Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2021 10:10 - Защо лъже ковид пропагандата
Автор: vesever Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1693 Коментари: 8 Гласове:
14

Последна промяна: 13.10.2021 13:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Както видяхме от доклада на британското правителство, починалите ваксинирани в Англия са над три пъти повече от починалите неваксинирани. Здравните власти, въпреки това, продължават да обясняват, че ползите от ваксините надвишават рисковете. Защо лъжат?

Отговора съм го давала и пак ще го дам.

Подписани са договори за милиарди евра, ето защо няма как да спрат ваксинациите, ако и да се вижда вече повсеместно, в масово ваксинираните държави, че ваксините причиняват много смърти и увреждания. Плашещо много! Само Пфайзер за 1 година излиза с печалба от 59 милиарда долара!!! Производителите на т. нар. ковид ваксини са новите мародери, пардон, милиардери.

Защо ковид пропагандата лъже хората, не само за ваксините, а и за останалите „ппандемични аксесоари“, както аз ги наричам.

Ето, вземете маските, които ви натискат да носите уж за вашето здраве! Всеки знае, че вирусите се измерват в нанометри, а тези маски филтрират частици, измервани в микрометри. Ето защо маските не вършат никаква работа в полза на здравето ви, а тъкмо обратното – вредят! Всеки знае до какво може да доведе недостатъчното количество кислород в организма, а маските възпрепятстват приемането на нужните количества кислород. Освен това бактериите, които се събират в тях, ги дишате и така се увеличава рискът да си причините белодробна инфекция.

Тестовете също са измамни, вече се доказва, че дават към 80 % грешни резултати, ала именно с тези фалшиви резултати вече втора година пълнят статистиките и лъжат хората. От американския център за контрол и превенция на болестите от края на годината отменят ползването на пср тестове и това също е официална информация. Както и информацията, че пср тестовете не различават между ковид и грип. А грипът мистериозно изчезна, откакто има ковид...

Локдауните пък са престъпни и незаконни – да се затварят и карантинират здрави хора – такова нещо няма нито в медицинските, нито в човешките закони!

Ето, виждаме, че всички „елементи“ на пландемията се основават на измами, които биват разпространявани от ковид пропагандата, в лицето на здравните власти и медиите.

Защо мамят хората, защо ги подвеждат така жестоко? Само за пари ли? Не, не е само за пари. Освен парите, всичко това се организира с цел контрол. А най-лесно контролируеми са изплашените хора, които на базата на психозата, на която ги подлагат вече втора година, изключват функция Мислене, изключват здравия Разум!

Ето защо за мен освен въпросът: Защо лъже ковид пропагандата, важен е и другият въпрос, производен от първия, а именно, защо хората спят и оставят да бъдат лъгани и мамени!? Може би, защото така е по-лесно – да се вярва на „официалните“ източници. Щом здравният министър казва нещо, то не може да бъде подложено на съмнение. А дали? Защото същият този здравен министър, допреди да стане такъв, говореше точно обратното на зомбировките, които говори сега. Да, знам, че са го натиснали, както и всички останали "управници" да повтарят папагалски лъжите на ковид пропагандата. Обаче има едно нещо, което се нарича Съвест. Което явно много лесно може да бъде приспано и игнорирано. Уви.

Ето защо, помоему, човек трябва да има критично мислене, да не приема папагалски всичко онова, с което промиват мозъците на хората вече втора година, за което вече все по-ясно се вижда, че не е нищо друго, освен една грандиозна измама и лъжа на ковид пропагандата.

Живи и здрави всички Приятели от блога!




