Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2016 20:04 - Не бойте се, умираме безгрижно!...
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 2910 Коментари: 3 Гласове:
17

Последна промяна: 26.12.2016 20:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
СКАНДАЛ! Доктор Петър Младенов от неврологията в Перник пред перничанин: Не плачи, момче – майка ти ще умре така или иначе. Тук не е лечебно заведение, а акционерно дружество – вие за мен сте капитал, не болни

26.12.2016 admin За Перник 

image

„Не плачи, момче – майка ти ще умре така или иначе…я виж колко хора са се натръшкали, начело с Айнщайн…“. Това казал на перничанин сканадалният доктор от невролагията в пенишката болница – Петър Младенов в навечерието на Коледа. Но скандалното изказване не спиа до тук. Докторът заявил в прав текст: Тук не е лечебно заведение – ние сме регистрирани по Търговския закон и сме акционерно дружество – вие за мен сте капитал, не болни – а аз трябва да продавам болнично легло на всеки 3 дни.Аз имам сметка да продавам легла , а не пациентите да ми залежават.“




















Историята разказва Ники Асенов във фейсбук групата „Снимай Перник, нека всички да видят“.

     
 
„Какво ли е в навечерието на най-светлите празници , някой да ти каже :“ Не плачи, момче – майка ти ще умре така или иначе… Я виж колко хора са се натръшкали, начело с Айнщайн…“ Може би, нямаше да боли толкова, ако този някой беше просто някакъв човек. Това са думите на доктор Петър Младенов - от Неврологията в Перник. Възрастен, белокос, стар доктор, не някакъв младок, който не си мери приказките. И искам да продължа с историята… Майка ми я приемат с мозъчен инсулт за лечение само за 3 дни. Такава била клиничната пътека!!! Но следващата реплика на доктор Младенов отново ме връща в реалността : “ Тук не е лечебно заведение – ние сме регистрирани по Търговския закон и сме акционерно дружество – вие за мен сте капитал, не болни – а аз трябва да продавам болнично легло на всеки 3 дни. Аз имам сметка да продавам легла , а не пациентите да ми залежават.“!!! Всичко това се разиграва на следния фон: Болнични колички с тежко болни хора се редят на Регистратурата за отпечатък, като таксиметрови коли на пиаца, температурата е под нулата( майка ми допълнително хвана и тежък грип точно тогава) , санитарки и сестри по време на 30-минутната регистрация се оплакват ,че работят по 16 часа, без почивка , сън, храна, в отделението, в стаята на сестрите е нужно да се поставят някакви въздуховоди, защото нищо не се вижда от цигарен дим, в лечебната стая преброих само 15 хлебарки в шкафчето, а обслужващата сестра ме помоли да я изчакам 10 минути, защото трябвало да си изпуши цигарата, и поне 3 доктори ме попитаха: “Абе ти защо извика Спешната помощ?" Толкоз! Здравна реформа ! Къде са ми Здравните осигуровки, доктор Младенов ? Вече знам – Болницата е търговски обект, не е лечебно заведение. Днешният герой на деня е точно този човек – доктор Младенов. Аз спасих майка си, той я изтъргува!       Попитах го за опцията да преместят майка ми в специализирана клиника в София, при което той отвърна: "Момче, защо ще си харчиш парите – ще я откараш там и ще си я вземеш с краката напред, няма нужда, тя е стара жена, не си троши парите!“   „Искам да сигнализирам и за това, че отделението е пълно с тежко болни хора – обездвижени, покосени от инсулт, беззащитни са като бебета, а трябва при всички положения да бъдат изписани след 3 дни! Тези хора са обречени ! Без постоянни лекарски грижи половината от тях ще починат в първите 3 месеца ! Това е сеч !!!“, пише още Ники Асенов.      
 
Под поста на Ники Асенов друга перничанка коментира: Същият този неудачник даваше три дни на баща ми и смяташе, че има тумор, а всъщност нямаше нищо такова, именно това гнусно неврологично отделение и наглият персонал го погубиха и погубват много, които стигат до него! И докато персоналът си пуши цигарите и си пие ракията в стаичката, близките ни измират на болничните легла!“

Припомняме, че преди време същият доктор Петър Младенов бе обвинен, че опипва пациентки при преглед. Тогава за скандала гръмнаха и националните медии. Но…той продължава да ни лекува, перничани.

zapernik.com/2016/12/26/19872/

ПП: Разбрахте ли каква е Системата в Маматаситракия?... Разбрахте ли, че хората са просто капитал?...




