Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2015 23:30 - Знам какво ще стане
Автор: mt46 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4168 Коментари: 11 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ

Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане.

  • image 05 септември 12:12

Нека дойдат. Нека останат. Няма кой да се противопостави на историческото безумие паднало ни се като жребий на епохата.

Добре дошли, саламалекум, бежанци.

Надяваме се повечето от вас да станат лекари. Може би зъболекари или таксиметрови шофьори. По-лоши от нашите български таксиметрови шофьори няма, така че дори се надяваме да стане по-добре.
Но няма да стане по-добре.

Ще тръгне една демокрация и една либерализация, на която може да се зарадва дори  шейтанът. 

Вие днес идвате предимно мъже. Вашите дъщери и сестри ще пазите за себе си. Нашите момичета са общи. Взимайте, нямаме монопол над раждаемостта. Вие обаче ще имате.

Всяка наша булка ще отива при вас, защото е свободна да го направи. Но вие ще поставяте условия - булките да си сменят вярата. Ние сме модерни хора, ще отстъпим.

Вие имате две жени? Да, разбирам - това е наш проблем. Ние сме окей с това. Твърде шашнати сме в толерантността си, за да мислим по въпроса. Нека не го обсъждаме.

Ще се появят филми за любовта на българката с арабина, с хубава музика - ще ни става мило как любовта побеждава и как религията не е пречка за младите. Но някак винаги любовта ще побеждава при едно условие - булката да е забулена. И след сватбата.

Ще си поискате места за молитва. Ние сме толерантни и свестни хора. Ще ви помогнем да си ги построите. Там спокойно ще можете да работите за вашите духовни учители, да говорите само арабски, да бъдете безработни и да си пускате бради. Спокойно може да се сдружавате и да се биете с полицията. 

Но нашата полиция няма да ви притеснява - тя ще има право само да ви псува през зъби и да гледа лошо. По-големият ви проблем ще са ви циганите. Ще видите.

Знам какво ще стане. Цигани бият араби, това са бъдещите "криминални" новини - все пак ще има някаква борба за монопола над раждаемостта и социалните помощи. 

Нашите баби ще измират. Вие ще поискате и ваши гробища. Няколко международни организации ще ни убедят, че това също е нормално. Нашите гробища са претъпкани, но то земята ни е празна и обрасла, така че ще е тъпо да ви се противопоставяме за гробни места. 

По-скоро ще имате проблем с докторите. Вашите жени ще трябва да се преглеждат по специален начин - през дрехите ли, не знам как, притеснено е да питам. Но и това може да се реши. Вие винаги може да набиете докторите. Това вече се прави у нас, няма страшно. Ние сме либерални, няма да провокираме никого от вас. Вие спокойно може да се чувствате като у дома си.

Като не ви харесва нещо винаги можете да излизате и да крещите на улицата. Можеше да постъпите така и във вашите родини срещу жестоките режими, които ви изгониха. Но сега да съжаляваме и да ви провокираме за тия неща вече е късно. 
Вие сте задружни, организирани по родове, можете да хвърляте камъни силно и точно. И вашият живот е близък с интифадата. А ние сме страхливи, не се притеснявайте. 

Българин българина ще връзва, само и само интеграцията ви да върви. Помнете ми думата. Знам какво ще стане.

Спокойно може да не работите. Да не плащате данъци. Това няма да ни изненада. Няма да ни изненада и, когато градовете ни заприличат на гета. Те вече приличат на гета. Няма да ни изненада и, когато шериатът започне да се промъква. Вече е добре дошъл в Пазарджик, затова го казвам.

Ние сме дашни. Ще ви върнем старите джамии, които превърнахме в църкви. Те същите джамии, които преди триста години пак си бяха църкви - но ние така сме свикнали, сменяме си храмовете. Сто години са църкви, после триста години са джамии. После обикновено идват руснаците.

Ще свикнем с шумните сюнети, които се правят като тридневни празници. Вече сме тренирали като по циганските сватби. Всъщност ние вече сме наясно, че Европейският съюз е нещо много просто - то смесва племената, които винаги са воювали едни с други. И след това се чака НЯКАКЪВ мир.

Ще имате мир. Ние сме най-изчезващата нация на планетата. Няма кой да ви пречи - ние не сме сърби или гърци. Или, недай Боже, руснаци. Винаги можете да променяте законодателството във ваш интерес, защото демографски ще сте повече. 
Един ден просто ще гласувате за шериат и ще го получите от вашите, пардон, нашите избиратели. 

И ние, а не вие - ще бъдем интегрирани.

Музиката ви вече е тук. Мръсотията на Ориента вече също е тук. Унинието и тълпите, които никой не смее да набие - вече са тук. Всъщност вие нищо не може да промените. Ние последните 25 години сякаш тренирахме да ви посрещнем. И вече сме се отказали да искаме нещо повече от това тихо да ни позволявате да скърцаме със зъби - ако това не ви притеснява.

Е, жените ни са свикнали да живеят по друг начин. И гейовете ни - и те са свикнали да си правят паради. Но ще отвикнат. Тя жената, казват вашите пословици, е като дърво - като го усучеш дорде е младо, то така си остава. Жените не са проблем. И мъжете не са проблем. Те никога не са държали оръжие, АК47, например - нещо което вие познавате добре. Така че, спокойно.

Знам какво ще стане.

Европа е един обезумял Йерусалим, който вашият Саладин няма вече нужда да обсажда. Нашият Йерусалим е мъртъв. Това е само гроб на мечтите за свобода. Европа винаги е била това. Тя е винаги глупава, на гърба на някакво говедо и винаги е изнасилена до кръв.

Е, добре дошли.

Знам какво ще стане, но вие не се притеснявайте за това.

Аз самият ще си мълча или ще съм мъртъв. Това е веруюто на българите, наша религия и характер. Или сме мъртви, или си мълчим.

Саламалекум, алекумсалам.

АВТОР: МАРТИН КАРБОВСКИ
front.bg/analizi/u-nas/znam-kakvo-shte-stane

"Толерантност и апатия са белези на едно умиращо общество." Аристотел

"Толерантността е голяма добродетел, но непосредствените съседи на толерантността са апатията и слабостта."
Джеймс Голдсмит

ПП: Аз не знам точно какво ще стане... Но ми писна великите световни злодеи и психопати да си правят разни социални експерименти с човечеството, с народите...
Добре ли ви е да интегра-гра-грачите?...
М. Тачков




Гласувай:
29


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. indiram - ...
06.09.2015 23:52
Моля, следващия път, името на автора на статията - най-отгоре...
Четейки, си мислех, че тези думи, този изказ не пасва на М.Тачков - има нещо пресилено, изнасилено в статията...
Дали жените ще отидат при арабите - че те и едно време ходеха... Пък като намаляха мъжете напоследък, отдадоха се на гей-модата -...
Или, тия дето са останали мъже, искат като арабите по две, че и по повече...
Но, вицове много можем да си съчиним... Прогнози бол...
Има проблем - нужно е решение - това е, което трябва да се направи.
Поздрави!
цитирай
2. germantiger - ...
07.09.2015 21:25
Гнусно е когато човек като Карбовски пише това - човек продукт и носител на органбично противни за мен неща - човек поръчка, човек популизъм, нежен мъж, българин мангал или просто Карбовски.

"Не върви" един от малките убийци на България да говори за нейната смърт с подобна позиция! някой друг, да, но айде без М.К.
цитирай
3. mt46 - С кой народ или нация сме правили експерименти?...
07.09.2015 21:52
1. lenalena - "каквото горе, такова и долу"
06.09 23:43
Не мислите ли, че доста закономерно звучи?

Българите си правят мръсотии, пардон, "социални експерименти" помежду си, а се сърдят, когато им прилагат същия сценарий :) Закономерно! Съвсем!

Просто идва време на разплата. Е, покрай сухото ще гори суровото, но до тоя природен закон сме се докарали.
За да се опре до тук, освен реалните бомби на Щатите, фалшиво прегърнатите християнски ценности на нашето общество са предпоставка баланса да бъде нарушен.
Материя-енергия.
Лапнишарни, които си мислеха, че предупрежденията не са нищо друго, освен изцепки на луди или такива, дето се правят на интересни.
цитирай
4. mt46 - Благодаря!... М. К. сам е поставил името си под статията...
07.09.2015 21:54
indiram написа:
Моля, следващия път, името на автора на статията - най-отгоре...
Четейки, си мислех, че тези думи, този изказ не пасва на М.Тачков - има нещо пресилено, изнасилено в статията...
Дали жените ще отидат при арабите - че те и едно време ходеха... Пък като намаляха мъжете напоследък, отдадоха се на гей-модата -...
Или, тия дето са останали мъже, искат като арабите по две, че и по повече...
Но, вицове много можем да си съчиним... Прогнози бол...
Има проблем - нужно е решение - това е, което трябва да се направи.
Поздрави!

Решения има, но воля и разум дали има?... Поздрави!...
цитирай
5. mt46 - Благодаря ти за мнението, Сашо!...
07.09.2015 21:59
brancaleon написа:
Мрачна ти е прогнозата, но в исторически план винаги е имало миграция на народите. Например ние сме "братовчеди" с населението на Република Татарстан. Разликата ни с Татарстан е, че когато нас са ни покръстили в Христовата вяра, тях са ги покръстили в мюсюлманската.
Проблема в случая е, че миграцията е умишлена и се извършва с ненормално бързи темпове, което определено ще доведе до конфликти (разбира се "планирани" конфликти). Поздрав!

Да, миграцията е умишлена, целенасочена, предизвикателна, настъпателна, завладяваща Европа... Странно ми е, че Западна Европа няма сили или разум да спре това безумие!...
цитирай
6. mt46 - У нас почти не останаха мъже в журналистиката с достойна позиция...
07.09.2015 22:02
germantiger написа:
Гнусно е когато човек като Карбовски пише това - човек продукт и носител на органбично противни за мен неща - човек поръчка, човек популизъм, нежен мъж, българин мангал или просто Карбовски.

"Не върви" един от малките убийци на България да говори за нейната смърт с подобна позиция! някой друг, да, но айде без М.К.

цитирай
7. kvg55 - Кой е авторът, няма голямо значе...
07.09.2015 22:07
Кой е авторът, няма голямо значение. Важно е съдържанието.
А то се доближава до бъдещето, което ни чака.
Ако не вземем мерки.
цитирай
8. mt46 - Да. За мен по-важно е написаното, отколкото обсъждането личността на автора...
08.09.2015 00:03
kvg55 написа:
Кой е авторът, няма голямо значение. Важно е съдържанието.
А то се доближава до бъдещето, което ни чака.
Ако не вземем мерки.

цитирай
9. mt46 - ...
08.09.2015 00:04
* * *
Драго ли ви е
да интеграчите,
да демограбите?...
Радва ли ви
бъдната Еврабия?...

Марин Тачков
цитирай
10. dimat - Коментиращи!
08.09.2015 09:02
Вие наистина ли си мислите,че става въпрос за "бежанци"?

При така очевадните факти,че това е оръжие за завладяване на "Европа".

Да,г-да,оръжие е!Но повечето грачат в хор с политико-медийната измет,че това са някакви "нещастни" бежанци,бягащи от ужасите на "някаква" война,присадена от...марсианците.

Точно така всички заграчиха в хор с въпросната пасмина и задружно преименуваха циганите на "роми".

Това показва само едно,че българското стадо е едно прекрасно тесто,от което може да се омеси всичко,включително и "живи мъртавци".

