Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 21:04 - Безумни уроди
Автор: mt46 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 7309 Коментари: 20 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

Неразумните уроди

от Христина Христова в България в анализи, Избор на редактора · 25/01/2016 · 19:28

 

image

Участието на зам.-министъра на образованието Ваня Кастрева в сутрешния блок на БТВ е еманация на въпиюща некомпетентност и е категорично доказателство за завършилия етап по превземането на българските институции от лобита на чужди интереси и техните български слуги.

Българската нация методично и системно върви по начертания сценарий за превръщането й в безобидно туземско племе. Израз на този приключващ процес е не просто замяната на Паисиевата история с историята на Робинзон Крузо в учебните програми за 6-ти клас. Най-страшното е, че българското национално тяло е толкова обезсилено и разкъсано, че не е в състояние да даде ефективен отпор на този чудовищен акт по заличаване на националното ни самосъзнание.

Когато премиерът Борисов разхождаше в качеството си на племенен вожд премиера на Великобритания Дейвид Камерън из Странджа, за да го запознае с българските обичаи и с традиционната ни кухня; и когато видях снимките им с нестинарите, държащи в ръцете си икони и стоящи послушно и усмихнато, позирайки до двете величия като етнографски експонати – спомням си, че тогава си казах – процесът по превръщането ни в туземско племе май приключи. Онази древна мистерия на старите нестинари, посредниците с невидимите светове на българския космос, беше окончателно превърната в туристическа атракция за височайши гости, дошли да навестят колониалните си територии.

Истински нестинари отдавна няма, приятели. ОНЕЗИ, истинските нестинари, говореха с боговете и имаха силата да понесат свещения транс на мистичното взаимодействие с колективната памет. Последната истинска нестинарка отдавна отиде в селенията на незримото. Днес нейните наследници държат иконите пред светкавицата на фотоапарата, заслепяваща невидимата вътрешна светлина на древния български дух, и забавляват чуждестранните гости с огнената атракция на едно забравено свещенодействие. И това наистина е тъжно.

Но случващото се в българското образование днес не е просто тъжно. То е безсрамно. Агентурата за влияние в държавните институции мина червената линия. Те стъпиха там, където беше немислимо да се прекрачи до вчера. Посегнаха на символа на възрожденския български дух – Паисий Хилендарски и неговата История Славянобългарская. Посегнаха и на нашите свещени възрожденски песни, посегнаха на въглените в родното огнище, на сакралните знаци, които пазят искрата на родовата и националната ни памет.

Във времето, в което страните от Източна Европа се събуждат и истинските държавни мъже като Орбан, Качински, Земан и Фицо правят дори невъзможното, за да възвърнат държавния си суверенитет и да защитят националната си идентичност, нашите „неразумни уроди“ толкова се стараят да угодят на чуждите посолства, че дори изпреварват указанията им, за да получат потупване по гърба за прилежно свършената работа по доунищожаването на българското национално самосъзнание.

Представлението на зам.-министърката в телевизора беше смразяваща и зловеща демонстрация на безродност. Напудрена и гримирана, нелепо засмяна като кукла Барби, тя повтаряше като навита на пружина опорни точки, безсмислици и шокиращи абсурди. Говореше, че Паисий бил „разместен“, а не бил отпаднал. Бил разместен от 6-ти в 9-ти клас. Кастрева ходила ли е в 9 клас?! Виждала ли е учениците в края на „поточната линия“ на образователния процес – с празните им погледи, със състарените им, обезличени души? Да, затова Паисий го местят там, където вече е късно да се запали каквато и да е било искра в хомогенната смес от безпаметни съзнания, смлени на кайма и изплюти като изгубени парчета месо, впили зомбирани погледи в айфоните и откъснати от колективната памет на своята общност, на своя народ.

Това, което се случва днес, е чудовищно престъпление върху цели поколения.

Наред с това, и тъй като безродната власт знае много добре, че изкуството е начинът за най-директно и сигурно въздействие върху човешкото съзнание, а и за да се затвърди чалгарската тъпота на съвременната българска младеж, от учебниците отпадат и текстовете на песните, с които поколения българи са закърмени – „Къде си, вярна ти любов народна“, „Хубава си, моя горо“, „Вятър ечи, Балкан стене“. Но за сметка на българските революционни песни, учениците днес учат и пеят в училище циганския химн „Джалем, Джалем.“ И видиш ли, учителите-патриоти сами щели да решават кога и доколко да учат децата на патриотизъм.