Гласувай:
17


Вълнообразно


1. mt46 - http://avtorski.pogled.info/article/80899/zloradstvoto-na-edin-chervei
26.12.2016 20:47
Автор: Васил Василев
25.12.2016 | Видяна 32271 пъти
Злорадството на един червей

/Поглед.инфо/ На връх Рождество, когато трябва да носим в себе си само прошка, радост и смирение, един мухлясал тип разнесе из България огромна доза срам, погнуса, отвращение. Със зловещи обобщения и неприкрито удовлетворение лицето АлЙо, бивш председател на Народното събрание, бивш дипломат и върл седесар, отбелязва гибелта на хората, загинали сутринта в самолетна катастрофа. " Тръгнали да веселят руските войски в Латакия. Е, повеселиха се. Няма що ! " - кефи се нашият демократ.

Не е възможно, не е вярно, не може такава гавра със смъртта, ще кажете Вие. Та това са млади хора, артисти, музиканти, журналисти. Отишли да поздравят освободителите на Алепо, войските, които спасиха стотици хиляди мъже, жени, деца и старци от фанатизма на главорезите.

А-а, това са същите, злорадства демократът, които " само преди година, на връх 9-септември, изнесоха в София провокативен концерт " . Това бе " политическа демонстрация, независимо от песните и пляските ", кълне нищожеството в памет на загиналите само преди няколко часа хора.

Има ли презрение, което да обхване тази низост ? Може ли да се измери погнусата, която този персонаж възбужда ? Аз нямам мярка, за пръв път даже нямам думи от срам, че този червей носи български паспорт.

