Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2020 10:25 - Човекът е само една от формите на живот – далече не най-развитата форма.
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Блога  ми  е   все  пак с  направление  ЕЗОТЕРИКА.
Текста  по-надолу  е  точно  от  областта на  Езотериката,  но  есвързано  и  с ЕКЗОТЕРИКАТА,  действителността  ни, с  това, което ни  облъчват  всеки ден, с  една  цел -  ДА СЕ  СТРАХУВАМЕ,  а от страха,  тези, които  имат  стремеж  към  все ПО-ГОЛЯМА  ВЛАСТ над  нас,  обикновените  хора, над човечеството - ПОЛУЧАВАТ  ПРИТОК НА  ЕНЕРГИЯ  И  ХРАНА.


"Човекът е само една от формите на живот – далече не най-развитата форма. Даже на вашата планета, във вашия свят съществуват много по-високо развити форми на живот. Вие не ги виждате, не ги чувствате, но от това представителите на тези форми на живот не стават по-малко реални. Съществуват и по-малко развити форми на живот, или просто такива, които с нещо се различават от вас. Но важното е да разберете и признаете:
Всички форми на живот имат равно право на съществуване и еволюция. Нито една от тези форми не бива да бъде притеснявана и още повече да бъде унищожавана. Всички форми на живот са едно цяло. Притеснявайки и унищожавайки една форма на живот, вие притеснявате и унищожавате част от себе си. Отсичате тази част. Така раждате своята „не цялостност“, „не здраве“. И така се развива явлението „болест“. Вашите учени знаят – вирусите са най-многочислената биологична форма на живот. Но далеч не всички изследователи и представители на медицината си дават сметка за това, че вирусите са разумна колективна форма на живот. Разумна колективна форма на живот! Вие като цяло имате представа какво представлява разумният живот. Но какво е колективна форма на живот?! Съществуват множество вируси, те в определени аспекти са разединени, притежават своя относителна самостоятелност. Но те са организирани в единно цяло, в единен организъм, който притежава единно съзнание. Тоест вирусът може да мисли като човек, а на определени нива и по добре от човека, да взема решения, да проявява воля и да действа. Дълго време хората се движат в посока към унищожаването на вирусите, тоест стремят се да ги лишат от живот. Но не може да се отнеме живота на вируса, защото той е колективно същество. Убивайки вируса в човешкия организъм, медиците подават сигнал на колективното му съзнание – Внимание! Опасност! Трябва да се търси нов път за оцеляване! Ражда се ново лекарство, нов антибиотик, нова ваксина, след което се убива определено количество вируси. Но колективното съзнание на вируса и неговите фини материални носители са живи. Вирусът получава нов опит, нова форма, която човекът все по-трудно унищожава. Колективното съзнание на вируса ражда нови още по-сложни вирусни структури, придава им нови качества. Количеството на болестите се увеличава. Учените не успяват да изготвят нови лекарства. Повече болести – повече лекарства. Повече лекарства-повече болести. Затворен и порочен кръг за хората...
Човекът по своя обем е многогократно по-голям от вируса. Но значи ли това, че той има право да унищожава тези, които са по-малки от него. Представете си, че на вашата планета пристигат същества, които са по-високи и по-обемни от вас и започват да ви унищожават само защото сте по-малки от тях. Това дали е нормално?! На хората прекалено дълго им е внушавана идеята за борба за оцеляване, борба за съществуване. Това е много неправилна идея. Тази идея е лъжа! Идеята за борба е лъжлива идея! Борбата винаги предизвиква обратно противодействие. Колкото повече се бориш с врага, толкова по-опитен става той. До тази мисъл са стигнали още мъдреците от античността. Тази мисъл е пряко свързана с борбата против вируса. Но трябва да се гледа и по-дълбоко. Всяка форма на борба разрушава човека и останалите форми на живот. Борбата разрушава човека и всичките форми на живот! Затова задачата на човека е да избягва всякакъв вид борба. Да избягва всякакви форми на борба и не просто да премине към мирно съвместно съществуване, а към сътрудничество и сътворчество на всички нива! И между хората, и между човека и другите форми на живот. Моля ви също така да разберете - нито във вашия свят, нито във Вселената никой не може да бъде унищожен. Никой не може да бъде унищожен! Когато човек умира във вашия свят, той само оставя физическото си тяло, тоест оставя формата. Но човек се проявява в друг свят, с друга форма, с друго тяло. В болшинството от световете, в които човек се проявява след така наречената смърт, формата на човешкото тяло е почти еднаква, само че тя е фина, материята там е организирана по друг начин.
