Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2014 21:36 - Има разлика между будизъм и будализъм...
Автор: mt46 Категория: Бизнес   
Прочетен: 15499 Коментари: 31 Гласове:
38

Последна промяна: 03.12.2014 22:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Борисов към парламента: Дайте ми подкрепа да спасим "Южен поток" 2014-12-03 13:25:12 | Прочитания: 3340 | Коментари: 11 Премиерът Бойко Борисов поиска подкрепа от парламента, за да бъде спасен "Южен поток" от българска страна. След 24 часа мълчание по актуалната тема за държавата, министър-председателят дойде в Народното събрание да докладва пред депутатите за изявлението на руския президент Владимир Путин във връзка с "Южен поток" и участието на България в него. Борисов подчерта, че ако печалбите от проекта са 400 млн. евро годишно, колкото обяви Путин, това би било изгодно за България и тя би могла да инвестира половината от сумата - 1.5 млрд. евро и след 3 г. да започне да си ги връща.

 

"Ако е такава печалбата, проектът става много изгоден, да се съсредоточим и да се опитаме да го спасим, щом е толкова изгоден", призова Борисов. Той изтъкна, че както всички, и той е научил за спирането на проекта от страна на русия от медиите. "Не приемам от Турция да ми се говори за суверенитета на България", опонира Борисов на руския държавен глава. 

 

Същевременно подчерта, че ще настоява в Брюксел да узнае, дали Гърция би пуснала руски газ на своя територия през Турция, какъвто е новият план на Путин за газопровода.

"Не приемам това за диверсификация и ще питам в Европейската комисия как гърците биха пуснали  същия този газ", подчерта Борисов. Напомни също, че с пускането на "Южен поток" България губи количествата, които сега се доставят през Украйна и освен това по 100 млн. евро годишно от транзита за Турция. 

На няколко пъти в изказването си премиерът изтъкна, че решението за спиране на строителството е взето от кабинета "Орешарски", излъчен от БСп и ДПС и с подкрепата на "Атака" и "това е безспорен факт". 

Пред депутатите Борисов заяви, че утре му предстоят обяд с председателя на Европейската Жан-Клод Юнкер, както и среща с председателя на Европарламента Мартин Шулц. "Затова искам българският парламент да излезе с декларация, която да представя на партньорите ни", каза премиерът, цитиран от "Дневник".

Борисов каза още, че никой не му е дал договорите за "Южен поток" и не е запознат с тях. Като премиер той не разполага  и с разчети колко ще струва на България участието в проекта, каква ще е печалбата и кога ще започне да се получава. 

„Южен поток” мина през етапи, в които включително и сегашното правителство, все още не можем да се доберем до договора. Не знам предишното правителство дали ги е чело. На нас все още не ни се дават. Бих помолил парламента, ако трябва силово да ги вземем, за да видим какво пише. Никой от нас не е прочел и цифра колко България ще спечели от „Южен поток”, обяви Борисов.

glasove.com/politika/44991-bojko-borisov-kym-parlamenta-dajte-mi-podkrepa-da-spasim-iujen-potok


alarmanews.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8A%D0%B3%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%82%D0%BE/


Има разлика между будизъм и будализъм. Будизмът е източен, а будализмът - български...

Казват, че имало разлика между капиталистически и социалистически злодеи. Едните били по-добри...

Имало разлика между комунистически, национал-социалистически и неолиберални догматици. Едните били по-прави, по-правоверни...

Имало разлика между социалистически и герберски идиоти. Едните били по-червени...

Казват, че бизнесът не мирише... "Нашият" бизнес бил по-честен, почтен и сладък от "вашия"...

Според еврогейски експерти България може да мине без газ, но не може без гъз...

Кой удар е по-добър - банковият, паричношоковият, южнопотоковият?...

Земята не е плоска, но за сметка на това доста мозъци са плоски...

Най-големите врагове на човека и на човечеството не са капитализмът или комунизмът, а догматизмът, фундаментализмът, идиотизмът...

Марин Тачков
3 декември 2014 г.






Гласувай:
38


Вълнообразно


1. getmans1 - Тачков, ....
03.12.2014 21:53
.... просто падаш, и моля те обясни това което си поставил в „курсив“ от лакардаите Борисови.
цитирай
2. mt46 - !?
03.12.2014 22:00
getmans1 написа:
.... просто падаш, и моля те обясни това което си поставил в „курсив“ от лакардаите Борисови.