Гумените глави са решили, че не трябва да помним онези, нашите, българските песни. Превантивно всичко „опасно“ трябва да бъде изтрито. Натискът върху националното самосъзнание днес, и то пред очите на всички ни и благодарение на нашето бездействие, достигна измеренията на издевателство и безсрамен духовен геноцид.

Държавната политика на национално предателство и на обслужване на чужди интереси продължава вече 25 години. Днес берем последните гнили плодове от българското дърво на живота. Клоните му са посечени, листата му са изсъхнали, стволът му е жестоко наранен, но корените му все още са здрави. Днес личната отговорност на всеки един от нас, в момента на тази опустошителна катастрофа в националния ни космос, е огромна. Помнете, днес всеки един от нас държи в ръцете си и в сърцето си съдбата на България. Научете децата си кой е Паисий. Пейте им песните за „вярната любов народна“. Разказвайте им нашите мъдри и вълшебни български приказки. Свещеният миг на изправянето е мистичен процес и зрее невидимо – чрез всеки един от нас. Не може да бъде насочван отвън, не може да бъде прогнозиран. Просто се случва, когато многото станат едно. Може да е утре. Може да е някога. Зависи от всеки един от нас. Защото не може да има здраво и адекватно общество, което да бъде истински коректив на властта, ако то е съставено от слаби, безпаметни индивиди.

Случи ни се да живеем във времето на неразумните уроди, които назова още Паисий.

Здравото и помнещо съзнание е единственият начин това да се промени.

Чудото няма да дойде отвън.

Чудото ще дойде отвътре.

www.memoriabg.com/2016/01/25/nerazumnite-urodi/


www.24chasa.bg/Article.asp

Безумни уроди Защо забулвате
историята,
паметта ни,
безумни
уроди,

безродни
българопродажници?
...
Нима не се срамувате,
че служите
на интереси чужди -
турски и американски?...
Безпътни
и безбъдни
антибългарски
безсрамници!...


Марин Тачков
24 януари 2016 г.

 

 








Гласувай:
28


Вълнообразно


1. mt46 - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5257421
26.01.2016 21:12
О, неразумний балканджи Йово!

Сподели
26.01.2016 09:00; Маргарита Петкова; 15112; 18;

Какво трябва да има в учебниците

Това се превърна в практика. Порочна. МОН току пусне фишеците с новите учебни програми и те разтърсват с пукот на подгизнали фойерверки обществото ни. И скандалите с учебниците са от чутовни по-чутовни ежегодно.

Зам.-министърката Кастрева ни скастри от екрана по повод гражданското несъгласие с гласените промени в учебните програми, че българското самосъзнание не се формирало само в часовете по литература. Че нямаме доверие в българския учител, който може да поставя на учениците извънкласни задължения да научат наизуст “Даваш ли, даваш, балканджи Йово”, а децата щели да чуят за Паисий още във втори-трети клас. Предполагам, че докато си играят на някоя детска площадка, доколкото такива са останали. Или ще пуснат от министерството

клипче в ютюб

за “История

славянобългарска”

Изпята от Преслава и Азис. Тъй де, образованието се модернизира, кой беше тоя Петър Берон, дето стана известен с това, че екземпляри от неговия “Рибен буквар” по едно време ту изчезваха, ту се появяваха в литературния музей.

Хитри са тия кампании тип “Горе-долу Стамболов”. Отвличат общественото внимание, насочват го в една задънена улица, докато държавата е трайно паркирана в сокака на безвремието. Идвам от миналото, отивам в бъдещето отиде, та се не видя. Миналото се оказва не това, което е било, а това, което е

удобно на

всяка поредна

политическа

власт

Бъдещето се простира от пред нас са блеснали житата до магистрали към сияйните върхове, а народонаселението се пита има ли в менюто ви водка с утеха. Има, обаче и тя е менте. Както баташкото клане и под игото се оказаха пълни ментета, защото хибридните войни на руските имперски интереси са отнели рахатлъка на народа ни, откъсвайки го от злачното мирно съжителство с южните ни благодетели. Всичките тези факти не си ги измислям, давам примери с това, което лека-полека се промъква върху страниците на официалната ни история. Оттам рефлектира във всички сфери на образованието. И се репродуцира, за да залее бъдещото ни битие. Битие на европейци, а не на българи. Не, аз няма да плача с кървави сълзи, че

махат “Аз съм

българче”,

защото не било

етнически

коректно,

че Левски е арестуван от официалните полицейски власти, че Ботев е терорист, отвличащ кораби, че цар Симеон Велики е просто някакво си царче и даже не се е сетил да продаде изгодно регалиите на баща си, ами се занимавал с писменост и култура, абсолютно излишни от историческа гледна точка. Всичко това са само сондажи докъде може да стигне търпението на един народ. Ние наддаваме справедлив вой в социалните мрежи. Не ни пипайте историята, не ни пипайте книжнината, а във втори клас навлиза официално латиницата. Кирилицата е неперспективна, тя не е на нивото на световната писменост и затова българите сме обречени да тънем в невежество и забрава, докато не приемем правилната азбука.

