и начина, по който да бъдат неутрализирани.

– Как очаквате оттук нататък да се развият събитията и решенията на политическо ниво?

– Не мисля, че ще има преразглеждане на сделката Турция-ЕС. Но според мен ще се даде поредният тласък за изграждане на практическата част на антитерористичната стратегия на ЕС. Ето, изгради се такъв център, изгради се европейско разузнаване, но поне на този етап не виждам голяма ефективност. След 13 ноември в Париж и 22 март в Брюксел е очевидно, че това по-скоро са пожелания, отколкото практически мерки.

Трябва да има много добра, перфектна координация между партньори, които наистина са такива в рамките на нашия 28-членен Европейски съюз. Координация и обмяна на мнения не само по форумите, а реална координация, която наистина да бъде ефективна.

– Споделяте ли мнението на Ваши колеги, че това, което се случи днес в Брюксел, е само началото?

– Винаги се казва така. Но нека да кажем и друго – че това е началото на една по-сериозна координация и много по-сериозно противопоставяне. Тероризмът е социално явление, което няма как да бъде изкоренено. Въпросът е да бъде ограничено, да бъде овладяно така, че хората, които живеят на територията на Европейския съюз, да чувстват истинската закрила от страна на своите правителства.
цитирай
2. milady - даам...
22.03.2016 18:03
ще видим сценарият накъде ще ни поведе...
аз съм горе на терасата
с монокъл...
цитирай
3. tryn - Подкрепям:
22.03.2016 18:11
"Меркел трябва незабавно да бъде изолирана във взимането на решения от останалите членки на ЕС и да бъде принудена да напусне лидерската си роля в Съюза."
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Марине!
22.03.2016 18:33
Според мен с меркел се отклонява вниманието
по - важен е въпросът, кой кара или принуждава Меркел да взима такива решения? Един германец не е способен - по убеждение, да вземе сам такова решение Просто противоречи на манталитета му
Крайната цел е ясна
Само политиците са способни на такива мръсни игри!

Хубава вечер!
цитирай
5. mt46 - Мда... Ето и мнението на А. Джамбазки...
22.03.2016 20:19
milady написа:
ще видим сценарият накъде ще ни поведе...
аз съм горе на терасата
с монокъл...

http://www.memoriabg/2016/03/22/terorut-v-brussel-e-izprevarvasht-udar/

Терорът в Брюксел е изпреварващ удар. Европейските политици лъжат обществата си

от Ангел Джамбазки в Избор на редактора · 22/03/2016 · 19:04

angel-djambazki

Коментар на евродепутата Ангел Джамбазки от Брюксел за Мемория

В една зверилница толерантност значи смърт.

Това е цитат на великия Хайтов

Гледайте Брюксел, мислете за Пазарджик.

Нападението днес приключи, паниката и истерията са излишни. А вертолетите и камионите с парашутисти, спирането на всякакъв транспорт и прочее следварителни мерки са след дъжд качулка. Не че биха могли да са ефективни срещу шахид, решен да се взриви. Не биха и не са. Плашат гаргите. Моите съболезнования на близките на жертвите. Вече не броя колко пъти пиша това изречение в последната година, и то все по повод на смъртоносни ислямистки нападения. Не в Мосул и Багдад, а в Париж и Брюксел.

А иначе днешното нападение в Брюксел приключи, поне според мен. Следейки информационния поток, правя извода, че днешните нападатели са последните оцелели от нападението в Париж, кото вероятно нападнаха днес превантивно, след ареста на Салах Абдессалам.

Но не като „отмъщение“, а като изпреварващ удар. Възможно е нападението да е било планирано за католическия Великден, дори е твърде вероятно. Великденската ваканция тук започва от утре. Вероятно днешното нападение е било планирано като великденски поздрав и подарък за нас, като благодарност за „толерантността“, „мултикултурализма“ и като отговор на плюшените мечета на либералстващите „полезни идиоти“ от гарата в Мюнхен.

Адвокатът на Абдессалам заяви преди дни, че клиентът му е изключително ценен за правоохранителните органи и измерва ценността му с неговото тегло в злато, и клиентът му е готов да сътрудничи.

Твърде вероятно е това „сътрудничество“ да означава, че арестантът е започнал да „пее“ и това вероятно е застрашило съучастниците му, които са решили изпреварващ удар. Което не пречи ударът да е планиран предварително, видимо от избора на местата на атаките – основното летище в Брюксел и ключови метростанции. Подборът на целите предполага сериозни познания в планирането и подготовката. Което също не е изненада – отдавна е известно, че в Белгия има стотици фанатизирани ислямисти, вероятно част от които са участвали в реални бойни действия на страната на Ислямска държава в Сирия и Ирак. И както може да се предположи, когато тези хора се върнат обратно в Европа, няма да се заемат с гоблени и бродиране, а с това, което най-добре умеят. Да убиват.