Просто цитирам статията... А в курсив са думите на Борисов. Какво нередно има?...
цитирай
3. mt46 - Добавих клип със 17-минутната реч на Борисов в НС...
03.12.2014 22:39
https://www.youtube.com/watch?v=KSwBHn6Z-Y8
Ето и инфото под клипа:
Публикуван на 3.12.2014 г.

Бойко Борисов: "Никой от нас не е прочел и цифра колко България ще спечели от „Южен поток”, все още не можем да се доберем до договора. Бих помолил парламента, ако трябва силово да вземем документите, за да видим какво пише. Ако наистина е толкова изгоден - 400 млн. евро на година, проектът „Южен поток” да бъде спасен. Ако е 400 млн. евро на година, това означава половината от 3 млрд. да се изплатят за година – две. Аз съм чул, но по никакъв начин не мога да прочета колко и от коя година ще имаме от преноса на този газ печалба. Ние като парламент ще искаме отговори от Брюксел. Не би било честно България да не отстоява европейските принципи. Партиите и в ляво, и дясно имат своите права да питат руската страна защо тези договори и преговори вървят. Трябва българският парламент да ми постави ясни задачи, за да можем да ги отстояваме и пред Европейската комисия, и пред руска страна."
цитирай
4. freeoldmen - Значи, щял да пита в Европейската комисия каква е тая диферсификация и
03.12.2014 22:43
"как гърците биха пуснали същия този газ".
И ако му отговорят, че нещата сега са такива и по- добре да си трае,
какво ли ще направи?
Да не обърне пак палачинката, с което е известен?
цитирай
5. mt46 - Изтървахме питомното, сега ще гоним дивото...
03.12.2014 23:19
freeoldmen написа:
"как гърците биха пуснали същия този газ".
И ако му отговорят, че нещата сега са такива и по- добре да си трае,
какво ли ще направи?
Да не обърне пак палачинката, с което е известен?

Нали ББ обеща, че една от първите му работи ще е да говори с Путин за "Южен поток", ако не греша?...
И друго е странно. - ББ е за "Южен поток", а бойковистите са яростни русофоби, нежелаещи нищо руско...
цитирай
6. getmans1 - Тачков, питам пак ...
04.12.2014 00:19
... ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВНА, ЧЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА НА европейския съюз, защо този могъщ световен лидер си изля ядът на малка България?

Този идиот отиде в Турция и директно и каза - България е ваша !

И тебе не те притеснява че това го прави „Великия защитник на Християнството“.
Отделен е въпроса колко сте християни щом това действие на любимия ви Путин ви кефи.
В този град в който ТИ живееш, и наоколо аз познавам чеченци които не мислят като президента си, Кадиров.

Това вашето ако не е жалко, на другото здраве му кажи.
цитирай
7. batogo - !!!:))) Поздрав!
04.12.2014 06:15
Много е забавно, когато догматик говори срещу догмите, плоскомислещ - срещу плоскомислието... Общо взето много е комично, когато крадецът вика: "Дръжте крадеца". Няма по-добър начин да станеш за смях и никога не е късно за това, особено ако не се научиш да разбираш смисъла на това, което четеш и плюеш...:)))
цитирай
8. katan - " Будизмът е източен, а будализмът - български..."
04.12.2014 09:18
Будизмът е философия, а будализмът - диагноза.
цитирай
9. emi1ts - "..Най-големите врагове на човека и на човечеството
04.12.2014 09:42
не са капитализмът или комунизмът, а догматизмът, фундаментализмът, идиотизмът..." - Напълно подкрепям!
Поздрави!Хубав ден!
цитирай
10. tryn - Прочетох и разбрах...
04.12.2014 09:43
Благодаря за информацията!
цитирай
11. gosho568 - Простака (Тиквенски) чак сега ли ...
04.12.2014 11:57
Простака (Тиквенски) чак сега ли разбра, че на България и е необходима тази сделка!?!? Сега нека да тича в Турция на по-скъпото... това животно, разори България..!!!
цитирай
12. mt46 - Ако България "удари" Русия, кой ще пострада?...
04.12.2014 13:02
Анонимус Инфо Агенция/Anonymous Info Agency:
"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма.
- Кои са те?
- Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява – червено или зелено, трикольор или оранжево знаме – но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината. И аз бих казал стани офицер. Стани командир. А на стари години, когато станеш като мене, седни и напиши една история. И си спомни – брей, имаше там в Дряново един стар човек, г-н Буров, който ми приказваше по цял ден, който ми разнищваше българската история. " - Атанас Буров
цитирай
13. mt46 - ?
04.12.2014 13:49
batogo написа:
Много е забавно, когато догматик говори срещу догмите, плоскомислещ - срещу плоскомислието... Общо взето много е комично, когато крадецът вика: "Дръжте крадеца". Няма по-добър начин да станеш за смях и никога не е късно за това, особено ако не се научиш да разбираш смисъла на това, което четеш и плюеш...:)))

