Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2015 13:48 - У нас е пълно с мошеници, проститутки, боклуци!...
Автор: mt46 Категория: Технологии   
Прочетен: 5692 Коментари: 8 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

Цветан Василев пред “Гласове”: Поискаха ми да прехвърля безвъзмездно активи. След като се опълчих, предизвикаха кризата в КТБ 2015-03-29 10:54:31 | Прочитания: 1574 Автор: Явор Дачков, Гласове Дупката от четири милиарда лева е измислица. Банката контролираше бизнес за два милиарда евро и него искат онези, които ме преследват. Прокуратурата и държавните институции са употребени за тази цел, казва в скандално интервю за “Гласове” Цветан Василев. И още: Делян Пеевски е само средство, координатор в по-голям сценарий. Иван Искров знаеше какво се готви срещу КТБ. Ако не се вземат мерки, “Виваком” ще стане руска собственост през май. Това не е ли заплаха за националната сигурност? Вестниците на Тошо Тошев, Венелина Гочева, Петьо Блъсков и Тодор Батков дължат 34 милиона, ще ги търси ли правителството от тях? Домусчиев да се занимава с неговите алхимии и да не се прави на предприемач. Сделка с Луврие ще има само, ако се покрият задълженията. Ако исках да открадна тези активи, щях да го направя без никой да разбере. В България класически олигарси няма извън политиците. Всичко за тях, с доказателства и подробности съм разказал пред нотариус. Опълчих се срещу системата и затова ме подгониха. В Белград се води разследване за готвено покушение срещу мен.

 

image

 


- Да започнем с актуалния въпрос: На себе си ли продадохте “БТК”, “Дунарит”, мултиплекс операторите и останалите предприятия от тази пакетна сделка?

 

- А защо ми е да ги продавам на себе си, ако съм ги имал? Подобни нелепи твърдения се разпространяват тенденциозно и единствено с цел да се манипулира общественото мнение и „формално“ да се защитят недемократични законодателни промени, писани на крак. 

 

- А ако сте ги имали, с какви пари сте ги придобили, пита тези дни бившият шеф на Сметната палата Валери Димитров? 

 

- Преди всичко трябва да се вземе предвид, че всичките тези активи са придобити чрез SPV - специални компании, които се финансират от банката с цел управление на проекти. Тези инструменти бяха в основата на стратегията, която ние предприехме още в самото начало след закупуването на Корпоративна търговска банка и която следвахме успешно до нейния изкуствено предизвикан фалит.

 

- Какво значи SPV, не разбрах?

 

- Компании, които са създадени със специална цел да бъдат финансирани за придобиване и преструктуриране на определени активи. При стартирането през 2000 г. ние трябваше да търсим нашата пазарна ниша, за да можем да се конкурираме успешно с другите банки. И я намерихме именно в това направление: придобиване, преструктуриране и продажба на различни индустриални активи и в това отношение натрупахме доста сериозен опит през тези години. Специализирахме се и в експортно, и предекспортно финансиране, и бяхме една от малкото банки, които предлагаха такъв тип услуги. Неслучайно основните дружества от военно-промишления комплекс практически бяха на стопроцентово обслужване в Корпоративна търговска банка.

 

- Това не означава, че те са Ваши…

 

- Това не означава, че те са мои или на банката. Те са били наши приоритетни клиенти. След като беше организиран този пуч срещу Корпоративна търговска банка, всички нейни активи бяха подложени на изключителен стрес, което намали многократно тяхната цена. Всъщност тези активи, за които сега се вдига толкова шум в България, бяха част от предложението на консорциума за оздравяване и преструктуриране на банката, чието предложение беше осмяно като несериозно писъмце. Всички тези активи бяха предложени да бъдат одържавени срещу преструктурирането на банката. Но  това предложение на консорциума беше отхвърлено от правителството и от БНБ.

 

- Тоест това, което се случва сега с Пиер Луврие, Вие сте предложили на държавата през лятото на миналата година. Сега си спомням, че Иван Искров тогава нарече това предложение несериозно.

