Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2020 23:17 - Мутробойкогербови престъпници
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 1941 Коментари: 11 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 .
 

ОТГЛЕЖДАНЕ НА КЕЛЕШИ

Поредният келеш вчера уби Милен Цветков. Келеш, непостигнал нищо в живота сам, а лежащ на парите на маминка. И тези келеши са новият елит на държавата, или по-скоро на територията.

Добре съм запозната с отглеждането на подобни келеши. Синчето на една политичка например си имаше момиче, което да се грижи за него, докато маминка се развяваше по телевизии и политически срещи. Синчето беше научено, че маминка е голямата работа, а всички са му длъжни, защото той има пари, а те нямат. Маминка научи синчето, че то стои над другите, заради рожденото си право. Самата маминка - бивша сервитьорка, си беше повярвала, че е богоизбрана и е родена със сребърна лъжичка, ама не в устата, а на едно друго място, позволило й да се изкатери по стълбите на политиката. Маминка се кланя само на парите и научи на същото малкото келешче. Научи синчето си, че дрехите му трябва да са маркови и скъпи. Докато тя се е продавала за 30 лева, а сега цената й е доста по-висока, но същността е същата.

Синчето навиква момичето, което се грижи за него и веднъж го чух да казва: "Ти си ми прислужничка, каквото кажа, това ще правиш". Тогава беше на десет години. С възрастта келешът затвържава всичко това. А понеже родителите са СЛУЧАЙНИЦИ, постигнали успехи в леглото, в мафията или просто с безогледното целуване на задници, не осъзнават какво отглеждат. И вместо здравословно възпитание, поставящо ясни правила и граници, наследниците се оставят на прислужници и бавачки и им се втълпява, че тези без пари са нищожества.

Няма по-отвратително зло от парвенютата в елита. То май целият ни елит е от самоповярвали си цървули. Отглеждащи келеши, които вземат наркотици, изнасилват, убиват, а маминка и тати се грижат наследникът да не си получи заслуженото възпитание.

Интересно защо социалните служби никога не забелязват как се отглеждат малките келешчета. Не им стиска, разбира се. Парица е царица!

Ценностната система остава само за все по-намаляващ кръг хора, осъзнаващи, че освен образование и пари, е необходимо да имаш морал, уважение към другите и най-важното - парите да си си изкарал сам. И осъзнаващи колко е важно да внушиш на децата си, че никой не им е длъжен, а те са длъжни да уважават хората. И да спазват правилата.

Само че келешите са повече. Те са във властта. Те са на мама и на тати момчетата и момичетата с лъскави джипове, купени от родителите, с които газят прошляците, както те наричат всеки, който не е крал и не тъне в пари.

Вчера един келеш уби. Поредното убийство на келеши. Всъщност спомняте ли си някой от тези новобогаташчета дали е лежал в затвора. В килия с още трима, например от махалата. Правилно. Няма и да видите, няма и да чуете. А сега ще бъдем свидетели как ще омаскарят един почтен човек, че той е виновен, а синчето - благородно, сбъркало САМО ТОЗИ ПЪТ и естествено - невинно.

Всъщност смятам, че в този случай престъпникът е МАЙКА МУ - една напълно провалила се в родителствтото си женица, която незнайно как има много пари и се смята също за богоизбрана. А всъщност е боклук, направила боклук и детето си!

Елена Гунчева

https://www.facebook.com/eli.gunchev/posts/3055896977808469

https://frognews.bg/novini/elena-guncheva-otglejdane-keleshi.html

ПП: Това е резултат от сбърканата ни система! Мафиотската власт убива!...

Последното предаване на М. Цветков, лека му пръст!...






