Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2018 20:16 - Защо Русия трябва да умре?
Автор: mt46 Категория: История   
Прочетен: 9791 Коментари: 39 Гласове:
3

Последна промяна: 30.03.2018 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

5.
Втора Студена война. „Демократични“ проекти
А) 1985. Харвардски проект
Преабмюл: „На границата между XX и XXI в. човечеството е заплашено от страшна криза заради недостиг на суровини и енергийни ресурси… Спасението на планетата зависи от пълното унищожение на империята на злото (СССР) и планирано съкращение на населението 10 пъти“.
Програмата е разчетена за 3 петилетки (един том – една петилетка).
т том/т петилетка (1985-1990) – „Перестройка“. Цели: гласност, борба за социализъм „с човешко лице“, подготовка за реформи „от социализъм към капитализъм“.
тт том/тт петилетка (1990-1995) – „Реформа“. Цели: ликвидация на световната социалистическа система; ликвидация на Варшавския договор; ликвидация на КПСС; ликвидация на СССР; ликвидация на патриотичното съзнание.
ттт том/ттт петилетка (1996-2000) – „Завършек“. Цели: ликвидация на Съветската армия; ликвидация на Русия като държава; ликвидация на „атрибутите на социализма“ – безплатно образование и здравеопазване; ликвидация на добрия и мирен живот в Ленинград и Москва; ликвидация на обществената и държавната собственост. Този етап предвижда строителство на добри пътища към морските пристанища, по които суровините и богатствата на Русия да бъдат надлежно изведени зад граница.
Б) 1991. Хюстънски проект.
Детайлна разработка на етапа „Завършек“. Вече не се говори за разчленение на СССР – Харвардският проект е изпълнен. Русия е изгубила 1/4 от своята територия (5 227 009 kм2) и половината от населението (146 167 139). Но това не е достатъчно на „цивилизования“ Запад. Сега главната цел е разчленяването на самата Русия.
Първи етап – разчленяване на 4 области, като:
– Сибир отива към САЩ
– Северозападът на Русия – към Германия
– Юг и Поволжие – към Турция
– Далечният изток – към Япония, за да има пряк контрол над суровините от Сибир и Далечния изток.
Втори етап – разчленяване на малки държавички – 26, 45 или 52 на брой (според кефа, капризите, маниите и патологиите на разчленителите).
Хюстънският творчески колектив изисква отношението към Русия да бъде не като към единна държава, а като към случаен сбор малки държавици. Проектът разработва тактиката на етническото прочистване:
– затваряне в анклави на руското и рускоезичното население, живеещо в съседни на Русия държави от бившия СССР;
– принуждаване на това население да избяга в Русия, като за целта са позволени всякакви средства – от икономически и дискриминационни до физическо унищожение;
– заселване и завземане на освободените територии.
В) 1994. Бжежински прави неприлично предложение към Русия – да се саморазпадне. На: Сибирски Далечен изток (ориентиран към Китай, Япония и Корея), Санкт Петербургски регион (който да се сближи с Германия и Скандинавия), още 1-2 рускоезични държави и няколко „неруски държавички“.
Г) 25 октомври 1995. Бил Клинтън:
„В най-близкото десетилетие ни предстои решаването на следните проблеми:
– разчленяване на Русия на дребни държави, посредством регионални войни, подобни на тези, които ние организирахме в Югославия;
– окончателно разрушаване на ВПК и армията;
– в откъсналите се от Русия републики да се установят режими, необходими на нас.
Ние позволихме на Русия да бъде държава, но империя ще бъде само една страна – САЩ“.
Д) Бжежински, един от авторите на“Хюстънския проект“: „Новият световен ред при хегемонията на САЩ се създава против Русия, за сметка на Русия и върху руините на Русия. Няма съмнение, че Русия ще бъде раздробена и под опека. Русия е една излишна страна“.
Кисинджър: „Аз предпочитам в Русия да има хаос и гражданска война пред тенденциите към нейното обединение в единна, силна, централизирана държава“.
Е) 2000. Соломон Паси произведе брошурката „Краят на предпоследната империя: Разпадането на Русия“. И препоръча Русия да се разпадне на 7 части:
– Европейска Русия (Русия) – столица Санкт Петербург, евентуален член на ЕС и НАТО, валута – евро;
– Сибир – столица Новосибирск, валута – долар/евро;
– Далекоизточна република – столица Хабаровск, гравитираща към САЩ, Япония, Корея и Тайван, валута – долар/йена;
– анклавът Калининград, „който притежава особено ценно географско местоположение и е предмет на специален интерес от страна на Балтийските републики, Северните държави и Полша“, статут – зона на „офшорно благополучие“;
– Карелия – благоденстваща офшорка като Калининград;
– обособяване на Южноруските територии около Каспийския басейн;
– „като страничен продукт на разпада“ – „някои малки независими държавици като Чечня и евентуално други, обособени по етнорелигиозен критерий“.