Гласувай:
14



1. nedovolen - Т. н. главен държавен санитарен ...
13.10.2021 10:26
Т.н. главен държавен санитарен инспектор, главен правителствен проводник на пропагандата, и той прихванал ковид. Желая му да се оправи човека.
Самоизолирал се.
Той и без туй е за изолация от всички екрани.
:)))
цитирай
2. vesever - Така де, ама е ваксиниран!!!
13.10.2021 10:27
Така де, ама е ваксиниран!!!
Без ваксините ковид отдавна да е забравен ))
Защото именно ваксинираните разнасят вируса , че и предизвикват вариантите му....това го доказаха редица специалисти имунолози и вирусолози!
А виждаме колко много ваксинирани в масово ваксинираните държави се заразяват, и колко много умират ....
ама, как беше оная поговорка, за глава шамандура... (((
цитирай
3. anetta - Знаеш ли, Вес..
13.10.2021 10:58
вчера се замислих..ако думите тежаха дори един милиграм..сигурно на ден се изливат тонове думи. Това вече не е комуникация, а манипулация. Не става въпрос за твоят постинг..а с това което ни заляха за коронавируса и въобще за всичко..то ни притиска и тежи.. Изхвърлих си телевизора преди 5 години..сега си чета избирателно новините..ама положението наистина е трагично.
Не думи..дела трябват, това още Левски го е казал..
ама това трябваше още когато насаждаха страха в хората..още когато НОЩ излизаше всеки ден..когато прекършиха нормалният ни живот..най-лесно се манипулира масата, особено ако имаш средствата..т.е. средството..а то е медията. Тя е по-могъща и от властта..и от всичко на земята, защото пряко промива мозъка.
На път съм да резна и нета..и да остана само с живият живот и телефон..: ) Ще ти оставя номера на тел. на лични, ако решите нещо, звънкай, ще ви подкрепя..ама повече нито ми се говори, нито ми се чете..Просто да знаеш, че има още един твой съмишленик..дори и да не чете и да не пише..
Прекрасен ден ти желая..
цитирай
4. truthful - Не е само за парите, не е и за контрол
13.10.2021 11:01
Освен за тях има и друга първостепенна причина и тя е намаляване на населението драстично с цел по-лесното му управление.
Годината е 1980та! В щата Джорджия на 22.03. се открива зловещия паметник Georgia Guidestones, символ на илюминатите или Нов Световен Ред. Първото послание от него гласи: „Поддържайте населението на Земята под 500 000 000, а последното: Не бъдете раково образувание на Земята, оставете място и за природата”.
Много хора не са и чували за него. И за това да напишат в гугъл Georgia Guidestones и да видят какво има построено е една частна нива от неизвестни хора, и как "великата демокрация" САЩ допуска съществуването на това зловещо нещо и даже го охранява.
Време е за осъзнаване!
цитирай
5. vesever - Анета, права си, положението е тежко. аз ...
13.10.2021 11:12
Права си, положението е тежко. аз също много се натоварвам, имам приятели, които ме съветват да не се занимавам да публикувам тези новини, защото е тежко емоционално.
Знам, така е, обаче съм приела като своя лична кауза да споделям тази информация, доколкото мога.
Като част от работата ми, получавам често такива новини и дори да исках, няма как да "избягам".
Първата новина, която получих още в началото на годината за Пфайзер, беше за умрели от ваксината. Още тогава ми светна, че нещо не е наред. И след цялата информация, която получавам вече почти година...по никакъв начин не мога да се примиря с престъленията им!!!
Информационното затъмнение, което ковид пропагандата умишлено поддържа, е едно от първите им престъпления, затова аз не мога да мълча!
Благодаря ти и ще се радвам да се видим, като идвам в София. Периодично идвам.
аз също ще ти оставя номера си и ще поддържаме връзка!
Знаеш ли, аз също искам понякога да хвана гората, виждайки цялото безумие, но имам предимството да живея на село и да работя от вкъщи, на 1 ръка разстояние ми е Янтра, имаме страхотна природа тук, и успявам да създам и своите малки "бягства"...
Инак, работата ми е чрез интернет и засега няма как без него. А има и едно предимство. Събираме се съмишленици в социалните медии. Имаме групи с десетки хиляди будни хора, готови за действие. Засега действието е разсейване на информационното затъмнение и споделяне на информация за случващото се в пландемията...
Но на даден етап трябнва да се действа и не само с думи, много си права.
Само добрини да те спохождат! <3
цитирай
6. vesever - truthful
13.10.2021 11:17
Иване, радвам се, че имам такива съблогери и ти благодаря!
За депопулацията на планетата загатвах и аз малко в предишни постинги, тъй като има редица документали доказателства още от края на 60-те години на миналия век, за плановете на т. нар. политически "елит".
Разбира се, това все още минава в графата "конспирации", и много хора пребивават в една много интересна заспалост, отказвайки дори да чуят за тези доказателства.
Паметника, за който говориш, видях го преди време, /не на живо/, и знаеш ли какво мисля за подобни изпълнения на престъпниците?!
Те обявяват от десетилетия плановете си, а хората спят и ги приемат. По този начин престъпниците си мислят, че няма престъпление и че ще избягнат съда за геноцида, който извършват.
От човешкия съд може и да избягат, ако хората още спят. Обаче от Божия Съд няма да избягат!
Сигурно си гледал откриването на Олимпийксите игри в Лондон през 2012 г... ужасния пандемичен ритуал, с който също показват на целия свят намеренията си недвусмислено...а хората ръкопляскат и спят ли, спят....
цитирай
7. adassa - Истината за тази пландемия е както ...
13.10.2021 12:30
Истината за тази пландемия е както чесънът за вампира :) Поздрави за смелото ваше начинание
цитирай
8. vesever - Адасса, и аз благодаря! Много ...
13.10.2021 12:58
Адасса, и аз благодаря!
Много добро сравнение...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: vesever
Категория: Лични дневници
Прочетен: 4044430
Постинги: 1153
Коментари: 13404
Гласове: 16014
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол