Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11 21:07 - Защо доста дебили мразят Иво Христов?
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 1541 Коментари: 29 Гласове:
27


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.

Проф. Иван Ангелов: Защо ГЕРБ толкова мразят проф. Иво Христов?

40430 | 13 ноем. 2017 | 11:06
   

Бясната кампания на ГЕРБ срещу проф. Иво Христов

Какъв гений е бил Ботев! Преди 150 години е писал, че „свестните у нас считат за луди”. С нищо не сме се променили.Това се повтаря сега с бясната кампания на ГЕРБ срещу Иво Христов. Те не могат да понасят свестния човек в негово лице. Защото говорят с него на различни езици. Защото обитават друга политическа планета – планетата на политическите лъжи, скандалите и псевдодемокрацията!

Тежко й на България с такива управници!

         ГЛАВНАТА причина за настървението на българските управници срещу проф. Иво Христов е, че той е високо ерудиран, честен, интелигентен, куражлия и отлично информиран политически анализатор, който вниква дълбоко в причините за съвременната криза в Света, в Европа и в България. Гордея се, че между нашите учени и депутати има такава ярка личност!

В ГЕРБ съжаляват дълбоко, че в техните редове няма такава личност. И биха дали всичко да я имат! Впечатляващото с интелигентността си поведение на Иво Христов не се харесва на сегашните ни управници, повечето от които са посредствени бледи личности на фона на неговия изключителен талант. Интелектуалният потенциал на Иво превишава потенциала на всички депутати на ГЕРБ, взети заедно. Нима може да се очаква такива посредствени хора да го оценяват достойно!

След като нямат като него в своите редове, на ръководството на ГЕРБ много им се иска поне да нямат за опонент такъв изключителен ерудит. Те се страхуват да водят сериозна политическа дискусия с него. Биха направили всичко, за да го дискредитират като политик. Затова настояват с настървение той да си подаде оставката или БСП да го отстрани. И така да ги спаси от неговата разгромяваща интелектуална мощ в парламентарните пледоарии. Това не трябва да се допуска. ГЕРБ не трябва да получава такъв щедър политически подарък. Защото Иво е блестяща интелектуална находка за парламентарната група на БСП.

Сега има и конкретна причина да го ненавиждат още по-злобно

ПЪРВО, изказването му в Раднево, където споделя своята болка от пословичното, граничещо с робска покорност, равнодушие и апатия на голяма част от нашия народ, пред разгрома на българската индустрия и земеделие, ограбването на банките, престъпната приватизация, натрапената ни масова бедност, крещящата социална несправедливост, чуждопоклонничеството, престъпността и корупцията, папагалското декламиране за някакви кухи евроатлантически ценности, чието съдържание, ако ги запитате, не могат да обяснят.

В паметта ми изплуват пасажи от една забележителна книга, която съм чел преди 50-60 години. Имам предвид „Заговорът на равнодушните” от Бруно Ясенски И сега помня един впечатляващ пасаж от нея: „Не се страхувай от враговете си. В най-лошия случай те могат да те убият. Не се страхувай и от приятелите си. В най-лошия случай могат да те предадат. Страхувай се от равнодушните. Те не убиват и не предават, но благодарение на тяхното мълчаливо съгласие на света съществуват и убийството и предателството”. Убеден съм, че в изказването си в Раднево Иво Христов е имал предвид широко разпространеното у нас равнодушие и апатия към безобразията в нашето общество, към робската покорност на нашия народ!

Болно ми е и на мен, защото малко народи биха търпели неправдите в живота ни с такова равнодушие и робско покорство, както го прави моят народ. Нашият народ има дълъг стаж в чуждестранна и собствена робия: почти двувековна византийска, почти петвековна турска, а след освобождението ни от Русия през 1878 г., различни варианти на продължителна чуждестранна и собствена робия. Много български интелектуалци страдат от противоречивата история на нашата държава и от продължителния стаж на нашия народ в апатия, равнодушие и робско покорство, което преживяваме и сега.