Според Паси, изчегъртването на Русия от картата на света ще донесе вечно щастие и благоденствие на целокупното човечество: „Предстоящото разпадане на Русия ще бъде едно от най-значителните събития в геополитиката на 21-ви век… ще срути остатъците от мита за втори геополитически полюс, построен върху морални норми, противоречащи на евроатлантическата ценностна система… ще бъде триумф на либералните ценности… и принос към утвърждаването на съвременната система на международна сигурност“, за да заживеем – най-сетне! – в „един свят без най-голямата по територия страна, която има почти 60% от ресурсите на полезни изкопаеми и граничи с 42% от населението на света“.
Но окончателният „триумф на либералните ценности“ предстои, защото: „Съдбата на предпоследната империя е предвестник на разпадането и на последната, Китайската империя. Но това е предмет на друго есе“, завършва Паси многообещаващо. Друго есе тъй и не се появи. Китай едва преживя тойзи факт.
6.
В помощ на разчленителите
През 1941 нацистка Германия възнамерява да парцелира СССР на 5 Райхскомисариата (Reichskommissariat) и 41 Генерални окръга  (Generalbezirk).
За още по-голямо улеснение на разчленителите предлагам да помислят по-сериозно дали да не разпаднат Русия на 85 части (46 области, 22 републики, 9 края, 3 града с федерално значение, 4 автономни окръга и 1 автономна област); или на 172 парчета (толкова езика се говорят на територията на Руската федерация); или на 195 държавички (толкова са народите и етническите групи в РФ).
7.
2014. Доктрината „Кристи“.
Няма такава доктрина. Кръстих я на Пол Кристи, д-р по философия, изпълнителен директор на Института за глобални перспективи на Колумбийския университет, служител на Агенцията за национална сигурност (АНС).
В пристъп на откровение Кристи отговаря на въпроса „Защо?“ Защо САЩ водят тази война? Отговорът е циничен – заради 30-те трилиона долара, които дължат на останалия свят; заради 500-те милиарда долара стокооборот между Русия и Европа, които искат да отмъкнат за себе си.
Откровението на Кристи:
„Целият свят, всяка една държава трябва да участва в разрешаването на финансовите трудности на Америка. Трябва тези 500 млрд. долара, колкото е стокооборотът между Европа и Русия, да се превърнат в стокооборот между Европа и Америка. За да се справят САЩ със своите дългове, трябваше да организират такъв катаклизъм (Украйна – б.а.), който да няма разрушителни последици за САЩ, за чужда сметка“.
За целта САЩ трябва да превърнат „и Русия, и Европа в свои заложници“, да предизвикат непреодолим разрив между тях, да наплашат Европа, да я зомбират ежесекундно с лъжи за „руска опасност и агресивност“
, „руски зверства и жестокости“ (в Украйна – б.а.), „прииждащи пълчища руски танкове“ (към Варшава – б.а.), „настъпваща армада от руски бойни кораби към бреговете на Прибалтика“, да истеризират Европа до припадък, Европа „да кипне от възмущение“ срещу Русия и да кипи, „докато узрее“ и сама възжелае „безвъзвратно разкъсване на отношенията с Русия“, а Русия „да бъде провокирана към изостряне на конфликта в Украйна“. И „нека европейците изтръпнат от евентуалното руско нахлуване“!
„Колкото повече неразбиране възниква между Русия и Европа, толкова по-бързо ще да бъдат реализирани плановете на САЩ“. Така САЩ „ще запазят мира на планетата“, а „Европа би съхранила лицето си на защитник на европейските ценности за правата на човека и заедно с това би помогнала на САЩ да решат проблема с дълга си“.
Въпрос: Защо Европа съучаства в тази война срещу самата себе си? Отговорът на САЩ е кратък и изящен: „Fuck the EU!“.
8.
Drang nach Osten.
А) Провокации, преврати, „цветни революции“
Б) Изолация, санкции, блокада.
В) Демонизация, маккартизъм, неонацизъм
Г) Delirium rusofobicus
През 1989 г. си мислехме, че Берлинската стена е паднала.
Не падна. Премести се.
Тя започна своя поход на Изток.
Тя продължи своя поход на Изток.
Целта беше и е Русия.
Както обикновено.
Цивилизованият“ Запад реши, че Източна Европа е негова плячка, територия, предназначена за завладяване и подчиняване; предмостие, инструмент и острие срещу Русия. И започна масово производство на васали и „железни завеси“. Ако изпиша санкциите срещу Русия след 2014 ден по ден и страна по страна, няма да ми стигнат 100 компютърни страници. Това е блокада. Икономическа, политическа, военна, стратегическа, неизмеримо по-мащабна от блокадата през 1917-1920.
И започна един патологичен реванш за Втората световна война, и подмяна на историята, и преформатиране на паметта до безпаметност. Хитлер, Гьоринг и Гьобелс се оказаха невинни, свидни жертви на „гадните комуняги“, титаничната битка с нацизма – агресия на „източните варвари“ срещу европейската цивилизация, антифашистите – банда престъпници.
„Путин е сатана, демон, вампир, гад, бяс, окупатор, диктатор, терорист, мракобес, тиранин, сатрап, кръволок, главорез, отровител, фашист, нацист, Хитлер!“, пищи в осъдителна градация „цивилизованият“ Запад. Който създаде, обучи и въоръжи „разбунените ислямисти“. (Откъде долетя Джон Маккейн на Майдана? От Сирия, от чаепитие с Абу Бакр ал Багдади, „халифът“ на ИДИЛ.) Който покровителства неонацистите в Прибалтика и гледа благодушно техните факелни дефилета. Който прогласи бандеровците за „пазители на европейското бъдеще и човешките права“.
„Русия е агресор!“, „Русия застрашава световния мир!“, „Русия настъпва!“, „Русия е абсолютното зло!“, пищи „цивилизованият“ Запад. Който за последните 50 години извърши над 170 преврата, интервенции, бомбардировки и политически убийства срещу над 180 суверенни държави и погуби между 17 и 20 млн. души, разбомби Белград, разлюля Близкия изток, истеризира, рекетира и трови Европа с „руска заплаха“, за да я омаломощи, превземе и подчини. Същият Запад, който за последните 18 години организира и финансира серия държавни преврати, наречени „Цветни революции“. Справка: 2000 – Сърбия; 2003 – Грузия; 2004-2005  – Украйна; 2005  – Киргизстан; 2006 – Беларус (опит), 2008 – Армения (опит); 2009 – Молдова; 2010 – Киргизстан (втори път); 2011-2013 – Русия (провокации); 2013-2014 – Украйна (втори път); 2015- 2016 – Молдова (втори път); 2015 – Армения (втори път). Под егидата на USAID, Freedom House, институтите на Маккейн, Олбрайт и Джийн Шарп.
И плач Йеремиев за Крим! Напомням: Според „Целевия план“ Украйна-НАТО (2008), до края на май 2014 г. на мястото на Руския Черноморски флот (създаден през 1783 г. от княз Потемкин-Таврически по заповед на Екатерина тт) трябваше да се насади НАТО. Затова е плачът Йеремиев. Не за демокрацията.
„Цивилизованият“ Запад изпадна в Delirium rusofobicus и възкреси мумията на маккартизма. Мумията изяде и остатъчните сиви клетки на т. нар. световни лидери, които не смеят да поздравят Путин – „Do not congratulate!“ – от страх да не изгубят своето евроатлантическо благочестие.
9.
100-годишната мотика
100 години „цивилизованият“ Запад смята за свое неотменимо право и свещен демократичен дълг да поучава Русия и очаква Русия да мълчи и да подсмърча виновно в ъгъла. Русия е виновна, защото съществува. Без значение дали е империя, СССР или днешна Русия. Тя съществува. Следователно – пречи.
Русия няма право да защитава своите интереси.
Русия няма право да има свои интереси.
Русия няма право да бъде най-голямата държава в света.
Русия няма право да се шири на 17 млн. кв. км.
Русия няма право да притежава 60% от природните богатства на планетата.
Русия няма право да има каквито и да било права.
Русия има само едно задължение – да легне и да мре. В името на „евроатлантическите ценности“, „демокрацията“ и „всеобщото благо“.
Не, „цивилизованият“ Запад не мрази Русия!
Напротив! Обича я страстно!
Обича я жалка, бедна, слаба, смачкана, безволева, обезкръвена, покорна, покорена, готова да бъде разпарчетосана и разграбена. Обича я разчленена на 4, 5, 7, 26, 45 или 52 „Русии“. Обича Елцинова Русия, когато руската мечка беше превърната в плюшено мече. Когато:
„Ние (САЩ) постигнахме това, което се канеше да направи президентът Труман с атомната бомба. С една съществена разлика – ние получихме суровинен придатък, неразрушена атомна държава. Получихме стратегически суровини за 15 млрд. долара, стотици тонове злато, скъпоценни камъни и т.н. По несъществуващи проекти ни бяха предадени за нищожно малки суми над 20 хил. т. мед, почти 50 хил. т. алуминий, 2 хил. т. цезий, берилий, стронций“ – Бил Клинтън, 1995 г.
Западът обича Русия. Искрено! Особено – нейната безкрайност, нейните гори, реки, жито, нефт, газ, въглища, уран, никел, олово, цинк, волфрам, желязна руда, злато, сребро, платина, скъпоценни камъни… А цялото това богатство се намира (недемократично някак) на някаква руска територия – черна несправедливост, която обижда и огорчава чувствителния Запад. За да поправи тази въпиеща несправедливост, Западът хвърля всичките си усилия да превърне Русия в геополитически пигмей, в икономически просяк, да я изтласка в азиатските глъбини, а най-добре – да я натика в Ледовития океан. Да не пречи.
100 години Западът не промени своята ръждясала тактика и стратегия.
100 години настъпва една и съща мотика.
100 години неговото алчно око е впито в богатствата на Русия.
100 години гледа Русия горделиво и надменно, и си самовнушава, и си вярва, че руският народ е варварски, тъп, недостоен и нищожен.
Путин въздигна Русия, върна на руския народ самочувствието и достолепието и обърка самодоволната концепция на истеричавия „хегемон“. Русия воспрянула! Западът още не е разбрал, че „Всички страни граничат една с друга, а Русия граничи с Бога“. Думите са на Райнер Мария Рилке.