Гласувай:
25



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - mt46,
20.04.2020 23:40
Такива се чувстват недосегаеми и не осъзнават вината си. И това келеме няма да я осъзнае.
цитирай
2. catforlife - Ужасна трагедия,
20.04.2020 23:43
Няма да скрия, че това което си помислих е, че това можеше да съм аз или мой близък. Стоиш си на червено и някъкъв келеш те блъска. Повярвал си, че кара джип, дрогиран...Никога не съм могла да се примиря с лекомислието, това е едно отвратително човешко качество, от лекомислието идват толкова много злини. Когато си лекомислен родител, когато си лекомислен шофьор, когато си лекомислен човек. Каквото и да си говорим човека го няма. Мир на праха му....
цитирай
3. silviia - .
20.04.2020 23:52
Не съм юрист като авторката, но подобни "огънно-жупелни" излияния преди да се произнесе съдът не са ли, меко казано, неподходящи? А ако се окаже, че майката на момчето е напълно почтен човек и то е отгледано от леля си? Аз, на мястото на тази майка, бих се почувствала доста... обидена и бих си търсила правата. А авторката звучи така, все едно Милен Цветков й е близък роднина. Защо??? Я си представи пък, че вината действително е на загиналия? Някой, според мен, бърза да си упражни съмнителния литературен талант.
цитирай
4. leonleonovpom2 - Христос Воскресе, Марине!
21.04.2020 00:23
Вината е на Цветков! Защото заради него този 22 годишен келеш ,кара скъпа кола и се е дрогирал И преминава на червено, без да го забележи, него, чакащия и светофара? И буквално, както в живота, решил да мине през него!? Защо стои там и му се пречка? Какъв е той?
На запад има йерархия, поне преди години беше така! Мерцедес ЕС клас кара директор на банка 20 годишен хлапак не кара такава кола- защото няма как да е спечелил парите за нея И който не е поне директор на банка- също! Нали се учим от запада? Това защо не е научено? Защото учащите са слаби ученици, от първи клас още, затова!
Ще го проверят веднага, как е спечелил пари за тази кола?
При нас няма йерархия Парвенютата са върхът, те смятат парите на честните хора, колко да получават? На тях ге се полагат и по разни програми, с милиони, както вероятно на майката!И сами си определят заплатите Без ограничения
На Лъчо мозъка синчето ,правило компания на този, избягало? Да не го проверят , че и той е дрогиран, вероятно!

Жалко, много жалко за България, че такива са и елитът!
цитирай
5. morskipesni - Тиквопитеците МНОГО ОБИЧАТ младопитеци (с джипки), особено...
21.04.2020 15:10
..ако мамичките са яки креватни бизнесдамички ОТ същия ТИКВОПИТЕШКИ вид.
цитирай
6. mt46 - https://www.facebook.com/eli.gunchev/posts/3055896977808469
21.04.2020 21:44
Силвия Величкова
Силвия Величкова Бриво, адмирации.
637
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Nina Kichukova
Nina Kichukova Браво! Прекрасно!Много силно и вълнуващо!Моите адмирации!Ако позволите,как искам да го споделя!
4,6 хил.
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Daniel Avramov
Daniel Avramov Поклон пред паметта на Милен Цветков, днес тук и сега повече от всякога е необходимо да изразим своята обществена нетърпимост към тази зараза наркотиците да формираме обмществена нерпимост ,!?!
1,2 хил.
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Елена Гунчева

Автор
Елена Гунчева Ако има обществена нетърпимост, и правосъдие ще има.
455
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Irina Ralichkova
Irina Ralichkova Елена Гунчева Ако има, ама нямааа,!!

