Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 18:31 - Убиец на убийци
Автор: mt46 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12719 Коментари: 32 Гласове:
53

Последна промяна: 25.09.2013 21:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




И леви, и десни помагат на банките да мачкат. Логично започнаха убийства image    

25 Септември 2013

e-vestnik  

Оказва се, че убитата шефка на клона на “Уникредито Булбанк” в Бургас, заедно с колегите си рекетирала човек, който взима кредити от тях. Местните банкови служители решили да унищожат бизнеса му, защото не изпълнява исканията им да сключи договор с посочена от тях фирма (виж тук).

И човекът превъртял и застрелял банкерката на улицата. Сега казва в полицията, че го извършил съвсем съзнателно и иска да си получи заслуженото наказание. Той е на 57 години и ще завърши живота си в затвора. Съзнавал го е със сигурност и е направил този избор. Извършил е убийство, с което да въздаде справедливост, каквато институциите не искат да дадат.

Месеци наред е писал до различни инстанции и до ръководството на “Уникредито Булбанк” на какъв рекет е подложен, никой не реагира. Напудреният банкер Левон Хампарцумян може да коментира всякакви въпроси, включително политически, кулинарни и сексуални, но за неговите си банкерски кирливи ризи не обелва дума.

Банките са се превърнали в рекетьори и крадци, охранявани от държавата. Не са един и два случая, да се опитват да отнемат бизнеса на свои клиенти или да ги накарат да фалират, дори когато съответната фирма има шансове да се развива. Да купуват и продават дългове, чрез които отново мачкат бизнеса.

И, ето, от тази безизходица една от техните жертви намери изход - с пистолет в ръка. Дали това ще е някакво изключение, единичен случай?

През март един психиатър направи зловеща прогноза - че след самозапалванията идват убийства.
“Очаквам напрежението да се нагнети… На крачка сме от политическо убийство, или най-малкото саморазправа с политиците. Обезверението е тотално. Хората не вярват на институциите… Обезверението в обществото е на път да достигне до своята кулминация и да премине всяка граница на търпимост. …Логично е, мачкаш, мачкаш, енергията се събира… Ситуацията ще става все по-динамична, ще има нови импулсивни актове”, предупреди психиатърът (виж
тук).

Ето го първият случай от неговата прогноза. Не е насочен към политиците, но е резултат от тоталното обезверение, от това, че хората не вярват в институциите и тръгват на саморазправа.

В същата хватка на банките са още хиляди. Властта и институциите вместо да защитят своите данъкоплатци, защитават банките. Случаите са безброй. В България и десни, и леви партии обслужват монопола на банките. За сравнение - десният Виктор Орбан в Унгария мачка и гони монополите и чуждите банки. “Колониализмът свърши”, им каза той неотдавна. И е на път да спечели изборите отново.

У нас чакаме да видим дали ще се сбъднат прогнозите на психиатрите.

e-vestnik.bg/18731/i-levi-i-desni-pomagat-na-bankite-da-machkat-logichno-zapochnaha-ubiystva/

Време за бесене  
Есен е.
Време за...
бесене...

Марин Тачков
25 септември 2013 г.





Гласувай:
54


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - Апокалипсис-а ,ще започне от БГ..
25.09.2013 19:20
Няма народ, да е страдал и..търпял толкова, колкото българския.Това ще има ужасен край, усеща се..нагнетява се..Боже, пази ни !!!
цитирай
2. apostapostoloff - Каквото повикало,
25.09.2013 19:41
такова се и обадило. Никой на разстрелва невинни хора на улицата посред бял ден.
цитирай
3. mileidi46 - Все си мисля напоследък, че на света ...
25.09.2013 19:47
Все си мисля напоследък ,че на света се действа психотронно..Докато си бях сега в БГ,аз откачих,разболях се,не можех да позная най-близките си хора...Всички гледат като зомбирани!! Собственият ми брат,не ми звънна нито веднъж за половин година ,при все,че знаеше ,че съм си във Видин!!Срещнах го случайно по центъра,обеща да се обади,но дойде само в болницата да ме види през януари и до края на юни,докато си заминах...не го чух и не го видях!!! Най-добрите ми приятелки...също!!!Задавах им въпроси,звънех им,и дотук..
За тия месеци-погребах две от тях!!А който и познат да срещах-ми правеше впечатление ,че се държат като невменяеми!!!Не мога да си го обясня и днес!!
Всъщност напоследък се забелязва тенденция да се самозапалват и тук в Италия!
Писаха за това,едвам са го спасили! Дължал 60000 евро на банка!И го притискали,а останал без работа!
Както виждаш-сценарий под индиго...не знам,незнам какво да мисля повече,но нещата стават неконтролируеми!!
цитирай
4. mt46 - Цитирам коментари от http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/ubiecyt-na-bankerkata-bil-iznudvan-ot-zhertvata-si-5994525#.UkMVgzbM80w.facebook
25.09.2013 20:17
78 коментара
55