Вижте сега. Аз съм започнала да пиша на латиница още в първи клас. В алианса. Почти всяко второ дете изучава чужд език и съответно също пише и чете на латиница. Само че! Официалният език в републиката ни е българският. Българският език си има азбука. Следователно тя е защитена от конституцията. Засега. Много ми е интересно защо гърците не си сменят азбуката с латиница. Аз знам, не знам дали тези, които реват колко сме онеправдани с нея пред Европа и света, знаят. Аз знам, че в шести клас не се изучава “История славянобългарска”, споменава се опознавателно в десет реда.

Но народът надига глас, че му отнемат правото да изучава изконни български произведения. Всъщност колцина от този народ са я чели цялата тази Паисиева история? Даже аз съм я минала по диагоналната система.

Не в това е въпросът и не в това е проблемът. Опипват почвата и се опитват да подменят самосъзнанието ни. Робското ни самосъзнание, видите ли. Как може да крещим и да си искаме историята такава, каквато е била. И ни нарочват, че сме

роби на

собственото си

самосъзнание

Че трябва гордо да си вдигнем челата и да сме европейци, а не да каканижем за някакъв балканджия с непонятното име Йово, който не давал сестра си на турска вяра. Махни го от учебниците, пък имало ли е, нямало ли е, времето върви напред и забрава покрива туй, що не се чете и не се повтаря от поколение на поколение.

Ние, дето знаем наизуст и за него, и за Паисия, и “Под игото”, и Ботевите песни, и Вапцаровата “романтиката е сега в моторите”, и още, и още, които помним великите български царе и патриарси, лека-полека си отиваме. Каквото сме научили децата си, те ще го предадат на своите. Но тази приемственост ще става все по-малка по обем и все по-слаба по родолюбие. Това е целта. А скандалите с учебниците са просто борба за кой да усвои едни пари и за хвърляне на някой гладиатор на тълпата, та покрай зрелищата белким забрави за хляба.

Предложиха ми преди няколко месеца да участвам в написването на буквара за първи клас в едно престижно издателство. Мислите ли, че не мога да спретна текстче за джип по джапанки под джанката и да ударя джакпота с една сума, която никак, ама никак не ми е излишна? Не е лъжица за моите уста да сричат текстовете ми децата.

За деца се пише

сто пъти

по-трудно,

отколкото за възрастни. С това, което ще учат в училище децата ни, шега не бива. Чета коментари в защита на нововъведенията, коментари, които апелират да се махне фолклорът от учебниците, приказките, песните, да се махне Вазов с неразбираемия му език и лигавият елегичен Дебелянов. Всеки има право на мнение. В крайна сметка в България отдавна всяка чета си има предател и всеки колектив - доносник. Както всяко стадо си има мърша.

А тези изкуствено създадени баталии отвличат вниманието ни от задкулисните игри в държавата. Преди дни петдесетина учители по география протестираха срещу намаляването на часовете по този предмет в училищата, особено в частта икономическа география. Колко от нас скочиха в тяхна подкрепа? Ще кажете - това не е толкова важно, колкото историята и литературата ни. Напротив. Показателно е. България е една територия, един разграден двор в крайната махала на Европа. Без история, без фолклор, без писменост, без книжнина отиваме на кино. И филмът е ужасяващ хорър. Харесва ли ви децата ни да са статисти в него? Даваш ли, даваш, неразумни и юроде, самосъзнанието си българин да се наричаш?
цитирай
2. kvg55 - Много проницателен е бил Паисий : ...
26.01.2016 22:48
Много проницателен е бил Паисий : "О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин ..."
цитирай
3. mt46 - http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=15&WorkID=94&Level=2
26.01.2016 23:10
Предисловие към ония, които желаят да прочетат и чуят написаното в тая история

Внимавайте вие, читатели и слушатели, роде български, които обичате и имате присърце своя род и своето българско отечество и желаете да разберете и знаете известното за своя български род и за ващите бащи, прадеди и царе, патриарси и светии как изпърво са живели и прекарвали. За вас е потребно и полезно да знаете известното за делата на вашите бащи, както знаят всички други племена и народи своя род и език, имат история и всеки грамотен от тях знае, разказва и се гордее със своя род и език.