Eli Encheva
Eli Encheva Естественият кръговрат на простотията. Синчето в затвора до гроб, а майка му да плати кръвнина с всички пари, които е изкарала или ще изкарва. Това заслужават.
3,3 хил.
цитирай
7. mt46 - https://www.facebook.com/eli.gunchev/posts/3055896977808469
21.04.2020 21:46
Наско Мерджанов СЛУЧАЙНО ЛИ Е ИЛИ СЪДБА И ЗА ЕДИНИЯ И ЗА ДРУГИЯ!
КОЙ ЩЕ МОЖЕ ДА НАВЪРЖЕ НЕЩАТА ПО ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА ,АКО ГО СВЪРЖЕ С МАЙКАТА, МИНЬО СТАЙКОВ И ПРОЦЕСА СРЕЩУ НЕГО!
УБИЙСТВО ЛИ Е ИЛИ НЕЩАСТЕН СЛУЧАЙ!
НЕ МОГА ДА КАЖА НЕ ЗНАМ ВСИЧКИ ФАКТИ ОКОЛО РАЗСЛЕДВАНЕТО!
495
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни · Редактирано
Dani Rv
Dani Rv А има ли значение какъв цвят ще са прашките? 😉
173
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Анни Богданова
Анни Богданова Браво!
21
Скриване или докладване на това
Харесване
· 23 ч.
Dimityr Dimitrov
Dimityr Dimitrov Моите съболезнования за Милен Цветков. Дано справедливостта възтържествува и виновните си понесат присъдите на максимум !
123
Скриване или докладване на това
Харесване
· 23 ч.
Марко Марков
Марко Марков Елена ни дава пример на обективно гражданско отношение за кой ли път!? Браво!!! Ще наблюдаваме действията на системата и е време да се изрази негодуеанието ни по по-различен начин вече!!!
867
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни · Редактирано
Наталия Бонева Петрова
Наталия Бонева Петрова Тя и маминка нищо не е постигнала.
799
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Miscela D'Amore
Miscela D'Amore За такива като това НАДРУСАНО ГОВНЕНЦЕ трябва ДОЖИВОТНА и ОБЩЕСТВЕНОПОЛЕЗЕН ТРУД, ДОКАТО Е ЖИВ!!!
Да видим дали такива КЕЛЕШИ ще карат ПИЯНИ или НАДРУСАНИ☝️
Скриване или докладване на това
Изображението може да съдържа: 7 души
857
Харесване
· 1 дни
Margaritka Boncheva
Margaritka Boncheva Вярно ли е, че в колата е бил и сина на оня д-р от ГЕРБ...и е избягал след сблъсъка. Чух го по една ТВ. Но по БНТ не го казаха.
53
Скриване или докладване на това
Харесване
· 23 ч.
1 отговор
Валентина Милова
Валентина Милова И майката, и синът са изтрили профилите си във Фейсбук. И Фейсбук трие всеки коментар , в който се показват скрийншотове на тези профили. На моята стена вече изтриха. Напразно бих казала, защото хората ги качиха отново.
447
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни · Редактирано
Лидия Семерджиева
Лидия Семерджиева Страхотен коментар.Споделям го за да може повече хора да осъзнаят че така не може повече да продължава...
316
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Tanyu Kostadinov
Tanyu Kostadinov Ядосвам се, че сега, ден, два ще попишем, ще се ядосваме, ще остоумнчим, ще... И после край, тишина! "...кервана си върви." Всеки е дете на някого, но как пазиш честта си, зависи от теб, ако я имаш?!
968
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни · Редактирано
Жулиета Алексиева
Жулиета Алексиева Поздравления страхотно написано !
600
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
цитирай
8. mt46 - https://www.facebook.com/eli.gunchev/posts/3055896977808469
21.04.2020 21:48
Здравко Петров Точно и ясно, без коментар!
354
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev ПОЗДРАВ ЕЛЕНА !💋 КАКТО ВИНАГИ ПРЕЦИЗЕН КОМЕНТАР . ИЗСТРЕЛ В ДЕСЯТКАТА ! 💋👍
880
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни · Редактирано
Ognjan Dechev
Ognjan Dechev Браво..
150
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Mina Dimitrova
Mina Dimitrova Много точно и самата истина управляват ни едни парцали алчни първенюта видяло малко пари и се вземат на сериозно а може и да е поръчка за да спрат делата на мама
67
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Пламен Димчев
Пламен Димчев Добре написано и аргументирано! Браво Гунчева ! Всичко това е вярно!
190
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Цветанка Янкова
Цветанка Янкова Дано тоя дрогиран келеш си получи заслуженото!!
123
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Jordan Kotev
Jordan Kotev Факт
96
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Емил Тупарански
Емил Тупарански Евала Ели,ще го споделя с твое позволение.
107
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Алеста Драганова
Алеста Драганова Да, Елена!
19
Скриване или докладване на това
Харесване
· 23 ч.
Kostadin Kostadinov
Kostadin Kostadinov За съжаление е така. Келешите са навсякъде в обществото
16
Скриване или докладване на това
Харесване
· 14 ч.
Юлиян Ботушанов
Юлиян Ботушанов
Скриване или докладване на това
26
Харесване
· 1 дни
Йордан Петков
Йордан Петков Перфектна сте-както винаги.
13
Скриване или докладване на това
Харесване
· 23 ч.
Иво Божилов
Иво Божилов Поклон!
8
Скриване или докладване на това
Харесване
· 20 ч.
Rumen Dramaliev
Rumen Dramaliev Щте се откупи без проблем
216
Скриване или докладване на това
Харесване
· 1 дни
Николай Статков