За втори или за трети път ме нападаш лично, което не е нито морално, нито почтено, нито достойно /ценности, за които претендираш/... Най-лесно е да се лепят етикети, без аргументи и факти, да се заклеймяват тези, които не следват "правилната" линия на "Партията" /вашата партия/ - както правеха догматичните комунисти... Понякога и аз се забавлявам на едностранчивото мислене на новозомбираните партийци и на неолибералните догматици...
цитирай
14. mt46 - Да, и то мъдра източна философия...
04.12.2014 14:00
katan написа:
Будизмът е философия, а будализмът - диагноза.

цитирай
15. mt46 - ???
04.12.2014 14:12
getmans1 написа:
... ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е ВИНОВНА, ЧЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА НА европейския съюз, защо този могъщ световен лидер си изля ядът на малка България?

Този идиот отиде в Турция и директно и каза - България е ваша !

И тебе не те притеснява че това го прави „Великия защитник на Християнството“.
Отделен е въпроса колко сте християни щом това действие на любимия ви Путин ви кефи.
В този град в който ТИ живееш, и наоколо аз познавам чеченци които не мислят като президента си, Кадиров.

Това вашето ако не е жалко, на другото здраве му кажи.

Къде съм казал, че договорът на Путин с Турция ме кефи?! Напротив... Явно този договор кефи крайно десните политически сили у нас...
Путин не може да ни чака до безкрайност... Русия не е България, та да чака благоволението на ЕС... Така че в случая може да се сърдим само на себе си, на управниците ни и на ЕС, който ни използва /като слабо място по веригата/, за да стопира проекта...
цитирай
16. syrmaepon - Абе да ти кажа - понякога май съвп...
04.12.2014 14:12
Абе да ти кажа - понякога май съвпадат, не щото българите идват от изток, а щото пасивността на будизма не работи особено на запад
цитирай
17. mt46 - Благодаря за разбирането!... Поздрави!...
04.12.2014 14:14
emi1ts написа:
не са капитализмът или комунизмът, а догматизмът, фундаментализмът, идиотизмът..." - Напълно подкрепям!
Поздрави!Хубав ден!

цитирай
18. mt46 - http://e-vestnik.bg/21823/borisov-podpisa-tri-pati-za-yuzhen-potok-2010-2012-g-a-ne-e-vizhdal-dogovora-i-nikoy-ne-iska-ostavka-na-takav-premier/
04.12.2014 18:19
Статия на Иван Бакалов...
Борисов подписа три пъти за "Южен поток" 2010-2012 г., а не е виждал договора? И никой не иска оставка на такъв премиер?

4 Декември 2014

Иван Бакалов
“Нищо не мога да докладвам за “Южен поток”, защото нямам достъп до договорите по проекта”, заяви премиерът Борисов в парламента.
“…Не ми се дава от коя година и колко печалба ще имаме от преноса на
този природен газ. Ако някой знае - Петър Чобанов, Драгомир Стойнев, да
ми посочи къде да го видим, прочетем”, каза още Борисов пред депутатите.
И помоли парламента да задължи правителството “силово” да получи
договорите.
Това изказване поставя под съмнение
менталното здраве на българския премиер
Да, той може да се е объркал да се вживява в ролята на опозиция и докато е премиер, но в случая надскочи себе си.