 

- Иван Искров е несериозен сам по себе си. Той трябва да си спомни нашия обяд в края на май, когато го предупредих, че срещу банката се готви атака и че той трябва да бъде на мястото си, защото гуверньорът би трябвало да е независим - за това е избран -  а не да е податлив на влияния от страна на прокуратурата, МВР, политици и групировки…

 

- Иван Искров е знаел за атаката срещу банката и всичко, което предстои да се случи в КТБ?

 

- Не само, че знаеше. Искров ме предупреди с думите “Знаеш ли какво правиш?”, а аз му отговорих: “Знам какво мога да направя, но по-важното е какво можеш да направиш ти, за да предотвратиш последствията от тази атака?”. Това се случи на обяд в Централната банка, въпреки че той отрича и твърди, че не се е виждал с мен.

 

- Сега Искров твърди, че в последните четиринадесет години банката е била наред, но не знае как в последната година се е случило така, че се е отворила дупка от 4 млрд. лева.

 

- Тази дупка е измислица. Беше изфабрикувана с цел формално да имат основания да отнемат лиценза на Корпоративна търговска банка. За стабилността на банката има преки доказателства: проверки от институции, одити, рейтинг на Мудис и най-вече, лично за мен, доверието на международни инвеститори, които придобиха миноритарни дялове в нея. 

И сега продължавам да твърдя, че към 20 юни 2014 г., когато Корпоративна търговска банка беше поставена под специален надзор с моето съгласие, тя беше една от най-живите, и ще приведа  няколко примера:

Банката контролираше чрез свои SPV-та бизнес, чиято оценка надхвърля два милиарда евро. Точно тези четири милиарда лева, които някои твърдят, че се губят. От истерията през изминалата седмица аз виждам, че някои хора започнаха да говорят това, което повтарям от месеци - че в банката наистина има много активи, които естествено са финансирани от банката, но моята практика винаги е била аз да не извличам дивидент от тях. Целият дивидент от тези активи е отивал в резултата на банката и това могат да го потвърдят както изпълнителните директори, така и основният свидетел на прокуратурата Бисер Лазов.

 

- Да се върнем на четирите милиарда. Никъде не се появи документ или доказателство за липса на тази сума, която май за първи път се завъртя в медиите миналото лято?

 

- Не. Тези четири милиарда се появиха малко по-късно, когато трябваше да бъдат отказани инвеститорите. Първоначалното мнение на Централната банка, изразено от Димитър Костов, беше, че банката ни се нуждае от милиард и половина лева. Ние предложихме два милиарда срещу активи, а формата можеше да бъде най-различна: временно финансиране, придобиване от държавата с правото на обратно откупуване и прочие, стига да имаше някой с държавническо мислене. Ама за какво държавническо мислене да говорим, след като аз през май и юни се срещнах с тримата лидери на трите водещи политически сили, веднага след като бях заплашен в прав текст, че ако не прехвърля дялове от определени компании, ще атакуват банката, и всички избягаха от отговорността. Аз ги предупредих и тримата…

 

- Които управляваха тогава….

 

- Не само, които управляваха. Третият е сегашният премиер Бойко Борисов. С него имах среща на  6 юни 2014 г. и го предупредих, че нещата могат да станат катастрофални. Не толкова за мен и за банката, колкото за държавата.

 

- Какво Ви отговори той?

 

- Първо не искам да ви казвам по какъв “криминален” начин се добрах до него. Той се страхуваше да се срещне с мен, защото бях следен абсолютно незаконно. Без повдигнато обвинение, без нищо. Абсолютно незаконно бях следен от всички органи и от всички спецслужби. Засега няма да кажа какво си говорихме.

 

- Нека да припомним, обаче, и как се стигна до тази криза в КТБ, защото преди нея имаше организирана кампания за изтегляне на пари от банката. Ваш колега ми припомни, че барети бяха снимани пред офис на банката и показани по телевизията. Без обаче да се казва, че те не са влизали вътре и не са претърсвали офиса, а само са позирали пред името КТБ, за да се създаде впечатлението за акция.