Ние сме нация от "живи мъртавци",нация загубила всякакъв инстинкт за собственото си оцеляване,удавена в политико -медийната пяна на "толерантното" безумие.
Обхаванати от някаква безумна слепота,някакво тъпашко "милосърдие",ние изключихме всякакви свои мисловни органи и се превърнахме в тълпа лашкана натам,накъдето посочат задокеанските и "европейски" господари.

Всички техни безумни експерименти с нашия овчедушен и "толерантен" народ минаха с невероятен успех.Даже надминахме очакванията им.

Сега иде ред на последната крачка - да бъдем задушени от "бежанската" вълна.

Не си въобразявайте,че ще ни се размине.Просто,след като се наводни центъра,ще се запълнят и покрайнините.

И тогава ще видите кон боб яде ли и колко са толерантни посланиците на ИД.

От собствената си история би трябвало да знаете,какъв е мюсулманския похват за завладяване - първо се пущат ордите на башибозука,които почти само с телата си ако не побеждават,поне омаломощават противника.След това идва елитната армия и довършва останалото

Вие сега посрещате този "башибозук".

Ще последва омаломощаването и даже и без елитни войски,ще дойде краят.

А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ,ИСТИНСКИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА ТОЗИ АПОКАЛИПСИС,ЕВРЕЙСКО-АМЕРИКАНСКИЯ ЦИОНИЗЪМ,ЩЕ ПОТРИВА ДОВОЛНО РЪЦЕ ДОВЕЛ ДО ИЗБИВАНЕ НА "ГОИТЕ" И ВИНАГИ СТОЯЩ В СЯНКА!
цитирай
11. mileidi46 - АДМИРАЦИИ DIMAT!!!
08.09.2015 13:31
dimat написа:
Вие наистина ли си мислите,че става въпрос за "бежанци"?

При така очевадните факти,че това е оръжие за завладяване на "Европа".

Да,г-да,оръжие е!Но повечето грачат в хор с политико-медийната измет,че това са някакви "нещастни" бежанци,бягащи от ужасите на "някаква" война,присадена от...марсианците.

Точно така всички заграчиха в хор с въпросната пасмина и задружно преименуваха циганите на "роми".

Това показва само едно,че българското стадо е едно прекрасно тесто,от което може да се омеси всичко,включително и "живи мъртавци".

Ние сме нация от "живи мъртавци",нация загубила всякакъв инстинкт за собственото си оцеляване,удавена в политико -медийната пяна на "толерантното" безумие.
Обхаванати от някаква безумна слепота,някакво тъпашко "милосърдие",ние изключихме всякакви свои мисловни органи и се превърнахме в тълпа лашкана натам,накъдето посочат задокеанските и "европейски" господари.

Всички техни безумни експерименти с нашия овчедушен и "толерантен" народ минаха с невероятен успех.Даже надминахме очакванията им.

Сега иде ред на последната крачка - да бъдем задушени от "бежанската" вълна.

Не си въобразявайте,че ще ни се размине.Просто,след като се наводни центъра,ще се запълнят и покрайнините.

И тогава ще видите кон боб яде ли и колко са толерантни посланиците на ИД.

От собствената си история би трябвало да знаете,какъв е мюсулманския похват за завладяване - първо се пущат ордите на башибозука,които почти само с телата си ако не побеждават,поне омаломощават противника.След това идва елитната армия и довършва останалото

Вие сега посрещате този "башибозук".

Ще последва омаломощаването и даже и без елитни войски,ще дойде краят.

А ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ ,ИСТИНСКИЯТ ПРИЧИНИТЕЛ НА ТОЗИ АПОКАЛИПСИС,ЕВРЕЙСКО-АМЕРИКАНСКИЯ ЦИОНИЗЪМ,ЩЕ ПОТРИВА ДОВОЛНО РЪЦЕ ДОВЕЛ ДО ИЗБИВАНЕ НА "ГОИТЕ" И ВИНАГИ СТОЯЩ В СЯНКА!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162006
Постинги: 3687
Коментари: 45094
Гласове: 148918
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031