Велислава Дърева

http://svobodnoslovo.eu/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%83%d0%bc%d1%80%d0%b5-%d0%b2%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b0-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82/Тагове:   САЩ,   Русия,   трябва,   Защо,   умре,   Дърева,


Гласувай:
25Следващ постинг
Предишен постинг

1. emelika - Урок по журналистика
30.03.2018 20:59
Висш пилотаж!
Но защо ли гласът ми не се приема?
цитирай
2. germantiger - ...
30.03.2018 21:17
и няма да реввете български курви и кучки

няма да рввете, че путин бил рисуван като гад, вампир, агресор

вие руснаците и българите и целия свят така рисувате винбаги хитлер и германия

болен здрав носи - не вие и вашата русия, а германия е всяка година гаврена - скоро на 9 май отново

цитирай
3. germantiger - финално
30.03.2018 21:19
вел;ислав дърев е написал:
През 1941 нацистка Германия възнамерява да парцелира СССР на 5 Райхскомисариата (Reichskommissariat) и 41 Генерални окръга (Generalbezirk).

НО ГЕРМАНИЯ НЕ НАПРАВИ ТОВА

ЗА СМЕТКА НА ТОВА - ВИЕ РУСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ И ЗАПАДНИТЕ ВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ

разпарцелирахте и ограбихте германия

германия ви направи американската програма за космоса и лунбата

германия ви направи първите руски автомобили, калашника и фотоапаратите руски и какво ли не

цитирай
4. germantiger - бонус
30.03.2018 21:21
Рилке е джендър - така вие руснаците и българите бихте го определили днес и не сдамо заради детството и майка му!