Така и аз ви написах подред това, което е известно за вашия род и език. Четете и знайте, за да не бивате подигравани и укорявани от други племена и народи. Твърде много обикнах българския род и отечество и много труд употребих да събирам от различни книги и истории, докато събрах и обединих историята на българския род в тая книжчица за ваша полза и похвала. Написах я за вас, които обичате своя род и българското отечество и обичате да знаете за своя род и език. Преписвайте тая историйца и платете, нека ви я препишат, които умеят да пишат, и пазете я да не изчезне!

Но някои не обичат да знаят за своя български род, а се обръщат към чужда култура и чужд език и не се грижат за своя български език, но се учат да четат и говорят по гръцки и се срамуват да се нарекат българи. О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава? Толкова години са царували и са били славни и прочути по цялата земя и много пъти са взимали данък от силни римляни и от мъдри гърци. И царе, и крале са им давали своите царски дъщери за съпруги, за да имат мир и любов с българските царе. От целия славянски род най-славни са били българите, първо те са се нарекли царе, първо те са имали патриарх, първо те са се кръстили, най-много земя те завладели. Така от целия славянски род били най-силни и най-почитани и първите славянски светци и просияли от българския род и език, както и за това подред написах в тая история. И за това българите имат свидетелство от много истории, защото всичко е истина за българите, както вече и споменах.

Но поради що ти, глупави човече, се срамуваш от своя род и се влачиш по чужд език? Но, рече, гърците са по-мъдри и по-културни, а българите са прости и глупави и нямат изтънчени думи. Затова, казва, по-добре да се присъединим към гърците. Но виж, неразумни, от гърците има много народи по-мъдри и по-славни. Оставя ли някой грък своя език и учение и род, както ти, безумни, оставяш и нямаш никакви придобивки от гръцката мъдрост и изтънченост? Ти, българино, не се мами, знай своя род и език и се учи на своя език! По-добра е българската простота и незлобливост. Простите българи в своя дом приемат и гощават всекиго и даряват милостина на ония, които просят от тях. А мъдрите и културни (гърци) никак не правят това, но и отнемат от простите и грабят несправедливо и повече грях, а не полза ще получат от своята мъдрост и култура. Или се срамуваш от своя род и език пред учените и търговците и славните на земята, защото българите са прости и няма от тях много търговци и грамотни, и вещи, и знаменити на земята в днешно време, но повечето от тях са прости орачи, копачи, овчари и прости занаятчии? Аз ще ти отговоря накратко за това.От Адама до Давида и праведния Иоаким, Иосиф годеник (на света Богородица), колкото праведни и свети пророци и патриарси имаше и се нарекоха велики на земята и пред Бога, никой от тях не беше търговец или прехитър и горделив човек, както сегашните хитреци които ти имаш на почит и им се чудиш и се влачиш по техния език и обичай. Но всички тия праведни праотци са били земеделци и овчари и били богати с добитък и земни плодове, и били прости и незлобливи на земята. И самият Христос слезе и заживя в дома на простия и бедния Иосиф. Виж как Бог обича повече простите и незлобливи орачи и овчари и най-първо тях е възлюбил и прославил на земята, а ти се срамуваш, защото българите са прости и неизкусни, и овчари, и орачи, оставяш своя род и език, хвалиш чуждия език и се влачиш по техния обичай.

Аз видях, че много българи постъпват така и отиват по чужди език и обичай, а своя хулят. Затова тук написах за ония отцеругатели, които не обичат своя род и език; а за вас, които обичате да знаете и слушате своя род и език, написах да знаете, че нашите български царе, патриарси и архиереи не са били без летописни книги и кондики. Толкова години са царували и господствували на земята и са имали царски истории и архиерейски кондики, знания за всичко и за много български светци, жития и служби. Но в онова време не е имало славянски печатници, а хората от небрежност не преписвали. На малко места се намирали такива книги. А когато турците заели българската земя ненадейно, те погазили и изгорили черквите, манастирите, царските и архиерейските дворци. В това време хората бягали от турския страх и ужас само да запазят своя живот и в това люто време загинали ония царски истории и кондики за българските патриарси и архиереи и на много светци житията и службите. И днес няма тия летописни книги, които са били пространно написани за нашия народ и за българските царе.