25.09.2013 20:06tiberii

Статията трябва да се преименува на Герой очистил една гадина! Така или иначе мъжът е подкрепян от цялата си нация а умрялата гадина я псува цяла нация
0
1
54

25.09.2013 20:032

бягайте далече от банки и всякакви заеми
1
0
53

25.09.2013 20:032

каквото и да приказва убийството си е убийство - неслучайно е писано, че сребролюбието е корена на всяко зло
0
0
52

25.09.2013 20:02един от малкото

Този човек взе да ми става симпатичен.
0
1
51

25.09.2013 20:02kasis

Всички са на ясно че в банките така се процедира но жалко за човека дето са го докарали до тази лудост да отнеме живот па макар и на подла и корумпирана личност ще има и следващи защото народа изкуствено го карат да полудява а в банките трябва да се сменят хората които са се взели толкова на сериозно все едно те колят те бесят в „Уникредит Булбанк”масово работят такива хора не само в Бургас но и в Пловдив докарват си по още една заплата от далавери с фирми особено тези с лизинга складират колите в паркинги и взимат от собственика на паркинга пари затова че са го препоръчали на банката но не е само това много са схемите с препоръчани фирми които работят за банката и за определени хора някои дори на много ниско стъпало в ерархията но хитри и нагли
цитирай
5. aip55 - Значи
25.09.2013 20:32
изводът е протести най-напред с/у банките с абсолютен агресивитет, без милост и помилване. Убии гада на място и всичко ще си дойде по местата, а след това политиците са наред!
цитирай
6. travell - !
25.09.2013 21:29
Всичко идва от финикийските знаци...Ако може в обозримо бъдеще да съществува свят, в който парите да не съществуват, може би ще има поне малко справедливост
цитирай
7. freeoldmen - Парите не са виновни!
25.09.2013 22:10
Порочен е начинът, по който се ползват- като оръжие срещу човечеството...
Поклон пред този човек. Който иска, нека се пали.
цитирай
8. djani - Малко се говори за дните непосредствено след 9.ІХ.1944 г.
25.09.2013 22:14
Тогава, кой на когото е имал зъб е раздавал собственото си правосъдие и жертвите са около 40 хил.души. А на Народния съд "само" около - 2 хил. Ситуацията не е била по различна от сегашната, като взривоопасна смес...
цитирай
9. injir - Един, , политик, , май преди изве...
25.09.2013 22:14
Един ,,политик,, май преди известно време се опитаха да го убият. Така че вече и едните , и другите - да внимават.
цитирай
10. planinitenabulgaria - Да не забравяве купуването и продаването на дългове
25.09.2013 22:48
в по-съвременния му метод - "външният дълг да стане атрактивен". Под това мото Милен Велчев обърна външния дълг от една валута, която падаше в друга, която повишаваше курса си. Бълтгария бе огралена с около 2 млрд. долара.
Трябва да е имало и комисионни. Братът на Милен Велчев бетонира големи части от морето, изграждайки хотели според мнението на експерти за около 500п млн. долара. Тогава цената на недвижимата собственост растеше, но щом се появи тенденцията тя да спада, братята веднага продадоха почти всичко.
Стана въпрос по-късно за този грабеж, но виновен няма, защото това е решение на парламента. Вносителят, спечелил500 млн долара от тази смяна на валутата - той не носи никаква вина. Виновни няма, има ограени...
цитирай
11. stela50 - Звучи ужасно предсказанието на психиатъра ...
25.09.2013 23:43
но наистина обстановката ежедневно се нагнетява
все повече, хората затъват в дългове, какво ли още
трябва да се случи ... всичко има предел ...
Есен е ... красива, плодородна ... защо я правят
да изглежда ужасна и невъзможна, сезони
на нетърпимост и наказание няма ... но и така
не може да продължава ...
цитирай
12. mt46 - Не се говори малко за ония времена... Всеки образован знае за това...
25.09.2013 23:45
djani написа:
Тогава, кой на когото е имал зъб е раздавал собственото си правосъдие и жертвите са около 40 хил.души. А на Народния съд "само" около - 2 хил. Ситуацията не е била по различна от сегашната, като взривоопасна смес...

