Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2017 21:36 - Нищета, дами и господа! Жалка работа!...
Автор: mt46 Категория: Спорт   
Прочетен: 2293 Коментари: 12 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.

Жалък Симеон! Жалък „Оня му“ от Банкя! Жалки хорица! Жалка държава! Жалък народ! Д..били, сър! Не, и..иоти!

29.11.2017

  image  

Симеон Кобургготски – виновникът, заради когото никога повече в България няма да се постави въпросът тя да се върне в традициите си, а именно да бъде монархия! Но да има български цар, а не издънка на пияниците и комарджиите от рода на Кобургите – виновни, впрочем, за няколко български национални катастрофи! Виновни, впрочем, и ония цървуланковци, начело със Стефан Стамболов, които решиха да правят „цивилизационен избор“, каквито са и следващите, по-следващите, предишните и днешните български цървули, незнайно защо наричани „политически елит“?!

Но Симеон се срина окончателно – да придружаваш бодигарда си, за да си запазиш имотите, това е проява на дебилщината на целия Кобургготски род! Следващото управление на България трябва да го изгони окончателно от Родината и да не позволява никога повече представител на Кобургите да влиза в България!…

image

Вождът Му от Банкя, който явно се преживява като Цар, едва ли не от рода на Кобургите, някак си откровено просташки обяви, че Той е Първият, който посещавал Саудитска Арабия – идеологическият и финансов център на ислямизма в Близкия Изток и по света?! Това за гордост ли е, М..рагеньо, за гордост ли е Намазана с Мас Филийо – ами попитай твоя „приятел“, българският Патриах, дали Православието се отнася положително към Злото, олицетворявано тъкмо от твоите днешни домакини?! Да се гордееш, че си посетил Ядрото на Злото, наречено ислямски фундаментализъм, че си се срещнал с родителите на Ислямска Държава, ако и зад това да прикриваш личните си бизнес интереси, е Грях, драги ми М..рагеньо! Грях, който никога няма да ти бъде простен, неуважаеми СИК-аджийо!

Иначе отзад, зад „Царя“ и Бодигарда Му, цяла плеяда невзрачни хорица – политици, някакви, може би д..били? Не – и..иоти, сър! И някакви смешни журналисти, някои даже заметнали забрадки – може би кандидатки за любовници на вождовете на Ислямска Държава?!

Нищета, уважаеми дами и господа, драги ми другарки и другари, пълна нищета, българска нищета, искам да кажа!

Не забравяйте обаче, че зад цялата тази нищета стои един жалък народ, който позволява всичко това! Д..били? Не, и..иоти, сър!…

Жалък „Цар“, жалък Бодигарда Му, жалка свита, жалък народ!

Това е положението!…

Проф. Людмил Георгиев

http://svobodnoslovo.eu/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D0%BA-%D0%BE%D0%BD%D1%8F-%D0%BC%D1%83-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D1%8F-%D0%B6%D0%B0%D0%BB/




Гласувай:
16



1. kvg55 - mt46,
30.11.2017 22:02
Ще узаконяват заграбеното от Кобургите със специален закон. Срамът е главно за Боботко и ГЕРБ.
цитирай
2. alhimik1 - Радвам се, Мър! За позицията ти!
30.11.2017 22:20
И, евалла на професора! Точно в десетката! Смели българи сте, не дебили и идиоти, сър... ))))
Никос Варналис,
наричан doktora в лит.сайта Хулите.нет )))))
цитирай
3. get - - Думи на СПАСИТЕЛЯ за едни такива "фарисеи-съдници" - като въпросния "професор" ... ?
01.12.2017 09:55
"Не съдете, за да не бъдете съдени!
защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.
А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?

Или, как ще кажеш брату си: чакай, да извадя сламката от окото ти; а пък на, в твоето око има греда!

Лицемерецо, извади първом гредата от окото си, и тогава ще видиш, как да извадиш сламката от окото на брата си." - от свето Евангелие на Матея

- А какво представлява в битността си - въпросния МОРАЛЕН КОРЕКТИВ с малко име "професор" - Четете?