Унищожаването на вирусите може да бъде сравнено с унищожаването на сапунени мехури. Човекът мушка с пръст и мехурът се пука, но сапунът и водата си остават. Сапунът и водата са формите на вируса, които могат отново да бъдат събрани с помощта на колективното съзнание, колективната воля и някои други качества на вирусите, могат да бъдат събрани и усъвършенствани. Вие сте унищожили вирусния сапунен мехур, а в отговор на това вирусът ще създаде друга сфера, да речем кълбовидна мълния. Разбира се на мнозина днес им е интересно как се е родил коронавируса, защо неговото разпространение започва именно в Китай, в град Ухан. Раждането на вируса е необикновено. Вие знаете, че науката вирусология продължава активно да се развива. В различните страни съществуват научно изследователски центрове, лаборатории, които изследват вирусите и даже произвеждат нови вируси. Част от тези лаборатории работят изключително за медицински цели, за благото на човечеството. Но има и изследователски центрове, чиито цели по никакъв начин не могат да се нарекат благи. Независимо от забраните, в много страни продължават да се изучават възможностите на вирусите като оръжие за масово поразяване. Безусловно тези изследвания се явяват престъпление против човечеството и против всички форми на живот на Земята. Но какво е особено интересно – коронавирусът, който сега се разпространява толкова бързо по планетата се е родил не в една лаборатория, не в един център, а едновременно в няколко. И тук става въпрос и за медицински организации и за не медицински. Тоест различни учени са работили с вирусите и са ги изследвали, като преследвали своите цели – медиците, за благото на човечеството, а другите изпълнявайки секретните задачи на военните. Но в крайна сметка те заедно неволно стават родители на нов вид коронавирус! Вирусът действително е колективна форма на живот, притежаваща колективно съзнание. Освен съзнанието, вирусите имат и възможността дистанционно да си взаимодействат. Използвайки вълновите, квантовите свойства на своите части, съзнанието на вирусите може да ги изпрати на определено място на планетата и да създаде, да сътвори нова форма, нови качества. Съзнанието на коронавируса е получило информация от вирусите от разни лаборатории, от разни изследователски центрове, обработило е тази информация, действайки като биологичен компютър, след което е включило волята си, за да може различните вируси от различните места да се съберат в същия онзи град Ухан, който после стана известен на целия свят. Вие знаете, че на планетата има особени места на силата, където хората чувстват особени енергии. Но и вирусите имат такива места на силата. Територията на град Ухан е едно от тези места. Именно затова там се е самоорганизирал новият вид коронавирус.
Искам да разберете, че това за което сега ви съобщавам не е фантастика, не е измислица на моят земен съавтор. Вирусите наистина са способни да се самоорганизират, да се развиват и да сътворяват нови форми на живот. Мнозина учени са стигнали много отдавна до тази мисъл. Просто засега те не могат да отстоят гледната си точка в сложната сфера на официалната наука, изпълнена с догми, користни интереси и обрасла с кора от остаряли норми и понятия.
И така, колективното съзнание, колективната воля и колективните способности на вируса, образувайки едно цяло, раждат нов вид вирус. И този вирус бърза да се внедри в тялото на човека, като често го убива, лишава го от физическото му тяло. На пръв поглед тук има някакво противоречие. Всяка форма на живот се стреми към живот, съществуване и развитие. Коронавирусът идва в тялото на човека, което за известно време става негов дом. Да, да! Коронавирусът живее в тялото на човека, като у дома си. Тогава защо му е да разрушава собствения си дом?! Нима тази биологична форма на живот е нацелена само на разрушение?! Може би вирусът разбрал, че хората го убиват започва да убива и той?! Може би вече е започнала необявената война между вирусите и хората?!