типично по руски и български вие бихте храчили по всеки джендър, но рилке ще цитирате, когто ви е угодно

а защо не цитирате масата руснаци показали какво лайно и урод е руската държава - цитирайте достоевски, тургенев, дори куприн

но велислав дърев мълчи, при положение, че рилке едва ли е чела, но руснаци със сигурност е гълтала четейки
цитирай
5. kvg55 - mt46,
30.03.2018 21:46
Да, това се иска на западното буржоазно общество, Русия да умре за да я разграбят. Като лешояди са. Има много хубава карикатура от Херлуф Бидструп на тази тема. Няма обаче да им се удаде. Русия се съвзе и пред нея е пътя на просперитета. Западните държави са преминали апогея си и сега залязват.
цитирай
6. milady - 6++++++
30.03.2018 22:15
Браво тигре имаш моите адмирации
всеки ден ми го казвай в очите на тези лицемери
Благодаря Марине за трибунатаgermantiger написа:
Рилке е джендър - така вие руснаците и българите бихте го определили днес и не сдамо заради детството и майка му!

типично по руски и български вие бихте храчили по всеки джендър, но рилке ще цитирате, когто ви е угодно

а защо не цитирате масата руснаци показали какво лайно и урод е руската държава - цитирайте достоевски, тургенев, дори куприн

но велислав дърев мълчи, при положение, че рилке едва ли е чела, но руснаци със сигурност е гълтала четейки

цитирай
7. mt46 - Ние не ревем, ти ревеш...
30.03.2018 22:21
germantiger написа:
и няма да реввете български курви и кучки

няма да рввете, че путин бил рисуван като гад, вампир, агресор

вие руснаците и българите и целия свят така рисувате винбаги хитлер и германия

болен здрав носи - не вие и вашата русия, а германия е всяка година гаврена - скоро на 9 май отново


Защо се ядосваш и обиждаш грубо /признаци на слабост и неправота/, когато се изричат истини за Запада?...
цитирай
8. mt46 - И за какво са ви минусите!?...
30.03.2018 22:22

22:16 - mari2301
22:12 - milady
цитирай
9. germantiger - кое е не истина марине
31.03.2018 00:21
ИСТИНИТЕ

Германия не разпарчадоса русия

Русия и запада разпарчадосаха Германия

истина

...

Хитлер е рисуван като гад, вампир и звяр в книги, филми, тв

Путин е рсиван като добър или като лошо

истина нали

...

Само Германия е храчена от холивуд година през година с поредния германофобски фиклм взел оскари

русофонски филми не са вземали оскари

истина марине

...

спасяването на редник райън

ярост

пианистът

списъка на шиндлер

мръсната дузина

гадни копилета

СА ФИЛМИ ГАВРА С ГЕРМАНИЯ, с русия не са

истина марине пак и пак и още и винги от мен

...

като дойде 9 май шибаната ти русия и шибания запад англо-саксонски ще се гаврят ли с германия - ДА

не се сещам германия да се гаври с някой на нечия дата

истина марине ооо да!
цитирай
10. germantiger - и още нещо маринчо
31.03.2018 00:22
аз не рева - аз мразя и изпитвам ярост

вие ревете

дали когато съм ви бил като малък българчетата

или като съм ви чукал българките
цитирай
11. germantiger - ...
31.03.2018 00:23
никога не съм ревал на дати, чествания итн

Боже, та аз бих ви убивал вас червените - като месо, буквално

всеки ден трябва да палите свещица, че не е времето стамболово и аз не съм нейде там
цитирай
12. zaw12929 - НАЛИ ФРАНЦИЯ- 1811 НАПОЛЕОН ТРЪГВА ДА ПОКОРИ... РУСИЯ ...
31.03.2018 00:42
МАЛКА КОРЕКЦИЯ - 200 години , А НЕ 100 години гледа ЗАПАДА Русия горделиво и надменно, и си самовнушава, и си вярва, че руският народ е варварски, тъп, недостоен и нищожен.
Путин въздигна Русия, върна на руския народ самочувствието и достолепието и обърка самодоволната концепция на истеричавия „хегемон“. Русия воспрянула! Западът още не е разбрал, че „Всички страни граничат една с друга, а Русия граничи с Бога“. Думите са на Райнер Мария Рилке.
да се гордеем ли, да се срамуваме ли, че и НИЕ СЕ НАРЕЖДАМЕ, КАТО ЖАБАТА_ видяла... и се наредила зад вола БЪЛГАРСКИ ПРИНОС: Соломон Паси произведе брошурката „Краят на предпоследната империя: Разпадането на Русия“. И препоръча Русия да се разпадне на 7 части:
цитирай
13. radostinalassa - До germantiger
31.03.2018 10:18
Като чета писанията ти винаги се чудя на хуманността на древните, които не са убивали злодеите дегенерати, а само са ги изгонвали на Запад. Прави ли са били да постъпват така , по съвест, но лигаво и ние да си патим от това сега ? Отговори ми.
цитирай
14. get - И за какво са ви минусите!?. . . ...
31.03.2018 10:45
mt46 написа:

И за какво са ви минусите!?...
22:16 - mari2301
22:12 - milady


- Защото, както Велислава Дърева - минапулирате общественото мнение?
- Защото, както Дърева - преписвате от ПАНАРИН (един от МАНИПУЛАТОРИТЕ НА ЧОВЕШКОТО СЪЗНАНИЕ и ОТКРОВЕН ВЕЛИКО-РУСКИ ШОВИНИСТ (!)) ... ЦИТАТИ ... Забележи КОИТО ГИ НЯМА ПРИ РИЛКЕ?
- Защото - човек ПРЕДИ ДА Е "либерал" "консерватор" или "сталинист-хитлерист" - ТРЯБВА ДА УВАЖАВА СВОЯ РОД и РОДИНА! - инак, ЗА В СЛУЧАИ КАТО ВАШИЯ, народът ни е нарекъл ТАКИВА ЕДНИ хора ПОТУРНАЦИ!!