В случая човекът не е могъл да постигне справедливост по законен път, срещу него са били извършени незаконни действия... Ще лежи в затвора, заради безобразната ни политическа система...
цитирай
13. mitkaloto - Управляващите държат банките като ...
26.09.2013 13:11
Управляващите държат банките като писани яйца.И сигурно има защо.
цитирай
14. mt46 - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2322025
26.09.2013 13:32
„Не съм убивал за пари, а заради държавата и заради хората. Докато има "бели якички" - скъпоплатени и алчни, нито държавата ще върви напред, нито икономиката, а хората ще стават все по-гладни. Аз съм офицер от българската армия, обучаван съм, че държавата и родина е номер едно. И че грижата за подчинените е основна грижа". Това заяви в Бургаския окръжен съд преди минути 57-годишният Любомир Симеонов, който на 23 септември застреля в сърцето банковата шефка от „Булбанк" в града Павлинка Йовчева.

Бившият военен даде изявление през журналисти веднага, след като чу решението на окръжния съдия Пламен Финков, че го оставя за постоянно зад решетките.

„Перфектно е поведението ви от гледна точка на разследването, но предумишленото убийство си е предумишлено убийство", обърна се съдията към обвиняемия. Постановлението на Окръжния съд може да се обжалва пред Апелативния на 3 октомври.

Преди да напусне залата Симеонов се обърна към журналистите с думите: "Идвайте ми на свиждане, ще ви кажа всичко, каквото ви интересува". На въпрос дали съжалява за убийството, той каза: „Нееднозначен отговор".
цитирай
15. mt46 - Да си правят сметката!...
26.09.2013 13:37
injir написа:
Един ,,политик,, май преди известно време се опитаха да го убият. Така че вече и едните , и другите - да внимават.

Едрите риби са доста трудни за убиване...
цитирай
16. batimetriq - Задейства се народната имунна система
26.09.2013 14:51
Природата по естествен път е заложила във всеки народ законите за биологичния прогрес. С две думи, народът в една държава се развива и увеличава числеността си. Когато някаква причина възпре този естествен процес, както това стана много драстично в България, тогава се задейства народната имунна система. Тя е невидима, но винаги е побеждаваща, особено при древен народ като нашия, който има пребогат опит в оцеляването през хилядолетията. Самозапалванията бяха само част от действието на тази имунна система. Те бяха предупреждението, но за съжаление, всички виждаме, че нищо не се променя. Сега, изглежда е фазата, когато всеки засегнат сам ще си раздава правосъдие, по негова преценка и на когото си поиска, за съсипания живот на него и на семейството му. Истината е, че тези управляващи, потомци на престъпните комунисти, не искат и не могат да направят нищо добро за нацията ни. Те трябва да бъдат сменени. Това може да стане единствено със създаването на единен, многоброен, сплотен и активен народен фронт на честните и почтени българи, родолюбци. Този фронт трябва на законни избори да спечели управлението на страната и да положи основите на един свободен, спокоен, сигурен и достоен живот. След това, този фронт трябва да се задържи десетилетия и да бди всекидневно, някой да не отнеме постигнатите завоевания. Българина вече е достатъчно пораснал, за да може този фронт да се изгради за около два месеца, със структури във всяко населено място. И след това да събере необходимата членска маса. Имаме ли поне една мощна организация, която да представлява родолюбивия и честен български народ и която да е в състояние да респектира управляващите от убийственото статукво. Отговорът е - "НЯМАМЕ". При това положение кой ще ни чуе. А тези, които ни управляват имат много на брой и всякакви организации, с които са ни уплели, както паякът уплита жертвата си. Време е всички родолюбиви организации, да забравим дребните различия и в името на Отечеството да се обединим в едно силно тяло.
цитирай
17. danailvdimitrov - от КАТ през Общини та чак до банките- всичките рекетират
26.09.2013 15:14
Искат други да затъват в дългове, да се мъчат да направят някакъв бизнес а те само да лапат. Станали сме нечовеци.

