Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 11:24 - Блогът "Ядрена престъпност" преустановява публикациите си. (допълнена)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1826 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 04.11.2014 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали мярката ще бъде временна или постоянна ще покаже близкото бъдеще, макар за сега много по-вероятна да ми изглежда втората възможност.
Причината за това решение е предприетата драстична мярка от страна на Blog.BG (собственост на Investor.BG) в посока манипулиране на интереса към публикациите на абонатите си. Това се изразява в отключване на системата за отчитане на статистиката за посещаемост на отделните блогове и техните публикации, вследствие на което тяхната популярност и, респективно, достъп до по-широка аудиториа от читатели, се определя на тъмно, без правила, принципи и прозрачни индикатори.
Въведената мярка е в сила вече цели 5 дни, но никой от Blog.BG не се чувства задължен да обясни нещо на абонаните си. Това само по себе си е поваче от изразително "уважително" отношение. Въпреки това аз се обърнах към тях със запитване, но вече повече от 24 часа нямам отговор, а и не се надявам да получа такъв.

За последните повече от 5 години, откакто списвам този блог имам точно 592 публикации, като 286 броя от тях са попадали в категорията "Популярни постинги", което прави над 48%, или практически половината. Да се попадне в тази категория означава да се окажеш в списъка на първите 21 постинга, за последните 24 часа, от момента на публикуването. Неуспелите остават на следващата страница с 21 постинга, останалите на 3-та и т.н.

image

Въпреки грубата манипулация от страна на модераторите на сайта в края на миналата седмица реших да пусна поредното си разкритие, касаещо практически всеки един български гражданин, а именно, че
Последното 10%-но поскъпване на тока е НЕ-ЗА-КОН-НО! Защо?. В края на 24 часовия период от публикуването му той беше подреден на ... 6-та под-страница от списъка на най-популярните!!! Такова нещо не се е случвало с нито един от близо 600-те ми постинга!!! Даже едва ли са стигали и до 3-та страница. А сега изведнъж поредното безспорно доказателство за нагло престъпление на енергийната мафия е навряно в кучи задник. Защото така е поръчано?

image

Манипулациите от страна на Blog.BG над блога ми не са от вчера и онзи ден, но с последната си стъпка преминаха всякакъв предел на търпимост.
Не вземам това решение от наранено щестлавие. Причината е повече от прагматична. Справедливото по-предно класране в интереса на читателите води до още по-широк кръг от читатели. Така работеше сайта до сега.  Т.е. по-широк кръг от жертви на ядрената мафия разбираха механизма на терора на който са подложени. Сега тази възможност е отрязана и моите разследвания ще стигат само до много тесен кръг от постоянни фенове на разкритията ми (на които се извинявам за решението си) и до по-широк но все пак ограничен кръг от заинтересовани лица от ядрената мафия и институциите, които и съдействат безпрепятствено да извършва престъпленията си. Именно заради втората група жалки страхливци и съм принуден да стопирам публикациите си. Нямах против да са в час с разкритията ми, но това да става в паралел с до сега действащите правила, които даваха възможност на все повече хора да ги разпознават и да разбират същноста на убийствената им дейност.
Ядрената мафия съвсем се разпищолва? Не стига че ги разобличавам безплатно, но сега искат цялата торта само за себе си, без трохичка за жертвите си. Този път пак удариха на камък. Отказа да продължа да списвам блога (поне докато не се възстанови системата) не означава отказ от разследване на престъпленията на ЯМ. Само че вече и те самите няма да знаят до къде и до какво съм достигнал. А когато му дойде времето те ще го научат, но пак пред лицето, очите и ушите на техните жертви, а не както искат те - да им го казвам на уше.

Това не е първият път, когато ми е отрязана възможноста да разширя аудиторията на разбиращите и познаващите престъпните механизми на ядрената мафия. Преди броени месеци, през пролетта на 2014-та г. парцалите на оли(гофрено)гарха Иво Прокопиев ми забраниха доживотно (съобщиха ми за само 1 месец, но подло, тихо-мълком, не ме отблокират и до днес) коментиране във форумите на парцалите им. Неговите парцали за получатели на най-големия грант от 3 000 000 (три милиона) лева от фондация "Съединени атомни щати за България", който изтича след точно 10 дни и аз с интерес очаквам да видя как ще продължи "любовта" на американците към "свободното и демократичното" слово???

Но и това не е всичко. Преди оли(гофрено)гарските парцали достъпа да коментирам ми беше блокиран и от още едно много по-интересно и любопитно място (популярен сайт), но за сега ще го запазя в тайна, за да ви го съобщя в по-подходящ момент, така че да видя реакцията от новината. Сигурен съм че ще ви е повече от интересно.

Още веднъж се извинявам на постоянните си читатели и ги призовавам към малко търпение. Не всичко е загубено. Аз не съм се предал. Ядрената мафия КЕ падне! Поредната им груба стъпка само издава силата и верноста на разкритията ми. А както много добре знаете сега всичкото "политик, медиа и чиновни" са впрегнати в поредния гигантски грабеж от 2 000 000 000 (два милиарда) лева само от АЕЦ "Козлодуй". Те не искат вие да знаете как ще става това. Е, ще се ухапят!

За финал един пресен пример. Преди точно една седмица новоназначения от служебното правителство директор на АЕЦ-а анонсира в "24 часа" старта на този грабеж, със заеми от банки и по други трасета, като за оправдание каза буквално:

С тези пари ще се изпълни и съпътстващата програма за увеличавене на мощността на блоковете до 104%.

В същото време ето какво показва индикатора на мощностите в АЕЦ-а, от последната нощ:

image

Целта отдавна е постигната. Още през 2011-та година беше безспорно доказано, че и двата блока са работили на 105-106% от номиналната си мощност. След направените тогава разкрития малко се укротиха, но сега нямат удържане и напират да "усвоят" парите. И понеже не е нужно да ги влагат в декларираните цели те (парите) ще потънат в правилните джобове. Но Investor.BG не желае вие да знаете за тази "инвестиция"?

Обещавам да намеря начин по който да продължавам да ви информирам за престъпленията на най-античовешката групировка ЯМ.

ДОПЪЛНЕНИЕ!

Почти 7 (седем) часа след обявения бойкот от моя страна и повече от 5 (пет) денонощия след началото на блокадата Блог.БГ "отпушиха" брояча и за сега ситуацията се нормализира. Ако продължава така е възможно да се върна и да продължа да публикувам при тях? Такъв подход би бил оправдан, с оглед на натрупаната в блога ми информация, за последните над 5 години.

Г. К.





Гласувай:
3



1. tinkov44 - Павел Тинков
07.11.2014 18:34
Уважаеми, господин КОТЕВ!
Следя без прекъсване блога Ви. От моя гледна точка той поднася прецизна, висококомпетентна и остро-актуална информация, от особена важност за всеки мислещ български гражданин /не поданник!/. Особенно притеснен съм от съобщението Ви! Освен, че експресната обективна информация, която ни поднасяте ужасно ще ми липсва, особено загрижен съм, че в отсъствие на тази Ваша трибуна, заспалото ни природонаселение ще загуби един БУДИТЕЛ - изключителна ценност в съвременния ни, осакатен и тънещ в лъжи и измами обществен живот!
Моля Ви, НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ! Нужен сте на нацията!
Гордея се, че Ви познавам!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9839946
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031