Защото при предишния си мандат той подписа три договора за “Южен поток” и най-подробно се изказваше за ползите от проекта.
През юли 2010 г. във Варна тогавашният министър Трайков подписва с
руския си колега подробна пътна карта за ускоряване на проекта “Южен
поток”, в присъствието на премиера Борисов. Договорът описва всички
по-нататъшни стъпки, учредяване на дружества, търгове, начало на
строителство, доставки и т. н.
През ноември 2010 г. България подписва с Русия междуправителствен
договор за строителство на българската част от газопровода “Южен поток”.
Борисов посреща Путин в София (който тогава е премиер). Борисов подари
на Путин куче, а Би Би Си пусна новината със заглавие “Кученце подпечата
газова сделка с руския премиер Путин” (виж тук). Подписан е и договор между БЕХ и Газпром за същото, в присъствието на Борисов и Путин.
Борисов казва на съвместна пресконференция с Путин: „С подписването
на днешното споразумение ние даваме възможност на следващите
правителства в България да получават по над два милирарда долара годишно
от този тръбопровод в бюджетите си, а не да дотират чужди компании”
(виж тук). Шефът на Газпром Алексей Милер казва: “Днес “Южен поток” уверено стъпи в Европа”.
Два дни по-късно Борисов дава
интервю за “Файненшъл Таймс”,в което казва: „Този проект ще създаде нови работни места в
България. Следващото правителство ще събира транзитните такси за газа,
транспортиран през газопровода, и ще могат да се изплащат по-високи пенсии, да се строят музеи и стадиони” (виж тук и тук).
През ноември 2012 г. България подписва окончателно инвестиционното
решение за строителството на газопровода“Южен поток“. Подписите си под
договора слагат премиерът Бойко Борисов и шефът на Газпром Алексей Милер. Подписан е и 10-годишен договор за доставка на газ. Отново следват бодряшки изказвания на Борисов колко изгодни договори е сключил.
След всичко това се пита - какво е подписвал Борисов? Не го ли е чел?
Или той подписва каквото му дадат, в паузите, докато играе мачле, задява се с журналистки или си храни кучетата?
И като премиер не е във властта му да поиска договорите или да си поиска справка?
Най-странното в случая е
липсата на реакции след това умопомрачително изказване
на премиера. И медии, и политици се държат, като че ли това е нормално, какво толкова е казал, ние си го знаем. И пак като изключение, единствен журналистът депутат Велизар Енчев зададе в парламента въпрос
на премиера как е възможно да говори такива нелепици и защо не упражнява властта си.
С премиера Борисов начело изглежда и българите въобще губят менталното си здраве и всякакво усещане за нормалност. Привикват с
напълно неадекватни изявления на премиера си, за каквито в нормална страна веднага ще му поискат оставката.
И опозиционните партии са заспали и не повдигат въпроса, и те го приемат за нормално.
А в това време културтрегери правят протест срещу някакъв шеф на комисия в парламента, от когото нищо не зависи.
цитирай
19. mt46 - Който разбрал - разбрал... Които са си го избрали - да му се радват...
04.12.2014 18:41
10. tryn - Прочетох и разбрах...
09:43
Благодаря за информацията!
цитирай
Изтрий
11. gosho568 - Простака (Тиквенски) чак сега ли ...
11:57
Простака (Тиквенски) чак сега ли разбра, че на България и е необходима тази сделка!?!? Сега нека да тича в Турция на по-скъпото... това животно, разори България..!!!
цитирай
20. mt46 - Будизмът не е само пасивност, нирвана, съзерцание...
04.12.2014 18:53
syrmaepon написа:
Абе да ти кажа - понякога май съвпадат, не щото българите идват от изток, а щото пасивността на будизма не работи особено на запад

