Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2017 23:19 - Шокиращо: Певицата Адел спонтанно показа истинския си рептилски облик в Нова Зеландия
Автор: kokomoko Категория: Спорт   
Прочетен: 2434 Коментари: 1 Гласове:
30


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Певицата Адел се извини на феновете си затова, че ги е изплашила, като е показала  истинския си  външен вид на рептилия по време на среща с тях, и е казала, че вече не е  състояние да прави концерти и турнета, докато не се научи да контролира спонтанните си превръщания във влечуго.

Според шокираните фенове и репортер от New Zealand Herald, Адел „се   превърнала в  двуметрова рептилия“ на сцената на стадиона в Оукланд след финалния концерт от световното си турне.

Десет от най-верните и фенове били поканени зад кулисите, за да се срещнат с Адел след последното и шоу в Нова Зеландия и определено са получили повече, отколкото са очаквали, когато пред „очите им“ певицата от човек  се превърнала в „масивна, най-малко осем или девет фута висока, могъща рептилия със „зелено-сиви люспи“, твърдят свидетелите.

Репортерът Джим Джоунт написа в New Zealand Herald, че Адел имала „мигащи  очи на рептилия  с черна ивица по средата“ и „люспести образувания“ по цялото тяло.

„Тя изглеждаше шокирана, сякаш не беше готова за такава трансформация“ -твърдят  свидетелите на   «New Zealand  Herald».

Джеси Уорън, един от най-верните фенове на Адел, също казва за  Herald , че Адел казала, че промяната във формата и  „я парализира“, и тя „не може да се контролира“, докато не се научи да се контролира и да се въздържа от превръщане в рептилия. Тя няма да се  появява публично, докато не се научи да контролира своя облик.

„Адел каза, че тя няма да може да пее на живо или да прави турнета, докато не се научи да контролира промените във външния си вид.“

image

Предупреждавайки  читателите си да се „хванат за шапките“, репортерът на Herald пише, че когато те били поканени зад кулисите, за да се срещнат с Адел, станали  свидетели на това как британската певица „се превърна в гигантски гущер“, след което тя се извинила, че ги е изплашила, обяснявайки, че това не е от злоба, и че е „добра рептилия“.

От редакцията на «The New Zealand Herald» не отговориха на въпроси за това защо са премахнали статията от своя уеб сайт, както и дали са действали по нечия заповед.

image
http://nepoznato.energetika-bg.com/2017/04/shokirashto-pevitsata-adel-spontanno-pokaza-istinskiya-si-reptilski-oblik-v-nova-zelandiya/




Гласувай:
30



1. anonymous3 - Ето нещо интересно, който иска да ...
06.04.2017 23:26
Ето нещо интересно, който иска да гледа, давам линк:
https://www.youtube/watch?v=PPgA7WCtY1Q
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kokomoko
Категория: Спорт
Прочетен: 418159
Постинги: 92
Коментари: 305
Гласове: 3538
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930