- За полуграмотните момче(та)-"левичарче(та)" е простено - да ръсят(в хор) глупостите-ЛЪЖИ - "по ПАНАРИН" от вида ...?:
1212929 написа:

„Всички страни граничат една с друга, а Русия граничи с Бога“. Думите са на Райнер Мария Рилке.

... но за човек - с претенции да принадлежи към БЪЛГАРСКАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ - Не!

- Питам СЕ - ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПОТУРНАЦИ ... реват толкова на "РУСКИЯ ГРОБ" - а кога им обяснявам - Колко пъти СЪЩАТА ТАЗИ РУСИЯ е искала - да ни вкара НАС БЪЛГАРИТЕ в гроба - не желаят да ме чуят ... ей за това е минусът и от мен!

- Вероятно - няма да желаеш(появата) и ще желаеш да изтриеш и този ми пост(както и други предходни (!) - за това пиша, настоящето ... за да проверя ДОКОЛКО БЪЛГАРЩИНА Е ОСТАНАЛА В ТЕБ(все още ?) - та да те видя ... ще изтриеш ли, и този ми пост?

- Чакам с любопитство?

П.П.
А знаеш ли - Как зучи точния цитат по Е. М. Рилке - Който Панарин манипулира в СВОЯ СИ ШОВИНИСТИЧНА УГОДА?
- Мога да Ви го цитирам - без претенции от моя страна "Аз съм ЕнтЕлЕгЕнт !" :(((
цитирай
15. nagodi62 - От истината боли. Много силно, у...
31.03.2018 11:53
От истината боли. Много силно, ужасно силно боли! Браво!
цитирай
16. haralanov - Мдаа...
31.03.2018 12:14
За първи път пълно единодушие на всички партии в България , да не се гонят руските им касички!
цитирай
17. анонимен - Дърева не е българка, а путиноид. ...
31.03.2018 12:37
Дърева не е българка, а путиноид.Като автора на постинга.
И милион минуси не стигат, за да изразим презрение към тия твари.
цитирай
18. mt46 - С вас,
31.03.2018 12:39
глупаци-русофоби, западняци, полубългари и антибългари, няма смисъл да споря! Защото не виждате или се правите, че не виждате злодействата, престъпленията срещу народите и човечеството на Запада! Вие сте ограничени духом полуинтелигенти, заразени от вируса на русофобията! Вие се хващате като удавници за сламка за някое цитатче, без да вникнете в същността на текста! Истината, особено в политиката и в историята, често има поне 2 страни. А вие отричате другомислието, правото на другата страна. Защото сте едностранчиви, догматични, с тоталитарно мислене...
цитирай
19. get - @ 15. mt46 - Първо БЛАГОДАРЯ, че отново не "цензурира" мнението-поста ми! - а второ ... Казват ... ?
31.03.2018 13:14
mt46 написа:
глупаци-русофоби, западняци, полубългари и антибългари, няма смисъл да споря! Защото не виждате или се правите, че не виждате злодействата, престъпленията срещу народите и човечеството на Запада! Вие сте ограничени духом полуинтелигенти, заразени от вируса на русофобията! Вие се хващате като удавници за сламка за някое цитатче, без да вникнете в същността на текста! Истината, особено в политиката и в историята, често има поне 2 страни. А вие отричате другомислието, правото на другата страна. Защото сте едностранчиви, догматични, с тоталитарно мислене...


... най-трудно за човек Е ...? - да погледне сам себе си - от страни?

- Значи по твоята логика "брилянтна"(!) :
АКО СЪМ интелектуален(и всякакъв друг) АНГЛО-РОБ ... това ще означава, ЧЕ НЕ СЪМ РУСО-РОБ ли ?

- Потурнак(а) е удобен на всяка една с мислене и политика ИМПЕРСКИ, държава !
- Поради тази причина ПОТУРНАЦИТЕ ОБСЛУЖВАЩИ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ - бяха добри в услугите си й към СЛЕДВАЩА - РУСКАТА ... после вероятно и към ПО-СЛЕДВАЩАТА!
- Потурнака е ЧОВЕК - ЗАГУБИЛ ЧУВСТВОТО СИ ЗА ЕТНО-ПРИНАДЛЕЖНОСТ(българо-ФИЛ-ството си !) ... поради това - винаги готов да ФИЛСТВА(слугува !) на СИЛНИЯ ... предлога, пред "филството" е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - ЗАЩОТО?
- ПОТУРНАКА ГО ДВИЖИ ЕДИНСТВЕНО ИНТЕРЕСА - при всяка ИСТОРИЧЕСКА колизия(промяна) НАСТЪПИЛА за нас БЪЛГАРИТЕ - тук на Балканите!

- И да не забравяме, ЧЕ ..? - през 1990 год. "руските братя" ни ПРОДАДОХА, КАТО СТОКА(без да ни питат) - предавайки/продавайки България народа й, и стопанските активи, в "сферата на влияние" на "врага" си САЩ?!
- А "сферите на влияние" бяха определени от ТРИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ(?) - излезли ПОБЕДИТЕЛКИ - още от Втората световна война - която те РАЗПАЛИХА!