В основите на будизма са духовното пробуждане, любовта, състраданието, липсата на егоизъм, третият път /умереността/...
цитирай
21. sestra - Как пък нито един от вас, дето използвате думата капитализъм
04.12.2014 20:51
за единственото нормално общество, каквото е била и България в най-силните си години, как пък не пропуснахте да използвате обидни квалификации към неугодните ви в нито една своя публикация? и какво иде да съобщи това? Въпрос за самовъзпитание и самообучение, не искам да знам.
цитирай
22. zax - Защото преврата бе създаден от п...
04.12.2014 21:35
Защото преврата бе създаден от псевдо капиталисти. /https://www.youtube.com/watch?v=_cb8qYqo7j0/
Същите които и в Китай са "новата класа" със синчетата си бохеми, но в Китай има и разсъждаващи под покрива и за това икономиката им ... е не сравнима с нашата.
цитирай
23. getmans1 - Е, щом ще се замеряме с цитати, О.К. .... :
04.12.2014 21:36
..."Писна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, докато зад тях стоят Запада и ЕС", са точните думи на Путин.“ /в. Хюриет/
ЗАБЕЛЕЖИ, „БЪЛГАРИТЕ“ И ЕТО ОЩЕ НЕЩО:
„Миналия декември Комисията поиска от всички шест държави-членки на ЕС по пътя на бъдещия газопровод да приведат двустранните си междуправителствени споразумения с Русия за неговото изграждане в съответствие с европейското законодателство в енергетиката, т.нар. Трети енергиен пакет и с европейските правила за конкуренцията.“ / КЛУБZ/
А, В ОТГОВОР МИНИСТЪР СТОЙНЕВ ПРАВИ ПЪЛНОМОЩНО НА Е.К. ДА ВОДИ ПРЕГОВОРИТЕ ЗА Ю.П.
"Напротив, аз четох пълномощното, с което България е делегирала всички права по този проект на Европейската комисия", добави той. /Б.Б. - ОФФНЮЗ /
И ОЩЕ:
През юни Комисията започна процедура за нарушение срещу България, обвинявайки я, че в търговските споразумения за строителството на газопровода е нарушила европейското законодателство за конкуренцията. Ставаше дума за даването на държавната поръчка за това без конкурс на консорциум свързан близкия до Путин олигарх Генади Тимченко.
http://clubz.bg/11506-bylgariq_shte_iznasq_gaz_prognozira_premieryt_obnovena

Та ето как Уважаеми Тачков стреляте с топ по .... мюрето, и на това му казвате патриотизъм, сигурно, ама не български. / и обърни внимание на датите, тогава със сигурност ще ме разбереш за „мюрето“ /

........................11. gosho568 - Простака (Тиквенски) чак сега ли ...
Вярно, ТИКВИТЕ СА СИ ТИКВИ, АМА И .... И КРАТУНИТЕ СИ ГИ БИВА!
цитирай
24. mt46 - Мисля, че има разлика между нормален /традиционен/ капитализъм и неолиберален капитализъм...
04.12.2014 21:41
sestra написа:
за единственото нормално общество, каквото е била и България в най-силните си години, как пък не пропуснахте да използвате обидни квалификации към неугодните ви в нито една своя публикация? и какво иде да съобщи това? Въпрос за самовъзпитание и самообучение, не искам да знам.

Всеки обществен строй има предимства и недостатъци, плюсове и минуси...
цитирай
25. mt46 - А дали не е имал предвид българските управници?...
04.12.2014 22:07
23. getmans1 - Е, щом ще се замеряме с цитати, О.К. .... :
21:36
..."Писна ми от българите. Противопоставят ни се и ни предизвикват, докато зад тях стоят Запада и ЕС", са точните думи на Путин.“ /в. Хюриет/...
И не е ли прав за противопоставянето?...
България е била доста по-тежко унизявана... От Чърчил, например... Ето друг пример:
"...В една мрачна дъждовна есенна сутрин, на 19 септември 1919 г., българската делегация беше повикана в „Ке д’Орсе“ (френското министерство на външните работи), за да ѝ се връчи приготвения вече проект за мирен договор. Това бе първата ни връзка с конференцията. Тогава Клемансо попита иронично: „Какво нещо е това България – монархия, царство или република?“ Българската делегация бе изслушана само за форма и ѝ бе поднесен приготвеният протокол, който екзекутираше, смазваше и унищожаваше България..." /Илияна Иванова/
http://glasove.com/svetyt-ot-vchera/44711-predi-95-g-bylgariq-e-jestoko-nakazana-s-nyojskiq-dogovor
Вина и отговорност носят всичките ни правителства от 5-6 години насам... Говори се, че една фирма, свързана с БСП и 2 фирми, свързани с ГЕРБ са искали да се облагодетелстват от проекта...
цитирай
26. mt46 - Е, нямаше как да си внесем "истински" капиталисти...
04.12.2014 23:05
zax написа:
Защото преврата бе създаден от псевдо капиталисти. /https://www.youtube.com/watch?v=_cb8qYqo7j0/
Същите които и в Китай са "новата класа" със синчетата си бохеми, но в Китай има и разсъждаващи под покрива и за това икономиката им ... е не сравнима с нашата.