Да се чудиш кое е по зле - да си убиец или да си системен убиец?

Бог да ни вразумява рпеди да сме изтрещели окончателно...
цитирай
18. starotomagare - Мутрите преминаха в историята защото тяхното време мина
26.09.2013 16:08
сега тяхната задача да мачкат не номенклатурния бизнес и да подпомагат номенклатурния се изпълнява от банките.Методите макар и изглеждащи по-префинени всъщност са още по-смъртоносни.
цитирай
19. mt46 - Да, със съдействието на политиците...
26.09.2013 23:05
starotomagare написа:
сега тяхната задача да мачкат не номенклатурния бизнес и да подпомагат номенклатурния се изпълнява от банките.Методите макар и изглеждащи по-префинени всъщност са още по-смъртоносни.

цитирай
20. mt46 - Смятам, че "системното убийство" е по-голямо зло...
26.09.2013 23:08
danailvdimitrov написа:
Искат други да затъват в дългове, да се мъчат да направят някакъв бизнес а те само да лапат. Станали сме нечовеци.

Да се чудиш кое е по зле - да си убиец или да си системен убиец?

Бог да ни вразумява рпеди да сме изтрещели окончателно...

цитирай
21. mt46 - Да... Най-разумно е да загърбим партийното мислене...
26.09.2013 23:11
batimetriq написа:
Природата по естествен път е заложила във всеки народ законите за биологичния прогрес. С две думи, народът в една държава се развива и увеличава числеността си. Когато някаква причина възпре този естествен процес, както това стана много драстично в България, тогава се задейства народната имунна система. Тя е невидима, но винаги е побеждаваща, особено при древен народ като нашия, който има пребогат опит в оцеляването през хилядолетията. Самозапалванията бяха само част от действието на тази имунна система. Те бяха предупреждението, но за съжаление, всички виждаме, че нищо не се променя. Сега, изглежда е фазата, когато всеки засегнат сам ще си раздава правосъдие, по негова преценка и на когото си поиска, за съсипания живот на него и на семейството му. Истината е, че тези управляващи, потомци на престъпните комунисти, не искат и не могат да направят нищо добро за нацията ни. Те трябва да бъдат сменени. Това може да стане единствено със създаването на единен, многоброен, сплотен и активен народен фронт на честните и почтени българи, родолюбци. Този фронт трябва на законни избори да спечели управлението на страната и да положи основите на един свободен, спокоен, сигурен и достоен живот. След това, този фронт трябва да се задържи десетилетия и да бди всекидневно, някой да не отнеме постигнатите завоевания. Българина вече е достатъчно пораснал, за да може този фронт да се изгради за около два месеца, със структури във всяко населено място. И след това да събере необходимата членска маса. Имаме ли поне една мощна организация, която да представлява родолюбивия и честен български народ и която да е в състояние да респектира управляващите от убийственото статукво. Отговорът е - "НЯМАМЕ". При това положение кой ще ни чуе. А тези, които ни управляват имат много на брой и всякакви организации, с които са ни уплели, както паякът уплита жертвата си. Време е всички родолюбиви организации, да забравим дребните различия и в името на Отечеството да се обединим в едно силно тяло.

цитирай
22. mt46 - Далавери...
26.09.2013 23:15
mitkaloto написа:
Управляващите държат банките като писани яйца.И сигурно има защо.

