Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 23:40 - Да рухнем ли?...
Автор: mt46 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 43804 Коментари: 33 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Да рухнем!
  27.07.2013 11:00; Валери Найденов image

За какво ни е стабилност в това гробище?
В далечния 17 юни 2013 г. хвърлих към автобуса на политиците една спасителна идея, която тогава ми се струваше нещо като анекдот -
ГЕРБ и БСП да скалъпят набързо една "широка коалиция", колкото да приберат хората от улицата и да закърпят временно положението. 

И, разбира се, да неутрализират двете етнически партии у нас - "Атака" и "Типинг пойнт". Сега обаче ситуацията коренно се извъртя. Вече всички видни капацитети взеха да препоръчват голямата коалиция. Сред тях са професорите Божидар Димитров и Михаил Константинов, неолибералите Георги Ангелов и Владимир Каролев, сектантката Татяна Дончева, левият ревизионист Кадиев и много, много други, да ме извинят, че ги пропускам. Те всички хем се правят на реформатори, хем искат да спасят някак си статуквото. Да спасят интегритета на блатото секунди преди да потънат и от думите им да останат само мехурчета. Какъв е смисълът?

Но чашата на моето търпение я преля еврокомисарката Вивиан Рединг. Тя също взе да бълбука. Първо каза, че демокрацията не може да се построи от олигарси, а после препоръча БСП и ГЕРБ да се разберат помежду си. За какво да се разбират, освен за да спасят комфорта на олигархията? Освен това се оказа, че бившият на комисарката Рединг, Димитриос Зоис, е почетен консул на България в Люксембург. И че на неговия адрес се води тайнствената фирма, която спасява ЦСКА. Това е положението, една дама от доброто общество не може да стъпи в България, без да лъсне олигархичното досие. Не, не ми отива да стоя сред посредствената тълпа от експерти, които мечтаят за юргана на голямата коалиция. Вече препоръчвам нова, още по-спасителна за България рецепта - никакви коалиции! Нека рухнем! Да се отдадем със сърце и душа на сънателното разрушение!

Само пълен срив на държавата ще ни излекува от посредствеността. Например ние имаме най-неспасяемо посредствената псевдолява партия в историята на човечеството. Това е единствената соцпартия на планетата, която си аутсорсна политиката на дясно семейно ЕООД. С това БСП изпадна в положението на онзи мухльо от "Мъжки времена" на Хайтов, който наема друг бабаит да му отвлече булката. Оттам идва и знаменитият лаф "Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш".
Така че по-добре да рухне! Друго няма да я оправи! Така ще освободи терена за друг ляв отбор, който ще направи третото и четвъртото!

Десният реформаторски блок пък не може да дъвче дъвка и да ходи едновременно. Неговата социална основа са фризьорските салони на "Витошка". Най-новото им лице се самоопредели като "гъз". Поотделно тези партийки имат общо към 10 на сто рейтинг, взети заедно - около 2 на сто. Платформата им - ще видим, ще решим, ще съгласуваме. Ще се вслушаме в нашия избирател. Какво повече има да се вслушвате, скъпи млади покойници? Сега и да рухнете, никой няма да разбере!

Досега политиците ги убиваха с вестник. В ГЕРБ започнаха да ги убиват с тефтерче. След оставката на Фидосова ГЕРБ загуби 50 на сто от тежестта си в обществото. Да рухват!

Мозъчните тръстове също не заслужават никакво спасяване. Гледам, че новият главен икономист на “Отворено общество” е бившият главен икономист на Института за пазарна икономика. Да, същият, който се гордее, че е пробутал на Станишев плоския данък. Но пък новият му патрон Сорос се бори в САЩ за още по-прогресивен данък. Сега горната ставка там е 39 на сто, Сорос настоява за още на сто. Знае ли той какви ги върши неговото подразделение в България? Докладва ли му някой? Да рухват!

А какво да кажем за протестиращата младеж? Сред техните редици оглупяването е неволно и подсъзнателно. Едни непримирими художници взеха да късат всякакви плакати, на които има изписани каквито и да било демократични искания. И да ги хвърлят в шадравана пред президентството. Тръгнаха съмнения, че лошите се опитвали да превземат протеста отвътре. В отговор едни девойки  си изписаха върху голите кореми  надписа “вие сте” и една дебела стрелка, която сочи към нещото южно от пъпа. Друга девойка пък си оголи бюста, за да изобрази Свободата, както е нарисувана от Дьолакроа. Тази Свобода символизира една смяна на френските династии. В крайна сметка и двете са рухнали.