- Живият пример, онагледяващ ФЕОДАЛНАТА тя по същността си и АЛЧНО ЧЕРВЕНА ... професура е Людмил Георгиев - срамещ професурата в частта и "българска" - Кратка биографично-личностна СПРАВКА?

"Преподавател в благоевградския университет "Неофит Рилски", след това се прехвърли в СУ "Кл. Охридски", но повече е известен като ... член на Централния съвет на ДПС.
Този специалист по етническа и политическа психология през 2004 г. основава фирмата за туризъм и хотелиерство "Възраждане 1" ООД в съдружие с друг професор - бившия земеделски министър от квотата на ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. Третият съдружник във фирмата е тогавашният шеф на САПАРД Мартин Банов. Управител на фирмата е проф. Л. Георгиев. През 2005 г. "Възраждане 1" печели обществена поръчка за строителство в община Сапарева баня и специалистът по етническа и политическа психология проф. Георгиев получава 84 805 лв. за ... "Корекция и възстановяване на речното корито в Меран дол". Това крупно "научно постижение" вдъхновява Л. Георгиев през 2006 г. да регистрира втора фирма - "Ренесанс груп" АД, пак заедно с другия ДПС-професор - Валери Цветанов. Двамата имат по равни дялове, но проф. Л. Георгиев отново е председател и изпълнителен директор на акционерното дружество - все пак той е в ръководството на ДПС. А третата фирма, на която проф. Л. Георгиев става управител, е регистрираното през 2008-а "Възраждане 2" ООД, с предмет на дейност колежанско обучение в Колеж по мода и дизайн, собственост на ООДе-то.

Както се вижда и с просто око, учените не си клатят краката в професорските кабинети, не чакат на едната държавна заплата, а мощно разгръщат своя НАУЧЕН потенциал, защото фирмите им печелят обществени поръчки и развиват дейност. За да не сме голословни, ще ви дадем още един пример. През 2008 г. фирмата на проф. Георгиев "Възраждане 1" печели проект по САПАРД на стойност 1 милион и 300 хил. лева. Този път СПЕЦИАЛИСТЪТ ПО ЕТНИЧЕСКА И ПОЛИТИЧЕСКА ПСИХОЛОГИЯ трябва да изготви ПРОЕКТ ЗА МАНДРА.
Да не забравяме, че съдружник в тази фирма е шефът на САПАРД Мартин Банов. По една истинска СЛУЧАЙНОСТ, точно когато земеделски министър е проф. В. Цветанов, М. Банов става заместник-шеф на фонд "Земеделие". И като такъв той трябва не само да отсъди дали професорите Георгиев и Цветанов правилно са получили този милион чрез фирмата "Възраждане 1", но и да контролира дали те правилно изразходват парите.
Тоест, земеделският експерт трябва да проверява напълно безпристрастно (?) действията на своите фирмени съдружници. Като проф. Л. Георгиев му се явява пряк началник във фирмата, а проф. В. Цветанов му е пряк... министър. При така създаденото положение трябва да обявим г-н М. Банов за НАЙ-БЕЗПРИСТРАСТНИЯ ЧОВЕК НА ПЛАНЕТАТА.

Иначе ПРОФЕСОРИТЕ СИ ГИ БИВА, вместо да чакат в бездействие заплатата си в края на месеца, те С ПОТ НА ЧЕЛО СЕКАТ ХРАСТИ И КАСТРЯТ ДЪРВЕТА ПО РЕКИТЕ, КОРИГИРАТ РЕЧНИ КОРИТА, БЪХТЯТ СЕ С ТУРИЗЪМ И ХОТЕЛИЕРСТВО, ЗИДАТ ПО НЯКОЯ И ДРУГА МАНДРА и вместо признание ОТ НАС НЕБЛАГОДАРНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ получават по някой и друг ЖАЛЪК МИЛИОН.