С това, без да съзнава, народът ни прави услуга на своите потисници. А те желаят това да трае още дълго, защото ги улеснява. И по тази причина негодуват срещу всеки будител, като Иво Христов, който иска да събуди заспалия народ от летаргичния му сън. Такива будители са много опасни за узурпаторите на неограничена власт, които използват ежедневната политическа лъжа, като важен инструмент в управлението. Българските политици бързо се самозабравят, прекарали няколко години във високите коридори на властта. Особено ако тя е неограничена, каквато е настоящата. Започват дори да заплашват със съд журналисти, които им задават неприятни въпроси. Това показва, че сме в предверието на тотална диктатура .

Много наши интелектуалци мислят като Иво, но не всички смеят да говорят като него. Освен че житейските неправди му тежат, Иво намира сили и кураж да говори публично срещу тях. Макар, че това съвсем не е безопасно, както показва настоящата мръсна кампания срещу него. А подлизурките и жалките мижитурки го обвиняват за това и имат нахалството да му четат морал по нравственост. Поучават го за кое може да се говори на глас и за кое трябва да се мълчи по целесъобразност. За кои истини е допустимо и за кои не е прието да се говори. Чудя се на арогантното им самочувствие! Политическото нахалство на тези нищожества е безгранично.
Като изключим бившите съветски републики, в България беше извършена може би най-престъпната приватизация в Източна Европа. Разорена беше индустрията и земеделието. Ограбена беше банковата система. Пряко и косвено бяха откраднати от държавата 180-200 милиарда лева. Прогонени бяха около два милиона души да търсят препитание в чужбина. От тях над един милион с висше и средно специално образование, за чиято подготовка бедна България е похарчила около 110-120 млрд. лева. Народът ни вижда това, дори страда от масовата емиграция, но покорно мълчи. И в най-добрия случай отделни хора си позволяват да мърморят тихичко.

Единици са хората, които надигат глас срещу това безобразие. Иво е между тях и го прави по най-убедителен начин. Авторите на това национално престъпление, заплашващо оцеляването на България, не могат да му простят за изобличенията. И за това му искат не само извиненията, но и оставката. Кой знае, утре може да поискат възбуждане на съдебно преследване срещу него за „разкриване на държавни тайни”, както поискаха подобен процес срещу Елена Йончева, разкрила дефектите на мнимата охрана на границата ни с Турция, която нашите управници представят като най-надеждната в ЕС. Стотици хиляди българи, особено в граничните с Турция райони, знаят че границата не се охранява добре, но мълчат ли мълчат! Трябваше да се намери една куражлива жена, като Елена Йончева, да покаже истината със своя филм.

Провежда се мащабно демографско ограбване на България, което, освен изтичане на мозъци, включва и изтичане на генетичен потенциал. Стотици хиляди млади хора емигрират, създават семейства в чужбина, раждат и отглеждат там децата си, повечето от които никога няма да се завърнат в родината на своите родители - България. Терминал – 2 на летището стана тъжен символ за тази национална трагедия. А народът мълчи ли мълчи!

Българското население се топи. Към края на века ще бъде около 3,0-3,5 млн души, колкото сме били в 1900та година, т.е. преди 200 години. При това повечето ще са цигани и турци. Защото демографската криза е най-остра всред българската етническа група. Протича ускорен процес на циганизация. България изчезва. Над България е надвиснала страшна опасност, а властите не вземат мерки поне за смекчаване на тази опасност. Не личи и българите да са особено разтревожени от наближаващата национална катастрофа и да настояват властите да вземат бързи мерки. Това робско мълчание е необяснимо за мен.
Иво Христов предупреждава с голяма тревога за прогресиращото изчезване на България, а тези, които си мълчат по целесъобразност, понеже така било прието, го карат да се извинява. Пред кого и за какво? Още по-тревожно е, че тези, които са виновни за задаващата се катастрофа, го карат да се извинява. Нима това не е абсурдно! А народът мълчи ли мълчи. Спи летаргичен сън. Мълчаливците по целесъобразност сега го обвиняват, че бие тревожните камбани, за да събуди заспалия народ.
Колко народи биха допуснали това позорно третиране, дори върховно стратегическо предателство спрямо оцеляването на България, без да реагират срещу своите екзекутори! А българите мълчат или в най-добрия случай кротуват и мърморят зад двойно заключени врати, за да не ги чуят управниците. Защото може да си загубят мизерната ниско платена работа или ако живеят в селата, местните власти няма да им разрешат да си набавят дърва за огрев през зимата. Всичко това тревожи Иво Христов и той споделя болката си. А мижитурките му четат морал по нравственост и го принуждават да се извинява. Дори да си дава оставката, за да не им пречи да мълчат и да слушкат сервилно управниците. Боже господи, дотам ли достигнахме! Каква подигравка с този достоен учен и честен човек.

