Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2021 10:34 - ТЕРОРЪТ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, СМЪРТТА НЕ Е СПАСЕНИЕ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 1170 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ТЕРОРЪТ  НЕ Е  ДЕМОКРАЦИЯ,  СМЪРТТА  НЕ  Е  СПАСЕНИЕ !

   А  лъжата не е истина, но ни я проповядват денонощно от телевизора, радиото и интернет! Всичко е с краката нагоре, защото видите ли, това било „новото нормално“! Какво трябваше да се случи на горката ни планета и на човечеството, за да бъдат  завладени от психопати и убийци? Достатъчно бе само едно - БЕЗРАЗЛИЧИЕТО  на останалите хора! Като прибавим гнусното ограбване от няколко стотин фамилии на човечеството, техните непрекъснати мерзости  за купуване на правителства и запалване на войни, създаване на конфликти и горещи точки, та да стигнем до сегашната изкуствено създадена пландемия! Всъщност, ако ги нямаше тези богаташи, останалите хора щяха да живеят дълго, щастливо и смислено! Защото в сърцето и душата на обикновения човек има много повече обич и доброта,  от алчната злоба на богаташа! Вече на всички е ясно, че САЩ и деградиралият Запад ни водят към гибел! За съжаление Изтока поне за сега мисли само за себе си и остава да разчитаме на собствените си сили!

  Днес е настъпил преломен момент за всички! От историческа гледна точка човешката цивилизация е поставена на такова изпитание, каквото не е познато в цялото и развитие до сега! ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА се води от година и половина и вероятно ще вземе много повече жертви, от всички водени до сега войни! Това, което проповядват убийците е хората да се „ваксинират“, сиреч доброволно да приемат в тялото си отрова, която ще ги убие! Изобщо няма да коментирам, колко голяма разлика има  една истинска, изпитана ваксина, от  коктейла с гнусотии, който ви предлагат изродите, за да ви „спасят“ от кромид! А такава нужда реално няма, защото смъртността от него е 0.2 % ! Впрочем, източници за истината колкото щеш! Въпросът е някой да я потърси тази истина, да я прочете и да я проумее! А повечето жители на планетата днес не са свикнали сами да търсят истината! На тях им е достатъчно да им се каже нещо от телевизора и те го приемат за достоверно. Точно затова милиони хора скоро ще си тръгнат от земята!

  А останалите, които мислят и не приемат лъжите на убийците, трябва да не стоят като бездушни свидетели, а да се борят! Да се борят непрекъснато, като не изпълняват нацистките забрани, не носят маски и не се „ваксинират“! Освен това е нужно да се потърси сметка на психопатите! Къде законно в съда, къде при самозащита, на основание на древното правило - „Око за око, зъб за зъб“! Овчата психика на смирението няма да помогне на никого! Само смелата битка със злото може да ни даде надежда за някакво бъдеще! Нужно е да се обединяваме и защитаваме, иначе си отиваме….!

  ОСМИЯТ




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Израелските доктори подадоха иск...
16.05.2021 12:19
по Нюрнбергския процес и какво получи Израел? Война.
Но когато поискат да ваксинират децата, тогава вече ще бъдат спрени неминуемо. няма друг изход.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430618
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031