- Та в заключение и аз ще възкликна ... досежно, такива морални корективи като "професора" и чувството за обективност на тези, които им се предоверяват ... ?

- Нищета, дами и господа! Жалка работа! ...

цитирай
4. krumbelosvet - Сърфинг по повърхността.
01.12.2017 10:14
Мислите ли, че ББ по своя инициатива отива И ГО ПРИЕМАТ в Саудитска Арабия? И че Симеон се е качил като хубавото Наде да се повози? Ма вие НЕ ЗНАЕТЕ. СИМЕОН Е НА ТИ с няколко арабски монарси и Е ЕКСПЕРТ по отношенията в тая част на света. Симеон изпадна в немилост пред САЩ, когато вицето Дик Чейни му съобщи за началото на войната с Ирак, а той отговори "Надявам се, господин вицепрезидент, че ЗНАЕТЕ КАКВО ПРОВИТЕ". Което в превод от дипломатически език е "Ти, копеле, зноеш ли какво правиш?" И Симеон загуби катастрофално изборите, и от любимец на "десните" стана алчен реститут и дарвосекач, и започнаха да му РЕ-РЕституират имоти... А баща му Борис, за разлика от баща си, е самоотвержен СЛУЖИТЕЛ на България...
Вие ,авторе, робуване на модата на БЪЛГАРОХУЛЕНЕТО. Така хулите и мене, И МОИТЕ ПРЕДЦИ И ПОТОМЦИ. ХУЛЕТЕ МАЙКА СИ И БАЩА СИ, щом ви харекна, макар че лично Бог го забранява.
цитирай
5. mt46 - http://pogled.info/svetoven/za-poseshtenieto-na-borisov-v-riyad-vidyala-zhabata-che-podkovavat-vola-i-tya-vdignala-krak.91049
01.12.2017 12:48

За посещението на Борисов в Рияд: „Видяла жабата, че подковават вола, и тя вдигнала крак”
30.11.2017, 09:30 Д-р Огнян Гърков 11761
Свят

Източник: Поглед.инфо

/Поглед.инфо/ Пословиците и поговорките са неизменна част от народното творчество. Те успешно олицетворяват аматьорската политика на родната какистокрация (от гръцки = управление на най-неквалифицирани и най-безкрупулни представители на обществото). Какви неотложни обстоятелства наложиха високото посещение да се състои във време, когато в Саудитска Арабия (СА) не е отшумяла борбата за власт на върха, обвиненията в корупция на високопоставени роднини ? Каква стойност биха имали постигнатите договорености тогава ? Или крал Салман и престолонаследникът ще почерпят от антикорупционния опит на Б.Б.?

Едва ли заради техническа грешка бе отклонен от прелитане над Иран самолетът. Не съм специалист по Близкия Изток, но крайно изострените отношения между постоянните съперници, шиитската Ислямска република Иран и сунитското кралство Саудитска Арабия, са банално известни, вкл. прекъсването на дипломатическите им връзки. А тези истини са много добре известни в МВнР и на авиационните служби в региона. Аналогично с казуса би било евент. прелитане над саудитското въздушно пространство към Тел Авив или Техеран. Или: опит за влизане в Израел с виза, но с печат в паспорта от посетена преди това арабска държава ?! Най-вероятно отклоняването на самолета бе символична демонстрация на отношение.

Освен автентични бисери по телевизията от рода на: „... И Тодор Живков не е бил в Саудитска Арабия”, се съмнявам в достоверността информацията за визитата, имайки предвид новинарската сервилност на казионно-поръчковите и купени СМИ.