Аз прочетох много и премного книги и много време търсих прилежно, но никак не можах да намеря. В много ръкописи и печатни истории по малко, рядко и накратко се намира. Някой си Маврубир, латинец, превел от гръцки една кратка история за българските царе, но съвсем кратко – едва се намериха техните имена и кой след кого е царувал. Самият този Маврубир е написал: „Така казват гърците поради завистта и ненавистта, която имали към българите. Не са описали храбрите постъпки и славните дела на българския народ и царе, накратко и противното писали, както им било удобно, за да не се срамуват, че българите много пъти са ги побеждавали и са взимали от тях данък.“ От този Маврубир и от много други истории събрах за много време същественото, по-разпространих и съставих тази историйка. При все че се намира в много книги по малко и накратко писано за българите, но не може всеки човек да има тия книги, да ги чете и да ги помни, затова разсъдих и събрах всичко в едно.
цитирай
4. tryn - Актуално, смело, родолюбиво!
27.01.2016 07:20
Напълно споделям позицията на Христина Христова и подкрепям справедливия й гняв срещу антинародната политика на МОН по отношение на образователните програми в училище.

Възрожденските песни, откъсът от "История славянобългарска", както и стихът на Марин,
обогатяват постинга и повдигат духа на читателя...
Благодаря!
цитирай
5. emi1ts - Чудото
27.01.2016 09:03
трябва да дойде отвътре..!Прекрасен урок по патриотизъм - включително и тази публикация!Благодаря!Поздрави!
цитирай
6. katan - Безумни, самозабравили се уроди.
27.01.2016 17:12
Осакатяват и без друго осакатените поколения с безкрайните си и безсмислени реформи.
Поздрави, Маринче!
"АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ!", аз съм Балканджи Йово и Яна, аз НЕ съм "неразумни и юроде", аз не съм Ваня Кастрева!
Да живеят БУДИТЕЛИТЕ ни и България да я има!
цитирай
7. bezistena - НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=НАРОДЕ на ИЗ МУ...
27.01.2016 18:09
НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=НАРОДЕ на ИЗ МУРИЕ=Народе на Иза и Мари–
Народ на Исус и Мария–
херметично коспиративно послание и автентичен документ,засекретен от Паисий–пра–...прадядото на Васил Левски и пра–...+1 прадядото на Петър Дънов(синът на Васил Левски),в който документ Първосвещеният династичен продължител на рода Дуло (потомственият генетичен род на Исус и Мария Магдалена) ни съобщава чрез шифъра и кода на Свещения шифър,с който ви просвещаваме в нашите над 460 пространни докумунтални статии,че Българите сме народ от генетичните феноменни потомци на Българските и Вселенските Богове–Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана–Демиурзите,познати от последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена.

Изобилна документална инфо за тия вече разкривани ни от Тях епохални тайни ще намерите в блога ни с таговата парола в търсачката на Гугъл "безистена и Паисий", "безистена и Васил Левски" ,"безистена и Петър Дънов",както и примерно и конкретно от поста ни
"Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
http://bezistena/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882

Като прочетете тия документи и проумеете удивени и възхитени и невярващи още епохалната тайна на Българския род,ще ви просветне изведнъж,защо е този вече неприкриван геноцид връз нас и защо кохортата от родопредатели мекерета и мизерници в общо съзаклятие със заговорниците срещу Българите(търсачка на "безистена и заговорниците срещу Българите") се плашат толкова много от Паисий,Вазов,Балканджи Йово и другите неприкосновени висши Български сакралии–за да не научим случайно и проумеем,кои сме и какви сме Българите,и вземем че се познаем,че сме генетични Божии потомци с наследствени Божии феноменни характеристики,и че Боговете са наши,че светът е бил наш и съсвсем скоро пак ще бъде целият на Святите и праведни Българи–на Всемирното Бяло Братство,прорицано от пророците и сега Светии Левски,синът му Петър Дънов и по–малката дъщеря на Дънов–Ванга (по–голямата е Преподобна Стойна)
цитирай
8. apostapostoloff - Пак се завъртя празната воденица...
27.01.2016 18:13
Брееей, големи бунаци щъкат из това блогбеге бе, да е го weba.
цитирай
9. bezistena - И когато проумеем тая епохална т...
27.01.2016 18:57
И когато проумеем тая епохална тайна,която е истинската Българска история,за която писа Паисий в истинската Българска славна история,която няма нищо общо с този блудкаж и фалшификат,който ни пробутват за автентичен оригинал на Паисиевата история(но въпреки това,че е безобиден лиричен фалшификат,трябва да го отстояваме с всички сили заради патриотично–родолюбивият му дух!,докато не научим цялата истина за Българите и възстановим Бащиното си Божие наследство–целият свят!),да се познаем и облечени с Божиите санкции,протекции и власт и пълномощия,да си вземем нашето Бащино и Майчино Божие наследство–целия свят,и го управляваме по законите на Любовта,Братството и Мира!
Което и вече става!
Което е и толкова безнадеждно мечтаното ЧУДО,което в отчаянието си плахо и невярващо споменаваме с пресъхнали празни Души,че само то вече може да ни спаси!
Ето го ЧУДО–то!

ЧУДО=ЧУ ДО=Ечуа и Диана=Ешуа и Диана–Исус и Диана,Мария Магдалена!

ЧУДО=ТШУДО=ДОТ ШУ=Дете на Ешуа–Божият Син,дългоочакваният Спасител!

Ето и кои сме Всемирното Бяло Братство,чието Божие Небесно войнство и армия вече е обсадило плътно цялата планета и подготвя отварянето на световете и тоталната инвазия на Явяването на Исус и Мария и Съдния Ден,които могат да се състоят всеки момент!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария(Матара)

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

ВСЕКИ МОМЕНТ идват=идват Бок Иса и Диана МаМа(Мария Магдалена)

ВСЕКИ МОМЕНТ,когато кажат=когато кажат Кан(Жреци) на Бог Иса и Мама Диана–когато според Божият проект кажат Светиите и ние–Посветените Българи,техните хора тука!

Вижте нашия и на shtaparov блог и пишете всички думи,производни от България,с главно Б,защо в Българската азбука и Свещеният й шифър Б е сиглата и кода на Бог,Богиня–Българските Богове

Браво,Братко Марине,и давай все в този дух,защото си активиран чистокръвен Божи потомък и Те те движат и охраняват денонощно!

МАРИН ТАЧКОВ=МАРИН ТАТШКОВ=Кан,Дете на Мария и Бок Ешуа
цитирай
10. bezistena - Марине, защо го допускаш в Светая ...
27.01.2016 19:01
Марине,защо го допускаш в Светая светих този безродник и мекере apostapostoloff?
Удри му хикса на модерацията,да не цапа свещеното пространство,и да го предпазиш,безумника,от безпощадната лъчева енергетика,на която се подлага,сквернейки тази сакрална неприкосновена Божия територия–за негово добро е!
цитирай
11. bezistena - Ето и основната истинска тематика ...
27.01.2016 19:31
Ето и основната истинска тематика на истинската Славяно–Българска история,която крият във Ватикана,Цариградската псевдо–Исусова анти–Българска патриаршия и във всички архиви на тайните служби на всички държави–КГБ,ЦРУ,МИТ,МОСАД и т.н.,чиято парманентна тайна висша задача и цел №1 е да затрият Свещения Божи Български династичен род,Българския народ и България,което обаче няма да стане, защото ще станат описаните по–горе в предните ни коментари епохални събития!

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА=ИСТОРИЯ на Кан (Жреци) на Иса Слав Българина–
историята на свещеното родословие на Дуло,които са генетичните потомци от Първородната и Първосвещена генеалогия на Исус Българина с календарното херметично животинско хералдическо прозвище и титул СЛАВ–което означава един от 12–те синонима в Българския език на Змей–Ел,Змия,Змей,Ламя,Хала,Кала,Гала,Вер,Слав,Дракон,Хидра,Селен–
която рептилска жреческа конспиративна индексация е хералдическата символика на Дуло,разпостранена сред всички владетелски династии на всички управници по целият свят,които всички до една са от различни изродени кланове на Дуло–поради което сега си обяснявате необяснимата досега ревностна почит и тачене на техните династични рептилски хералдики и натъпканите им царски регалии и символики и титули с дракони,змии и лами–Божествена Бълкарска сакралия и символика,която до сега криеха упорито и сквернят всячески !

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА на=на Кан (Жреци)–Саре на Богиня Диана и Исус Ел Българина

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА на=на Кан (Жреци) Отриси на Бог Исус Ел Българина

