Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2021 20:57 - Баламосват ни с Ковид-19! Българската пандемия следва предизборната кампания на Бойко Борисов
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1510 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 11.01.2021 20:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Бойко Борисов не се спря да обикаля безсмислено страната, докато българите бяха затворени по домовете си, за да се пазят от пандемията. МНЕНИЯ Баламосват ни с Ковид-19! Българската пандемия следва предизборната кампания на Бойко Борисов


imageОт Admin на 09.01.2021  

ГЕОРГИ АТАНАСОВ за в. „Уикенд“

Наистина нещо не се връзва. Вероятно сте забелязали как в навечерието на 2021 г. официозите на глобалната Олигархия като по команда започнаха да облъчват популацията със заклинания за перманентния Апокалипсис. Най-напред ни съобщиха за  превъплъщение на Вируса в Индия, после изневиделица наскачаха „заразни“ белки и норки от Скандинавия, за да ни сурвакат преди Коледа с „новия щам“ на британския Остров!

В същото време нахалните тунеядци от Световната здравна организация с комбина с казионни медици и мазни „началници“ от двете страни на Атлантика в хор запяха за възпроизвеждащата се опасност и твърде относителната превенция и защита. Като не пропуснаха и рекламните рефрени за златните ваксини.

Програмиран фатализъм

Като стана дума за ваксините, на потребителите се натрапват препаратите, произведени най-вече в САЩ, докато алтернативните опции от Русия и Китай превантивно са анатемосани чрез черния пиар на глобалния медиен слугинаж. Тоест, нищо ново под слънцето на „цивилизацията“. Подходът е идентичен без значение дали става дума за Косово, Крим, „Ислямска държава“, Сирия, Ирак, Либия, Хашим Тачи, енергийните източници или Ковид-19. Всяка точка от световния дневен ред се класифицира и комерсиализира според интереса на официалната и задкулисната империя със столица Вашингтон.

О’кей, както учи Историята – победителят получава всичко и затова монополът на САЩ е логичен и неизбежен, след като тази държава спечели Студената война срещу СССР преди три десетилетия, успявайки да купи висшата съветска номенклатура и преди всичко двамата христоматийни негодници и предатели Горбачов и Елцин. Какво обаче следва за човечеството от продължаващата вече цяла година био-психологическа мега-операция за установяване на нова дигитално-медицинска диктатура чрез инструментите на страха, стреса и масовата психоза?

Едва ли ще се намери мислещ човек, който да не е усетил парадигмите и алгоритмите на програмирания фатализъм, тиражиран от информационните гиганти и неолибералните медийни рупори в комбина с мрежата от платени „граждански“ шпицкоманди на Сорос и Ко. Достатъчно е да се запознаем с позицията на известния нашенски постмодерен мислител от Виена – Иван Кръстев, който перфидно заявява, че светът вече няма да е същият и че новият век всъщност започва от… Пандемията?! А по-нататък допълва своята обслужваща ария с агитация за ваксинация плюс алабализми за либералната демокрация и предизвикателствата през Западния модел. Хубаво реди думите интелектуалецът от ведомостта на глобалните НПО-та, но, естествено, пропуска еретичната тема за източника, мотивите, интересите и несъответствията в цялата драма. Защото е ясно кой печели, кой губи и какво не се връзва в сюжета за двуноги „бели мишки“, облъчвани в щафетна последователност с плаха надежда за избавление чрез експресните разработки на „Голямата фарма“ и контролен песимизъм, поддържан чрез анонси за поредния пик на заразата.

Генетична борса за Адам и Ева

Откакто из(пуснаха) Вируса особено модерни станаха математическите модели, калкулиращи Смъртта. Колегите на Михаил Константинов се надпреварват в изчисленията за потенциалните жертви на (Ко)вид-19 и производни, като някои експерти дори прогнозират милиарди, покосени от постмодерната Чума. Тези майстори в занаята очевидно добре са усвоили формулата на Сталин гласяща, че гибелта на един човек е трагедия, а на милиони – статистика. И как иначе, след като толкова хладнокръвно жонглират с числа, стократно надхвърлящи черното счетоводство на Холокоста и други масови евтаназии?!

Е, докато се жалва от Вируса, суперелитът работи за „вечен живот“! Тази хипотеза няма потребност от много доказателства, тъй като медиите по света предлагат достатъчно материал за размисъл. Някои от публикациите звучат като научна фантастика или кошмарен сън, но както се убедихме покрай Ковид-19 – няма невъзможна антиутопия, а великият социален пророк Джордж Оруел е направо нежен лирик в сравнение със съвременните дигитални канибали…

Само няколко примера, намерили място и в българската преса. Наскоро учени от Израел напечатали на 3D принтер човешко сърце от клетки на пациент, а това се тълкува като перспектива за замяна на болни органи. Най-напред обещаха клониране, после принтиране, а неизбежно ще стигнем и до трапаниране, тоест бъркане в мозъка. А всичко това се римува и предшества от  зомбиране, достигнало апогей в наши дни.