Но това са техническите подробности. Факт е, че нападението е осъществено, след като от половин година белгийската и френската полиция издирват, гонят се и се стрелят с ислямисти и поне до вчера твърдяха, че са неутрализирали десетки от тях. Само мога да гадая какъв щеше да е резултатът без тази полицейска операция. Сигурно щяха да превземат Брюксел от раз. Което, като ги гледам, си е въпрос на време.

Но това, както казах, са техническите подробности. От отделните бойни действия на тази война.

Сега на главното. А именно – защо се стигна до тук.

Защото политиците и партиите, управлявали западноевропейските държави в последните тридесетина години, го позволиха. Допуснаха. Предизвикаха. С криворазбраната си толерантност.

Защото провеждаха политиката на „мулти-културализма“. Защото се лъжеха и заглавичкваха с „интеграцията“ на неинтегрируемите. Защото допуснаха десетки, стотици, хиляди нахъсани фанатици в домовете си. Защото криха от обществата си, че тези хора не се вписват, а напротив – изолират се и се озлобяват.

Защото лъгаха обществата си, че вековните културни, ценностни, традиционни, семейни разлики могат да бъдат преодолени за година-две и всички ще плеснат с ръце и ще запеят „Одата на радостта“ и „Тиха нощ, свята нощ“.

Защото допуснаха създаването и разрастването на стотици ислямистки гета из цяла Западна Европа. Защото се правиха и все още се правят, че не виждат как младите мюсюлмани, родени във Франция, Белгия, Германия не са само не стават французи, белгийци и германци, а се превръщат в яростни и надъхани ислямисти и джихадисти.

Защото допуснаха и позволиха в основните, учредителните документи на ЕС съзнателно и целенасочено да бъдат премахнати, пренебрегнати и изтрити християнските корени и традиции на европейските държави. Защото забравиха къде за последно са срещали исляма в неговата истинска форма и с неговото истинско лице. А именно – пред стените на Виена. На 12-ти септември 1683-та година.

Защото превърнаха лъжата, лицемерието, цензурата, двойния стандарт, политическата коректност в свои единствени „европейски“ ценности.

Защото не признаха и не признават провала на водената от тях политика и вината си за случващото се.

Това е резултатът от нея. От тази катастрофална, безумна, импотентна, самоубийствена политика.

Тези политици, тези виновни хора, представляват и сега европейската политическа класа. Те са „леви“, „десни“, „либерали“, „зелени“, едни и същи лицемери и неполезни политически идиоти. Това са виновните хора. Представляват различните чорапи на една и съща псевдо-либерална шайка, която дрънка едни и същи глупотевини и провежда една и съща политика.

Всички те своите имат имена, обаче. Тава са народните представители, министрите, министър-председателите на западноевропейските държави в последните няколко десетилетия. Всички без изключение. Обединяват ги ЕНП, ПЕС, АЛДЕ и прочее „пан-европейски“ партии. Едни и същи са. С едно и също говорене и с едно и също поведение.

Те днес са „шокирани“, „натъжени“, „наскърбени“ и „изненадани“.

Не може днес да има наскърбен, изненадан, шокиран европейски политик. Не може. На всеки човек, който малко се интересува от темата, беше ясно, че нападението в Брюксел бе въпрос на време и организация. Именно защото е политическа столица на ЕС.

Мога от сега да предположа, с огромна вероятност, че следващите мишени на ислямистки атаки са сградите на ЕК, ЕП и различните институции.

Сега отново ще чуем от тях, от т.нар. „европейски лидери“ и политици, от същите клети неможещи лицемери, че „ние трябва да сме силни, ние няма да бъдем уплашени и отклонени от правилния път, по който сме поели, и ще продължим да спазваме нашите ценности.“.

Сега отново ще чуем, че терорът нямал религия и най-вече, че ислямът бил религия на мира. Явно предимно, ама не винаги.

Сега отново ще чуем, как трябва да вземат мерки, да се начертаят планове, да се правят умни работи.

Да не забравяме и останалите кресливи не-„полезни идиоти“, „приятелите на бежанците“ и десетките НПО и грантови „журналисти“, които от десетилетия се опитват да налагат в европейските общества абсурдните и самоубийствени тези за „мулти-култи интеграционната толерантност“. То няма и как да ги забравим, защото те вече се обадиха. И издадоха гузна съвест.