Хвърлят павета по депутатите, а после обвиняват депутатите, че разхлабили паветата.
И цялата нация кима умно. Тези, които смятат, че пречат на Бойко сутрин да си пие кафето, протестират пред погрешната къща. Те дори не са осведомени, че напоследък Бойко се отдава на смирено усамотение в манастир, затова се явява в парламента така одухотворен. Като не знаят, да рухват! Ако ще показват цици, да го правят пред къщата му в Банкя! Там народът още е впечатлителен, жълтите павета отдавна са на друга вълна...

За какво ни е това стабилно колективно потъване? Всички виждаме, че политическата система катастрофира, но никой не дава и косъм да падне от главата . Що е професор, все се хвърля пред влака, за да спасява пропорционалния вот. Нов закон за допитванията? Ни дума, ни вопъл, ни стон! Нито в парламента, нито на площада. По телевизията всяка говореща глава започва с думите, че повече не може да продължава така – и накрая стига до извода, че нищо не трябва да се пипа. Тогава по-добре да рухнат! Севернокорейската телевизия плаче за коментатори!

Виждаме, че икономическият модел на прехода вече уби икономиката. Забелязахте ли, че ръстът на БВП пак е съвсем леко над нулата, а вече имаме и дефлация? Дефлация в държава, която още гони европейските цени, може да значи само едно – нулево потребление. Клинична смърт. Дори в София магазините спускат кепенци. И въпреки това всякакъв опит да се излезе от неолибералната клопка се посреща с групов вой на леви и десни “експерти”. Немислимо е да се пипа бордът, немислимо е да се тегли кредит, абсурдно е да се променят данъците. Немислимо е да направим какъвто и да е опит за оцеляване. Ами да рухнем тогава!

Винаги съм казвал, че нещата трябва още много да се влошат, преди да започнат да се оправят. Бастилията е в главите ни. А главите ни слушат само задника. Затова по-добре да рухнем бързо и веднага, никакви коалиции, никакви кредити, никакви бюджети.
Да рухнем сега и веднага!
www.24chasa.bg/Article.asp


 

ПП: Доколкото разбирам, май БСП и ГЕРБ /по-точно олигарсите зад тях/ са се разбрали - да запязат статуквото /властта си/, да бутат потъващия ни кораб... Е, може да отпуснат на народа глътка въздух...







Гласувай:
31




1. lucrecia - "Само пълен срив на държавата ще ни излекува от посредствеността."
28.07.2013 00:39
---ТОВА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ...
цитирай
2. marystaneva - ГЕРБ няма за какво да се разбира с БСП. Лъжат ви. ОСТАВКА!!!
28.07.2013 04:08
Блокада на НС - в сряда, от 11 ч.!!!

https://www.facebook.com/events/359724990822168/
цитирай
3. anin - Хора,
28.07.2013 08:54
Трябва да се справим, да оцелеем като народ, въпреки всичко и всички, които ни пречат и вредят! Можем го! Успех, сила, вяра и любов!
цитирай
4. andrei - Поздрав за публикацията!
28.07.2013 09:00
Преди известно време бях написал една публикация,която гласи;"За да се оправи една работа,трябва да се развали окончателно и се започне отново".Тогава сякаш никой не разбра посланието...
цитирай
5. mt46 - Да, отдавна...
28.07.2013 09:29
lucrecia написа:
---ТОВА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ...

Но никоя управляваща партия /политическа сила/ не посмя да направи операцията на тумора...
цитирай
6. mt46 - ?
28.07.2013 09:36
marystaneva написа:
Блокада на НС - в сряда, от 11 ч.!!!

https://www.facebook.com/events/359724990822168/

А какъв знак е връщането на ГЕРБ в НС?...
Да, трябва да се протестира - но не за незабавна оставка, а за законови промени...
цитирай
7. mt46 - ...
28.07.2013 09:56
anin написа:
Трябва да се справим, да оцелеем като народ, въпреки всичко и всички, които ни пречат и вредят! Можем го! Успех, сила, вяра и любов!