- Трябваше да има и ВИНОВНИ - така без ВИНА ЗА РАЗПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА, БЪЛГАРИЯ бе поставена в Париж на подсъдимата скамейка - КАТО ВИНОВНИЧКА ЗА ВОЙНАТА ... с всичките прозтичащи последствия - а СССР, който с Хитлер ни НАТИСКАШЕ ДА ВЛЕЗЕМ във ВСВ - изкараха "херувимче" - Нали ??!
цитирай
20. radostinalassa - Горбачов продаде и Русия
31.03.2018 13:56
та какво остава за нас, да ни продаде.Самият факт, че сега Англия е срещу Русия ми говори добре за Путин. САЩ свикнаха да усвояват евтино руските суровини. А сега може и да фалират официално.
цитирай
21. troina - маринчо,като си Голям Демократин и Отворен Интелегент,
31.03.2018 14:13
защо имаш педерация,
и освен това,когато благоволиш да допуснеш..“неруски“ коменти,
изпадаш в старческа хистерия, ад обиждаш просташки смелите опоненти
като мен, Гет, Тигъра и някои други..
моля те, първо да четеш по-внимателно, да размисляш, и после,
колко ти акъла стигне..Ние не мразим Русия, а ционизма в Русия,
чиято маша е Е Путин..
а, това за „запада“ е толкова комично и жалко,
че срам ме е да те апострофирам
Всеки има право на личен избор,според, нивото си..
а, ти си/и всички т.н. путиноиди/емоционален , т.е. пристрастен..
по-добре си подреждай там..детските рими, бива те!
без усмивки/ Юлия- И да не забравяме, ЧЕ ..? - през 1990 год. "руските братя" ни ПРОДАДОХА, КАТО СТОКА(без да ни питат) - предавайки/продавайки България народа й, и стопанските активи, в "сферата на влияние" на "врага" си САЩ?!
- А "сферите на влияние" бяха определени от ТРИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ(?) - излезли ПОБЕДИТЕЛКИ - още от Втората световна война - която те РАЗПАЛИХА!
цитирай
22. germantiger - радостинче...
31.03.2018 14:25
Античността познавам много повече от теб...

НО

не античните елини, нито класическия Рим прогони, А ВИЕ РУСНАЦИТЕ

прогонихте моя германски род за да е днес с роднини в южна Африка, в САЩ, в "австрия" и в "германия"

не аз, а вие поляци и руснаци заграбихте родовата ни земя около Льотцен/днес Гижицко в поланд

не в древността, а вие КОМУ ОНАНИСТИТЕ съдихте дядо ми в народния ви български съд

вие комунягите убихте без съд и присъда с незнаен нейде гроб прадядо ми

вие българите руснаци сменихте, преименувахте, изгаврихте се с името на рода ми от Gottlieb на Боголюбови

ЗА ТОВА АЗ СЕ НАУЧИХ ОТ ВАС - да мразя - благодаря ви!
цитирай
23. lexparsy - Много добре прозрян и описан част от "Плана"
31.03.2018 15:28
Аз още преди ~30 г. се бях шашнал как в "Протоколи на Сионските мъдреци" през 19 век е описан плана на създаване на Комунизма и на "Демокрацията"...
За всички смислящи и зрящи е ясно че участваме в тази Игра...
НО...
Искам само да намекна, че конспирацията на "Плана" е още по глобална...
Както в това, което наричаме "Световни войни", а всъщност е повсеместно разпределение на политико-икономическа власт и територии с подставени Диктатори и диктатури...СЕГА от слепота и незрабиране пак му се връзваме...
цитирай
24. apostapostoloff - Трогателна загриженост за Русия, ама
31.03.2018 15:36
на мен , а и на повечето нормални хора не им дреме за някаква изостанала, смешна държава.
цитирай
25. germantiger - ТИ ГОВОРИШ ЛИ С НАС, МАРИНЕ ?!
31.03.2018 17:41
казваш марине, че с нас не можело да се говори

ТИ НЕ ГОВОРИШ МАРИНЕ

ТИ ПОСТВАШ ПРОПАГАНДА - РУСКА джендър дъревска и ЛЪЖА

с пропаганда марине, не се говори !

ти как разбираш ртазговора - да се съгласим, да пеем, да славословим, да се кланяме

да крещим путин велик, русия божество ?!

МАРИНЕ - НА ПЪРВА СТРАНИЦА ДЕН КАТА ДЕН ВИСИ РУСИЯ

МАРИНЕ - НА ПЪРВА СТРАНИЦА ДЕН КАТА ДЕН НЕ ВИСИ, повтарям НЕ ВИСИ ГЕРМАНИЯ например

НЕ ВИСИ ФРАНЦИЯ НАПРИМЕР, НЕ ВИСИ ИТАЛИЯ НАПРИМЕР

виси русия и това не е от днес, това дори не е от 1-2 години, това е от влизането ми в блога през 2011 г.

МАРИНЕ - един ще харесва русията ти, друг германията ми, трети англията им, четвърти каквото си ще

НО САМО ВИЕ МАРИНЕ, САМО ВИЕ РУСНАЦИТЕ ВИСИТЕ НОН-СТОП НА ПЪРВА

САМО ВИЕ РУСНАЦИТЕ ИСКАТЕ СПЕЦИАЛНО ОТНОШЕНИЕ, СМАО ВИЕ СТЕ БОЖЕСТВЕНИ

не, не сте марине - вие сте нищи - вие дори нямате моралното право да говорите

вие бяхте 45 руско тук, 45 години вашата русия беше всьо и вся, вие дори не трябва да се обаждате заради това

повтарям - ВИЕ НЯМАТЕ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА ИСКАТЕ ТОЛЕРАНТНОСТ, СЛЕД КАТО 45 ГОДИНИ БЯХТЕ САМО РУСКИ ДИКТАТОРИ
цитирай
26. germantiger - ...
31.03.2018 17:45
ние ли маринчо сме ограничени и нямаме толерантност към вас руските боклуци

