Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2018 21:10 - ъндърграунд и Валери Станков - поезията на народа!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2503 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДЕН НА ГНЕВА

Протести – истинска стихия.
И Бокото в неистов страх
по дупки някакви се крие
в предчувствието за пердах.

Народът, озверял в гнева си,
напира да го покоси
и оня в Брюксел с „ишиаса”
с целувки ли ще го спаси?

Нещастнико, зарязвай трона
и се изнизвай този път
към тайнствената Барцелона,
та белки там те приютят.

Ъндерграунд
 

ДОЖИВЯХ

… когато цял един народ

крещи „Оставка!” на площада,

и – в полет на автопилот! –

държавата ни се разпада,

на овластените слепци,

май, краят вече им се пише? –

 

лъжци, измамници, крадци,

се крият в дупките си миши,

Лъвът се готви пак за скок –

и връз руини от заблуди

България – от сън дълбок,

я доживях да се събуди!

Валери Станков

19 ноемврий 2018 г.

гр. Варна, 8, 50 ч.

Бойко, ще останеш в историята, като БЪЛГАРОУБИЕЦ!
Борисов се оказа по-гнусен и омарзен и от Пеевски, а това вече е дъното и краят! Краят на една мутра и нейната банда.
ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ – над милион българи прокудени от родината им от зверската корупция и мизерията. Милиарди откраднати от обществени поръчки, общи и европейски фондовве. Стотици села превърнати в гробища и десетки градове в призраци. Тотално превзета от мафията държава. Липсва справедливост и свобода на словото. Корупцията е разяла всички държавани институции, като злокачествен тумор. Откраднаха парите, мечтите и надеждата на хората.
Дори и по времето на Виденов и Орешарски, хората не са били толкова отчаяни и гневни. 30 години българите гласуват за по-малкото зло и накрая получиха най-голямото зло. Получиха не просто комунист, а мутрокомунист, мафиот и крадец, нямащ равен по наглост и корумпираност в най-новата ни история. Няма малко или голямо зло, когато избираш зло , винаги ще те управляват злите.
Хората са на площадите и започват да осъзнават, че не цените са проблема, а мафията, която изяжда доходите, живота, енергията и мечтите им. Мафията, чиито различни кланове ни управляват и грабят три десетилетия вече. Хората осъзнават, че бензина е скъп защото ЛУКОЙЛ дере тройна надценка от гърбовете им без да плаща нито лев данъци и че това се случва с благословията на мафията, която ни управлява. Хората осъзнават, че децата и близките им умират заради липса на пари, лекарства и лекарска грижа, защото мафията краде дори от парите за здраве. Защото за трансплантации пари няма, но милиарди за крадене от обществени поръчки има. Хората осъзнават, че ги управляват крадливи боклуци, които се подиграват на майките на деца с увреждания и се возят в лимузини с подгряващи се седалки. Хората осъзнават, че не е решение да сменяме този или онзи мафиотски клан в управлението, защото все мафията ще ни управлява и все ще се давим в мизерия и беззаконие, докато шепа олигарси, ченгета и мутри дебелеят и се угояват на наш гръб. Хората осъзнават, че липсата на справедливост, корупцията и мафията убиват. Хората осъзнават, че Борисов, Пеевсвки и Цацаров са си едно зло. Хората осъзнават, че това е същото зло, но с различни имена и лица, което ни убива от 73 години. Хората осъзнават, че трябва да се събудят и да вземат живота си в ръце, да отстранят мафията от властта и да си върнат държавата.
Докато мафията контролира, организира и манипулира изборите, всеки опит за промяна на статуквото е обречен.
Свинете няма да си отидат с добро. Ще се сблъскаме с дебелите и слугите им лице в лице и трябва да спечелим тази битка и да продължим нататък!
БОЕЦ