Властите провеждат убийствена рестриктивна политика по доходите вече 28 години. Всички важни дейности в България са недофинансирани: здравеопазване, образование, наука, култура, инфраструктура, социални програми, национална сигурност, отбрана. Само заплатите на висшите чиновници се повишават редовно. А нашият народ продължава да мълчи покорно и за това. До кога, пита Иво Христов. Питам и аз.
Българските управници въведоха най-реакционния в Европа „плосък” данък върху доходите и печалбата без необлагаем минимум и сега упорито отказват да го отменят. Властите провеждат доходна и данъчна политика, която обслужва интересите на богатите и мачка бедните и средните слоеве. Расте застрашително доходната и имуществената поляризация. България, заедно с някои прибалтийски държави, е с най-голямо доходно и имуществено разслоение в ЕС. И въпреки това, народът мълчи и кротува. Нещо повече, преизбира тези, които го инквизират икономически. Иво Христов се бунтува срещу това робско търпение, а сега го карат да се извинява за непремерени изказвания. Настояват да си подаде оставката.
Какво непремерено има в неговите думи! Та той е дори много деликатен! Само говори и нищо повече. Вместо да призовава към бунт за спасяването на България. След като сегашните ни управници не разбират от думите на специалистите, наближаващата тотална катастрофа към края на столетието изисква да се бунтуваме, за да спасим България. Оцелявала до сега по чудо повече от 1300 години в този толкова политически ветровит регион на Европа, България е застрашена от държава да се превърне в име на географска територия. Управниците, които с бездействието си пред наближаващата национална катастрофа, носят отговорност за това, си присвояват ролята на съдници по адрес на човека, който предупреждава за катастрофата.
Питам се, какво става в тази държава? Каква е тази арогантна размяна на ролите? Тези, които с бездействието си ни тласкат към катастрофата, се превръщат в морални съдници, а за виновни се представят тези, които бият тревожната камбана, за да предотвратят катастрофата! И ако управниците бездействат престъпно, защо народът им позволява да го правят? Защо не ги принуди да действат? А им съдейства със своето мълчаливо бездействие.

В София живеят около 300 хиляди пенсионери, но на протестните им митинги се явяват 80-100 души, въпреки позорно ниските им пенсии, които ги обричат на трайно недохранване и преждевременна смърт. Почти всички възрастни хора са без зъби, защото нямат пари да ги лекуват, но Здравната каса от години отделя само символични средства за зъболечение. България е с най-високата обща и детска смъртност в ЕС. С най-неблагоприятна възрастова структура на населението. С най-високи заболявания по трудно лечимите болести с фатален край. С най-кратка средна продължителност на живота.

Навсякъде в Европа болниците се оценяват по качеството на лечебната им дейност, а в България – по финансовите им баланси, защото са превърнати в търговски дружества. У нас се отделят далеч по-малко пари за здравеопазване на човек от населението и това се оправдава с недостига на ресурси. А масово се откриват нови и нови частни болници, които тежат на бюджета на Здравната каса. Иво Христов протестира и против тази подигравка със здравето на хората, а извършителите на престъплението сега му искат да се извинява и дори да си подава оставката! Разбира се, главни виновници за това безобразие са политиците, но защо народът го търпи? Защо с кроткото си мълчание се превръща в съучастник на политическото и нравственото безобразие?

Средногодишните заплати и пенсии у нас са два пъти по-ниски, отколкото се полага да бъдат при настоящата ни производителност, в сравнение със средната в ЕС. И въпреки това, средногодишното повишение на пенсиите през 2018 г. ще бъде 3,80% от 1 юли, което означава 1,90% средногодишно или по 6-7 лева на месец. А заплатите на висшите държавни чиновници (до зам. министри и членове на политически кабинети на министрите) наскоро бяха повишени с 1500-2000 лв. на месец. Сравнете – 6-7 лева с 1500-2000 лева. Иво Христов протестира и против тези безобразия, а авторите на безобразията искат от него извинения. Питам отново – за какво и пред кого? А народът продължава кротко да мълчи! И с мълчанието си пред такива безобразия окуражава политиците да вършат още по-големи безобразия.