СЕГА ТУК В БГ Е ЗАПАДНО НАЛИ

И СЕГА ТИ И КУХЕЛ И ВСЕКИ ДРУГ РУСНАК ТУК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ РУСКОТО

АКО СЕГА ТУК СТАНЕ ПАК РУСКО

ВИЕ - ВИЕ КУЧКИ РУСКО БЪЛГАРСКИ ЩЕ УБИВАТЕ

ВИЕ КОМУНИСТИ РУСКИ ЩЕ ПРАВИТЕ НАРОДЕН СЪД

АКО ТУК СТАНЕ ПАК РУСКО НЯМА ДА СЕ ЧУЕ ЕДНО РАЗЛИЧНО М НЕНИЕ

аз знам какво представлявате вие, чудесно знам какво сте, мен не може да ме заблудите

С ВАС ИМА САМО ЕДНА ФОРМА НА КОМУНИКАЦИЯ - НАСИЛИЕТО

С ВАС ИМА САМО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ - ОТНОШЕНИЕ ЧРЕЗ ФОРМА НА СТРАХ

вие ли които 45 години изтребвахте хората с друго мислене сте демократи

или онези които на запад 45 години НЕ вкараха комунистите им западни в лагер

АКО НИЕ СМЕ ОГРАНИЧЕНИ И ПОЛУГРАМОТНИ

ТО ВИЕ НЕ СТЕ ХОРА - вие сте атеисти червени убийци
цитирай
27. germantiger - ...
31.03.2018 17:48
маринче...

искаш ли да се пробваме кой колко е грамотен в професионалната си област

искаш ли да ми кажеш каква ти е професията и какво си в нея

след това аз да ти кажа каква е била моята и колко аз съм грамотен в нея

вие руско-бугарски некадърници, вие цървули недоносени сред които 100 ваши струват колкото 1 аз

МОСКВИЧА НЕ Е МЕРЦЕДЕС поете

ЗАЗКАТА НЕ Е БМВ и никога няма да бъде
цитирай
28. germantiger - ...
31.03.2018 18:17
и на финала за днес

АЗ С РУСНАЦИТЕ НЯМАМ ПРОБЛЕМ

Имам "такъв" с вас българските руснаци

руснаците не са вредни за България, освен това харесвам бол руски неща

мога да бъда конкретен колко и какво руско харесват и това няма да е всеизвестната им култура дори, а много повече, което едва ли ще очакваш и едва ли ще си чувал

вредни за България сте вие българските комунисти

вие с народния съд, лагерите, с лъжите, мерзавците

ТИ МАРИНЕ СПОРЕД МЕН НЕ СИ МЕРЗАВЕЦ, НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК, а си нормален човек

вярно заблуден си, понякога невеж в историята, но това е бял кахър да си жив и здрав
цитирай
29. germantiger - финално за вечерта от мен
31.03.2018 18:30
ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ ОТ 2-3 МЕСЕЦА НАСАМ

НЯМАТЕ НИЩО ПРОТИВ ДА ВИ НАРИЧАМ РУСНАЦИ

нито един не се нарече българин от вас, когато ви наричам руснаци и дори ми отговаряте

колкото до мен - аз все пак съм половин небългарин

а вие българи ли сте или ашладисани руснаци

ЕЙ РУСНАЦИ, ВАС ПИТАМ?

ма само ти марине веднъж, само веднъж нещо смотолеви или греша
цитирай
30. mt46 - Е,
31.03.2018 21:43
сега начесахте ли си езиците? Разтоварихте ли се?... Няма да ви отговарям поименно, защото повечето коментари не са по същината на постинга, а именно - защо Западът злодейства срещу Русия и срещу доста други народи и нации, в т. ч. България. От някои коментари е очевидно, че част от западняците силно мразят България и Русия. И се питам - ние, българите, дебили ли сме, че слугуваме и робуваме на Запада /а някои дори го обичат, дори повече от България/?!...
Русия от 30 г. се е изнесла от Германия, а САЩ са още там и налагат на Европа своята грандоманска политика! Толкова ли сте слепи или не ви дреме?...
ПП: Не съм руснак, нито западняк. Българин съм, от малцината, останали верни на род и родина...
цитирай
31. get - сега начесахте ли си езиците? Ра...
31.03.2018 22:49
mt46 написа:
сега начесахте ли си езиците? Разтоварихте ли се?... Няма да ви отговарям поименно, защото повечето коментари не са по същината на постинга, а именно - защо Западът злодейства срещу Русия и срещу доста други народи и нации, в т. ч. България. От някои коментари е очевидно, че част от западняците силно мразят България и Русия. И се питам - ние, българите, дебили ли сме, че слугуваме и робуваме на Запада /а някои дори го обичат, дори повече от България/?!...
Русия от 30 г. се е изнесла от Германия, а САЩ са още там и налагат на Европа своята грандоманска политика! Толкова ли сте слепи или не ви дреме?...
ПП: Не съм руснак, нито западняк.
Българин съм, от малцината, останали верни на род и родина...


- Докажи последното си твърдение - че е вярно: "Българин съм" - а не обратното, поредният интелектуален блогов потурнак! ... инак виждаш, какви баталии забъркваш, с редовното препечатване(при теб) на про-руски и анти-западни панагерици?

П.П.
- Само ще констатирам с половин уста - че дори и в последния си пост с нищо не доказаш твърдението си "Аз Съм Българин" - следва ли да (ти) обяснявам - по какво съдя за това?