Николай Статков Това са децате на забогателите "герои" на прехода, станали лесно богове с какви ли не приватизации, еврофондове, далавери и най-вероятно обществени пари. Научили са децата да са като тях - нагли, арогантни, с голямо самочувствие. Те считат останалите като неуспяли плебеи, дразнещи будали и завистливи бедняци. Те са великите, а ние сме някакъв интериор, бекграунд. През който могат безнаказано да минат и сгазят, да убият, за да покажат колко са доминанатни и велики. .https://www.lentata/page_17283.html…
Скриване или докладване на това
ПОКОЛЕНИЕТО Z
LENTATA
ПОКОЛЕНИЕТО Z
ПОКОЛЕНИЕТО Z
10
Харесване
· 7 ч. · Редактирано
Отец Силвестър Янакиев
Отец Силвестър Янакиев Не познавам майката. Познавах Милен. Харесвах го. Не познавам и хлапето, което уби Милен. Съжалявам, че загина точно Милен Цветков. Бих избрал на неговото място доста други хора, но...не аз избирам кой къде да застане.
Познавам богати хора, които са станали богати по различни причини. Познавам и богати майки, които се опитват да отглеждат децата си. И точно защото тези майки като млади съвсем не са били богати, това в един момент им играе много лоша шега. Защото парите не могат да се контролират, ако нямаш добра подготовка за това. Парите те контролират; обсебват ти времето; лишават те от време за децата ти. И понякога си мислиш, че като дадеш удобства, пак чрез същите тези пари, ще успееш малко да позамажеш положението с липсата на присъствие.
Познавам една майка, която през прехода стана богата. Тя също има син. Виждах през годините как тя всячески се опитва да направи от сина си човек. Но синът, лишен от родителското внимание, направи редица глупости, включително и под влиянието на алкохола и наркотиците. Историята с него още не е приключила по някакъв злощастен начин, но аз ще бъда последният човек, който да приравни и осъди майката наравно със сина. Всеки носи своята лична вина!
Кристиян Николов (убиецът) се надявам да получи заслуженото! Но не бих го поставил под един знаменател с майката.
Понеже доста силно избрахте едната страна на монетата (с която съм съгласен) г-жо Гунчева, затова реших, че това мое мнение би било важно като допълнение. И защото не защитавам никого, а скърбя за Милен, това, което написах тук, няма да го публикувам на стената си...
цитирай
9. mt46 - Благодаря за мненията! Поздрави!...
21.04.2020 22:35
1. kvg55 - mt46,
20.04 23:40
Такива се чувстват недосегаеми и не осъзнават вината си. И това келеме няма да я осъзнае.
цитирай
Изтрий
2. catforlife - Ужасна трагедия,
20.04 23:43
Няма да скрия, че това което си помислих е, че това можеше да съм аз или мой близък. Стоиш си на червено и някъкъв келеш те блъска. Повярвал си, че кара джип, дрогиран...Никога не съм могла да се примиря с лекомислието, това е едно отвратително човешко качество, от лекомислието идват толкова много злини. Когато си лекомислен родител, когато си лекомислен шофьор, когато си лекомислен човек. Каквото и да си говорим човека го няма. Мир на праха му....
цитирай
Изтрий
3. silviia - .
20.04 23:52
Не съм юрист като авторката, но подобни "огънно-жупелни" излияния преди да се произнесе съдът не са ли, меко казано, неподходящи? А ако се окаже, че майката на момчето е напълно почтен човек и то е отгледано от леля си? Аз, на мястото на тази майка, бих се почувствала доста... обидена и бих си търсила правата. А авторката звучи така, все едно Милен Цветков й е близък роднина. Защо??? Я си представи пък, че вината действително е на загиналия? Някой, според мен, бърза да си упражни съмнителния литературен талант.
цитирай
Изтрий
4. leonleonovpom2 - Христос Воскресе, Марине!
00:23
Вината е на Цветков! Защото заради него този 22 годишен келеш ,кара скъпа кола и се е дрогирал И преминава на червено, без да го забележи, него, чакащия и светофара? И буквално, както в живота, решил да мине през него!? Защо стои там и му се пречка? Какъв е той?
На запад има йерархия, поне преди години беше така! Мерцедес ЕС клас кара директор на банка 20 годишен хлапак не кара такава кола- защото няма как да е спечелил парите за нея И който не е поне директор на банка- също! Нали се учим от запада? Това защо не е научено? Защото учащите са слаби ученици, от първи клас още, затова!
Ще го проверят веднага, как е спечелил пари за тази кола?
При нас няма йерархия Парвенютата са върхът, те смятат парите на честните хора, колко да получават? На тях ге се полагат и по разни програми, с милиони, както вероятно на майката!И сами си определят заплатите Без ограничения
На Лъчо мозъка синчето ,правило компания на този, избягало? Да не го проверят , че и той е дрогиран, вероятно!

Жалко, много жалко за България, че такива са и елитът!
цитирай
Изтрий
5. morskipesni - Тиквопитеците МНОГО ОБИЧАТ младопитеци (с джипки), особено...
15:10
..ако мамичките са яки креватни бизнесдамички ОТ същия ТИКВОПИТЕШКИ вид.
цитирай
10. mt46 - !
21.04.2020 22:36
За такива и за подобни престъпления трябва да има доживотен затвор или смъртна присъда!...
цитирай
11. mt46 - ...
21.04.2020 22:39
В джипа-убиец са били син на БИЗНЕСМЕН, син на ПОЛИТИК и дъщеря на ПРОКУРОР!...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162196
Постинги: 3687
Коментари: 45094
Гласове: 148919
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031