 

- Нека започнем от малко по-рано. За да ме изключат от играта, стартираха с обвинение, че аз съм поръчал убийството на Делян Пеевски. Целта беше или да бъда вътре, зад решетките - ефектът щеше да бъде същият, или да бъда принуден да остана навън, за да могат по-лесно да атакуват и унищожат банката. В крайна сметка те постигнаха целите си.

 

- Тоест до проблемите в банката се стигна, след като започна тази масирана акция и хората, както и различни държавни и частни фирми започнаха да си изтеглят парите от нея.

 

- Кажете има ли по света банка, която да издържи, след като за една седмица изтеглят 20% от активите й в брой. Над милиард бяха изтеглени, а по техни оценки в банката останаха още около 500 милиона. Въпреки тези милиард и половина те обявиха, че банката не е ликвидна, че не може да й бъде оказана държавна помощ. Заради тази неадекватна и безотговорна реакция, България ще има проблеми в Европейската комисия. Защото аз сезирах ЕК, както и Европейския банков орган за двоен стандарт на политиката и неоторизирана държавна помощ към трети банки. А неоторизираната държавна помощ в полза на конкуренцията я виждам и чрез атаката срещу КТБ и изтеглянето на средства в полза на трети банки. Това беше чисто политическа атака. 

Запомнете 13 юни. Тринайсети юни е възлова дата. Тогава те ме обвиниха, че аз съм поръчал убийството на Делян Пеевски! Давате ли си сметка как звучи това - председател на надзорен съвет на четвъртата по големина банка в страната е поръчител на убийството на действащ депутат! Разбирате ли как това се отразява на всички клиенти на банката? Какво могат да си помислят те? И въпреки всичко тези клиенти не се поддадоха веднага. Не мога да ви опиша какво последва. Имам доказателства за мачкане и притискане на клиенти, включително и заплахи. На някои им е обяснявано, че ако не си изтеглят парите от банката, ще пострадат.

 

- Тук ще припомня, че във втората половина на юни се създаде истерия около ПИБ. От банката за един ден бяха изтеглени 800 милиона, но въпреки това държавата й помогна с един милиард и петстотин милиона, което е проява на двоен стандарт.

 

- При това в ПИБ кризата започна отдолу - от вложителите, които започнаха да разпространяват слухове помежду си, докато при нас кризата бе институционализирана отгоре, а на вложителите бе внушавано и някои от тях притискани да изтеглят парите си от банката. Нашите вложители не искаха да повярват, че банката с най-много индустрия може да бъде съборена, и то по такъв брутален и криминален начин от самата държава. За да ви докажа, че всичко е било подготвено и определени хора са били предупредени какво се очаква, ще ви кажа един малък факт. Седмица преди началото на кризата от банката си е изтеглила парите Венелина Гочева…

 

- Каква сума?

 

- Около сто и петдесет хиляди евро. Изтеглили са си парите и още хора, които днес се крият, че са собственици на вестниците “24 часа” и “Труд”.

 

- Това са хората около Делян Пеевски…

 

- Също и Недялко Недялков от “ПИК”, който уж усещал всичко и го направил по интуиция. Има и други, но искам да кажа, че всичко беше организирано. Изкуствено беше създадена паника, а служители на определени фирми са били строявани да създават паника пред клонове на банката с искане да си изтеглят между петдесет и сто лева! По-голямата част от тях са били служители на известен холдинг в София…

 

- “Булгартабак”?

 

- Например.

 

- Да се върнем на поведението на държавата, която не пожела да реагира. Казахте, че сте й предлагали различни варианти.

 

- Два пъти предложих това, което се случи днес с частните купувачи. Единият път беше през лятото, когато все още се работеше върху преструктуриране и имаше конкретен план. За това беше нает “Епик”, за да може да координира цялостната  работа по създаването на консорциума. Аз в моята изолация не бях в състояние и за това те бяха наети не като фонд, който ще предоставя средствата, а като фонд, който ще разработи и въведе  правилата на играта за този консорциум. Въпреки че не бях тук, вярвайте ми - основната част мина през мен. Аз съм изследвал позиция по позиция, за да мога да им покажа, че в банката има достатъчно субстанция. Тогава нямаше да има пострадал нито един вложител, нито един бизнес.

