Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2021 18:56 - Забранена История: Хронология На Земята Според Анунаки
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2158 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Забранена История: Хронология На Земята Според Анунаки imageHAF19 Юли 2021 Г.

Въз основа на множество археологически открития: артефакти, записи и паметници, открити в миналото от експерти, се смята, че Анунаки (шумерски: тези, които са слезли от небесата), изключително напреднала цивилизация от неуловима планета в нашата Слънчева система, са дошли на Земята, кацайки в Персийския залив преди около 432 000 години.

image

През последните няколко десетилетия бяха направени множество противоречиви открития, които предизвикват основните изследователи и техните възгледи за историята и човешката еволюция.

Всеки път, когато пишем за Древните Анунаки , попадаме на много дискомфорт от различни страни на читателите. Въпреки че има хора, които твърдо вярват в съществуването на Анунаки и тяхното пристигане на Земята може да обясни много сметки, които основните учени не могат, има такива, които вярват, че древните Анунаки никога не са съществували и че изключително напредналите цивилизации никога не са съществували на Земята.

През последните няколко години обаче много изследователи променят методологията си и започват да мислят отворено.

 

Древната теория за извънземни астронавти предполага, че преди хиляди години, дори преди записаната история, нашата планета е била посещавана от астронавти от друг свят, интелигентни същества с технологии извън нашата собствена днес.

Много археолози по света смятат съвременния Ирак за „люлката на цивилизацията“. Между 3500 и 1900 г. пр. Н. Е. Река Тигър и Ефрат са домът на шумерския народ, който просперира в този регион.

Днес, когато четем или търсим информация за Шумера и Анунаките или хората, обитавали тази част на света, попадаме на противоречив автор Захария Ситчин.

През 1976 г. авторът Ситчин публикува личните си преводи на шумерските текстове в поредица от книги, наречени „ Земните хроники “.

Според Ситчин глинените плочки описват извънземна раса, известна като Анунаки, дошла на Земята, за да добива злато. Ситчин на практика предполага, че извънземните са посещавали земята в миналото, защото родната им планета се е нуждаела от злато, за да оцелее.

Приблизително преди около 250 000 години, според Ситчин, древните анунаки са обединили своите извънземни гени с тези на Homo Erectus и са създали вид, известен като Homo Sapiens, като в резултат са получили генетично двукамерен вид. Хората обаче бяха хибриден вид и не можеха да се размножават. Тъй като търсенето на хора като работници стана по-голямо, древните Анунаки отново манипулираха древното човечество, за да могат да се размножават сами.

 

Въз основа на Космическия код , шестата книга на Земните хроники от Захария Ситчин, това е истинската историческа хронология на нашата планета:

Събития Преди Потопа

Преди 450 000 години ,
на Нибиру, отдалечен член на нашата Слънчева система, животът е изправен пред бавно изчезване, тъй като атмосферата на планетата ерозира. Свален от Ану, владетелят Алалу избягва с космически кораб и намира убежище на Земята. Той открива, че Земята има злато, което може да се използва за защита на атмосферата на Нибиру.

445 000
Водени от Енки, син на Ану, земята на Анунаки на Земята, създават Eridu - Земна станция I - за добив на злато от водите на Персийския залив.

430 000
климата на Земята се топи. На Земята пристигат още Анунаки, сред които и полусестрата на Енки Нинхурсаг, главен медицински директор.

416 000
Докато производството на злато се колебае, Ану пристига на Земята с Енлил, очевидният наследник. Решено е да се получи жизненоважното злато, като се добива в Южна Африка. Теглене на жребий, Енлил печели командата на Earth Mission; Енки е изпаднал в Африка. При напускането на Земята Ану е предизвикан от внука на Алалу.

400 000
Седем функционални селища в Южна Месопотамия включват космодрум (Sippar), Център за управление на мисията (Nippur), металургичен център (Shuruppak). Рудите пристигат с кораби от Африка; рафинираният метал се изпраща нагоре до орбитални екипажи, обслужвани от Игиджи, след което се прехвърля на космически кораби, пристигащи периодично от Нибиру.

380 000
Придобивайки подкрепата на Игиджи, внукът на Алалу се опитва да се възползва от властта над Земята. Енлилитите печелят войната на старите богове.

300 000
Анунаки, които се трудят в бунта на златните мини. Енки и Нинхурсаг създават примитивни работници чрез генетична манипулация на жената маймуна; те поемат ръчните задължения на Анунаки. Енлил нахлува в мините, отвежда примитивните работници в Един в Месопотамия. Като се има предвид способността да се размножава, Homo Sapiens започва да се размножава.

200 000
Животът на Земята регресира през нов ледников период.

100 000
Климатът отново се затопля. Анунаките (библейските Нефилим), за нарастващата досада на Енлил, се женят за дъщерите на Човека.

75 000
„проклятието на Земята“ - започва нова ледникова епоха. Регресивните типове Човек обикалят Земята. Кроманьонецът оцелява.

49 000
Енки и Нинхурсаг издигат хората от рода на Анунаки, за да управляват в Шуруппак. Енлил побесня. Замисля смъртта на човечеството.