Проблемът на България не е дали 80% не могат да се подписват. Това не е най-важното. Големият проблем, по-скоро трагедията е, че българите не умеят или не желаят да защитават жизнено важните си интереси. Не се борят за тях. Чакат друг да го направи вместо тях. Друг да рискува вместо тях. Предпочитат робското покорство, вместо да критикуват властта! И още по-малко – да се борят срещу нея. В това отношение едва ли имаме равни на себе си в Европа! Погледнете как се борят гърците за своето достойнство. Или испанците, чехите, австрийците, поляците, унгарците. Ето това с основание тревожи Иво Христов. И е 100% прав. Хиляди други мислят като него, но за по-безопасно предпочитат да мълчат. Кого да укоряваме – него или мълчаливците? Аз поздравявам него!

/.../
http://epicenter.bg/article/Prof--Ivan-Angelov--Zashto-GERB-tolkova-mrazyat-prof--Ivo-Hristov-/140642/11/33

*   *   *
Народът ни полага доста сили -
да преживява, глух, смирен, в Дебилия...


Марин ТачковГласувай:
34
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. ladylady - бряхх, марине, един да ме разбере правилно, мн хубаво си го постнал.Поздрави,френд
14.11 21:18
Какъв гений е бил Ботев! Преди 150 години е писал, че „свестните у нас считат за луди”.
цитирай
2. mt46 - Благодаря! Поздрави!
14.11 21:49
ladylady написа:
Какъв гений е бил Ботев! Преди 150 години е писал, че „свестните у нас считат за луди”.

"Глупецът вредом всеки почита"...
цитирай
3. rosiela - НЕ ВЪРВИ С БЕЗПАРДОНЕН РЕЧВИК КАТО НЕГОВИЯ
14.11 21:55
да убеждаваш хората и без покритие да твърдиш, че Захарова е права. Евреите са спасени, когато съветската армия - завоевателка е била на хиляди километри оттук и няма никакви заслуги. Много страстна защита на професора, но той няма да оправи България, нито Нинова. Какъв депутат е с такъв обиден речник?!
цитирай
4. troina - това го повтарям, ако позволиш, мъри /комай работата отива над 80%
14.11 22:56
аз чета ИвоХристов, редовно,и не гледам ТВ..
13.11 15:24
не гласувам,според моя си морал,открай време,
и смятам ,че да гласуваш за/предизвестени/резултати
на една олигархична престъпна върхушка, която мимикрира
28г/ако не и по-дълго/в миманса на т.н. бълг .гражданско общество,
е една пълна бутафорна и перверзна инициатива..
Уверявам авторката и развълнуваните /по-горе/коментиращи,
че това ми е помогнало, да живея съзнателно и в мир със себе си..

