Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
11.11.2013 05:16 - ЗАПИСКИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ИДИОТЩИНИ (ЧАСТ VI)
Автор: apostapostoloff Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2661 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 11.11.2013 05:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      ОТКАЧЕНИТЕ БЪЛГАРИ



                                           image

 


У нас 23 на сто от работещите хора боледуват от психични разстройства.  Казано другояче, почти всеки четвърти българин е откачен, ненормален! Смята се, че над 1 800 000 нашенци имат психически отклонения!

Специалистите считат, че тези страдания се дължат най- вече на стреса. Това сочи изследване на Националния център по опазване на общественото здраве (НЦООЗ), което обхваща 5000 души. Голяма част от тези хора не осъзнават, че имат психични разстройства, болестта протича скрито и е трудно разпознаваема.

Стресът и предизвикваните от него психични разстройства намаляват качеството на живота. Поради психичните смущения много хора понижават ефективността на своята работа. Най-сериозно подложени на стрес са онези професии, при които се изискват преки контакти с хора. Болестотворни са също така и отговорните длъжности.



                                                    image


Проучвания, извършени от експерти на ЕС доказват, че  всяко евро, инвестирано в програми за подобряване на здравето на работното място,  в дългосрочен план ще спести  между 2,30 и 5,90 евро от разходите по боледуването. Смята се освен това, че здравните инвестиции на работното място осигуряват печалба не само за работодателя (като намаляват честотата на отсъствията),  но и за системите за социална сигурност. Рязко щели да намаляват разходите за лечение и престой в болници. А ако се стигне до болнично лечение, престоят в здравните заведения щял да е по- кратък.  По-ниски щели да са и пенсионни компенсации за нетрудоспособност.

 

Послепис: Така СМЯТАТ вариклечковците от Брюксел, ама практиката доказва, че всяка година се харчат все повече и повече средства за здравеопазване, а броят на тежко болните постоянно НАРАСТАВА! И това е една трайна и много тревожна тенденция!

И още нещо... Много нешенски щураци смятат, че съществува заговор срещу България, че някой извършва геноцид над българите. Непрекъснато се разпространяват подобни нелепици. Това, разбира се, е чиста проба параноя, мания за преследване.

 

Истината е, че българите САМИ са виновни за своите беди! Те по природа са кекави, болнави. Над 3 000 000 българи се борят с някакво хронично заболяване!

Простотията и простащината българска станаха вече пословични.

Българите не са и много трудолюбиви- статистиката сочи, че най- ниска е производителността на труда в България.

На всичко отгоре нашенците се самоунищожават с разврат, плюскане, пиянство и наркотици. И тъй като животът е много справедлив, на този свят всеки получава точно това, което заслужава. Затова повечето българи са на този хал...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190437
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575