Нима това бе екскурзия в края на годината за усвояване на командировъчни пари в поредна екзотична дестинация? Под лозунга „Oпознай света на гърба на държавата!”
Или трупане на нов международен опит преди следващата президентска кампания ? За кандидат (?) с дипломатически инструментариум прегръдки, целувки и бегли спомени от руски език, както Тато, но + Congratulations!, имената на 20-30 европейски футболни тима и максимум още толкова думи на английски ? Или е кратка почивка от вътрешнополитически проблеми, с мерак за международен имидж под влияние на сервилни медии и вътрешнопартийно угодничество? Включването на г-н Сакскобургготски бе „лисѝчи” банкенски ход и алиби за вътрешна и външна консумация, освен ако екс-премиерът е нямал и някакъв дискретен частен интерес.

„Барабар Петко с мъжете”? Вдъхновение или слугински комплекс на подражание след посещенията на Тръпм в Рияд, по съвпадение 2 дни след връчването на акредитивните писма от първия саудитски посланик (18.05.т.г.), резидиращ в София, и на крал Салман ал Сауд в Москва (5.10.с.г.), ответно на Путиновата визита през февруари 2007 г. в СА (Йордания и Катар) ? В поредна измишльотина за посредническа мисия между евроатлантическите братушки и Рияд не биха повярвали и най-лоялните симпатизанти на Б.Б. Едва ли съществува и пряка, логична връзка между протоколно планираната помпозна разходка, вкл. за компенсиране на комплекси и дефицит на знания, черпани по източника „Винету” и обстоятелството, че единствената частна фирма за камили у нас е дислоцирана на хиподрума в Банкя.

Отсъствие на външнополитическа стратегия за отношенията ни със страните в Близкия Изток е очевидна, в т.ч. със Саудитска Арабия. Тя откри посолство в София с 8 дипломати. Дори 5-6 от тях да са връзкари, останалите са достатъчни за да „придвижат” застрояване с нови джамии,медресетa, мектебeта, „проекта ислямски център в кв. Малинова долина”, София. Там мюсюлмани няма, но колко му е да бъдат заселени ислямски мигранти, сред които не може да няма „под прикритие” остатъци от ИДИЛ ?

Но какво ще пропагандират саудитските дипломати в България, дори сред наши мюсюлмани? Публичните екзекуции и ограничените права на жените, разширени от престолонаследника-реформатор с привилегията да шофират и да посещават спортни събития - като в Сирия и Иран? Или ислямския уахибизъм, религиозната полиция, смъртното наказание за атеизъм, или пък че коранът следва да замести Конституцията? Не можа ли нашата клика да се поучи от практиката на мъдра азиатска Япония, която не си прави труда да разрешава или открива посолства във всички ислямски държави?

Нима по темата откриване на посолство на България в Рияд пак сме в пасивно-козируваща позиция, отново чрез петродолари ще ни диктуват рамките и нивото на дипломатическото ни представителство? Какво означава медийно-дипломатическият шаблон, че „саудитската страна щяла да съдейства за осъществяването на тази задача в най-кратки срокове” ? А защо сравними с нас държави от „Нова Европа” като Словакия, Литва, Латвия, Естония не откриват посолства в СА, нито във Фиджи като нас? И национално-отговорни лидери на другите вишеградски държави като Виктор Орбан, Милош Земан, Анджей Дуда, Беата Шидло и Ярослав Качински не се развяват по екзотичната дестинация с остатъци от манталитет от преди дузина столетия ?

Полезно би било създаването на Смесена междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество, но с какво би се занимавала тя и евентуалното ни посолство в бъдеще? Въглеводороди не могат да бъдат внасяни у нас с камили. Или ще внасяме кумис, кефир, камилско мляко и месо; може би пустинен пясък – с намаление и солидни комисиони? Дано поне Борисов се е въздържал от крилата си фраза от 2011 г.: „Добре сме с арабите, на всеки ъгъл има дюнер, дано оценят това”! Преди десетилетия България изнасяше за арабския свят хиляди тонове агнешко месо, изделия на ВПК. Сега внасяме дори месо, плодове и зеленчуци, а голяма част от изнесеното чрез СА оръжие попадало в ръцете на ИДИЛ-ски терористи, с което са избили хиляди невинни.