13 000
Осъзнавайки, че преминаването на Нибиру в близост до Земята ще предизвика огромна приливна вълна, Енлил кара анунаките да се закълнат, че предстоящото бедствие ще запази в тайна от човечеството.

Прочетете също: 10-та шумерска таблетка: Анунаки построиха пирамидите

Събития След Потопа

11 000 г. пр. Н. Е.
Енки нарушава клетвата, инструктира Зиусудра / Ной да построи подводен кораб. Потопът обхваща Земята; анунаките стават свидетели на унищожаването от орбиталния им космически кораб. Енлил се съгласява да предостави остатъците от приспособленията и семената на човечеството; земеделието започва във високите части. Енки опитомява животни.

10 500 г. пр
Н. Е. На потомците на Ной са разпределени три области. Нинурта, най-големият син на Енлил, загражда планините и отводнява реките, за да направи Месопотамия обитаема; Енки си възвръща долината на Нил. Синайският полуостров се задържа от Анунаки за следдилувиален космодрум; на планината Мория (бъдещият Йерусалим) е създаден контролен център.

9 780 г. пр. Н. Е.
Ра / Мардук, първородният син на Енки, разделя господството над Египет между Озирис и Сет.

9 330 г. пр. Н. Е.
Сет завзема и разчленява Озирис, поема едноличното управление над долината на Нил.

8 970 г. пр. Н. Е.
Хор отмъщава за баща си Озирис, като започва Първата пирамидална война. Сет бяга в Азия, завзема Синайския полуостров и Ханаан.

8,670 г. пр. Н. Е.
За разлика от последвалия контрол на всички космически съоръжения от потомците на Енки, Енлилитите започват Втората пирамидална война. Победилата Нинурта изпразва Великата пирамида от оборудването си. Нинхурсаг, полусестрата на Енки и Енлил, свиква мирна конференция. Разделянето на Земята е потвърдено. Владението над Египет се прехвърля от династията Ра / Мардук в тази на Тот. Хелиополис, построен като заместител Beacon City.

8 500 пр
Н. Е. Анунаките създават аванпости на входа към космическите съоръжения; Йерихон е един от тях.

7 400 г. пр. Н. Е.
Докато ерата на мира продължава, Анунаки дават на човечеството нов напредък; започва неолитният период. Полубогове властват над Египет.

3800 г. пр. Н. Е.
Градската цивилизация започва в Шумер, когато Анунаки възстановяват там Старите градове, започвайки с Ериду и Нипур. Ану идва на Земята за странно посещение. В негова чест е построен нов град, Урук (Ерех); той прави храма му обиталище на любимата си внучка Инана / Илщар.

Царство На Земята

3760
Човечеството получи царство. Киш е първата столица под егидата на Нинурта. Календарът започва в Нипур. Цивилизацията цъфти в Шумер (Първи регион).

3450
Първенство в Шумер е прехвърлено на Nannar / Sin. Мардук провъзгласява Вавилон за „Вратата на боговете“. Инцидентът „Вавилонска кула“. Анунаките объркват езиците на човечеството. Неговият преврат е разочарован, Мардук / Ра се завръща в Египет, сваля Тот, хваща по-малкия му брат Думузи, който е сгодил Инана. Случайно убит Думузи; Мардук затворен жив във Великата пирамида. Освободен през авариен вал, той отива в изгнание.

3,100-3, 350
години хаос завършват с инсталирането на първия египетски фараон в Мемфис. Цивилизацията идва във Втория регион.

2 900
царства в Шумер са прехвърлени в Ерех. Инана получи господство над Третия регион; започва цивилизацията на долината на Инд.

2650
кралски капитал на Шумер се разменя . Царството се влошава. Енлил губи търпение с непокорните човешки множества.

2 371
Инана се влюбва в Шарру-Кин (Саргон). Той създава нова столица. Агаде (Акад). Стартира Акадската империя.

2316
С цел да управлява четирите региона, Саргон премахва свещената почва от Вавилон. Конфликтът Мардук-Инана отново пламва. Това приключва, когато Нергал, братът на Мардук, пътува от Южна Африка до Вавилон и убеждава Мардук да напусне Месопотамия.

2291
Нарам-Син се възкачва на трона на Акад. Насочен от войнствената Инана, той прониква на Синайския полуостров, нахлува в Египет.

2255
Инана узурпира властта в Месопотамия; Нарам-Син се противопоставя на Нипур. Великите Анунаки заличават Агаде. Инана избягва. Шумер и Акад са заети от чужди войски, верни на Енлил и Нинурта.

2220
шумерска цивилизация се издига до нови висоти при просветлени владетели на Лагаш. Тот помага на своя цар Гудея да построи зигурат-храм за Нинурта.

2193
Тера, бащата на Авраам, роден в Нипур в свещеническо-кралско семейство.

2180
Египет разделен; последователите на Ра / Мардук запазват юга; Противоположните му фараони печелят трона на долния Египет.

2130
Тъй като Енлил и Нинурта все повече отсъстват, централната власт също се влошава в Месопотамия. Опитите на Инана да си върне царството за Ерех не продължават.

Справка: Ancient-Code.com




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745933
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031