Всъщност да! Войната на хората срещу вируса вече започна. Тя се води вече не една година. Да се унищожи вируса, да се изтрие от лицето на земята – подобни лозунги звучат от устите на хората. И те даже не се замислят за това, че унищожаването на вирусите е унищожаване на една от формите на живот – в широк смисъл на думата това е убийство! Да, убийство!
А сега нека се опитаме да си отговорим на въпроса: наистина ли вирусите се стремят да унищожат човека?! Всеки вирус идва в тялото на човека, за да придобие форма, която може да съществува достатъчно дълго време. Вирусите се стремят към тялото на човека, защото искат да се организират в нова структура. Да придобият форма, която ще им позволи да живеят по дълго и... да се развиват, да еволюират. Същия този коронавирус се стреми да се засели в тялото на човека защото хората са високо развита форма на живот, в която съществуват, внимание!, пициални полеви структури, различни фини полета, които са необходими на коронавируса за придобиване на форми, увеличаване на срока на живот и създаване на основи за своето бъдещо развитие. Смятам, че с думата биополе няма да изненадам никого. Биополетата на човека са също толкова реални, колкото и всичко друго във вашия свят. Вие свикнахте със съществуването на интернет, с предаване и приемане на информация благодарение на системата Wi-Fi. И никой не се съмнява, че безжичната система Wi-Fi е материална, защото благодарение на нея Вие използвате интернет и общувате с хора, намиращи се в различни ъгълчета на планетата. Вие не я виждате, но знаете за нейното съществуване. Тогава допуснете, че съществуват различни вълнови структури, които действат на принципа на енерго информационните вълни. Вирусите са също такива полеви структури, които могат да придобиват и свойствата на вълните и свойствата на микрочастици и да създават особено разумно единство. Който не вярва в това, нека просто да допусне мисълта, че то е реално. Нека засега допусне мисълта, че има такава възможност. Постепенно животът ще ви убеди, че това е не просто възможност, а реална действителност.
И така, вирусът намира в човека онази среда, която му е необходима. Отначало той влиза във фините биополета, във фините полеви структури на човека и чак после прониква във физическото тяло. Учените ни уверяват, че вирусът се предава от човек на човек по въздушно капков път. Но преди да се осъществи такова предаване, започва взаимодействие на полетата на болния и здравия човек. В тялото на човека вирусът не просто придобива свой собствен дом, но започва да преустройва този дом така както на него му е удобно. И преустройството завършва така, че вирусът или получава това, което му е необходимо и преминава на друга фаза на битието или не получава необходимото, защото процесът на преустройство завършва с прекратяване съществуването на човешкото тяло. Тогава и човекът и вирусът се преместват в друг свят, където продължават своето съществуване на друго ниво на битието.
Какво цели процесът на преустройството на дома-човешкото тяло, което осъществява коронавирусът. Преди всичко коронавирусът променя вълновите качества на някои от тънките полета на човека. Той ги вгражда в своите вълнови качества. Иска да осъществи съвместимост с някои полета и вълни и да ги използва в своите интереси. Ще дам пример: да предположим, че съществува телевизионен излъчвател, който предава информация за няколко телевизионни канали. Всеки телевизионен канал се излъчва на своите вълни. В определен момент, към този излъчвател се приближава обект, който блокира част от вълните в определен диапазон. В резултат на това, част от каналите на телевизора спират да работят. А по другите тръгват смущения и започват да предават непонятни картини. Телевизионният предавател са биополетата на човека, множество полета, телевизорът е неговото физическо тяло, каналите са вълновите програми на генетиката. Срива в работата на определени вълнови генетични програми довежда до срив в работата на физическите генетични програми – ДНК. Жизненият цикъл на организма се нарушава.Тялото престава да съществува. Това е опростен пример на въздействието на коронавирусът върху човека, в следствие на което настъпва...смъртта!