Заявиха, че не приемат някой да им казва, че им е казал какво ще се случи. Нищо, че беше видимо и очаквано. Не искат да признаят и своя дял от тази отговорност. От тази вина. Не искат да признаят, че с поведението и позициите си, косвено съпричиняват това, което се случва.

Не искат да си признаят, че са същите клети, безсилни, импотенти политически неможачи, като лицемерните политици, които си избират. Че дрънкат едни и същи „политически коректни“ празни клишета. Че носят вода от сто кладенеца, само и само да се прикрият. Да отрекат съучастието и отговорността си в превръщането на европейския континент в бойно поле. Част от тях днес откриха, че сме във война. Голямо откритие, няма що.

Едно е безпощадно ясно. Войната е в Европа и това не е от днес. Отговорни и виновни за това са тези, които управляваха държавите на континента последните десетилетия и тези, които им пригласят в самоубийствената политика на псевдо-либерализъм, мулти-култи и псевдо-толерантност. Това е. Всеки трябва да избере страна в тази война. Няма място за клишета, за празни лозунги, за ала-бализми и за политическа коректност.
цитирай
6. mt46 - Явно още има политици, които я подкрепят...
22.03.2016 20:22
tryn написа:
"Меркел трябва незабавно да бъде изолирана във взимането на решения от останалите членки на ЕС и да бъде принудена да напусне лидерската си роля в Съюза."

http://bultimes/ne-sam-evropejka-balgarka-sam-i-ne-zhelaya-poveche-da-sam-toleranta/

Не съм европейка, БЪЛГАРКА съм и не желая повече да съм толеранта!
Публикувано на 22.03.2016 в България


Заливат ни с информация, показват ни жестокостта, слушаме и недоумяваме! Драги политици от ЕС и българския парламент, спите ли? Само вие ли не виждате и не чувате, че Европа се завзема отвътре, избиват ни като овце, а ние пропагандираме толерантност… Не мога да съм толерантна, трябва да съм отговорна, защото след себе си оставям поколение, което искам да живее добре без страх и мъка.

Защо госпожа Меркел съвсем умишлено си вкара автогол в последната минута като напълни Европа с горки бежанци, след като беше ясно, че това ще отприщи кутията на Пандора. Защо няма бежанци в богатите мюсюлмански държави, защо … В момента единственото нещо, което българските политици трябва да направят НЕЗАБАВНО, е да ектрадират всички бежанци, да затворят границите със строг контрол! Какво трябва да се случи, за да започнат политиците да водят адекватна политика в интерес на гражданите си?

Днес „Ислямска държава“ формира фронт срещу Запада по подобие на антиимпериализма по време на Студената война. Само че в в момента войната е много гореща, защото се сражаваме в различни региони, но и срещу тероризма. Това е извънредно опасно, защото в очите на мюсюлманите вече не става въпрос за терористи, а за антиимпериалистическо движение. Това трябва да избегнем, защото тогава религията се превръща в политическа идеология.

Всяка толерантност тряба да има граници, а нашите паднаха под натиска на ЕС ! Не съм европейка, БЪЛГАРКА съм и не желая повече да съм толеранта, съжалявам за случващото се. В Изтока наистина има и невинни, но нека САЩ да си поемат отговорността за „демокрацията“, която налагат чрез оръжие и се бъркат постоянно там, където не им е работа с претекст за демокрация, а всъщност с петролни амбиции!

Това е явен геноцид над Европа и народите, които живеят тук!

коментар: Петя Василева

източник: webnovinar
цитирай
7. mt46 - Здравей, Лео!...
22.03.2016 20:29
leonleonovpom2 написа:
Според мен с меркел се отклонява вниманието
по - важен е въпросът, кой кара или принуждава Меркел да взима такива решения? Един германец не е способен - по убеждение, да вземе сам такова решение Просто противоречи на манталитета му
Крайната цел е ясна
Само политиците са способни на такива мръсни игри!

Хубава вечер!

Теорията на контролирания хаос е в действие... Навярно Меркел е един от изпълнителите на волята на световните кукловоди... Който може, да мисли!...
Лека вечер!...
цитирай
8. kvg55 - Цялата еврогейска чиновническа ...
22.03.2016 22:14
Цялата еврогейска чиновническа измет, която ни натрапва еврогейските ценности, е за съд и затвор. Конкретно за Меркел, тя не е свободна до взема самостоятелно решения.
Меркел е под опекунство от САЩ.
цитирай
9. dimat - Никакви официални говорители,медии и тем подобни,
23.03.2016 13:40
не засягат темата,относно РЕАЛНИЯТ причинител на всички тези,а и по принцип,на ВСИЧКИ ЗНАЧИМИ СЪБИТИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ - световната ционистка клика,"каймака" на "богоизбрания" народ.