пп.
убедена съм, че основното в този..набеден случай,
ви е убегнало..
ИвоХристов акцентира в-у онези 80% от
т.н .електорат, които отиват да гласуват..
и не могат да се подписват..
мисля, че тук, двоумение не може да има..
информацията е нужно да бъде добре усвоена..
затова,намирам този дебат за емоционален,профански
дори..леко дебилен..
проф И.Христов е винаги в десятката..
за огромна мъка на всички трезви хора
Юлия
/безпартийна и негласуваща..недебилка..
цитирай
5. milady - за твое здраве, Роуззке! наздраве..
14.11 23:20
– Джеймс, каква е тази врява по медиите?
– Българите недоволстват, че някакъв професор им бил казал, че 80% от тях са дебили, сър.
– А техният министър-председател не им ли беше казал почти същото – че са прости – преди време?
– Така е, сър.
– И те го преизбират вече 3-и пъти?
– Точно така, сър.
– Тогава защо вдигат тази врява сега?
– Ами…дебили, сър.
цитирай
6. kvg55 - mt46,
15.11 06:53
Като погледнеш кои и как се обиждат от изказването на професора, се убеждаваш, че са дебили.
цитирай
7. vania23 - Аз го харесвам
15.11 07:28
Иво Христов.
цитирай
8. emi1ts - Поздрави!
15.11 09:01
Подкрепям Иво Христов!
цитирай
9. bojinkata - Народът ни полага доста сили - да ...
15.11 11:30
Народът ни полага доста сили -
да преживява, глух, смирен, в Дебилия...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
10. morskipesni - Как "младежта" да направи Революция, като непрестанно слуша чалга по телефона?
15.11 11:31
А старите оредяват, геноцидът е особено ефективен спрямо пенсионерите. Обречена на поредното си робство, ПОЛИТИКО-ЦИГАНСКО, горката ни България.
цитирай
11. blackprredator - всички путинофили са генетично ...
15.11 12:21
всички путинофили са генетично увредени
като лайното иво
цитирай
12. dedenze - Чест прави на проф. Ангелов за анализа, чест прави и на вас за постинга !
15.11 12:58
Грешка е схващането, че ГЕРБ съжаляват, че нямат такава личност ! Те са еднолична партия от посредствени хора и си имат божествен вожд, който решава всички въпроси, това автоматично изключва други мнения,твърдения и наличие на други инакомислещи личности ! Тъжното е, че дебилизирания народ, не е в състояние да разбере това, страхува се и сляпо вярва в келепира и далаверата !?
Що се отнася до т.н. безпардонен речник на проф. Иво Христов, аз го приемам като много мек и интелигентен, изискващ огромни усилия за да не обидиш реалните, необразовани, продажни боклуци и клакьори !
цитирай
13. lilienschwager - Народът ни полага доста сили,
15.11 15:28
за да трупа пари и имане. Българите имат вече над 73 МИЛИАРДА по влоговете си. Но има, разбира се, дебили, които още не са разбрали в това.
цитирай
14. zarenkow - :)))
15.11 15:59
То бива простотия, ама чак толкова е типична само за червените тикви. Това, че ги си ги назначават за професори, академици и други известни дебили е все едно на една селска мастия медал за расово куче да слоциш и да се възхищаваш. Нали се сещаш, че само във ваше село рова го може. При толкова еродирани и академични чучела, България отдавна да е притегателен център, а не сякаш прокълната от простотията с май умиращото и бягащо бедно населения. Само червени дебили могат да са във
възхита на това.
цитирай
15. sidhaarta - Двойник на мнозина
15.11 19:28
Този човек няма лице,
няма лице…
Няма.
Неговите черти
(образ, мимика, цвят)
са непрекъснати каскади
от разбесувани гримаси –
(една след друга,
една след друга)…
Най-бързата фотографична камера
не би могла да ги заснеме.
Не би могла.
Мен, честно казано, ме възхищава
хамелеонската му дързост,
но чувството за смут не ме напуска. –
Не виждам хумор
в бързите превъплъщения.
Страхувам се, че Той не съществува,
че е привидност трепетлива
на мигове, откраднати от чужда участ…
Трагично огледало…
Динамичен отпечатък…
Взриви се
(от гримасите)
посмъртната му маска.
Парчетата напомнят за мнозина.

Константин Павлов
1984 г.
цитирай
16. bosia - Христов е безпаметен
15.11 19:47
БКП изтрепа умнте хора незабавно след девети септември 1944 г. Остави дебилите и допълнително ги дебилизира.
След 10 ноември направи всичко възможно да изгони младите, активни, предприемчиви хора. Вече са 3 милиона.
Сега Христов цвили, че е пълно с дебили.
И това ако не е дебилитет!
цитирай
17. zaw12929 - Има дебили, по дебили и НАЙ-ДЕБИЛИ- ...
16.11 03:27
Има дебили, по дебили и НАЙ-ДЕБИЛИ- и още НАЙ НАЙ Дебили- властници техни лакеи те го мразят!
Трябва да се казва истината и защита, на който я казва!
Успешен ден на Иво и на Тебе! Глас на справедливостта!
цитирай
18. krumbelosvet - Ако мислех
16.11 06:18
Ако мислех, че произлидам от дебилен народ, щях да се обеся. Но Вяс не съветвам.
Да почиташ родителите си, е Божия зяповед. Във Второзаконието, ако не греша, се нарежда ДА БЪДЕ УБИТ С КАМЪНИ оня, който ЗЛОСЛОВИ родителите си. А който злослови народа си, освен родителите злослови ВСИЧКИ ПРЕДЦИ И ПОТОМЦИ. И понеже масовото злословие е път към изчедване, към СМЪРТ като народ, то заповедта за камъните май е справедлива.
цитирай
19. krumbelosvet - Ква омраза?
16.11 06:22
Политиканска акция се провежда. Подготовка за предсрочни избори. Но има хора, които от всичко взимат повод да ХРАЧАТ народа си. Епидемия, подхранвана от медиите всеки час. Г-н 46, осетете се най-после.
цитирай
20. bojinkata - Прав е Иво Христов! Мнозинството го ...
16.11 09:46
Прав е Иво Христов! Мнозинството го подкрепя!
цитирай
21. ikra - Привет, друже!
16.11 11:05
Аз също имам симпатии към Иво Христов - защото е доста обективен в анализите си. Да, понякога, според това, че засяга нечии интереси, бива нападан. Но нека да бъдем обективни - той е с капацитет и не се свени да нарича нещата с истинските им имена, въпреки чуждите реакции.
Има една добра мисъл, която се изкушавам да спомена тук: "Който не работи, той не греши..."
Но има неволни грешки, без имисъл, но има и такива, които са преднамерени и напълно умишлени...
Приятен ден :)
цитирай
22. bven - Защо се сърдят на изказването някои хора?
16.11 20:04
Ако се вярва на нет-а, точният цитат на изказването е:

"80% от българите са дебили, които не могат да се подписват".

Има много хора, които си затварят очите за истината.
цитирай
23. mt46 - Демокрацията дава възможност за различни мнения...
17.11 20:44
3. rosiela - НЕ ВЪРВИ С БЕЗПАРДОНЕН РЕЧВИК КАТО НЕГОВИЯ
14.11 21:55
да убеждаваш хората и без покритие да твърдиш, че Захарова е права. Евреите са спасени, когато съветската армия - завоевателка е била на хиляди километри оттук и няма никакви заслуги. Много страстна защита на професора, но той няма да оправи България, нито Нинова. Какъв депутат е с такъв обиден речник?!
цитирай
24. mt46 - Благодаря за мненията! Не очаквах толкова коментари!... :)
17.11 20:52
4. troina - това го повтарям, ако позволиш, мъри /комай работата отива над 80%
14.11 22:56
аз чета ИвоХристов, редовно,и не гледам ТВ..
13.11 15:24
не гласувам,според моя си морал,открай време,
и смятам ,че да гласуваш за/предизвестени/резултати
на една олигархична престъпна върхушка, която мимикрира
28г/ако не и по-дълго/в миманса на т.н. бълг .гражданско общество,
е една пълна бутафорна и перверзна инициатива..
Уверявам авторката и развълнуваните /по-горе/коментиращи,
че това ми е помогнало, да живея съзнателно и в мир със себе си..

пп.
убедена съм, че основното в този..набеден случай,
ви е убегнало..
ИвоХристов акцентира в-у онези 80% от
т.н .електорат, които отиват да гласуват..
и не могат да се подписват..
мисля, че тук, двоумение не може да има..
информацията е нужно да бъде добре усвоена..
затова,намирам този дебат за емоционален,профански
дори..леко дебилен..
проф И.Христов е винаги в десятката..
за огромна мъка на всички трезви хора
Юлия
/безпартийна и негласуваща..недебилка..
цитирай

Изтрий
5. milady - за твое здраве, Роуззке! наздраве..
14.11 23:20
– Джеймс, каква е тази врява по медиите?
– Българите недоволстват, че някакъв професор им бил казал, че 80% от тях са дебили, сър.
– А техният министър-председател не им ли беше казал почти същото – че са прости – преди време?
– Така е, сър.
– И те го преизбират вече 3-и пъти?
– Точно така, сър.
– Тогава защо вдигат тази врява сега?
– Ами…дебили, сър.
цитирай

Изтрий
6. kvg55 - mt46,
15.11 06:53
Като погледнеш кои и как се обиждат от изказването на професора, се убеждаваш, че са дебили.
цитирай