Б.р. - Лицето е Александър Йорданов

цитирай
2. mt46 - http://zapernik.com/2016/12/26/19872/
27.12.2016 19:24
Show 1 more reply in this thread
Marusiya Metodieva Nedelkova · TSA Vlado Trichkov gr
А после се чудят защо ги бият...
Харесвам · Отговор · 49 · 26 декември 2016 г. 11:32
Рени Николова · ПМИ Йорданка Филаретова
Здравната каса не я интересува състоянието на пациента, а документите му. Предполагам, че лекар не би могъл да каже толкова жестоки думи а просто е обяснил ситуацията в България. Ако наистина се гаври с пациентите и близките им заслужава да го обезглавят. Как може толкова прост човек да практикува лекарска професия!?
Харесвам · Отговор · 32 · 26 декември 2016 г. 12:22
Elena Karabelowa · ВИАС София
ЗАЩО ПРЕДПОЛАГАТЕ -МОЯТ БРАТ БЕШЕ ОПЕРИРАН ОТ ЯЗВА И СА ГО ИЗПРАТИЛИ НА ХИМИОТЕРАПИЯ -ПО ГРЕШКА КОГАТО ОТИДАХ ДА СЕ РАЗПРАВЯМ С ГЛАВНИЯТ ЛЕКАР ТОЙ МЕ СРИТА -НИЕ СМЕ ГО ПРИЕЛИ ТУК ДА УМРЕ А НЕ В КЪЩИ !
Харесвам · Отговор · 4 · 26 декември 2016 г. 17:41
Иван Громов ·
щом бойко може да ни е премиер, защо търгаша ва не практикува докторлък. Между другото, той практикува бизнес с болнични легла, а не докторлък.
Харесвам · Отговор · 2 · 21 часа
Детелина Георгиева · ЮЗУ "Неофит Рилски" - Благоевград
dano na tozi svetal praznik gospod da go nakaje
Харесвам · Отговор · 14 · 26 декември 2016 г. 12:34
Генчо Лилов Генчев · Техникум по електротехника "Н.Й.Вапцаров"-Радомир
Е,за това ги бият циганите,а българина продължава да ги защитава .Дървото по кухата манерка,нищо,че тиквата му е побеляла.Наскоро чух от близки за "геройствата" на този олигофрен как се отнасял към баща им и само преместването в София го е спасило.
Харесвам · Отговор · 15 · 26 декември 2016 г. 12:41
Нели Куюмджиева · ВТУ "Кирил и Методий"
Рано или късно и той ще се тръшне - дано да е рано!
Харесвам · Отговор · 14 · 26 декември 2016 г. 12:43 · Редактирано
Irena Ilieva Gavrilova · Pernik, Bulgaria
Този доктор не различава инсулт от тумор в мозъка. Заяви ми най-спокойно ,че баща ми е с тумор в мозъка и трябва да си приготвя пари. Ние имахме нужда от скенер за продължаване на инвалидност вследствие на инсулт. Какво преживяхме докато разберем истината само ние знаем.
Харесвам · Отговор · 10 · 26 декември 2016 г. 12:46
Kalinka Asparuxova · VІ СУ "Св. Св. Кирил и Методий"
За огромно съжаление вече човешкия живот не струва нищо за такива доктори но аз също съм изпадала в такава ситуация и знам че не само Перник но и в други болници го има.Нямаш ли някой лев да бутнеш не ти обръщат никакво внимание.За жалост ни се налага да сме в болници защото има много болен народ .
Харесвам · Отговор · 10 · 26 декември 2016 г. 13:10
Емил Георгиев · Technical University, Sofia
Neka prodaljavat da gi biqt. Pak dano im doide akala v glavata. Starite doktori stavat ubiici a ne hora koito trqbva da spasqvat hora. Boi boi boi kakto se kazva do posirane!
Харесвам · Отговор · 5 · 26 декември 2016 г. 13:30
Ivan Petkov Ivanov · ТМОР Бургас
Това не ескандал Такава е житейската истина -и всеи знае това.Всики се стахува ме от смърта , но тя единствена ни приема в прегръдки те си без да ни подбира по каквито и да е признаци..
Харесвам · Отговор · 9 · 26 декември 2016 г. 13:42
Милена Мечкарска
По същия подобен начин ме преха и мен в пернишката болница като първо ме попитаха дали имам осигуровки а после от скапания ренген бяха видяли че имам тумор за ужас на близките но за радос и с огромни благодарности на докторите в болница София Мед ми съобщиха че имам само 3 микроинсулта ако ми бяха отворили главата в пернишката болница сега да съм инвалид
Харесвам · Отговор · 4 · 26 декември 2016 г. 13:44
Mirela Velinova · Pernik, Bulgaria
Да ги избият всички,така или иначе полза от тях НЯМА.Нямаме един истински лекар,всички са БОКЛУЦИ,заслужават да умрат,така както убиха хиляди хора.ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЛЕКАРИ,ВСЪЩНОСТ СА ЕДНИ УБИЙЦИ.
Харесвам · Отговор · 10 · 26 декември 2016 г. 13:51
Emilia Slavkova ·
Гадната държавна политика в здравеопазването насажда омраза между лекари и пациенти! Трябва да се борим да я променим в хуманна посока!
Харесвам · Отговор · 17 · 26 декември 2016 г. 13:53
Василка Димитрова · Stoikité, Plovdiv, Bulgaria
Не е приятно да четеш , а и да пишеш за гафовете на лекари с дългогодишна практика , когато са Светлите празници , но не можеш да подминеш безобразията на медиците . Болният очаква поне добра дума , от която ще му стане няколко процента по - леко . На мене също ми се случи при една дерматоложка в болницата на гр. Смолян . Бях при нея за първи път и не я познавам . Държа се като луд човек .Едва сдържах гнева си. Казва се Иванова . След време попитах за нея и получих много лоши отзиви . Министър Москов е прав , че иска да се въведе психо - преглед на учителите . Съгласна съм . Но непременно да се въведе задължително и за лекарите . Сега нека си направим извод - защо на някои пациенти не им издържат нервите ? Останаха малко лекари и сестри , но не всички са качествени и не бива да ги търпим !.
Харесвам · Отговор · 7 · 26 декември 2016 г. 13:58
Daniela Georgieva · Sofia, Bulgaria
Москов не е прав за нищо. Ако някой трябва да иде на психиатър, Москов трябва да е начело.
Харесвам · Отговор · 8 · 26 декември 2016 г. 16:58
Boyka Tosheva-Gyoshkova · Работи в Facebook
Точно изхода Москов е закрит пътеките за лекуване и е оставил по 3 дни за инсулт, инфаркт и онко! После вкъщи, или хоспис,платен.Москов е за публичен разстрел!!!!!!
Харесвам · Отговор · 9 · 26 декември 2016 г. 17:50
Bobby Betty
Всеки перничанин знае ,,доктор" Младенов от неврохирургията в Перник ,също така казваше ,ебати кой съм отворил всички са умрели с ирония,това нормално поведение на Доктор ли е ?
Харесвам · Отговор · 6 · 17 часа
Ivo Tomov
Кой го търпи този изкуфелец и калашник е малко
Харесвам · Отговор · 6 · 17 часа
Aleksandar Venev · Работи в Труд
Докторе,идвам,и,ти,режа,главата,ни,е,сме,акционерно,дружество,такиве,кат,теб,ми,трябват,дрябва,да,продавам,гробове
Харесвам · Отговор · 12 · 26 декември 2016 г. 14:22
Konstantina Karaivanova
Явно сет незнаещ и неграмотен май.... не знам какво продавате, но май само вестници, пълни с помия
Харесвам · Отговор · 26 декември 2016 г. 17:08
Kamelia Kamenova Stoyanova
За съжаление доктора казва самата истина
Харесвам · Отговор · 5 · 26 декември 2016 г. 14:22
Tsvetelin Dtagnev · Security Guard на СОТ 161 - ЕООД
Ебаси майката ... какво чета ... Но то господ има ...

"Не се смей на чуждата трагедия, за да не застине най-милото ти " !
цитирай
3. rosiela - Истина ли е това
28.12.2016 13:34
или така ми се струва!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19252426
Постинги: 3708
Коментари: 45239
Гласове: 149396
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930