Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2021 20:33 - Измамниците на ваксини не могат да поддържат историята си права; евангелисти, чернокожи хора, тръбачи; кой се колебае?
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 08.05.2021 20:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Измамниците на ваксини не могат да поддържат историята си права; евангелисти, чернокожи хора, тръбачи; кой се колебае?  

Април28от Джон Рапопорт

 

image

 


от Джон Рапопорт

28 април 2021 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, кликнете тук .)

Първо, нека изясним това. Терминът „колебливост“ ще се отнася за вашия племенник с пастообразно лице, който играе видео игри 19 часа на ден, който се влачи на плажа един летен следобед и не е склонен да пъхне пръст във водата, докато стои близо до последното малко ахкане на пяна, чупеща се върху пясъка.

Повечето хора, които не приемат ваксината COVID, изобщо не се двоумят. Те са решени да отхвърлят изстрела.

Повечето хора, които не искат ваксината COVID, са напълно сигурни, че искат да се откажат от генетични увреждания, кръвни съсиреци и смърт.

И така ... кои са „колебливите“, които варварите търсят?

Според стар изсъхнал мъж, който може да изиграе мисионер във филм за Abbott and Costello без минута репетиция и който случайно е директор на най-голямото медицинско изследователско съоръжение в света - Националните здравни институти на САЩ - д-р. Франсис Колинс ...

Според Колинс, основната цел на про-ваксиналната пропаганда е подлата евангелска тълпа.

Миналата седмица Колинс разговаря с Чък (остаряващото-чудо-момче) Тод, който направи оригиналните си журналистически кости ловко, насочвайки пръчка към картите на избирателните райони в изборната нощ.

- интонира Колинс по маниера на директор на погребален дом, изказвайки съболезнования на клиентите за инцидента, отнел живота на техния любим член на семейството, който шофирал пиян и насочил колата си над скала:

„Особено белите евангелисти изглежда са устойчиви на идеята, че ваксините са нещо, от което искат да се възползват.“

„... със сигурност по-специално републиканските мъже изглеждат по-малко заинтересовани от ваксината.“

Но почакай. Ръководителят на NIH Колинс - играейки политика - забрави да спомене, че според неотдавнашна анкета на Харис, колосалните 42% от чернокожите американци не искат ваксината.

Ами сега.

Е, несъмнено „системният расизъм“ трябва да е причината чернокожите да не виждат колко славна е ваксината. Те са държани в невежество от бели хора.

Всъщност изглежда, че това изобщо не е така. Проучване на COVID Collaborative разкри, че чернокожите американци имат шокиращо ниски нива на доверие в FDA (29%) и фармацевтичните компании (19%). Бих казал, че тези цифри разкриват остра интелигентност, а не невежество по медицински въпроси.

Всяка група, която не се доверява на FDA в размер на 71%, е медицинска.

От друга страна, белите американци са жертви на системни „безопасни и ефективни“ лъжи от The New York Times, CNN, NBC и т.н.

Белите републиканци също са излъгани от Доналд Тръмп, г-н Warp Speed, който натиска ваксината COVID като спасителна лодка на Титаник.

Тръмп се готви за изстрела на COVID с плам, съчетан само с Байдън, Фауци и Бил Гейтс.

В масово имейл до своите последователи на 16 април (без съмнение написано от помощник), Тръмп, основна пропагандна проститутка за Pharma, заявява:

Устойчивостта на ваксини е „побъркана псевдонаука“.

„Федералната пауза при изстрела на J&J няма смисъл. Защо Белият дом на Байдън позволява на безумно склонни към риск бюрократи да водят шоуто? "

Това е „пълна лудост“ за Байдън „да забави милиони ваксинации и да подхрани страховете сред устойчивите на восък“.

„Всъщност този ироничен ход е подарък за антивакс движението.“

Говорих с новороден християнин онзи ден. Попитах го дали Бог му е казал да не взема ваксината. Той се засмя. Той каза: „Бог ми каза да се доверя на моите изследвания.“

"Кога каза това?"

„Обичам да мисля, че беше точно преди да пиша на Тръмп, казвайки му да се събуди.“

Виждаме измамници във всички точки на политическия спектър, които тласкат ваксината COVID - генната терапия, която е проектирана по време на клинични проучвания да предотврати нищо повече от кашлица или студени тръпки и треска.

Генната терапия, която никога преди не е била пускана в публичното пространство. Генетичната инжекция, която е получила само FDA сертификат за спешна употреба - далеч по-ниска и по-свободна класификация от пълното одобрение.

Тези организатори на престъпни ваксини разпространяват възмущение и ридания - каквото и да мислят, че ще изиграе добре - тъй като се насочват към различни демографски данни.

Съобщават се хиляди сериозни неблагоприятни ефекти от изстрела. Можете да умножите тези цифри по 10 или 100, за да получите по-вярна оценка на случващото се; и НЯМА данни за дългосрочни ефекти.

Обзалагате се, че хората на задниците ви са „колебливи“. Медицинските власти им казват да приемат генетична инжекция, която кара клетките им да произвеждат протеин, който никога не биха направили при обикновени условия.

Говорейки за генната терапия, д-р Франсис Колинс, ръководителят на NIH, направи кариерата си на гърба на откриването на „гени, свързани с различни заболявания“.

През всичките години на съществуването на NIH, с общ бюджет от стотици милиарди долари, покажете ми ЕДНО генетично лекарство за ВСЯКА болест.

Само един.

Чакам.

Оказва се, че историята на генетиката разкрива следното: те могат да ИЗМЕНЯТ хората с нея, но не могат да лекуват хората.

ИЗТОЧНИЦИ:

(предстои)

(За да прочетете за мега-колекцията на Джон, The Matrix Revealed , кликнете тук .)

Джон Рапопорт

Автор на три експлозивни колекции, РАЗКРИТАТА МАТРИЦА , ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА и МОЩНОСТ ВЪН МАТРИЦАТА , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29  район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, чиято цел е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнесе лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публиката по целия свят.




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39935686
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930