Изтрий
7. vania23 - Аз го харесвам
15.11 07:28
Иво Христов.
цитирай

Изтрий
8. emi1ts - Поздрави!
15.11 09:01
Подкрепям Иво Христов!
цитирай

Изтрий
9. bojinkata - Народът ни полага доста сили - да ...
15.11 11:30
Народът ни полага доста сили -
да преживява, глух, смирен, в Дебилия...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай

Изтрий
10. morskipesni - Как "младежта" да направи Революция, като непрестанно слуша чалга по телефона?
15.11 11:31
А старите оредяват, геноцидът е особено ефективен спрямо пенсионерите. Обречена на поредното си робство, ПОЛИТИКО-ЦИГАНСКО, горката ни България.
цитирай

Изтрий
11. blackprredator - всички путинофили са генетично ...
15.11 12:21
всички путинофили са генетично увредени
като лайното иво
цитирай

Изтрий
12. dedenze - Чест прави на проф. Ангелов за анализа, чест прави и на вас за постинга !
15.11 12:58
Грешка е схващането, че ГЕРБ съжаляват, че нямат такава личност ! Те са еднолична партия от посредствени хора и си имат божествен вожд, който решава всички въпроси, това автоматично изключва други мнения,твърдения и наличие на други инакомислещи личности ! Тъжното е, че дебилизирания народ, не е в състояние да разбере това, страхува се и сляпо вярва в келепира и далаверата !?
Що се отнася до т.н. безпардонен речник на проф. Иво Христов, аз го приемам като много мек и интелигентен, изискващ огромни усилия за да не обидиш реалните, необразовани, продажни боклуци и клакьори !
цитирай

Изтрий
13. lilienschwager - Народът ни полага доста сили,
15.11 15:28
за да трупа пари и имане. Българите имат вече над 73 МИЛИАРДА по влоговете си. Но има, разбира се, дебили, които още не са разбрали в това.
цитирай

Изтрий
14. zarenkow - :)))
15.11 15:59
То бива простотия, ама чак толкова е типична само за червените тикви. Това, че ги си ги назначават за професори, академици и други известни дебили е все едно на една селска мастия медал за расово куче да слоциш и да се възхищаваш. Нали се сещаш, че само във ваше село рова го може. При толкова еродирани и академични чучела, България отдавна да е притегателен център, а не сякаш прокълната от простотията с май умиращото и бягащо бедно населения. Само червени дебили могат да са във
възхита на това.
цитирай

Изтрий
15. sidhaarta - Двойник на мнозина
15.11 19:28
Този човек няма лице,
няма лице…
Няма.
Неговите черти
(образ, мимика, цвят)
са непрекъснати каскади
от разбесувани гримаси –
(една след друга,
една след друга)…
Най-бързата фотографична камера
не би могла да ги заснеме.
Не би могла.
Мен, честно казано, ме възхищава
хамелеонската му дързост,
но чувството за смут не ме напуска. –
Не виждам хумор
в бързите превъплъщения.
Страхувам се, че Той не съществува,
че е привидност трепетлива
на мигове, откраднати от чужда участ…
Трагично огледало…
Динамичен отпечатък…
Взриви се
(от гримасите)
посмъртната му маска.
Парчетата напомнят за мнозина.

Константин Павлов
1984 г.
цитирай
25. mt46 - Глупаво, некоректно е да се твърди, че БКП е изтрепала само умните хора!...
17.11 21:03
bosia написа:
БКП изтрепа умнте хора незабавно след девети септември 1944 г. Остави дебилите и допълнително ги дебилизира.
След 10 ноември направи всичко възможно да изгони младите, активни, предприемчиви хора. Вече са 3 милиона.
Сега Христов цвили, че е пълно с дебили.
И това ако не е дебилитет!