Но...е възможен и друг сценарий. Обектът, приближавайки предавателя удачно взаимодейства с него, като резултат се раждат нови програми и телевизорът на човек неочаквано придобива нови канали. Но първоначално той не ги използва, защото даже не знае за тяхното съществуване. Казано по друг начин-коронавирусът е способен удачно да взаимодейства с полевите структури на хората, да създава нови програми, да преминава на друга вълна и да продължава да живее известно време в този свят на качествено ново ниво. При правилното взаимодействие той е способен да развива фините биополета на човека. А това оказва положителен ефект върху имунитета на човека.
Сега вече няма да ни е трудно да си направим изводите. Борбата с коронавируса и с вирусите въобще няма никакъв смисъл! Създаването на нови лекарства, нови ваксини, нови антибиотици не само, че е път без изход, но това е един много опасен път, който ще породи нови и нови задачи, които човечеството ще разрешава все по-трудно и по-трудно. А вие знаете, че съвременното човечество и без друго има много нерешени задачи, много сложни важни и неотложни. Тези, които влагат сили енергия и средства в създаването на нови препарати, колкото и странно да звучи, правят мечешка услуга на човечеството. Крачка след крачка те допълнително усложняват и без това достатъчно тежката ситуация във вашия свят.
Борбата с коронавируса трябва да се смени не само на мирно съвместно съществуване с него, но и на съвместно творчество с вируса. Тази парадоксална за много хора мисъл, всъщност е необичайно проста, ясна и органична. Всички знаем, че мирът е по-добър от войната, разбираме, че по-добре да сме приятели със съседите си, а не в постоянни кавги. А когато съседите започнат да си помагат, те могат и да ремонтират общия си дом и да засадят и поддържат прекрасни паркови пространства пред него – да създадат уют и комфорт. Вие какво - нима искате да се карате със съседите си?! Болшинството възрастни и опитни хора знаят – с комшиите е по-добре да сте приятели. Вирусите са вашите съседи. Коронавирусът сега за определено време стана вашия най-главен съсед. Значи е време да започнете да бъдете приятели с него. Да взаимодействате с него и даже... да му помагате.
Съвременната генетика се развива с изключително бързи темпове. Изключително бързо се развива и вълновата генетика. Учените вече са установили - гените на един обект могат да предават информагия към гените на друг обект на разстояние. За мнозина учени това вече не е тайна!
Но медицината и генетиката често са дистанцирани една от друга. Различните отрасли на медицината и генетиката са се отдалечили на голямо разстояние, раздалечили са се и изследователите от различни лаборатории и направления. Когато учените от различни направления обединят усилията си, те ще видят колко много допирни точки има в техните изследвания и ще създадат оборудване, благодарение на което може да се изготви специално устройство, в което човекът и вирусът ще могат мирно да се разделят. Нека назовем условно това устройство биокамера. Човек, в който се е заселил коронавирусът се вкарва в такава биокамера, където предварително е създадено специално енерго информационно поле за коронавируса. Среда, за която той просто си мечтае. И тогава вирусът оставя тялото на човека и преминава в това поле, в благоприятната за него среда. Не мислете, че това е фантастика. А ако ви кажа, че във вашия свят има учени, които си мислят за това и даже са предприели практически стъпки по осъществяването на тази нова интересна идея. Няма да мине много време и такива биокамери ще бъдат създадени. Просто тези учени трябва по-активно да предвижват своите достижения, а хората, на които съдбата е разпоредила да ги чуят – нека го направят! Хората, на които съдбата е разпоредила да ги чуят – нека го направят! Време е да се предприемат практически стъпки по реализиране в живота на най съвремените методи на изцеляване.