За да оцелеем, трябва да надмогнем партийните си пристрастия, да спрем да се лаем, да спрем да се делим... Да извоюваме независимост на България, да не робуваме на чужди сили ...
цитирай
8. alhimik1 - Наистина, изходът е в рухването...за да започнем отново...за съжаление "българската пролет" е на път да не се случи....освен ако не ни окървавят тотал
28.07.2013 10:31
Честь имею, приятелю!
За гражданската ти доблест и позиция!!!
Никос :)
цитирай
9. mt46 - Една полусъборена къща не се оправя с кърпеж, с боядисване на фасадата...
28.07.2013 11:53
andrei написа:
Преди известно време бях написал една публикация,която гласи;"За да се оправи една работа,трябва да се развали окончателно и се започне отново".Тогава сякаш никой не разбра посланието...

Нали почти всички сме съгласни, че "преходът" е сбъркан? Следователно са нужни ревизия, рестарт, нов обществен договор...
цитирай
10. mt46 - Благодаря, Док!...
28.07.2013 11:58
alhimik1 написа:
Честь имею, приятелю!
За гражданската ти доблест и позиция!!!
Никос :)

цитирай
11. kbalenciaga - "2. marystaneva - ГЕРБ няма за какво да се разбира с БСП. Лъжат ви."
28.07.2013 12:15

За първи път да съм съгласен на 100% с marystaneva.
Ами правилно, няма за какво да се разбират...
Защото те отдавна са се разбрали.
БСП и ГЕРБ като марионетки заедно на едни и същи господари Червените олигарси, отдавна са разбрали кой каква роля да играя в този гротесктен ЦИРК!
Роли са раздадени и на журналистите, политолозите, социолоците...че и на голяма част от протестиращите...
Както протестиращите срещу правителството, така също и роли са раздадени и на протестиращите подкрепящи правителството!
Герберчета, не се шашкайте, да правилно сте разбрали.
Роли има и за подкрепящите правителството на Орешарски.
Точно такава очебийна роля са отредили на Мишо Шамара например.

Цирк драги зрители! ЦИРК!
цитирай
12. anin - Прав си!
28.07.2013 12:32
mt46 написа:
anin написа:
Трябва да се справим, да оцелеем като народ, въпреки всичко и всички, които ни пречат и вредят! Можем го! Успех, сила, вяра и любов!

За да оцелеем, трябва да надмогнем партийните си пристрастия, да спрем да се лаем, да спрем да се делим... Да извоюваме независимост на България, да не робуваме на чужди сили ...


Като се делим и караме губим сили на вятъра!
цитирай
13. stela50 - Не сме далече от пълния срив ...
28.07.2013 13:35
Статията заслужава да бъде прочетена,
доста точна, с известни и не дотам факти
и анализи. Да рухнем ли ... вече дори не
стои този въпрос... просто рухваме бавно.
Поздрави !
цитирай
14. ishchel - Нямам нищо против да спрем да се делим и да се караме...
28.07.2013 15:27
и може би да се прегърнем братски с тия, дето докараха държавата до това дередже.:
Още колко години Държавна сигурност трябва да управлява?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8_%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2
и http://e-vestnik.bg/7843

От 1983 година е бил сътрудник на Държавна сигурност, към II главно управление, 4 отдел, 1 отделение. Псевдоним Сашо[3].
цитирай
15. valeska - Да рухнем сега и веднага! ?
28.07.2013 16:32
Това е деструктивно мислене, което няма да доведе до нищо добро.
цитирай
16. batogo - !!!:)))
28.07.2013 16:44
Отдавна сме рухнали. Причината - чипът ни е от старо поколение, прегрял е от многото псевдо-информация и е изпушил, защото не може да отсява истината от лъжата. Трябва да се смени, за да осъзнаем, че отдавна преминахме в третото хилядолетие, в което тайните вече не са на мода, а тарикатите са прочетен вестник. Идва модата на честните, осъзнатите, знаещите, можещите, хуманните, полезните, благородните... На хората с креативна, градивна ценностна система... На мъдрите и загрижените за развитието и добруването на човечеството,на Земята и на природната среда... На много стари чипове може да не се харесва, да не им изнася, но тяхното засекретено време свърши и един по един ще изгорят от потока светлина на новото съзнание... Всичко гнило, недостойно, мизантропско е продукт на болни от алчност и завист мозъци на комплексари и некадърници, искащи да изглеждат много повече, отколкото са, но всичко е до време, а тяхното изтича:))))))))))))))))))))))
цитирай
17. mt46 - Проблемът с агентите на ДС е доста стар...
28.07.2013 22:19
ishchel написа:
и може би да се прегърнем братски с тия, дето докараха държавата до това дередже.:
Още колко години Държавна сигурност трябва да управлява?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8_%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2
и http://e-vestnik.bg/7843