 

- Вие нямате вина за тази криза, а заради действията или бездействията на държавата, така ли?

 

- Аз твърдя, че интересите на кръга, който ме атакува, бяха обслужени от всички. От прокуратура и следствие, през специални служби до Централна банка и тогавашното правителство. Всички са в кюпа.

 

- Каква беше целта? Да вземат активите?

 

- Ами тя сега си пролича. Този неистов вой сега ги издава. Давате ли си сметка на какъв натиск е подложен сега Гриша Ганчев с “Петрол”, само защото не успяха да го добият? Освен това нека не забравяме, че през май месец миналата година аз подадох сигнал в прокуратурата срещу Делян Пеевски. Сигналът беше за изнудване. Прокуратурата го отхвърли като е разпитала, забележете, кои свидетели: основният свидетел срещу мен Бисер Лазов и основният манипулатор на всички правни разработки срещу мен и срещу банката - Александър Ангелов. Те са отказали да говорят, въпреки че на едно друго място Бисер Лазов е дал показания, че е присъствал на разговор, в който Александър Ангелов ме е изнудвал от името на Делян Пеевски.

 

- Какво ви поиска Пеевски?

 

- Поиска ми безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко

 

- Безвъзмездно!

 

- Безвъзмездно.

 

- Кога стана това?

 

- През април миналата година. След като отказах, се случи всичко, за което ви разказах досега.

 

- Излиза, че Пеевски е изкомандорил цялата държава.

 

- Ако не се срамува Главният прокурор от това нещо, явно го е изкомандорил. Или поне го е подвел. Обаче когато тръгваш на такава акция, ти трябва добре да си проверил нещата и да предвидиш какви биха били последствията от това. Хубаво, ще ме осъдят, ще ме вкарат в затвора за двадесет години… Какво печели държавата от това? И защо е всичко това?! Човек като е паднал, всеки има желанието да го ритне и да се изхрачи върху него… Видях и го усетих върху себе си. Всичките тези, които днес го правят, стояха и чакаха със седмици пред кабинета ми, за да се срещнат с мен.

А по отношение на Пеевски—той, както съм казвал и преди, е само средство, координатор в по-голям сценарий. 

 

- Сега да поговорим върху настоящата сделка? В какво се състои тя?

 

- Групата от дружества, които се продават, имат определен обем от дългове към КТБ. Условието да има сделка, което поставих на г-н Луврие, е да погаси дълговете на тези дружества към банката. Това е много важно да се знае и искам да акцентираме силно върху него. Аз ще бъда първият, който ще развали сделката, ако той не направи това. Връщането на дълговете е conditio sine qua non, без което няма сделка.

 

- Искате да кажете, че сделка няма да има, без да е започнало погасяването на задълженията?

 

- Точно така. И още нещо много важно по повод подозренията към мен. Ако исках да открадна тези активи, можех да го направя сто пъти досега без никой да разбере. 43% от тях бяха свободни от всякакви тежести и аз можех да ги заложа срещу някакви пари, можех да ги прехвърля без никой да разбере какво съм направил. Нищо такова обаче не ми е минавало през ума. До 6 ноември миналата година аз работех по спасяването на банката. Отдадох се изцяло, срещнах се с инвеститори от целия свят, но това нещо в България никой не го разбра. За сметка на това онези, които ме атакуваха и които ме унижиха, ми идваха с нестандартни предложения от рода на това да ме върнат с линейка в България, да ме настанят в МВР болница, да изчакаме шума да отмине, а след като им целуна ръцете, да ме “спасят”. Щели само условно да ме осъдят… Аз обаче намерих сили да се изправя срещу тях с цената на огромен риск, който осъзнавам. Не осъзнах само колко безотговорни могат да бъдат прокуратурата и държавните институции...