Вниманието на Световното стадо непрекъснато се насочва,към лица,организации и събития,които са само един ВРЕМЕНЕН инструмент от арсенала за постигане на набелязаните цели съдласно "библията" на богоизбраните,"Протоколи на ционските мъдреци".

За запознатите с тяхното съдържание е напълно ясно,с каква методичност и последователност се реализират.Реалират се съвсем открито,пред очите на стадата,заслепини от медийното им засипване чрез подиграватените изрази,от рода на "стига с тези конспирации".

Същите медии(да не говорим за политическата и НПО плява),методично обсипват стадото със събития като последните,натрапвайки на стадото причинно-следстени конструкции,който са само едни прости инструменти на действитените генератори на събития и следствия.

Уви,реалността показва,невереоятно точните резултати,от тази манипулация и реализация на планираното в "протоколите...".

Така стадото се върти в предписания порочен кръг,до постигане на всички предначертания на богоизбраните и за голямо съжаление няма никакви признаци,за излизане от него,по простата причина,че на стадото му липсва истинското зрение,това на разума.

А излизането от този порочен кръг минава през генериране(но как и от кого),на едно ново зрение и ЛИКВИДИРАНЕ,ПРИ ТОВА В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ,на цялата богоизбрана "раса" и създадените от нея световни институции,като парите в сегашната им форма,банките,световните корпорации,борси,институции за определяне и манипулиране на валутни курсове.

С други думи,ЛИКВИДИРАНЕ НА ЦЯЛАТА СЪЩЕСТВУВАЩА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИЧЕСКА,ФИНАНСОВА,ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА СИСТЕМА,нещо,кето за съжаление зависи от същите тези милиарди овце,а не от какъвто и е било "елит".

С ДРУГИ ДУМИ,СЪВРЕМЕННАТА "ЦИВИЛИЗАЦИЯ",Е ОБРЕЧЕНА!

ПРЕДСТОИ ВРЪЩАНЕ В ПЪРВОБИТНАТА ОБЩИНА!
цитирай
10. get - @ 9. dimat "ПРЕДСТОИ ВРЪЩАНЕ В ПЪРВОБИТНАТА ОБЩИНА!"
23.03.2016 19:04
- Не! - предстои връщане към ЗАДРУГАТА - и колкото обществото ни узрее по-бързо за това, толкова по-малко ще му е съдено му е да живее сиромашки и мрънка: "Те" ми са виновни!

- Казват ПЪРВО Е създадено !
„Взаимодавно, спестовно земеделческо дружество – Орало”. На 26 октомври 1890 г. (Димитровден) по инициатива на българския писател, общественик и политик Тодор Г. Влайков?

- Но на практика, ПЪРВИТЕ ФОРМИ НА ВЗАИМОДАВНИ и СПЕСТОВНИ ДРУЖЕСТВА датират още ОТ ШЕСТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ на ДЕВЕТНАДЕСЕТИ ВЕК - време, за което продължаваме да пустословим под чужда диктовка ... под "робство" или "владичество", сме били!
- Във верността на казаното, ще се убедите ако посещавайки гр. Елена, посетите етнографската (възрожденска) експозиция("даскалоливницата") и там с очите си, ще видите "сечените" от еленската община ЗАМЕСТИТЕЛ на ПАРИ - нещо от сорта на "парите" на град Вьоргл Австрия, по време на икономическата депресия предизвикана след Първата световна война!

- Отново повтарям - не превъзмогнем ли дребнавостта си поради присъщият ни егоизъм - Ще страдаме и мрънкаме ... Кой ни е виновен?!
цитирай
11. mt46 - И не само Меркел е зависима от САЩ...
23.03.2016 20:15
kvg55 написа:
Цялата еврогейска чиновническа измет, която ни натрапва еврогейските ценности, е за съд и затвор. Конкретно за Меркел, тя не е свободна до взема самостоятелно решения.
Меркел е под опекунство от САЩ.

