Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2014 11:30 - Ще се вдигна и ще ида при Путин, ако ГЕРБ спечели изборите...
Автор: mt46 Категория: Забавление   
Прочетен: 3109 Коментари: 6 Гласове:
35


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

image

"Ще се вдигна и ще ида при Путин, ако ГЕРБ спечели изборите!” Това каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с бизнесмени в Стара Загора, пише standartnews.com.

Генерала бе в Града на липите заедно с кмета Живко Тодоров и водача на листата в областта Лиляна Павлова. Пред местния бизнес тримата представиха управленската програма на ГЕРБ и над два часа отговаряха на въпроси.

Изказването на Борисов за газопровода бе провокирано именно от питане на изпълнителния директор на оръжейния завод "Арсенал" Христо Ибушев. Според Генерала бившият премиер Пламен Орешарски е подписал договор само с неустойки и разходи, без да са ясни приходите от преноса, както и каква ще е цената на таксите за "Южен поток". "Ние заварваме договор, в който няма едно изречение за приходите. Затова знам, че водехме спорове какви ще са приходите от "Южен поток". "И същите тези "сладури" подписаха и договор за "Уестингхаус", обясни още лидерът на ГЕРБ. По думите му, ако се разсекретят стенограмите от заседанията при президента, ще стане ясно, че Орешарски не е знаел каква ще бъде неустойката за подписания договор за "Южен поток", защото "не го е чел". След това Борисов взе флумастер и нарисува схема на дъската зад него, с която разясни на бизнесмените дадените пари от неговия кабинет за енергетика. Ибушев помоли лидера на ГЕРБ да каже и кои от започнатите реформи на Орешарски смята да довърши.

"Готов съм да поема ангажимент за всяко нещо, което е започнато, да го продължа, ако ми дадете конкретен пример. Има сто неща, които така са забатачени, че ако допреди пет години можех да поема ангажимент, то сега не мога", обърна се Борисов към бизнесмена.

"Кажи кое дело на Орешарски да продължа и ще го направя", отсече той. По време на срещата стана ясно още, че ГЕРБ ще направи специален закон в подкрепа на инвестициите, където да има единен център за информация за бизнеса и чрез него да се улеснява подаването на документи.

Източник: Стандарт


Прочети цялата статия тук: Ще се вдигна и ще ида при Путин, ако ГЕРБ спечели изборите! - Поглед Инфо

Разбирам, че си патите...    
Разбирам, че си патите
от психопатите,
от мътните,
от ситите,
от партиите,
от безпътните...
И може би се питате -
дали да ги настъпите,
или да се надупите,
дали да се упътите,
или да се опутите,
дали да се умъдрите,
или да сте със мутрите...
А питате ли - "Оти
са ни двеста... идиоти?"...

Марин Тачков
26 септември 2014 г.





Гласувай:
35


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. donchevav - ". . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...
28.09.2014 13:20
".........................Оти
са ни двеста... идиоти?"

Прочетох на моя съпруг това стихотворение и той пита: "Оти?". Аз му обяснявам, че в случая въпросът е риторичен, но той не иска и да знае - просто си задава въпроси човекът - и той недоумява като тебе...! Впрочем изследвал ли е някой колко сме общо питащите и защо никоя статистическа агенция не излиза с такива данни?
Поздрави за поредната ударна политическа сатира!
цитирай
2. gosho568 - Вземат ли Гробарите властта и аз ще ...
28.09.2014 13:44
Вземат ли Гробарите властта и аз ще взема да изчезма безследно, далеч от Тиквенското управление! Поздрави!
цитирай
3. mt46 - Благодаря ти за отзива!...
28.09.2014 14:13
donchevav написа:
".........................Оти
са ни двеста... идиоти?"

Прочетох на моя съпруг това стихотворение и той пита: "Оти?". Аз му обяснявам, че в случая въпросът е риторичен, но той не иска и да знае - просто си задава въпроси човекът - и той недоумява като тебе...! Впрочем изследвал ли е някой колко сме общо питащите и защо никоя статистическа агенция не излиза с такива данни?
Поздрави за поредната ударна политическа сатира!

Не съм чул или чел за подобни изследвания, нито пък в масмедиите да се обсъжда този въпрос... В по-напреднали и демократични от нас държави има по-малък брой депутати на глава от населението...
цитирай
4. mt46 - Благодаря! Поздрави... :)
28.09.2014 18:36
gosho568 написа:
Вземат ли Гробарите властта и аз ще взема да изчезна безследно, далеч от Тиквенското управление! Поздрави!

цитирай
5. stela50 - За броя на депутатите не се и споменава вече...
29.09.2014 23:49
Поздрави за повдигнатата важна тема в много добра сатира !
цитирай
6. mt46 - Благодаря!...
30.09.2014 21:11
stela50 написа:
Поздрави за повдигнатата важна тема в много добра сатира !

http://glasove.com/politika/42363-borisov-zagubi-nad-polovin-milion-glasa-kolko-shte-se-vyrnat-zashto-ni-lyjat
През 2009 г. ГЕРБ спечели изборите с 1,6 млн. гласа с 39,7%. С този резултат достигна до 116 депутата в парламента. На изборите през 2013 г. ГЕРБ спечели с 1,06 млн. гласа, тоест загуби над половин милион гласове от предишните избори. С това спечели 97 депутатски места. На избори 2014 г. какво? Месеци наред вече медии, политици, анализатори ни помпат, че сега ГЕРБ може да вземе 120 + депутатски места.

Е, как ще стане това? Ще се върнат онези изгубени от ГЕРБ над половин милион гласове? Дори хипотетично да стане такова чудо, ГЕРБ пак не може да вземе 116 депутати, защото в онези избори от 2009 г. имаше един подарък за ГЕРБ от полумажоритарни мандати. Те бяха 30 на брой и в тях според нелепия тогавашен избирателен закон нямаше балотаж, а кандидатите (повечето на ГЕРБ) печелеха на първи тур с около 32-35% от гласовете. Този избирателен кодекс беше приет по настояване от президента Първанов, като услуга на неговия приятел Борисов.

Според професора математик изборджия Михаил Константинов този закон е донесъл на ГЕРБ 15 депутати повече. Сега този закон го няма. Защо тогава така систематично зомбират хората, че ГЕРБ ще спечели едва ли не повече от половината депутати в парламента?

Най-коварни са социолозите, които внушават, че малките партии нямат шанс. Това изтъква любимата на Бойко Борисов социоложка Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч”. Тя набляга, че няколко партии са опасно близо до ръба (виж тук). Това е и неофициалната пропаганда на ГЕРБ – да внушават, че ако гласуваш за малките десни партии, гласът ти ще отиде на вятъра, защото те няма да влязат.

И така ГЕРБ е подплатен и със социологически внушения, освен тотална медийна подкрепа – и от страна на телевизии, и от вестниците на Пеевски (то други вестници вече почти няма).

И когато с помощта на медиите и социолозите ГЕРБ вкара 100-ина депутата, и започнат цирковете в държавата, кой ще плаща сметката? На чий гръб ще се стовари това ахмашко управление?
С когото и да направи коалиция Борисов, той иска да е премиер и да командва като старшина. Цветанов иска пак да е министър и да повтори цирковете.

Късопаметен ли е избирателят? По-добре ли стана при управлението на Борисов? Не помни ли , каква стагнация настъпи, как му се изпразниха джобовете? Връщането на Борисов е фарс.

Срамът ще бъде за медии, за водещи от телевизии, социолози, анализатори и политолози. Всички онези, които легитимират един полуграмотен, арогантен, агресивен съвременен бай Ганьо. Който освен всичко и гази закона без да се замисля. Както казва Джордж Оруел – „Народ, който избира корумпирани и престъпници не е жертва, а съучастник”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19160022
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148917
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031