П.П.
А другарката Дърева - да бъде така добра и да посочи ОТКЪДЕ Е ПРЕВЕЖДАЛА(плагиатствала) "авторския си текст" :)))
1. Адрес:
http://dokumentika/ekonomicheskoe-oruzhie/garvardskiy-i-chiustonskiy-proekti
2. Адрес:
http://zhaba/69907/
- Апропо! - твърденията за ХАРВАРДСКИ и ХЮСТЪНСКИ ПРОЕКТ са пълен НОНСЕНС - тъй като ДЕМОНТАЖА НА СОЦИАЛИЗМА - бе подготвен ЗАЛОЖЕН ОЩЕ ОТ ЮРИЙ АНДРОПОВ ... а виж от кога датират - "проектите" преписани от Дърева - по руски "автентични" източници :(((

- В заключение - да питам?
... сега начесахте(хме) ли си езиците? :))) !

- Жална и майка на България - ако всичките ни интелигенти са такива наивници или потурнаци ... вражески апологети(агенти на влияние) не й трябват!
цитирай
32. radostinalassa - Не се занимавам с политика
01.04.2018 08:24
Но това, че руските ракети са насочени срещу бази на НАТО у нас / 4 мисля / , и много близко има такива в Румъния ме притеснява. То притеснява и ББ, както съм чела. Какво ще стане при конфликт. Тук авторът е много прав. Ние пак сме на грешната страна. Имам предвид продажните политици. Народът, в това число и циганите също е на вярната страна - 80% за Русия.
цитирай
33. germantiger - ...
01.04.2018 14:19
mt46 написа:
сега начесахте ли си езиците? Разтоварихте ли се?... Няма да ви отговарям поименно, защото повечето коментари не са по същината на постинга, а именно - защо Западът злодейства срещу Русия и срещу доста други народи и нации, в т. ч. България. От някои коментари е очевидно, че част от западняците силно мразят България и Русия. И се питам - ние, българите, дебили ли сме, че слугуваме и робуваме на Запада /а някои дори го обичат, дори повече от България/?!...
Русия от 30 г. се е изнесла от Германия, а САЩ са още там и налагат на Европа своята грандоманска политика! Толкова ли сте слепи или не ви дреме?...
ПП: Не съм руснак, нито западняк. Българин съм, от малцината, останали верни на род и родина...ОТ КОГА ВИЕ СЛУГУВАТЕ НА ЗАПАД СЛЕД КАТО 45 ГОДИНИ СЛУГУВАХТЕ НА РУСИЯ?

според теб запада злодейства срещу русия, АРУСИЯ НЕ ЗЛОДЕЙСТВА ЛИ СРЕЩУ ЗАПАДА?

как да ни отговориш като нямаш капацитет, познание и като отговора ти мълчи пред исатините от нас?!

НЕ, НИЕ НЕ ВИСИМ НА ПЪРВА, ПО-МАЛКО СМЕ ОТ РУСКИТЕ СЛУГИ И НЕ НИЕ, А ВИЕ СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ, аз бих си начесал ръцете върху вас, езика си го чеша ба български пички
цитирай
34. germantiger - какви българи сте вие КАЗАЦИИИ
01.04.2018 14:27
ХЕЙ РУСНАК

и ти радостинче РУСКИНЬО

ЕЙ РУСНАЦИ...
цитирай
35. germantiger - финално от мен
01.04.2018 14:31
РУСНАК

благодаря, че си допуснал всички коментари вчера

днес този няма да мине, убеден съм РУСНАКО
цитирай
36. radostinalassa - 33 - germantiger
01.04.2018 19:34
Внимавай да не се излъжеш някой път. Сега има много бели циганки, или по скоро много от тях се смятат за туркини, кой знае защо. Как ще повлияе това на чистата раса ? Макар, че това не е доказано за тебе, че си от тях..Иначе си прав, че в далечното минало сме били един народ с русите, и с венетите. И милион път ти казах, че съм македонка. Дано запомниш най - сетне.
цитирай
37. mt46 - Хайде, стига сте се дракали!...
01.04.2018 21:13
Не забравяйте, че това е моят блог, че тук сте като гости и не може да се разпростирате, както у дома си! Търпимостта ми не е безгранична!... И последната дума тук е моя. Аман от нахалници! Намерили кого да питат дали е българин! Защо не питате станишевци, догановци, костовци, гербовци и т. н. Няма нужда да ми отговаряте... "Не ме изкушавайте, лицемери!"...
цитирай
38. mt46 - И разберете, че не обичам да общувам с агресивни, нагли, многодрънкащи лица!...
01.04.2018 21:20
Не обичам аз да споря
с хора бесни, тесни, крейзи! -
Не желаят тези хора
нещо умно да им влезе!...
М. Тачков
цитирай
39. haralanov - Мдаа...
13.05.2018 09:29
ГЕН. ЕДУАРД ТОТЛЕБЕН
за т.нар. освобождение:

«Освобождението на християните изпод игото на исляма е химера. Българите живеят тук по-заможно и по-щастливо, отколкото нашите руски селяни; тяхното душевно желание е техните освободители по възможност по-скоро да напуснат страната. Те плащат на турското правителство незначителен данък, несъразмерен с техните доходи, и са изобщо освободени от военна повинност.»

Manol Manolov: Това е текстът на руски език. Може да се намери в руските сайтове и книги, които цитират ген. Тотлебен:

«Освобождение христиан из-под ига ислама – химера. Болгары здесь живут зажиточнее и счастливее, чем русские крестьяне; их задушевное желание – чтобы их освободители по возможности скорее покинули страну. Они платят турецкому правительству незначительную подать, несоразмерную с их доходами, и совершенно освобождены от воинской повинности.»
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 15873896
Постинги: 3186
Коментари: 41945
Гласове: 137152
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930