Това е истинската История славяно–Българска,която сега ни спускат Отгоре под личното ръководство на Свети Пасий (ако някои са забравили или незнаят,или въобще не вярват,че Паисий е жив и здрав и действащ всесилен шеф на небесния отдел "История на Българите и на света" в качеството си на Светец и транспространствена свръзка и посредник мужду Боговете ни и неговите потомци на Земята–ние,Българите,да си припомни това обстоятелство,за да намали предстоящите му скоро екстремални катарзисни преживявание при скорошните срещи с него и цялото реално небесно Светейшество,което организира Явяването на Боговете ни и Съдният Ден!) и публикуват в нашия блог като просветителски лекции на порции за по–лесното йм възприемане и усвояване от Българите с главно Б,които пък ще спасяваме другите с Българи с малко "б",пък после и другите тракийски племена и народи,от които е съставено цялото население на Земята,ако те пожелат това!
цитирай
12. donchevav - Смела и по паисиевски гневна и не...
27.01.2016 20:06
Смела и по паисиевски гневна и непримирима към родоотстъпничеството позиция!
Поздрави, Марине!
цитирай
13. mt46 - Благо БългароДаря!... М. Тачков
27.01.2016 20:17
bezistena написа:
НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=НАРОДЕ на ИЗ МУРИЕ=Народе на Иза и Мари–
Народ на Исус и Мария–
херметично коспиративно послание и автентичен документ,засекретен от Паисий–пра–...прадядото на Васил Левски и пра–...+1 прадядото на Петър Дънов(синът на Васил Левски),в който документ Първосвещеният династичен продължител на рода Дуло (потомственият генетичен род на Исус и Мария Магдалена) ни съобщава чрез шифъра и кода на Свещения шифър,с който ви просвещаваме в нашите над 460 пространни докумунтални статии,че Българите сме народ от генетичните феноменни потомци на Българските и Вселенските Богове–Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана–Демиурзите,познати от последното им аватарно проявление преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена.

Изобилна документална инфо за тия вече разкривани ни от Тях епохални тайни ще намерите в блога ни с таговата парола в търсачката на Гугъл "безистена и Паисий", "безистена и Васил Левски" ,"безистена и Петър Дънов",както и примерно и конкретно от поста ни
"Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
http://bezistena/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882

Като прочетете тия документи и проумеете удивени и възхитени и невярващи още епохалната тайна на Българския род,ще ви просветне изведнъж,защо е този вече неприкриван геноцид връз нас и защо кохортата от родопредатели мекерета и мизерници в общо съзаклятие със заговорниците срещу Българите(търсачка на "безистена и заговорниците срещу Българите") се плашат толкова много от Паисий,Вазов,Балканджи Йово и другите неприкосновени висши Български сакралии–за да не научим случайно и проумеем,кои сме и какви сме Българите,и вземем че се познаем,че сме генетични Божии потомци с наследствени Божии феноменни характеристики,и че Боговете са наши,че светът е бил наш и съсвсем скоро пак ще бъде целият на Святите и праведни Българи–на Всемирното Бяло Братство,прорицано от пророците и сега Светии Левски,синът му Петър Дънов и по–малката дъщеря на Дънов–Ванга (по–голямата е Преподобна Стойна)

цитирай
14. mt46 - Българодарен си!... Марин Тачков
27.01.2016 20:18
bezistena написа:
И когато проумеем тая епохална тайна,която е истинската Българска история,за която писа Паисий в истинската Българска славна история,която няма нищо общо с този блудкаж и фалшификат,който ни пробутват за автентичен оригинал на Паисиевата история(но въпреки това,че е безобиден лиричен фалшификат,трябва да го отстояваме с всички сили заради патриотично–родолюбивият му дух!,докато не научим цялата истина за Българите и възстановим Бащиното си Божие наследство–целият свят!),да се познаем и облечени с Божиите санкции,протекции и власт и пълномощия,да си вземем нашето Бащино и Майчино Божие наследство–целия свят,и го управляваме по законите на Любовта,Братството и Мира!
Което и вече става!
Което е и толкова безнадеждно мечтаното ЧУДО,което в отчаянието си плахо и невярващо споменаваме с пресъхнали празни Души,че само то вече може да ни спаси!
Ето го ЧУДО–то!

ЧУДО=ЧУ ДО=Ечуа и Диана=Ешуа и Диана–Исус и Диана,Мария Магдалена!

ЧУДО=ТШУДО=ДОТ ШУ=Дете на Ешуа–Божият Син,дългоочакваният Спасител!

Ето и кои сме Всемирното Бяло Братство,чието Божие Небесно войнство и армия вече е обсадило плътно цялата планета и подготвя отварянето на световете и тоталната инвазия на Явяването на Исус и Мария и Съдния Ден,които могат да се състоят всеки момент!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария(Матара)

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария

СЪДЕН ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана

ВСЕКИ МОМЕНТ идват=идват Бок Иса и Диана МаМа(Мария Магдалена)

ВСЕКИ МОМЕНТ,когато кажат=когато кажат Кан(Жреци) на Бог Иса и Мама Диана–когато според Божият проект кажат Светиите и ние–Посветените Българи,техните хора тука!

Вижте нашия и на shtaparov блог и пишете всички думи,производни от България,с главно Б,защо в Българската азбука и Свещеният й шифър Б е сиглата и кода на Бог,Богиня–Българските Богове

Браво,Братко Марине,и давай все в този дух,защото си активиран чистокръвен Божи потомък и Те те движат и охраняват денонощно!

