Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 22:13 - Какво твърди "Икономист". Ще се събудят ли германците?...
Автор: mt46 Категория: Хоби   
Прочетен: 4792 Коментари: 15 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Германци, събудете се! 25.03.2016   Автор: Костадин image

Това са новите германци, според американското списание „Икономист“. Другите
били „биогерманци“, раждали малко и трябвало да погребат кръвната си идентичност.

Списание „Икономист“ веднъж в годината издава приложение, наречено „Светът през…“, като в него са поместени прогнози за бъдещото развитие на света през новата година. Изданието е уникално. В него не  се говори за прогнози, които биха могли да се случат, а за неща, които ще се случат. Менторският и назидателен тон лъха от всеки ред във всяка публикация, като най-важното е, че се внушава усещане за необратимост на процесите. Американският издател на „Икономист“ (списанието по документи е английско и е базирано в Лондон, но изцяло следва американската политика) е решил, че така ще се развива светът през следващата година, и вие нещо друго не може да направите, освен да се подчините на заповедите, т. е. прогнозите на американците.

Понеже те отдавна не се церемонят с когото и да е, не представлява изненада една статия, която е посветена не на кого да е, а на германците. Не на Германия като държава, а на целокупния германски народ. На него, според „прогнозата“, или по-скоро предписанието на тази статия, му е писано да изчезне през 2016 г. Не вярвате ли? Вижте какво пише авторът Андреас Клут, виден германски безродник, американски слуга и поради тази причина шеф на бюрото на списанието в Берлин.

Първо, той въвежда нов термин – биогерманци. С него той обозначава германците от германски произход (да, абсурдно звучи, но е факт), защото прилагателното volkish (народен) запазвало „глупавите расистки асоциации с нацизма“. Следователно, ако в Германия използваш думите народ и народен, вероятно си неонацист. Второ, според него Германия била „лишена от въображение без своите чуждестранни влияния“ и дава пример с Бундестима, носител на световната купа по футбол през 2014 г. В него имало поляци, турци, араби, албанци и ганайци, въобще все хора, без които очевидно Германия би била „лишена от въображение“. Горките скучновати Бекенбауер, Матеус, Румениге, Клинсман, Фьолер и прочие лишени от въображение биогерманци. Но да не се отклоняваме. На трето място, Клут отсича, че „биогерманците раждат твърде малко деца“. Затова новите германци, „които днес оставят отпечатъците са като емигранти, след време ще издържат възрастните биогерманци и ще плащат данъци, да финансират социалната държава“. Идеално, нали? Биогерманците на раждат, затова ще си внесем ГМО германци. Само дето не ги нарича ГМО, а „нови“ германци.

Е, американският германец вижда и един проблем – дали мюсюлманите, които са основните „нови германци“, ще приемат ценностите и социалните норми на биогерманците като „сексуално равенство, светски ценности и историческата вина спрямо Израел“. Тук Клут открива нова обществена и морална категория – измисля нещо, което нарича „историческа вина“ (каквото и да представлява то), и го вменява като социална норма на цялото германско общество. Ако не знаете, да го знаете – в Германия вината е социална норма и е задължителна за всички. Интересно би било да разберем дали американците изпитват историческа вина към Япония заради атомните бомбардировки над нея, но уви, в този брой на „Икономист“ не пише нищо по въпроса.

Най-зловещото обаче в цялата статия е оставено на финала. „През 2016 г. Германия ще трябва да приеме такъв закон, защото… страната се е превърнала в имигрантска държава – земя на надеждата и възможностите за мнозина, които в замяна осигуряват жизненост на застаряващото германско общество“. А сега се дръжте здраво – „Понятието „кръвна идентичност“ бе погребано отдавна. През 2016 г. германците ще го направят и формално. И ще го направят с високо вдигната глава“.

Прочетохте ли го? Американците нареждат – първо приемате закон за узаконяване на емиграцията, после погребвате идентичността си. При това я погребвате с гордост. Формално, защото и без това отдавна сте го направили.

Аз не съм германец. Българин съм. Но като европеец, като гражданин, като човек не мога да не кажа – германци, събудете се! Събудете се, по дяволите! Събудете се и се дръжте достойно, бъдете горди наследници на вашите предци, които изградиха заедно с романските и славянските народи основите на европейската цивилизация. Стига сте търпели да ви мачкат и да ви командват отвън. Бъдете независими, бъдете свободни, търсете свободата си и се борете за нея! Европа има нужда от вашата сила, от вашата воля и от вашия разум! Не виждате ли, че четат вашия некролог? Малко ли са ви милионите имигранти, с които ви заливат нарочно, за да ви подчинят и претопят окончателно? Събудете се от 70 годишния сън и се борете! Или приемете съдбата, която ви готвят.

Изборът е ваш, но последиците ще са за цялата европейска цивилизация.

Костадин Костадинов

 kostadin.eu/2016/03/25/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B5/


ПП: Предлагам на вниманието ви и един клип за политическите игри...


Гласувай:
27


Вълнообразно


1. mt46 - -
28.03.2016 22:43
22:30 - shao22
цитирай
2. kvg55 - Мисля, че германците ги е страх да се ...
28.03.2016 23:17
Мисля, че германците ги е страх да се "събудят", защото ще ги обвинят в неонацизъм. Дотолкова са зависими от САЩ. Ако настъпи пробуждане, то ще е от Източна Германия, защото източногерманците бяха мисловно по-свободни от западногерманците по време на студената война.
цитирай
3. milady - много добро ,както винаги..поздрави!
29.03.2016 07:45
а ,Ричард Улф ми е любим лектор..
много мила бабката,изакала се „само“ с един ..минус....
луда работа, марине..
Хубав ден от мен !
цитирай
4. emi1ts - Поздрави!
29.03.2016 08:13
Видеото с Ричард Улф е скоро публикувано и е показателно !Благодаря за информацията!Хубав ден!
цитирай
5. krumbelosvet - Отдавна имаше подобни снимки за България, може би преди 20 години,
29.03.2016 09:59
но забравих източника, вероятно същия. Там българинът беше циганин. И сега почти се е случило.
Г-н Улф е рядък професионален оратор, който освен с факти и логика, говори с цялото си тяло. Говори страшно пестеливо и целенасочено, без да си гледа бележките, което не става без редкия дар на абсолютната памет (има такива хора, които запомнят завинаги всичко, което възприемат). Или с упорити тренировки, като Демостен. Струва си.
Но този почти гений, избягва въпроса за новите технологии, "психотронни" и др. електромагнитни, и не само те, които дават нечовешка власт на специалните служби и военните.
СССР се бил разпаднал отвътре. Значи, много е лош капитализма, но съветският експеримент е още по-лош, безнадежден. А без него нямаше да има днешен Китай, и Куба... Толкова умен и информиран човек като Улф, не може да го твърди сериозно. Да не знае, че съветската икономика не издържа на умишлено наложената надпревара във въоръжаването. По-богатият можеше да си го позволи, печатайки световните пари... освен това, до днес "не се знае" защо гръмна Чернобил (и Горби каза наскоро, че не знае). "Не се знае" и как чужд самолет кацна на Червения Площад. Приключвам. Ще спомена само "Харп", а има и много други свръх-технологии. Жалкото название "хибридна война", под което се разбира "пропагандна", използвана от хилядолетия, е прах в очите. Води се расова война, в която Германия е пионка като нас. А Меркел значи по-малко от Борисов. Той поне е непредсказуем. Затова върви новия проект, уж на Слави. Да пази Бог.
цитирай
6. stih - Поздрави!
29.03.2016 19:01
Интерени и смели мисли споделя К. Костадинов.
Споделям напълно призива му на финала...
цитирай
7. dalida - Политически игри винаги е имало и ще има!
31.03.2016 11:13
При социализма, при комунизма и при капитализма водеща сила са - парите.
цитирай
8. mt46 - Но не в еднаква степен...
31.03.2016 22:13
dalida написа:
При социализма, при комунизма и при капитализма водеща сила са - парите.

цитирай
9. mt46 - Така е... Поздрави!...
31.03.2016 22:16
stih написа:
Интерени и смели мисли споделя К. Костадинов.
Споделям напълно призива му на финала...

цитирай
10. mt46 - Благодаря за мнението!...
31.03.2016 22:22
krumbelosvet написа:
но забравих източника, вероятно същия. Там българинът беше циганин. И сега почти се е случило.
Г-н Улф е рядък професионален оратор, който освен с факти и логика, говори с цялото си тяло. Говори страшно пестеливо и целенасочено, без да си гледа бележките, което не става без редкия дар на абсолютната памет (има такива хора, които запомнят завинаги всичко, което възприемат). Или с упорити тренировки, като Демостен. Струва си.
Но този почти гений, избягва въпроса за новите технологии, "психотронни" и др. електромагнитни, и не само те, които дават нечовешка власт на специалните служби и военните.
СССР се бил разпаднал отвътре. Толкова умен и информиран човек като Улф, не може да го твърди сериозно. До днес "не се знае" защо гръмна Чернобил (и Горби каза наскоро, че не знае). "Не се знае" и как чужд самолет кацна на Червения Площад. Приключвам. Ще спомена само "Харп", а има и много други свръх-технологии. Жалкото название "хибридна война", под което се разбира "пропагандна", използвана от хилядолетия, е прах в очите. Води се расова война, в която Германия е пионка като нас. А Меркел значи по-малко от Борисов. Той поне е непредсказуем. Затова върви новия проект, уж на Слави. Да пази Бог.

Ако темата на лекцията на Р. Улф са политическите /партийните/ игри при капитализма, той се стреми да не се отклонява от нея...
цитирай
11. mt46 - Благодаря! Приятна вечер и хубави дни!...
31.03.2016 22:23
emi1ts написа:
Видеото с Ричард Улф е скоро публикувано и е показателно !Благодаря за информацията!Хубав ден!

цитирай
12. mt46 - Да, много добър лектор... Благодаря! Хубави дни!...
31.03.2016 22:24
milady написа:
а ,Ричард Улф ми е любим лектор..
много мила бабката,изакала се „само“ с един ..минус....
луда работа, марине..
Хубав ден от мен !

цитирай
13. mt46 - Няма ли да е странно, ако източногерманците се окажат по-будни?...
31.03.2016 22:26
kvg55 написа:
Мисля, че германците ги е страх да се "събудят", защото ще ги обвинят в неонацизъм. Дотолкова са зависими от САЩ. Ако настъпи пробуждане, то ще е от Източна Германия, защото източногерманците бяха мисловно по-свободни от западногерманците по време на студената война.

цитирай
14. apostapostoloff - Накратко: в Германия
03.04.2016 17:19
живеят около 5 милиона мюсюлмани, а това не са и 5 % от населението на страната. Точно затова тази статия е напълно безсмислена и ненужна.
цитирай
15. mt46 - А как ли ще е след 5-10-20 години, като се размножат мюсюлманите?...
03.04.2016 21:01
apostapostoloff написа:
живеят около 5 милиона мюсюлмани, а това не са и 5 % от населението на страната. Точно затова тази статия е напълно безсмислена и ненужна.

А и имам познати в Германия, които казват, че положението е доста зле...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 15849412
Постинги: 3182
Коментари: 41919
Гласове: 137039
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Септември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930