От 1983 година е бил сътрудник на Държавна сигурност, към II главно управление, 4 отдел, 1 отделение. Псевдоним Сашо[3].

Не всички от тях носят /еднаква/ вина и отговорност за съсипването на държавата ни... Защо този проблем не бе решен от СДС, от НДСВ, от ГЕРБ /които ти толкова харесваш/?!... Знаеш ли, че и в сегашното НС има бивши агенти на ДС? -
"Общо 12 от новоизбраните депутати в 42-рото Народно събрание са били сътрудници на бившата Държавна сигурност, сочи справка на специализирания сайт desebg.com сред обявените от ЦИК членове на новия парламент.

По четирима са депутатите с досие от БСП и ДПС, тези на ГЕРБ са трима, а от "Атака" - един..."
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/18/2063548_dvanaiset_deputati_v_noviia_parlament_sa_bili/
цитирай
18. mt46 - Съгласен съм, че това е цирк, театър...
28.07.2013 22:27
kbalenciaga написа:

За първи път да съм съгласен на 100% с marystaneva.
Ами правилно, няма за какво да се разбират...
Защото те отдавна са се разбрали.
БСП и ГЕРБ като марионетки заедно на едни и същи господари Червените олигарси, отдавна са разбрали кой каква роля да играя в този гротесктен ЦИРК!
Роли са раздадени и на журналистите, политолозите, социолоците...че и на голяма част от протестиращите...
Както протестиращите срещу правителството, така също и роли са раздадени и на протестиращите подкрепящи правителството!
Герберчета, не се шашкайте, да правилно сте разбрали.
Роли има и за подкрепящите правителството на Орешарски.
Точно такава очебийна роля са отредили на Мишо Шамара например.

Цирк драги зрители! ЦИРК!

БСП и ГЕРБ имат общо комунистическо минало...
цитирай
19. mt46 - Държавата ни рухва отдавна... Поради сгрешения модел на "прехода"...
28.07.2013 22:38
stela50 написа:
Статията заслужава да бъде прочетена,
доста точна, с известни и не дотам факти
и анализи. Да рухнем ли ... вече дори не
стои този въпрос... просто рухваме бавно.
Поздрави !

цитирай
20. mt46 - Сматам, че идеята на автора не е деконструктивна...
28.07.2013 22:54
valeska написа:
Това е деструктивно мислене, което няма да доведе до нищо добро.

Става дума за рухване на илюзии - че коалиция между БСП и ГЕРБ /псевдолява и псевдодясна партия/ е спасителна за страната ни, че Реформаторският блок е алтернатива и т. н.
цитирай
21. mt46 - Добре е, че си оптимист...
28.07.2013 23:18
batogo написа:
Отдавна сме рухнали. Причината - чипът ни е от старо поколение, прегрял е от многото псевдо-информация и е изпушил, защото не може да отсява истината от лъжата. Трябва да се смени, за да осъзнаем, че отдавна преминахме в третото хилядолетие, в което тайните вече не са на мода, а тарикатите са прочетен вестник. Идва модата на честните, осъзнатите, знаещите, можещите, хуманните, полезните, благородните... На хората с креативна, градивна ценностна система... На мъдрите и загрижените за развитието и добруването на човечеството,на Земята и на природната среда... На много стари чипове може да не се харесва, да не им изнася, но тяхното засекретено време свърши и един по един ще изгорят от потока светлина на новото съзнание... Всичко гнило, недостойно, мизантропско е продукт на болни от алчност и завист мозъци на комплексари и некадърници, искащи да изглеждат много повече, отколкото са, но всичко е до време, а тяхното изтича:))))))))))))))))))))))

Но имаш малко идеалистични виждания /каквито и аз имах като младеж/... Явно всяко поколение трябва да си изживее илюзиите... :)
цитирай
22. ishchel - Марине, не подменяй казаното от мен.
28.07.2013 23:53
mt46 написа:
ishchel написа:
и може би да се прегърнем братски с тия, дето докараха държавата до това дередже.:
Още колко години Държавна сигурност трябва да управлява?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8_%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2
и http://e-vestnik.bg/7843
От 1983 година е бил сътрудник на Държавна сигурност, към II главно управление, 4 отдел, 1 отделение. Псевдоним Сашо[3].