МАРИН ТАЧКОВ=МАРИН ТАТШКОВ=Кан,Дете на Мария и Бок Ешуа

цитирай
15. mt46 - Да БългароДарим!... М. Тачков
27.01.2016 20:19
bezistena написа:
Ето и основната истинска тематика на истинската Славяно–Българска история,която крият във Ватикана,Цариградската псевдо–Исусова анти–Българска патриаршия и във всички архиви на тайните служби на всички държави–КГБ,ЦРУ,МИТ,МОСАД и т.н.,чиято парманентна тайна висша задача и цел №1 е да затрият Свещения Божи Български династичен род,Българския народ и България,което обаче няма да стане, защото ще станат описаните по–горе в предните ни коментари епохални събития!

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА=ИСТОРИЯ на Кан (Жреци) на Иса Слав Българина–
историята на свещеното родословие на Дуло,които са генетичните потомци от Първородната и Първосвещена генеалогия на Исус Българина с календарното херметично животинско хералдическо прозвище и титул СЛАВ–което означава един от 12–те синонима в Българския език на Змей–Ел,Змия,Змей,Ламя,Хала,Кала,Гала,Вер,Слав,Дракон,Хидра,Селен–
която рептилска жреческа конспиративна индексация е хералдическата символика на Дуло,разпостранена сред всички владетелски династии на всички управници по целият свят,които всички до една са от различни изродени кланове на Дуло–поради което сега си обяснявате необяснимата досега ревностна почит и тачене на техните династични рептилски хералдики и натъпканите им царски регалии и символики и титули с дракони,змии и лами–Божествена Бълкарска сакралия и символика,която до сега криеха упорито и сквернят всячески !

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА на=на Кан (Жреци)–Саре на Богиня Диана и Исус Ел Българина

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА на=на Кан (Жреци) Отриси на Бог Исус Ел Българина

Това е истинската История славяно–Българска,която сега ни спускат Отгоре под личното ръководство на Свети Пасий (ако някои са забравили или незнаят,или въобще не вярват,че Паисий е жив и здрав и действащ всесилен шеф на небесния отдел "История на Българите и на света" в качеството си на Светец и транспространствена свръзка и посредник мужду Боговете ни и неговите потомци на Земята–ние,Българите,да си припомни това обстоятелство,за да намали предстоящите му скоро екстремални катарзисни преживявание при скорошните срещи с него и цялото реално небесно Светейшество,което организира Явяването на Боговете ни и Съдният Ден!) и публикуват в нашия блог като просветителски лекции на порции за по–лесното йм възприемане и усвояване от Българите с главно Б,които пък ще спасяваме другите с Българи с малко "б",пък после и другите тракийски племена и народи,от които е съставено цялото население на Земята,ако те пожелат това!

цитирай
16. mt46 - Благодаря за отзива, Елица! Да сме българолюбиви!...
27.01.2016 20:21
tryn написа:
Напълно споделям позицията на Христина Христова и подкрепям справедливия й гняв срещу антинародната политика на МОН по отношение на образователните програми в училище.

Възрожденските песни, откъсът от "История славянобългарска", както и стихът на Марин,
обогатяват постинга и повдигат духа на читателя...
Благодаря!

цитирай
17. mt46 - Благодаря ти!...
27.01.2016 20:22
emi1ts написа:
трябва да дойде отвътре..!Прекрасен урок по патриотизъм - включително и тази публикация!Благодаря!Поздрави!

Малцина са патриотите... Поздрави!...
цитирай
18. mt46 - Симулират промени... Кастрят родното, стойностното, ценното...
27.01.2016 20:25
katan написа:
Осакатяват и без друго осакатените поколения с безкрайните си и безсмислени реформи.
Поздрави, Маринче!
"АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ!", аз съм Балканджи Йово и Яна, аз НЕ съм "неразумни и юроде", аз не съм Ваня Кастрева!
Да живеят БУДИТЕЛИТЕ ни и България да я има!

цитирай
19. mt46 - Благодаря, Вени! Поздрави!...
27.01.2016 20:28
donchevav написа:
Смела и по паисиевски гневна и непримирима към родоотстъпничеството позиция!
Поздрави, Марине!

В онези тъмни времена Паисий е бил много по-буден от мнозина днешни "българи" /в т. ч. "учени", управници/...
цитирай
20. gosho568 - Почти всички служители от МОН и р...
28.01.2016 00:32
Почти всички служители от МОН и районните инспекторати по образованието са за смяна..... Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162672
Постинги: 3687
Коментари: 45097
Гласове: 148919
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031