По-нататък вече ми се изправят косите, когато чета за някакъв план за създаване на мозък-компютър, надхвърлящ природния капацитет на тялото Адамово?! И на Ева, разбира се. А сега – затегнете коланите, защото споменатото ноу-хау дава заявка за удължаване на човешкия живот в продължение на стотици години! В тази насока работи екип, финансиран от прочутия Илън Мъск, на когото очевидно не му стигат милиардите, спечелени по време на Пандемията, и програмите за такси до Марс! Руски олигарси, награбили необятни обществени активи след разпада на СССР, също плащат за създаване на екстремни био-нано-дигитални технологии, включително роботизирани „организми“ , снабдени с човешки мозък?!

Но това не е всичко. Всемогъщите приватизатори на Живота и Смъртта се надяват да преборят старостта чрез преливане на плазма от по-млади хора, както и чрез разни ензими против износване на организма. За да не остане и капчица съмнение в това, че богоизбраните от суперелита са решили да си купят „вечен живот“ чрез инвестиции в генетични и клетъчни „акции“. А за тази цел им трябва био-суровина, осигурена от излишната популация, която очевидно трябва да бъде разредена чрез циклични епидемии и пандемии. Глобалното разчистване започна преди десетилетия в Африка, за да обхване цялата планета чрез СПИН, свинския и птичия грип, Ебола, Зика и така до (Ко)вид-19. А днес със садистични усмивки от екрана ни обещават продължение до „Окончателно решение“…

Нострадамус в безпилотен дрон

Нещата от живота наистина следват някаква свръхлогика, напомняща понякога за виртуалното Провидение. Преди повече от половин век учените започват да търсят формула за удължаване на живота чрез комбинация между био-материал от стари и млади бели мишки, а в наши дни милиарди човеци са превърнати в еквивалент на четириногите гризачи. Пакетирани зад маски и каски, затворени в аквариума на Карантината и Изолацията. А както изглежда Машината на времето ще приземи митичния френски пророк Нострадамус на безпилотен дрон? Защото пет столетия след Чумата през Средновековието съвременната „цивилизация“ отново гледа към небето в очакване на изцеление и избавление. Също както през епохата на Лечителя от Монпелие.

Егати „цивилизацията“, егати „демокрацията“, егати „ценностите“, егати „прогреса“, егати медицината, егати Запада, егати Европата, егати Системата, ако перифразирам един крилат лаф на някогашния вицепремиер Нейчо Неев. За това ли ни баламосват от три десетилетия насам, за да стигнем до Чумата по Нострадамус и да чакаме Страшния съд по Ванга?! И как се съчетават изкуственият интелект и био-технологиите с масовите погребения, напомнящи за смъртоносните епидемии преди векове?

Наистина нещо не се връзва! Комуникацията и дигитализацията са сюрреалистични, съчетаващи наследството на Гестапо, КГБ и ФБР в тоталния контрол върху двуногите „бели мишки“. Без съмнение готвят и изолация за „неполиткоректност“?! На хоризонта се задават влакове без машинисти и таксита без шофьори. Безпилотни дронове с лазерно насочване от Космоса наскоро убиха генерал и ядрен физик от Иран. Олигархията готви окончателен „локдаун“ за наемния труд и най-вече за средната класа, а президенти, премиери и кметове призовават гражданите да си стоящ вкъщи и да теглят една майна на работните си места. Защото животът уж бил над всичко! Е, как е толкова безценен, след като го докарахте до Нострадамус и Ванга?!

Близо е до акъла, че Ковид-19 не би трябвало да бъде непреодолимо препятствие пред съвременната наука, медицина, фармация, технология и т.н. Ако, естествено, силните на деня не блъфират с лозунгите за изключителни постижения и фамозни намерения. Още веднъж – нещо не се връзва в цялата галимация. Или заявките за суперпрогрес са фалшиви, или ни правят на идиоти със стъкмистиката и въобще с цялата история около Вируса? Впрочем, защо да прескачаме океани и морета, след като е достатъчно да проследим кривата на българската Пандемия, следваща предизборния интерес на Бойко Борисов. Нагоре, надолу, но винаги в полза на Специалния и Незаменимия. А Той по Нова година ни увери, че сме поданици на най-стабилната държава в Европа! Може би нашенският Моуриньо от ГЕРБ е имал предвид челната ни позиция във всички черни класации по бедност и смъртност?

И за финал – отчетохте ли, че тук-там разни експерти се изпуснаха, че Ваксината срещу Ковид-19 се разработва от… година и половина? Тоест, изпреварва с няколко месеца зловещите прилепи от пазара в китайския град Ухан. Дали Машината на времето не ни върти в поредния оборот на масовата безмозъчност? А какво ще кажете за „конспиративната теория“, гласяща не от вчера, че лек срещу рак отдавна е открит, но се пази в тайна заради финансовия интерес на „Бялата мафия“ от фармацевтичните гиганти, частните клиники и лаборатории? Същите, които сега ще ни спасяват от Вируса с милиарди и трилиони от нашите данъци. До поредната мутация на сатанинската операция за био-сегрегация и финансова декапитализация на излишната популация…




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. planinitenabulgaria - Докато Радев не смени датата на изборите,
11.01.2021 23:10
ковидът майката и ще разкаже....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747085
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031