Цялото интервю -
glasove.com/politika/49772-cvetan-vasilev-pred-glasove-poiskaha-mi-da-prehvyrlq-bezvyzmezdno-aktivi-sled-kato-se-opylchih-predizvikaha-krizata-v-ktb


ПП:

Разбрахте ли, че банковата система е измамна?... Разбрахте ли, че у нас няма свобода, справедливост, демокрация?...
Разбрахте ли, че частниците паразитират върху държавата и народа?...
Разбрахте ли, че частните интереси са наддържавни, а понякога и антидържавни, антинародни?...
Разбрахте ли, че когато се фалира банка, се подкопава, фаулира и държавата?...
Разбрахте ли, че между частното и общото трябва да има равновесие? /например - освен частни, да има и държавна банка/...
Разбрахте ли, че ни управляват бандити, разбойници, мошеници, продажници, мафиоти, идиоти, гробокопачи, антибългарски негодници и прочие паролапачи?...
Разбрахте ли, че държавните ни институции са пълни с политически проститутки и боклуци?...
Разбрахте ли, че основното обществено разделение не е на леви и на десни, на русофили и на русофоби, а на господари и на роби /макророби, микророби/?...
Ако не сте разбрали, значи сте баламурници...

Марин Тачков
29 март 2015 г.




Гласувай:
33


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. fascindoo - Е, и, ... Цветан Василев пред Явор Дачков
29.03.2015 14:16
- Света вода ненапита -
Значи и пред Стадото!

Да де, "Ако не сте разбрали, значи сте баламурници..."
!!!
цитирай
2. merlin68 - Може да се коментира само по прин...
29.03.2015 14:35
Може да се коментира само по принцип, конкретно за КТБ е невъзможно на база изнасяната от медиите информация да се разбере истината. А по принцип, България е частна държава, в смисъл, че всеки чиновник от средно ниво на горе (а дори и в ниските кръгове), използва държавната си позиция единствено за лично облагодетелстване. Такава административна система не е насочена към изпълняване на държавни политики, а служи за обслужване на платени частни поръчки. С това се занимават и МВР, и следствие, и прокуратура, и съд. Това е държава без суверен, в нея суверен е всеки който може да упражни влияние върху нужните му чиновници за постигане на нужните му цели. Тази възможност за влияние се осъществява посредством корупция и влияние с власт, в този смисъл поръчка може да си позволи само престъпник, затова и престъпниците на практика са суверен в България.
цитирай
3. mt46 - Всеки обвиняем има право да се изслуша, да се защити...
29.03.2015 14:55
fascindoo написа:
- Света вода ненапита -
Значи и пред Стадото!

Да де, "Ако не сте разбрали, значи сте баламурници..."
!!!

Като съдят, да съдят наред! Не да търсят изкупителна жертва... Сега разбра ли?...
цитирай
4. mt46 - КТБ е конкретен пример за начина, по който функционира системата...
29.03.2015 19:22
merlin68 написа:
Може да се коментира само по принцип, конкретно за КТБ е невъзможно на база изнасяната от медиите информация да се разбере истината. А по принцип, България е частна държава, в смисъл, че всеки чиновник от средно ниво на горе (а дори и в ниските кръгове), използва държавната си позиция единствено за лично облагодетелстване. Такава административна система не е насочена към изпълняване на държавни политики, а служи за обслужване на платени частни поръчки. С това се занимават и МВР, и следствие, и прокуратура, и съд. Това е държава без суверен, в нея суверен е всеки който може да упражни влияние върху нужните му чиновници за постигане на нужните му цели. Тази възможност за влияние се осъществява посредством корупция и влияние с власт, в този смисъл поръчка може да си позволи само престъпник, затова и престъпниците на практика са суверен в България.