Не всички от тях носят /еднаква/ вина и отговорност за съсипването на държавата ни... Защо този проблем не бе решен от СДС, от НДСВ, от ГЕРБ /които ти толкова харесваш/?!... Знаеш ли, че и в сегашното НС има бивши агенти на ДС? -
"Общо 12 от новоизбраните депутати в 42-рото Народно събрание са били сътрудници на бившата Държавна сигурност, сочи справка на специализирания сайт desebg.com сред обявените от ЦИК членове на новия парламент.

По четирима са депутатите с досие от БСП и ДПС, тези на ГЕРБ са трима, а от "Атака" - един..."
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/18/2063548_dvanaiset_deputati_v_noviia_parlament_sa_bili/


В случая става дума не за моите предпочитания, а за моралното право България да бъде управляване от хора с доказана принадлежност към структурите на ДС.
Този проблем не съм го измислила аз и достатъчно е дъвкан в продължение на 23 години. И на пеленачетата е ясно, че такива хора нямат място във властта. Да не би ти да си на друго мнение? Случайно да си чувал как този проблем е решен в Чехия, Унгария и някои други страни? http://news.ibox.bg/news/id_1007264650
А да ме питаш дали знам - сигурно знам, щом в пресата се изнасят данни...Данни има достатъчно и у нас. Комисията по досиетата излезе със списъци, напълно официални и не е нужно да говорим за това, като за нещо апокрифно.
Ако досега не си се запознал - ето ти линк към пълния списък :http://desebg.com/2011-01-06-11-45-23/1048--2012-
Що се отнася до опитите да бъде решен проблема от предишните правителства, между които - не изпускай небрежно това на Б
цитирай
23. mt46 - Защо подменяш темата на постинга ми? Темата не е нито ДС, нито личността на В. Найденов... Спориш, без да отговаряш на въпроса ми, без да предлагаш решение...
29.07.2013 00:25
ishchel написа:
mt46 написа:
ishchel написа:
и може би да се прегърнем братски с тия, дето докараха държавата до това дередже.:
Още колко години Държавна сигурност трябва да управлява?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8_%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2
и http://e-vestnik.bg/7843
От 1983 година е бил сътрудник на Държавна сигурност, към II главно управление, 4 отдел, 1 отделение. Псевдоним Сашо[3].

Не всички от тях носят /еднаква/ вина и отговорност за съсипването на държавата ни... Защо този проблем не бе решен от СДС, от НДСВ, от ГЕРБ /които ти толкова харесваш/?!... Знаеш ли, че и в сегашното НС има бивши агенти на ДС? -
"Общо 12 от новоизбраните депутати в 42-рото Народно събрание са били сътрудници на бившата Държавна сигурност, сочи справка на специализирания сайт desebg.com сред обявените от ЦИК членове на новия парламент.

По четирима са депутатите с досие от БСП и ДПС, тези на ГЕРБ са трима, а от "Атака" - един..."
http://www.dnevnik.bg/izbori2013/2013/05/18/2063548_dvanaiset_deputati_v_noviia_parlament_sa_bili/


В случая става дума не за моите предпочитания, а за моралното право България да бъде управляване от хора с доказана принадлежност към структурите на ДС.
Този проблем не съм го измислила аз и достатъчно е дъвкан в продължение на 23 години. И на пеленачетата е ясно, че такива хора нямат място във властта. Да не би ти да си на друго мнение? Случайно да си чувал как този проблем е решен в Чехия, Унгария и някои други страни? http://news.ibox.bg/news/id_1007264650
А да ме питаш дали знам - сигурно знам, щом в пресата се изнасят данни...Данни има достатъчно и у нас. Комисията по досиетата излезе със списъци, напълно официални и не е нужно да говорим за това, като за нещо апокрифно.
Ако досега не си се запознал - ето ти линк към пълния списък :http://desebg.com/2011-01-06-11-45-23/1048--2012-
Що се отнася до опитите да бъде решен проблема от предишните правителства, между които - не изпускай небрежно това на Б