цитирай
23. mt46 - Есента е и сезон на депресиите...
26.09.2013 23:18
stela50 написа:
но наистина обстановката ежедневно се нагнетява
все повече, хората затъват в дългове, какво ли още
трябва да се случи ... всичко има предел ...
Есен е ... красива, плодородна ... защо я правят
да изглежда ужасна и невъзможна, сезони
на нетърпимост и наказание няма ... но и така
не може да продължава ...

цитирай
24. mt46 - Налице е "серийно" ограбване - още от началото на "прехода"...
26.09.2013 23:21
planinitenabulgaria написа:
в по-съвременния му метод - "външният дълг да стане атрактивен". Под това мото Милен Велчев обърна външния дълг от една валута, която падаше в друга, която повишаваше курса си. Бълтгария бе огралена с около 2 млрд. долара.
Трябва да е имало и комисионни. Братът на Милен Велчев бетонира големи части от морето, изграждайки хотели според мнението на експерти за около 500п млн. долара. Тогава цената на недвижимата собственост растеше, но щом се появи тенденцията тя да спада, братята веднага продадоха почти всичко.
Стана въпрос по-късно за този грабеж, но виновен няма, защото това е решение на парламента. Вносителят, спечелил500 млн долара от тази смяна на валутата - той не носи никаква вина. Виновни няма, има ограени...

цитирай
25. mt46 - Да... Смело и достойно е постъпил човекът...
26.09.2013 23:25
freeoldmen написа:
Порочен е начинът, по който се ползват- като оръжие срещу човечеството...
Поклон пред този човек. Който иска, нека се пали.

цитирай
26. mt46 - Не бива да се преувеличава тяхната роля...
26.09.2013 23:29
travell написа:
Всичко идва от финикийските знаци...Ако може в обозримо бъдеще да съществува свят, в който парите да не съществуват, може би ще има поне малко справедливост

цитирай
27. mt46 - Да... Понеже гадовете спряха да се убиват помежду си...
26.09.2013 23:33
aip55 написа:
изводът е протести най-напред с/у банките с абсолютен агресивитет, без милост и помилване. Убии гада на място и всичко ще си дойде по местата, а след това политиците са наред!

цитирай
28. mt46 - Жалко!... Действителността е доста грозна...
26.09.2013 23:36
mileidi46 написа:
Все си мисля напоследък ,че на света се действа психотронно..Докато си бях сега в БГ,аз откачих,разболях се,не можех да позная най-близките си хора...Всички гледат като зомбирани!! Собственият ми брат,не ми звънна нито веднъж за половин година ,при все,че знаеше ,че съм си във Видин!!Срещнах го случайно по центъра,обеща да се обади,но дойде само в болницата да ме види през януари и до края на юни,докато си заминах...не го чух и не го видях!!! Най-добрите ми приятелки...също!!!Задавах им въпроси,звънех им,и дотук..
За тия месеци-погребах две от тях!!А който и познат да срещах-ми правеше впечатление ,че се държат като невменяеми!!!Не мога да си го обясня и днес!!
Всъщност напоследък се забелязва тенденция да се самозапалват и тук в Италия!
Писаха за това,едвам са го спасили! Дължал 60000 евро на банка!И го притискали,а останал без работа!
Както виждаш-сценарий под индиго...не знам,незнам какво да мисля повече,но нещата стават неконтролируеми!!

цитирай
29. mt46 - Да... Действие, бездействие, противодействие...
26.09.2013 23:38
apostapostoloff написа:
такова се и обадило. Никой на разстрелва невинни хора на улицата посред бял ден.

цитирай
30. mt46 - И ние трябва да се пазим...
26.09.2013 23:41
milady написа:
Няма народ, да е страдал и..търпял толкова, колкото българския.Това ще има ужасен край, усеща се..нагнетява се..Боже, пази ни !!!


Благодаря на всички за коментарите!...
цитирай
31. alexs - Правителствата се сменят едно след ...
28.09.2013 20:23
Правителствата се сменят едно след друго и на всяко предишните му виновни, а държавата все повече затъва....ДОКОГА???
цитирай
32. metlichina - есен е...
02.10.2013 10:36
и е безнадежно тъжно...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19156699
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148913
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031