Или СА ще инвестира в шиене у нас по поръчка на фереджета, хиджаби, бурки, никаби, чембери? В абсолютната монархия едва ли ще проявят легитимен интерес към новите и за голяма част от българите човешки права и ценности на ЛГБТИ-обществото, въпреки немалкото потайни почитатели на тези предразположености в Ориента.

Много би ми се искало премиерът Борисов и свитата му да са представили България като страна-членка на Европейския съюз, с достоен народ. Международните срещи не винаги носят конкретни резултати. Но въпреки неудачното планиране посещението би имало смисъл единствено в случай, че Б.Б. се е осмелил да инициира диалог за солидарност и съотговорност на Саудитска Арабия към съдбата на милиони бегълци-сунити, насочили се към Европа. Край гр. Мина, на 7 км. от Мека и на около 3 400 км. от Сирия, саудитите са изградили 100 000 огнеупорни шатри с климатици, оборудвани кухни и бани. Шатрите са предназначени да подслоняват само за по няколко дни годишно около 3 млн. поклонници в Мека. През останалото време стоят празни. Тази тема би осмислила премиерското посещение и би повишило авторитета му в ЕС и в цяла Европа. А не разглеждането на културно-исторически забележителности, с почивка за хамам мо/х/абет + сувенири: дълга бяла роба като чаршаф с чалма, а за дамите от свитата хиджаб, бурка или тюрбан.

И за всички членове на делегацията по един ибрик, за спомен !
цитирай
6. krumbelosvet - Разбрах
01.12.2017 14:44
Кво друго може да пише "поглед.инфо", освен чиста и дълбока истина. С голямо лекота съдиш, колега. Но защо осъждаш мен, предците и потомците ми, не разбрах.
цитирай
7. mt46 - Благодаря ви за мненията! Явно някои са защитници на статуквото...
01.12.2017 19:36
1. kvg55 - mt46,
30.11 22:02
Ще узаконяват заграбеното от Кобургите със специален закон. Срамът е главно за Боботко и ГЕРБ.
цитирай

Изтрий
2. alhimik1 - Радвам се, Мър! За позицията ти!
30.11 22:20
И, евалла на професора! Точно в десетката! Смели българи сте, не дебили и идиоти, сър... ))))
Никос Варналис,
наричан doktora в лит.сайта Хулите.нет )))))
цитирай

Изтрий
3. get - - Думи на СПАСИТЕЛЯ за едни такива "фарисеи-съдници" - като въпросния "професор" ... ?
09:55
"Не съдете, за да не бъдете съдени!
защото, с какъвто съд съдите, с такъв ще бъдете съдени; и с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.
А защо гледаш сламката в окото на брата си, пък гредата в своето око не усещаш?"... /.../
4. krumbelosvet - Сърфинг по повърхността.
10:14
Мислите ли, че ББ по своя инициатива отива И ГО ПРИЕМАТ в Саудитска Арабия? И че Симеон се е качил като хубавото Наде да се повози? Ма вие НЕ ЗНАЕТЕ. СИМЕОН Е НА ТИ с няколко арабски монарси и Е ЕКСПЕРТ по отношенията в тая част на света. Симеон изпадна в немилост пред САЩ, когато вицето Дик Чейни му съобщи за началото на войната с Ирак, а той отговори "Надявам се, господин вицепрезидент, че ЗНАЕТЕ КАКВО ПРОВИТЕ". Което в превод от дипломатически език е "Ти, копеле, зноеш ли какво правиш?" И Симеон загуби катастрофално изборите, и от любимец на "десните" стана алчен реститут и дарвосекач, и започнаха да му РЕ-РЕституират имоти... А баща му Борис, за разлика от баща си, е самоотвержен СЛУЖИТЕЛ на България...
Вие ,авторе, робуване на модата на БЪЛГАРОХУЛЕНЕТО. Така хулите и мене, И МОИТЕ ПРЕДЦИ И ПОТОМЦИ. ХУЛЕТЕ МАЙКА СИ И БАЩА СИ, щом ви харекна, макар че лично Бог го забранява.
цитирай
8. mt46 - ?
01.12.2017 19:45
Като съдите тези, които съдят, не извършвате ли тяхната грешка /ако според вас е грешно да се съдят другите/?...
М. Тачков
цитирай
9. get - - Не може НЕ-МОРАЛЕН ЧОВЕК да е и СЪДНИК ... Професора, какъв е ...?
01.12.2017 22:08
mt46 написа:
Като съдите тези, които съдят, не извършвате ли тяхната грешка /ако според вас е грешно да се съдят другите/?...
М. Тачков