Яна Емануилова Манолова
СНОЩИ КЪМ 24.00 МЕ ПОСЕТИХА В ДОМА МИ НЯКАКВИ ПРЕДСТАВЯЩИ СЕ ЗА ПОЛИЦИЯ С ПАТРРУЛКА КОЕТО БУДИ СЪМНЕНИЕ ПОЛИЦИЯТА ДА РАБОТИ ПО ТОЗИ НАЧИН И В ТОЗИ КЪСЕН ИЗВЪН ЗАКОНА ЧАС. ПОПИТАХА МЕ КАКВО ЦЕЛЯ С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАМ, ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, КОЙ ЩЕ МИ ПОЗВОЛИ ВЪОБЩЕ НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ???????? ГОСПОДИН БОРИСОВ ДО ТОВА НИВО ЛИ СТИГНАХТЕ, ДА ПОДЛАГАТЕ ГРАЖДАНИТЕ БОРЕЩИ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ И ПО-ДОБЪР ЖИВОТ, ДА ПОДЛАГАТЕ МАЙКИТЕ НА РЕПРЕСИИ КОИТО ИСКАТ ЕДИН ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ЗА СВОИТЕ ДЕЦА?????? ДОКАЗАЛА СЪМ СЕ САМО С ТОВА ЧЕ НЕ СЪМ ПОЗВОЛИЛА ДА РОДЯ ДЕЦАТА СИ ЗАД ГРАНИЦА КАТО ЗА ВСЯКО РАЖДАНЕ СЪМ СЕ ПРИБИРАЛА ЗА ДА БЪДАТ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ. МАЙКА СЪМ НА ТРИ ДЕЦА. КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ ОТ НАС, ЗА КАКВО СЕ ОПИТВАТЕ ДА НИ ПРОКУДИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ????????? АЗ И МОИТЕ ДЕЦА ОБИЧАМЕ РОДИНАТА СИ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА НЕЯ, ЗА НЕЙНОТО СПАСЯВАНЕ И НАШЕТО ОЦЕЛЯВАНЕ. И КАКВО ТРЯБВА ДА ОЧАКВАМЕ ОТТУК НА СЕТНЕ??????????? АЗ ЛИ ЩЕ БЪДА СЛЕДВАЩАТА ВИКТОРИЯ ОТ РУСЕ??????????? КАКВА Е ТАЗИ ПОЛИЦИЯ СЛУЖЕЩАТА НА МАФИЯТА ЛИ?????? ИЛИ МОЕТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ БЪДЕ СЛЕДВАЩОТО СЕМЕЙСТВО НА РОСЕН АНГЕЛОВ???????? ИЛИ ЩЕ МЕ НАГЛАСИТЕ НЯКАК СИ КАТО ИВАНЧЕВА????????????????? ИЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ МЕ ИСКАРАТЕ ЛУДА И НЕКАДЪРНА ДА СИ ГЛЕДАМ ДЕЦАТА?????????? ИЛИ ЩЕ НАКАРАТЕ ПОЛИЦИЯТА ДА БЛОКИРА МАГИСТРАЛИТЕ ВИ, КОИТО СЧИТАТЕ ЗА ВАШИ?????? И ОЩЕ ПО ПЪТЯ ДА ЗАПОЧНЕ КРЪВОПРОЛИТВАНЕТО, ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ ЦЕЛИТЕ??????????????? ИЛИ ЩЕ МЕ ОБВИНИТЕ ЧЕ ЗАСТРАШАВАМ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ???????????? А ВИЕ НЕ СТЕ ЛИ В ОСНОВАТА ДА ЗАСТРАШАВАТЕ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, ДЪРЖАВА И НАРОД?????? С ТОЗИ ФАШИСТКИ ПОДХОД КЪМ НАРОДА КАК СМЯТАТЕ ДА СПРЕМ ДА СЕ БОРИМ ЗА ПРАВАТА НИ??????? НАДЯВАМ СЕ УТРЕ ГОСПОДИН БОРИСОВ ПО МИРЕН НАЧИН ДА СТАНЕТЕ И ДА СИ ЗАМИНЕТЕ, С ВАС ЗАТЪВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН. ВИЕ ДОКАТО УПРАВЛЯВАТЕ ОСВЕН ГЛАД, МИЗЕРИЯ И ОПУСТОШАВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ДРУГО НЕ МОЖЕМ ДА ОЧАКВАМЕ. ОТКЪДЕТО МИНАХТЕ ВИЕ, ИВАН КОСТОВ И ВСИЧКИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ТРЕВА НЕ ПОКЪЛНА. ОГЛЕДАЙТЕ СЕ, РАЗРУШИХТЕ ВСИЧКО. КОЛКО ГЬОНСУРАТ МОЖЕТЕ ДА БЪДЕТЕ, ВИЖТЕ НЕ ОСТАНА И НАРОД????? ПРИНУЖДАВАТЕ ЛИ НИ ДА СЕ ВЪРНЕМ В ГОДИНИТЕ НА 1944 Г., ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ НА ПАРТИЗАНСКИ ОТРЯДИ??? КАКВА РЕПРЕСИЯ НИ НАЛАГАТЕ??????? БЛОКИРАХТЕ ФЕЙСБУК ЗАТОВА ПОДАВАМЕ МАСОВА ЖАЛБА СРЕЩУ ФЕЙСБУК. УТРЕ СМЕ НА ПЛОЩАДА ГОСПОДИН БОРИСОВ, А ТЕЗИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ДОЙДАТ ЩЕ ОСТАНАТ ПО МЕСТА, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СА ВАШИ ПОЧИТАТЕЛИ. ВСЕКИ ЩЕ СЕ БОРИ КОЙ КАКТО МОЖЕ. АКО ТРЯБВА И ЩЕ ХАПЕМ???????? НАРЕДИЛИ СТЕ ДА БЛОКИРАТ ФЕЙСБУК. С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ДЕЙСТВА МОЖЕМ ДА ВИ БЛАГОДАРИМ САМО ЗА ЕДНО НЕЩО ЗА ТОВА ЧЕ НИ ОЗЛОБЯВАТЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ И ПО-ВЕЧЕ. МОЛЯ СЕ САМО ЕДНО БОГ ДА Е С НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.

 





Гласувай:
6



1. morskipesni - Младите ги няма на площада!
21.11.2018 09:57
А и каква е идеята след Борисов, никой не знае. Нашата "синя революция" от 90-те ни докара много нещастия, надявам се някой да прави вече разлика между мечтите и реалността. Поздрави от немско.
цитирай
2. missana - Пълни щуротии.
23.11.2018 17:45
Комунистите сънуват, че ще дойдат на власт та да дообрулят, като стар орех, този нещастен народец, дето го друсаха 45 години + още незнайно колко след това /цитирам служебен експремиер - жена: "Тази страна е обречена на комунизъм"./
Няма, червени другарчета, да ви се сбъднат желанията. Още малко остана и 95 процента от вас ще осмотират в пръстта, та дано видите и вкусите Бог от какво ви създаде /за жалост и за срам/. Защото сте на пределна възраст. След вас синчетата и дъщеричките ви, барабар с внуци, ще пропаднат, защото на нищо друго не ги научихте, освен да крадат. И разни "поетчета" от семейства на куки, които плещят глупости, че цял един народ викал оставка. Не народ, а червените термити. Те и само те, които прокудиха младостта на нацията извън България. Но вече не остана от кого да крадат и "гущерът ще започне сам да къса опашката си". Ех, Тато, Тато, къде си да видиш резила на своите?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 520000
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031