Моделът на мултикултурализма е изкуствено привнесен /наложен/ от щатите в Западна Европа...
цитирай
12. mt46 - Юдаизмът може да има свой план, но радикалният ислямизъм има друг план...
23.03.2016 20:20
dimat написа:
не засягат темата,относно РЕАЛНИЯТ причинител на всички тези,а и по принцип,на ВСИЧКИ ЗНАЧИМИ СЪБИТИЯ В СВЕТОВЕН МАЩАБ - световната ционистка клика,"каймака" на "богоизбрания" народ.

Вниманието на Световното стадо непрекъснато се насочва,към лица,организации и събития,които са само един ВРЕМЕНЕН инструмент от арсенала за постигане на набелязаните цели съдласно "библията" на богоизбраните,"Протоколи на ционските мъдреци".

За запознатите с тяхното съдържание е напълно ясно,с каква методичност и последователност се реализират.Реалират се съвсем открито,пред очите на стадата,заслепини от медийното им засипване чрез подиграватените изрази,от рода на "стига с тези конспирации".

Същите медии(да не говорим за политическата и НПО плява),методично обсипват стадото със събития като последните,натрапвайки на стадото причинно-следстени конструкции,който са само едни прости инструменти на действитените генератори на събития и следствия.

Уви,реалността показва,невереоятно точните резултати,от тази манипулация и реализация на планираното в "протоколите...".

Така стадото се върти в предписания порочен кръг,до постигане на всички предначертания на богоизбраните и за голямо съжаление няма никакви признаци,за излизане от него,по простата причина,че на стадото му липсва истинското зрение,това на разума.

А излизането от този порочен кръг минава през генериране(но как и от кого),на едно ново зрение и ЛИКВИДИРАНЕ,ПРИ ТОВА В БУКВАЛНИЯ СМИСЪЛ,на цялата богоизбрана "раса" и създадените от нея световни институции,като парите в сегашната им форма,банките,световните корпорации,борси,институции за определяне и манипулиране на валутни курсове.

С други думи,ЛИКВИДИРАНЕ НА ЦЯЛАТА СЪЩЕСТВУВАЩА МЕЖДУНАРОДНА ПОЛИТИЧЕСКА,ФИНАНСОВА,ИКОНОМИЧЕСКА И СОЦИАЛНА СИСТЕМА,нещо,кето за съжаление зависи от същите тези милиарди овце,а не от какъвто и е било "елит".

С ДРУГИ ДУМИ,СЪВРЕМЕННАТА "ЦИВИЛИЗАЦИЯ",Е ОБРЕЧЕНА!

ПРЕДСТОИ ВРЪЩАНЕ В ПЪРВОБИТНАТА ОБЩИНА!

цитирай
13. mt46 - Здравей, Гет!...
23.03.2016 20:25
get написа:
- Не! - предстои връщане към ЗАДРУГАТА - и колкото обществото ни узрее по-бързо за това, толкова по-малко ще му е съдено му е да живее сиромашки и мрънка: "Те" ми са виновни!

- Казват ПЪРВО Е създадено !
„Взаимодавно, спестовно земеделческо дружество – Орало”. На 26 октомври 1890 г. (Димитровден) по инициатива на българския писател, общественик и политик Тодор Г. Влайков?

- Но на практика, ПЪРВИТЕ ФОРМИ НА ВЗАИМОДАВНИ и СПЕСТОВНИ ДРУЖЕСТВА датират още ОТ ШЕСТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ на ДЕВЕТНАДЕСЕТИ ВЕК - време, за което продължаваме да пустословим под чужда диктовка ... под "робство" или "владичество", сме били!
- Във верността на казаното, ще се убедите ако посещавайки гр. Елена, посетите етнографската (възрожденска) експозиция("даскалоливницата") и там с очите си, ще видите "сечените" от еленската община ЗАМЕСТИТЕЛ на ПАРИ - нещо от сорта на "парите" на град Вьоргл Австрия, по време на икономическата депресия предизвикана след Първата световна война!

- Отново повтарям - не превъзмогнем ли дребнавостта си поради присъщият ни егоизъм - Ще страдаме и мрънкаме ... Кой ни е виновен?!

Едва ли ще се върнем към задругата. Струва ми се, че светът не се стреми към умереност, нормалност, разумност, а вечно залита в крайности...
цитирай
14. dimat - mt46,напротив!
23.03.2016 21:26
Всички радикални творения,като леви течения,радикален ислямизъм и т.н,имат един първосъздател - ИУДАИЗМА!

Тези негови творения са само инструменти,чрез които води своите религиозно-етнически войни със световното гойско стадо,така както такива инструменти са,финансите,икономиката,идеологиите,политиката,медииите,киното,образователните системи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19159096
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148916
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031