цитирай
24. ishchel - Ааа не, напротив - казвам си мнението
29.07.2013 01:33
че в едно бъдещо управление не бива да участват компроментирани хора. Нищо лично към автора на статията.
цитирай
25. zaw12929 - НЕ СПИРАЙ! ДОБРОТО ПРЕДСТОИ! ТО ИДВА, ЕЛА И ТИ!
29.07.2013 09:28
но, без коалиция ГЕРБ и БСП
ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ НОРМАЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА
ЩЕ СЕ СРУТЯТ САМО ИЛюЗИИТЕ!
цитирай
26. batogo - !!!:)))
29.07.2013 10:46
Каквито са мечтите ти, такъв си дълбоко в себе си , Поете?!
цитирай
27. takaini - Като чета написаното от господин Валери Найденов,
29.07.2013 11:43
се питам -нима той не вижда,че ние отдавна сме затънали-НЕ РУХНАЛИ...!!!
Дълбоко затънали в духовната си нищета и липса на всякакво желание да тръгнем нагоре,да съградим живота си,да си помогнем сами,без да чакаме да се развие планирания сценарий!
Така че,ако искаме да оцелеем-нека съградим!Всичко да съградим!Не да рухваме,защото това отдавна се е случило!
цитирай
28. mt46 - Съгласен съм...
29.07.2013 23:05
ishchel написа:
че в едно бъдещо управление не бива да участват компроментирани хора. Нищо лично към автора на статията.

Но за това са нужни коренни законови промени, за които говоря /пиша/ отдавна...
цитирай
29. mt46 - Засега не виждам готовност за решителни демократични промени...
29.07.2013 23:08
zaw12929 написа:
но, без коалиция ГЕРБ и БСП
ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ НОРМАЛИЗИРАТ ДЪРЖАВАТА
ЩЕ СЕ СРУТЯТ САМО ИЛюЗИИТЕ!

цитирай
30. mt46 - Само аз и моите мечти не са достатъчни...
29.07.2013 23:10
batogo написа:
Каквито са мечтите ти, такъв си дълбоко в себе си , Поете?!

цитирай
31. mt46 - Да, страната ни е в разруха... Проблемът е, че на малцина им пука...
29.07.2013 23:15
takaini написа:
се питам -нима той не вижда,че ние отдавна сме затънали-НЕ РУХНАЛИ...!!!
Дълбоко затънали в духовната си нищета и липса на всякакво желание да тръгнем нагоре,да съградим живота си,да си помогнем сами,без да чакаме да се развие планирания сценарий!
Така че,ако искаме да оцелеем-нека съградим!Всичко да съградим!Не да рухваме,защото това отдавна се е случило!

цитирай
32. marystaneva - Блокада на НС - в сряда, от 11 ч. !!...
30.07.2013 11:53
mt46 написа:
marystaneva написа:
Блокада на НС - в сряда, от 11 ч.!!!

https://www.facebook.com/events/359724990822168/

А какъв знак е връщането на ГЕРБ в НС?...
Да, трябва да се протестира - но не за незабавна оставка, а за законови промени...


Излизането на ГЕРБ от НС беше грешка, не връщането им. А непочтени хора без морал няма как да приемат морални законови промени, каквито всъщност искаме.

http://televizia-bg.info/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0/
цитирай
33. marystaneva - Става дума за почтеност, за морал...
30.07.2013 11:55
mt46 написа:
marystaneva написа:
Блокада на НС - в сряда, от 11 ч.!!!

https://www.facebook.com/events/359724990822168/

А какъв знак е връщането на ГЕРБ в НС?...
Да, трябва да се протестира - но не за незабавна оставка, а за законови промени...


Излизането на ГЕРБ от НС беше грешка, не връщането им. А непочтени хора без морал няма как да приемат морални законови промени, каквито всъщност искаме.

http://televizia-bg.info/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19155625
Постинги: 3686
Коментари: 45086
Гласове: 148912
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031