Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2022 20:50 - ДА ТИ Е ДРАГО ДА УМРЕШ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 2389 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ДА  ТИ  Е  ДРАГО  ДА  УМРЕШ !


 Толкова много години не разбирах еврогейските „ценности“, но от 2020 година насам вече започнах да вдявам! Ако трябва да ги изреждам свободно, те ще изглеждат така:

-         Свободата и демокрацията идват само от САЩ  и от Запад! Всичко останало е лъжа!

-         Истината може да се чуе само от новините по телевизора и по-точно от каналите, собственост на западни олигарси!

-         Дори да ви лъжат, западните медии по-честно лъжат!

-         Длъжни сте да вярвате и да изпълнявате разпорежданията на брюкселските или американските бюрократи, защото те ви мислят само доброто! Ако случайно след това умрете, това ще е от „внезапна смърт“, а не заради техните нареждания!

-         Може да се чувствате здрави, но всъщност сте безсимптомно болни! Направете си по най-бърз начин тест за Ковид и ако случайно излезе отрицателен, си направете още един!Доказано, от три направени теста, два са положителни!

-         Побързайте да се ваксате! Колкото повече бустерни дози, толкова по-верен на европейската идея! Фактът, че след това се мряло скоро няма значение! Нали все един ден ще пукнем от нещо!

-         ТОЧНО ТУК НЕ СЪМ СИГУРЕН, КОЕ ТОЧНО Е ВЯРНО:

-         - Мийте си често ръцете за дезинфекция! / Не се мийте често и не се къпете, да не хабите вода! /

-         Отваряйте прозорците на всеки 30 минути, за да влезе свеж въздух и да убие вирусите! / Не отваряйте прозорците, за да не излиза топлината от стаята! /

-         Яжте храни, произведени от европейския пазар! / Не яжте много, особено месо, защото за това са нужни много животни, при отглеждането на които се отделя много метан, а той замърсява атмосферата! По-здравословно е да се консумерат хлебарки, мравки и скакалци или най-добре пластмасовите пържоли на Бил Гейтс! /

-         Вервайте ни! / Не търсете истината, защото ще ви блокираме в социалните форуми! И през ум да не ви минава за фашизъм, Гьобелс или нещо подобно! /

-         Само западните култура и спорт са приемливи! Поети,писатели, художници, композитори, актьори, скулптури, музиканти,  футболисти и всякакви спортисти от Русия, Китай, Северна Корея, Африка и още две трети от населението на планетата са забранени! Техните произведения трябва да се късат, тъпчат и изгарят, за да се топлят западните дечица през студената зима!

-         Вие нямате нужда от злато, въглища, жито и всякакви други ресурси! Не ви трябва армия, електричеството е вредно за околната среда, а водата ще ви продаваме чрез наши фирми! Вие само ще блеете и ще ни ръкопляскате!

-         Децата ви не са ваши, а на обществото! Те ще избират пола си, а ако си позволите да ги поучавате, ще ви бъдат отнети и предадени в приемни семейства, при Родител 1 и Родител 2, най-често джендъри, лесбийки или явни педерасти! Те ще ги учат на морал и ще ги възпитават в почит към „новото нормално“! Ние ще наложим тотален Биг брадър във вашия дом, в службата ви, на улицата и навсякъде, където ви щукне да мръднете!

Мога да продължа още много, но се спирам! Само от прочетеното до тук вероятно ви е минал мерака да живеете, но в духа на еврогейските „ценности“ трябва да ви е драго да умрете! Така земята ще се освободи от вас и за сатанистите от Дълбоката държава ще има повече въздух, вода  и храна ! В крайна сметка, кого сте питали да идвате на тоя свят и да цвъкате където ви падне връз него?!

 

  Обикновен българин - Красимир  Бачков

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430189
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031