Да, престъпни групировки, организации /български и чуждестранни/ владеят държавата ни...
цитирай
5. mt46 - http://avtorski.pogled.info/article/63407/Edin-mazh-i-edin-narod
29.03.2015 19:56
Автор: Христина Христова 29.03.2015 | Видяна 2007 пъти
Един мъж и един народ

/Поглед.инфо/ Искам да споделя нещо с вас, приятели. Върти ми се в главата от няколко дни. Мисля, че трябва много внимателно да го имаме предвид, когато разсъждаваме за нещата в България.

Нещото е, че България не е в състояние да познае своя водач. Не искам да звуча песимистично, но липсата в момента изглежда направо фатална. Говоря за истински лидер. Не за смешните клонирани човечета, чиято безличност и продажност сме принудени да преглъщаме с отвращение всеки ден.

България има нужда от своя истински и мъдър водач, който да я преведе през историята. И преди това – да я обедини. Без него съпротивата ни срещу продажното статукво изглежда обречена. Ще си пишем призивите, ще се бунтуваме вербално, ще се ругаем взаимно, ще ни идва да хвърлим телевизора през прозореца и толкова. Затова и февруарските протести от 2013-та бяха потушени с лекота и вещина, а после – лесно подменени. Затова и сега истински протести няма. България няма мъж, който да я обедини. Спомням си как неотдавна Калина Андролова беше възкликнала: „WANTED! Търси се мъж на средна възраст, който може да обича България! ТЪРСИ СЕ!!! Един мъж, който ще измъкне България от самоубийството й.“

В момента у нас действа старото римско правило „Разделяй и владей“. Максима, която работи безотказно. Насъскани сме един срещу друг в добре измислен и поддържан антагонизъм. Преди това повечето от нас бяха ментално увредени и оглупени, а тези, които успяха да останат в будно съзнание, бяха изтласкани извън центъра на обществения живот. След това бяхме хвърлени на манежа като кучета един срещу друг, докато в ложите зад плътните завеси кукловодите ни направляваха и ни наблюдаваха с тънка усмивка, отпивайки питиета и пушейки пури. Мръсната работа оставиха на нас, за да не си цапат ръцете. Настървиха ни един срещу друг и ни оставиха да се бием до смърт за техните подставени марионетки. До пълно изтощение. А пирът, естествено, оставаше винаги за тях.

Това е, за съжаление, положението.

През всичките тези години те ни спускаха не едно и две ментета-месии. Даже Цар ни доведоха. Истински. Като в приказките. А ние, като пълни глупаци, всеки път посрещахме с възторг поредния месия. Защо ли? Защото като народ сме много измъчени и нямаме нито опита, нито познанието как да бъдем суверен на собствената си съдба. Нямаме и волята за това.

Няма го обаче и Този, в когото мъдростта се е срещнала с решителността, за да застане пред нас, да ни обедини и след това да ни поведе.

Днес осъзнах, че не мога да се сърдя нито на Него, нито на народа си. Няма как „тайно и полека народът да порасне за няколко века“, както казваше добрият стар дядо Вазов. Няма как народ, който се е научил да живее единствено за да оцелява и не познава копнежа към свободата, да я пожелае. Свободата не е в кръвта му. Тя е само смътен мираж в сънищата му, но не и воля на духа му. Народът ни просто не знае как да воюва за нея. Казвам го със съжаление.

Що се отнася до Него – наистина не мога да го виня. Днес той няма кого да поведе. Ще застане като гладиатор на манежа сред зверовете, а те просто ще бъдат надъхани да го разкъсат, последвали знака на имперските наместници зад тежката завеса. Трябва да е глупак този, който би излязъл сам на обществената арена, за да бъде пожертван. Защото жертвата му дори няма да бъде героична – няма достатъчно будни люде, които да го познаят. Ще бъде напразна жертва. Затова не го виня. Не искам и да го видя разкъсан.

Ние наистина не можем без него. Но и той не може без нас.

Ще ми кажете – не говори така, това е подло, всички имаме нужда от надежда.