А сега друг един важен въпрос. В биокамерата коронавирусът е преминал от тялото на човека в другото ново енергоинформационно поле. Безусловно такова поле може да бъде създадено само след като бъдат изучени вълновите, енерго информационните качества на коронавируса или на който и да е друг вирус и генетичния им код на вълново ниво. Да погледнем в бъдещето и да видим, как учените вече са създали такива биокамери и фини полета, в които вирусите ще се устремяват сами, напускайки тялото на човека. И така, полето е създадено, коронавирусът е преминал в него. Какво следва по-нататък?! Ще създадем архив на вирусите, живи гробища за вирусите?! Не, не и не! На коронавирусът и на някои други видове вируси трябва да им се помогне да отворят пътя към бъдещето. А какво е въпросното бъдеще?! И ето сега аз ще ви разкрия главната тайна на коронавируса и на много много други вируси. Учените сами ще я проумеят, когато разберат, че коронавирусът при определени условия се прилепва към силиция като към магнит. А къде се намира силиция – преди всичко в земната кора. Силицият това са кварцовете, кварцитите, полевите шпатове, пясъка. С помощта на особени енерго магнитни полета, учените ще могат да преместват вирусите в силициевите структури на земната кора. Там коронавирусът и някои други видове вируси, сътрудничейки с някои други форми на живот, ще започнат да създават нова форма на живот базирана не на въглерод, а на силиций. И когато му дойде времето силициевата форма на живот ще даде мощен тласък за еволюционното развитие на човечеството. За сведение, елементи на силициева форма на живот, които дълго бяха отричани от съвременната наука, вече са получени в някои съвременни изследователски лаборатории.Това, което по-рано се възприемаше като фантастика, вече е въплътено в живота. Разбирате ли! Това, което днес ни се струва за фантастично – утре става научен факт и реалност на битието.
Както виждате, ако гледате в дълбочина, на мястото на враговете може да видите не само съседи, но и сътворци. Различните форми на живот заедно творят по-хармонично бъдещия живот- по единен и по цялостен.
И какви са главните уроци, които коронавирусът преподава на човечеството?! Главният урок е необходимостта да признаем равноправието на различните форми на живот! Днес хората все повече започват да се грижат за животните, защитават правата им, законите предвиждат наказание за жестоко отношение към животните. Това е важно и много правилно. Да, човечеството тук е на прав път! Сега дойде времето да се замислим за микроорганизмите и да признаем, че те също имат свое право на живот. Те имат свое право на живот! Главният урок, който трябва да усвои човечеството, е необходимостта да се откаже от каквато и да било форма на борба! Борбата на хората с другите форми на живот води към негативни последствия, към нарушаване на хармонията, към ръст в количеството на заболяванията. Хората трябва да се научат да живеят така, че различните видове вируси, дори и да проникнат в техните тела, да не представляват опасност за здравето и живота! Хората трябва да се научат да живеят така, че различните видове вируси, дори и да проникнат в техните тела, да не представляват опасност за здравето и живота! А за това трябва не само да изучаваме микросвета, да развиваме науката, но и да се грижим за фините си енерго информационни полеви структури. Да се научим по-дълбоко и разностранно да гледаме на света, в който живее човека. Да оценим цялостността на всичко живо и дълбоките връзки, които съществуват там.
Обърнете внимание на това, което съобщих по-горе. Коронавирусът първо попада в биополето на човека и чак после се премества във физическото му тяло, по така наречения въздушно капков път. Моля да разберете. Той може да попадне във физическото тяло на човека чрез близък контакт по същия този въздушно капков път. Но има хора, в чието биополе коронавирусът не може да проникне. И какъв ще бъде резултата?! А резултатът ще е такъв, че заразяването на такива хора е невъзможно! Коронавирусът може да бъде разделен на полева, тънкоматериална полева част и на физическа част. Да ги наречем „полева форма на коронавируса“ и „физическа форма на коронавируса“. Физическата форма на коронавируса може да премине от един човек към друг по въздушно капков път. Но ако при това полевата форма на коронавируса не може да проникне в полевите енергоинформационни структури на човека, заразяване не настъпва. Човекът не се разболява!