По-добре щеше да е, ако нашите политици бяха избрали западноевропейския модел на социална демокрация, а не наложения ни /с плана Ран-Ът/ американски неолиберален модел...
цитирай
27. getmans1 - Това за вината на последните 5-6 правителства ми го ...
05.12.2014 01:09
... пробутваш за пореден път, както и историческите справки / е, за тях ти благодаря /, иначе похвата ти ми идва малко ... банален, прощавай но в момента не намирам точната дума.

Исках просто да ти обърна внимание че едни и същи играчи забъркват кашите, после идва ББ и му се пришиват негативите.
Всъщност когато става въпрос за геополитически процеси в дългосрочен план няколко милиарда хврлени в беленския гьол или по Ю.П. са нищо в сравнение с бъдещите ползи. Чичо Венци на това му вика „гамбит“ и е прав.
Играчите прозират и ти, и аз се досещаме кои са, но ми кажи какви ще са ползите ни в личен план, ако сменим посоката и тръгнем с Путин.
Нима неговия олигархичен модел ще е по-добър за нас?
Нима в Русия няма просяци, гладни, проститутки, далавери, контейнери и дрън-дрън още негативи.

Преди повече от една година някой беше пуснал пост със снимки на едно Белоруско село помниш ли? Май трябваше да го архивирам не заради друго а заради показната и евтина демокрация която се шири по техните ширини и дължини.
Все някога децата на България ще се върнат, е не всичките но ако ние сменим посоката ще ги загубим окончателно, тогава всички ще се загубим и не заради Ран и Ът.
Несериозно ми се вижда такова мислене, несериозно за нас обикновените хора, тях, играчите не ги мисля.
цитирай
28. deathmetalverses - Ами контраразузнаването и другите специални БГ служби къде са?
05.12.2014 16:11
"Борисов каза още, че никой не му е дал договорите за "Южен поток" и не е запознат с тях. Като премиер той не разполага и с разчети колко ще струва на България участието в проекта, каква ще е печалбата и кога ще започне да се получава"

СПЯТ ЛИ? Прочее, ние имаме ли контраразведка след 10.11.1989?! Или някой им плаща да си затварят ШИРОКО очите - като в "WIDE CLOSED EYES" или "Полет над кукувиче гнездо"?
цитирай
29. mt46 - За тези, които разбират от ирония и не са плоскомислещи:
05.12.2014 19:30
"Додея ми тоя Славчо Бинев. Повече от Пеевски ми додея. И ми е все едно дали Бинев, спонсор на чалгата, ще оглави излишната комисия.
Безразлично ми е дали министър на културата е Мултивеждю. Все ми е тая и за ранобудните студенти, които били студенти, пък не могат да говорят.
И Южен поток ми е безразличен.
Защо трябва да се интересувам от всичко това, когато премиер на държавата е Борисов, а председател на парламента е бившата партийна секретарка на Общинския народен съвет в Плевен? Възпитаничка на рабфак някакъв.
Не ме интересува, че Пеевски си има личен съдия.
Не искам и да чувам за Булгартабак, за КТБ, Петрол, ПИБ и зелените човечета.
Няма значение за мен дали Чакъра е гръмнат с РПГ законно или законосъобразно.
Оставям на вас част от списъка на нещата, които не ме интересуват.
Между другото, над 4 млн. лв. ще получат банките, които ще обслужат плащането на гарантираните влогове в КТБ. Но и това не ме интересува."
Любомир Кольвски
цитирай
30. getmans1 - Така и не разбрах къде те ...
06.12.2014 00:24
... сърби!

Ирония, ли?

Май е, че дрън- дрън, и като не те интересува що им се кефиш, а и Чакъра кога и що го защиваш? Я, ми разкажи нещо за този герой, абе дали е бил поне „антифашист“, МОЛЯ?
А, Пеевски, пак Тиквата ли го назначи, И ако беше правилно защо го изтеглихте?
Но това не е истинския въпрос, въпроса е, на какво сте се надявали?

Честно да ти кажа, Марине, срам е да ти задам следващия въпрос.
цитирай
31. stela50 - Да... "Най-големите врагове на човека и на човечеството
07.12.2014 16:29
не са капитализмът или комунизмът, а догматизмът,
фундаментализмът, идиотизмът" ... споделям.
И още - Будизмът е мъдра източна философия,
а будализмът - сериозна диагноза.
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162196
Постинги: 3687
Коментари: 45094
Гласове: 148919
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031