Ами вижте, положението наистина не е розово. Ние сме окупирана земя. И окупаторът е силен. Би смачкал всяка наша съпротива с елементарно движение на палеца. Нямаме шанс, ама никакъв. Слаби сме, бедни сме, продадени сме, не сме бойци. Повечето от нас нямат дух и воля за достоен живот. Да не говорим за достойна смърт. Заедно с това тече процес на претопяване и заличаване на националното ни самосъзнание. В това отношение се оказахме най-слабите и най-беззащитните в цяла Европа. Оказахме се слуги по душа.

Затова крайният изход вече не зависи от нас. Зависи от това как ще свърши войната между двете империи. Днес целият свят е арена на предстоящата решителна битка между тях.

Какво можем да направим ние ли?

Да останем будни. Да мислим. Да пишем. Да четем. Да си говорим. Да бдим. Хубаво да се преброим, както споделих последния път. Здраво да се държим един за друг. Да се усмихваме. Да помним кои сме. Да си удряме плесници, ако сънят ни повлече. Каквото и да ни струва – да удържим България в себе си. Защото днес това е единственото място, в което тя може да оцелее.

А после световните сили ще напишат новата история. Ако са оцелели, или каквото е оцеляло от тях. Или която е оцеляла от тях. Все едно. Нещо все ще оцелее.

И тогава – дали ще бъдем недостойни, досадни и гладни слуги, каквито сме днес, дали и утре другите народи ще ни подритват с омерзение, или ще бъдем достойни хора, които достойно ще прекрачат в новите времена на историята – това зависи от нас.

Не се отчайвате, приятели. Има Време за борба. Има и Време за съхраняване на паметта. Уверявам ви, че второто е истински трудното. Но най-вече – без него първото е невъзможно.

Днес реших да бъда реалист, защото живеем в края на такова време.

Много скоро това ще се промени.

И само ако ние с вас сме успели, Той ще се реши.

Защото само тогава ще има народ, който да го последва.

Прочети цялата статия тук: Един мъж и един народ - - Поглед Инфо
цитирай
6. planinitenabulgaria - Едно презициране трябва да се въведе в текста:
30.03.2015 02:52
Не проститутки, а проститути! Както кастратите са пеели по-високо и по-красиво от жените, кака и политпроститутите са далеч над политпроституткиге по възможности. За жалост играта с КТБ е много голяма и в нея участват и сегащшните управляващи.
От цялата тази банкова уйдурма, развита по сценария "Амброзиано + Меджидиева"/ има и нещо полезно:
Засилена бе охраната над Пеевски, като директно при главния прокурор постъпваха СРС-тата от заплашителни СМС-и срещу него, той го опазваше персонално и така най-първият ни бизнесмен се съхрани. Иначе от грижи коремът му щеше до сега да се е залепил на гърба му....
цитирай
7. mileidi46 - Страхотен материал! Харесвам Х. ...
30.03.2015 03:30
Страхотен материал! Харесвам Х.Христова !
Тъжно е обаче,че е абсолютно права.Обречен народ сме и точка.Няма развитие.
цитирай
8. mt46 - Благодаря ви за мненията! Няма оправия!...
30.03.2015 21:07
6. planinitenabulgaria - Едно презициране трябва да се въведе в текста:
02:52
Не проститутки, а проститути! Както кастратите са пеели по-високо и по-красиво от жените, кака и политпроститутите са далеч над политпроституткиге по възможности. За жалост играта с КТБ е много голяма и в нея участват и сегащшните управляващи.
От цялата тази банкова уйдурма, развита по сценария "Амброзиано + Меджидиева"/ има и нещо полезно:
Засилена бе охраната над Пеевски, като директно при главния прокурор постъпваха СРС-тата от заплашителни СМС-и срещу него, той го опазваше персонално и така най-първият ни бизнесмен се съхрани. Иначе от грижи коремът му щеше до сега да се е залепил на гърба му....
цитирай
Изтрий
7. mileidi46 - Страхотен материал! Харесвам Х. ...
03:30
Страхотен материал! Харесвам Х.Христова !
Тъжно е обаче,че е абсолютно права.Обречен народ сме и точка.Няма развитие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19160795
Постинги: 3686
Коментари: 45090
Гласове: 148917
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031