Да обвиняваш за всичко лошо "комунизма" - това не е ли дебилизъм? Сякаш при османското владичество и след Освобождението у нас не е било пълно с дебили... Да не би комунистите да са виновни за двете ни национални катастрофи!?...
цитирай
26. mt46 - Благодаря ви за мненията! Много от истините не са красиви, приятни...
17.11 21:05
17. zaw12929 - Има дебили, по дебили и НАЙ-ДЕБИЛИ- ...
16.11 03:27
Има дебили, по дебили и НАЙ-ДЕБИЛИ- и още НАЙ НАЙ Дебили- властници техни лакеи те го мразят!
Трябва да се казва истината и защита, на който я казва!
Успешен ден на Иво и на Тебе! Глас на справедливостта!
цитирай

Изтрий
18. krumbelosvet - Ако мислех
16.11 06:18
Ако мислех, че произлидам от дебилен народ, щях да се обеся. Но Вяс не съветвам.
Да почиташ родителите си, е Божия зяповед. Във Второзаконието, ако не греша, се нарежда ДА БЪДЕ УБИТ С КАМЪНИ оня, който ЗЛОСЛОВИ родителите си. А който злослови народа си, освен родителите злослови ВСИЧКИ ПРЕДЦИ И ПОТОМЦИ. И понеже масовото злословие е път към изчедване, към СМЪРТ като народ, то заповедта за камъните май е справедлива.
цитирай

Изтрий
19. krumbelosvet - Ква омраза?
16.11 06:22
Политиканска акция се провежда. Подготовка за предсрочни избори. Но има хора, които от всичко взимат повод да ХРАЧАТ народа си. Епидемия, подхранвана от медиите всеки час. Г-н 46, осетете се най-после.
цитирай

Изтрий
20. bojinkata - Прав е Иво Христов! Мнозинството го ...
16.11 09:46
Прав е Иво Христов! Мнозинството го подкрепя!
цитирай

Изтрий
21. ikra - Привет, друже!
16.11 11:05
Аз също имам симпатии към Иво Христов - защото е доста обективен в анализите си. Да, понякога, според това, че засяга нечии интереси, бива нападан. Но нека да бъдем обективни - той е с капацитет и не се свени да нарича нещата с истинските им имена, въпреки чуждите реакции.
Има една добра мисъл, която се изкушавам да спомена тук: "Който не работи, той не греши..."
Но има неволни грешки, без имисъл, но има и такива, които са преднамерени и напълно умишлени...
Приятен ден :)
цитирай

Изтрий
22. bven - Защо се сърдят на изказването някои хора?
16.11 20:04
Ако се вярва на нет-а, точният цитат на изказването е:

"80% от българите са дебили, които не могат да се подписват".

Има много хора, които си затварят очите за истината.
цитирай
27. bosia - до онова нещо, което се изписва като мит 46
18.11 17:29
Глупако,
След Освобождението се оказва, че интелигенцията не е избита. Затова България бързо се възстановява като държава.
След избиването и изгонването на интелигенцията след 9-ти септември държава не можахме да направим 45 годи.
След 10-ти ноември вече 28 години успяхме да си направим държавата. Защо Христов не признава това?
Дебилите след 9-ти септември ходеха на манифестации, чакаха с десетилетия за апартемент и кола и ядяха банани веднъж годишно.
Но дебилът мит 46 не вижда това, защото не иска.
цитирай
28. mt46 - Само дебили и некултурници може да обиждат хора, които не познават...
18.11 21:31
bosia написа:
Глупако,
След Освобождението се оказва, че интелигенцията не е избита. Затова България бързо се възстановява като държава.
След избиването и изгонването на интелигенцията след 9-ти септември държава не можахме да направим 45 годи.
След 10-ти ноември вече 28 години успяхме да си направим държавата. Защо Христов не признава това?
Дебилите след 9-ти септември ходеха на манифестации, чакаха с десетилетия за апартемент и кола и ядяха банани веднъж годишно.
Но дебилът мит 46 не вижда това, защото не иска.

цитирай
29. born - Глупако, След Освобождението се ...
22.11 12:05
mt46 написа:
bosia написа:
Глупако,
След Освобождението се оказва, че интелигенцията не е избита. Затова България бързо се възстановява като държава.
След избиването и изгонването на интелигенцията след 9-ти септември държава не можахме да направим 45 годи.
След 10-ти ноември вече 28 години успяхме да си направим държавата. Защо Христов не признава това?
Дебилите след 9-ти септември ходеха на манифестации, чакаха с десетилетия за апартемент и кола и ядяха банани веднъж годишно.
Но дебилът мит 46 не вижда това, защото не иска.


Дебилите биват няколко вида, но най-дебилни са БОСИТЕ дебили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 8727697
Постинги: 1977
Коментари: 32027
Гласове: 96267
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930