... с безупречен морал или ... ?

- Защото не бива човек без морал да е и съдник - тогава той не ще е съдия а насилник!

- Това ни разяснява в случая с блудницита - Христос?

И рано сутринта пак дойде в храма; а всичките люде дохождаха при Него, и Той седна и ги поучаваше.
И книжниците и фарисеите доведоха [при Него] една жена уловена в прелюбодейство и, като я поставиха насред, казаха Му:
Учителю, тази жена биде уловена в самото дело на прелюбодейство.
А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни; Ти, прочее, що казваш за нея?
...
Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им:
"Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея.". ... предполагам знаеш ... продължението на притчата ... ?

цитирай
10. mt46 - Именно! Ти да не би да си безгрешен, та хвърляш камъни?... Чел съм Библията...
02.12.2017 12:27
get написа:
mt46 написа:
Като съдите тези, които съдят, не извършвате ли тяхната грешка /ако според вас е грешно да се съдят другите/?...
М. Тачков


... с безупречен морал или ... ?

- Защото не бива човек без морал да е и съдник - тогава той не ще е съдия а насилник!

- Това ни разяснява в случая с блудницита - Христос?

И рано сутринта пак дойде в храма; а всичките люде дохождаха при Него, и Той седна и ги поучаваше.
И книжниците и фарисеите доведоха [при Него] една жена уловена в прелюбодейство и, като я поставиха насред, казаха Му:
Учителю, тази жена биде уловена в самото дело на прелюбодейство.
А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни; Ти, прочее, що казваш за нея?
...
Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им:
"Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея.". ... предполагам знаеш ... продължението на притчата ... ?


цитирай
11. krumbelosvet - Мерси, млади колега (предполагам, че сте набор 46, с 4 години по-млад от мене).
02.12.2017 22:09
Възражението ви е опит за измъкване със софизъм. Затова благодаря. Това си е признание за грешка.
цитирай
12. get - @ mt46 В сравнение с "БЕЗУКОРНИЯ" КАТО МОРАЛ бизнесмен-професор ... ?
03.12.2017 10:53
mt46 написа:
get написа:
mt46 написа:
Като съдите тези, които съдят, не извършвате ли тяхната грешка /ако според вас е грешно да се съдят другите/?...
М. Тачков


... с безупречен морал или ... ?

- Защото не бива човек без морал да е и съдник - тогава той не ще е съдия а насилник!

- Това ни разяснява в случая с блудницита - Христос?

И рано сутринта пак дойде в храма; а всичките люде дохождаха при Него, и Той седна и ги поучаваше.
И книжниците и фарисеите доведоха [при Него] една жена уловена в прелюбодейство и, като я поставиха насред, казаха Му:
Учителю, тази жена биде уловена в самото дело на прелюбодейство.
А Моисей ни е заповядал в закона да убиваме такива с камъни; Ти, прочее, що казваш за нея?
...
Но като постоянствуваха да Го питат, Той се изправи и рече им:
"Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък на нея.". ... предполагам знаеш ... продължението на притчата ... ?




... съм направо "херувимче" - защото като на офицер от МВР, тоест човек надарен с власт от съдбата, същата не веднъж - ме е подлагала на изкушения!

- Ученето се характеризира, не само със запознаване а и с осмисляне на съдържанието !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19163314
Постинги: 3687
Коментари: 45099
Гласове: 148922
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031