Знаете ли към какви хора коронавирусът се привлича особено бързо и лесно. Към онези, чиито биополета са пропити от определен род чувства. По голямата част от хората вече знаят, че мислите са материални. Но също така са материални и чувсвата на хората. Тези чувства формират вътре и извън човека полеви структури с особени характеристики. Можем да ги наречем емоционални полета и даже емоционално тяло на човека. Ако емоционалното тяло на човека е наситено с егоистични чувства, чувства свързани с грижата само за своя живот, тогава такъв човек ще привлече коронавируса като магнит. Обърнете внимание, при взаимодействието с коронавируса са важни не егоистичните мисли, а егоистичните чувства! А това значи, че коронавирусът е способен да чувства и да избира подходящата за себе си среда. Вече споменах, че коронавирусът като мислещо същество може да мисли и да взема решения и в определени направления способностите на неговото мислене превъзхождат човешките. Но в други направления, отстъпват на мисловните способности на човека. Коронавирусът избира за обект на своята интервенция преди всичко хора, които притежават егоистични чувства. Защо?! В действителност коронавирусът е много емоционален. Той си представя, че тези хора са способни да му помогнат да създаде отделни форми на живот. Отделни форми на живот! Като колективна форма на живот той изпитва необходимост да създаде самостоятелни същества способни да притежават високи нива на автономност. А какво представляват егоистичните чувства. Може ли любовта да се нарече егоизъм. Ако човек искрено обича другите хора, ако е готов да даде живота си за ближния, то коронавирусът няма да може да взаимодейства с полевите структури на такъв човек, с неговото емоционално тяло. На него му е необходим само онзи човек, който се стреми да съхрани само своя живот. Разбрахте ли ме, мили мои! Разбрахте ли!
Истинската, високата любов в човека е достатъчна, за да го предпази от заразяване с коронавирус и от болестта в последствие!
Ако емоционалното тяло на човека е наситено от енергията на радостта от живота, от усещането, че животът е празник, в такова тяло коронавирусът също няма да може да влезе. Пътят му към това тяло е затворен, защото Радостта, Истинската Радост не е егоистична по своята природа. Егоистът получава удовлетворение единствено от получения резултат. Човекът изпълнен с Истинска Любов, винаги споделя Радостта си с другите. Той не е егоистичен по своята природа. Той празнува празника на Живота. Празнува Живота, което значи, че споделя Радостта си с другите хора. А познаването на Истинската Любов, Радостта и Празника на Живота това е друг, не по-малко важен урок, който дава коронавирусът на съвременното човечество. Затова има два пътя:
Първият – да се блокират границите, да се усилва разделението, да се затварят училища, културни учреждения, да се отменят масовите мероприятия, да се увеличава производството на предпазни маски, да се изолират хората едни ит други и от света, да се създаде ново лекарство, което впоследствие ще роди нова болест...
Вторият път – вирусът да бъде признат за равноправна форма на живот. Той да бъде изучен, изследван. Да му се помогне да намери своя жизнен път. Да му се зарадваме. И просто...да се зарадваме на Живота! Да празнуваме Празника на Живота! Вижте, днес, в този момент, хората вече вървят по тези два пътя. Докато едните се страхуват да излязат на улицата, другите са отворили прозорците си и свирят на музикални инструменти, пеят и се радват на живота. Мнозина без да имат познания в генетиката и медицината интуитивно са почувствали правилния път. Той е прост! Важно е да се отварят прозорците и да се посреща Живота. Да го посрещаме с Радост, да пеем и звучим заедно с Живота, а не да се стремим към борба и унищожение. Животът е многолик в своите прояви. Многолик в своите прояви! И този, който е способен да обича, е способен да заобича и човека и животните и даже...вируса. А всички онези, които ние истински обичаме, които насищаме с енергията на любовта си, след време израстват и ... връщат своята любов към нас! И това е воистину така!

Архангел Михаил  чрез  Сергей Канашевский, главен редактор на списанието
„Планетата на ангелите“,  Русия

Превод Александър Стойчев
Взето  е  от Фейсбук  страницата на групата  "Сал Ракели и  приятели"




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782626
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия