Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03 12:24 - „Съдeбната църква” и „Небесните съдебни заседания” – фарс на правосъдие „Свише”.
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 420 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 22.03 17:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Глава „Правосъдие” от Най-Новият-Завет и Коран на духовен Махараджа Икан Сингх.

По сценарий-чернова на Елизабет Бориславова, стажант-юрисконсулт от Сион Махала.

 

Знаете ли в какво се състои справедливоста? В яснотата! Когато вече имаш  представа за нещата- почти не е възможна грешка. Пример за „Небесно Правосъдие” е следният Земен Кодекс: 1. Не пречете на Божието Дело на Земята. 2. Изпълнявайте съвестно земните си задължения към Бога. 3. Смяната на установените 4 годишни времена не се позволява. 4. Слънцето изгрява от изток- не сменяйте тази му посока на движение. 5. Не обезсолявайте и замърсявайте морската вода и не осолявайте-замърсявайте сладката. 6. Поддържайте повереното ви от Бог земно имущество в образцов ред и съгласно ведомостта за наличностите на хора по раси, на животински видове, на растения... и т.н.   

Този кодекс  и много други Природни (Божии) закони са ВГРАДЕНИ АПРИОРИ като основна информация в човешкото съзнание. Но има винаги девианти,  които ще търсят ексцентрични „”Божии” процеси там, по Висотите – явно от премного книжни „знания”, изкълвани от елементарните книжки. Фантазирайки си, ще открият, че цял екип Небесни съдии и заседатели, прокурори и адвокати се взират към нас- търсят факти за престъпление, беззаконие..  протоколират, делегират, пледират, бърчат чела и произнасят сурови, вечни присъди- или оправдават нашего брата, поради невменяемост!  

Как ще се произнесете вие за подобен казус, в който шизофренията откъм сионско-елизабетбориславовско и други разни предрешени силно-вирулентни църковноподземни гадости са плъпнали с такава пандемична сила, че интоксикират в дълбочина Земя и Небо- ето, дори Съдът Небесен е на път целокупно да се тръшне в конвулсии- Ангели кашлят и пълнят със слюнка гръмките си тръби, Архангели вдигат 42 градуса температура, Божиите стада накичени със звънци жално подгъват копитца, крематорумите бълват зловонни облачета,  Бог (засега) Го сърбят само слабините- пратени са от Дявола Нечисти Уроки, без реални изгледи за спасение:не само ще им изпрати (проказа) но и ще ги цели после от нея! Как ви се струва- шеметно психотично, нали?! Хорър!

”Проказо Нееманова, в Елисееви дни не ще ли тe в дън изпратя и да изцеля, както Неемана, а слугата неверен поразя, че не бе верен?"

image

Текст: върви си, Раят е в локдаун!

Разбира се, това не е краят- животът на Небето ще се нормализира- ще отшуми „проказата”- както и Ковида Небесен, сторил толкова злини. Който от съдебния екип е оцелял от болестта (и след ваксината!) ще се занимава с обичайните си дейности, които стажант-юрисконсулт Бориславова така добре е описала във виденията си, а именно - ще мъмрят молитви за общо изцеление, ще припяват литийно и хвалебствено, славейки Съвършенството на Творенията (ама пипнахте болестта от Дъщерята на Сиона, мръсницата!), отново ще ечат златни тръби и ще се вият венци, ще грейнат яркоцветни дъги,  ще ‘фърчат гълъби .. под тях ще се диплят облаци от курешки, засипвайки гара Елисейна.. идилия!

Последното с което ще се занимаят Магистратите Небесни е да раздадат правосъдие. Ясно е, че всичко в нашия свят е по Божи Образ и Подобие- какъв очаквате да е „Съдът Небесен”, освен комичен, бутафорен, пародиен? Празни приказки според протокола, протакане, огромни папки с безсмислена бумащина класирана по параграфи и алинеи- натрупани по стелажи които вече са полурухнали от тежестта? Смехове, глуми, почерпки -и приключили с "работата" всички от учреждението заминават да отморяват по СПА-центрове.  Един мой приятел от СГС пред мен смачка една цяла преписка и я захвърли в кошчето- беше молба за помилване от затворник-изнасилвач. Какво правиш?, му викам- може ли така?! Абе- загубила се е , да не е сефте при нас? .. Не ме кефи тоя пандизчия- рецидивист! След 2 месеца пак ще кацне същата преписка –чака я пак същото!

Как се осъществява Небесното Правосъдие все пак? Както Законът на Природата е включен в нашите дълбоки човешки познания- така и в Него се съдържат Присъдата и Наказанието. Режете дървета- ще получите суша и глад! Пускайте кемтрейлс- ето ви серия мъгливи дни без животворно Слънце! Избивайте птиците- ще дойдат пълчища от скакалци. Пръскайте с отровни химикали- ще умрат пчелите ви! Замърсявайте, затлачвайте морето- няма да ядете повече риба! Избивайте се за петрола- разливайте го и маскарете, добро не ще видите!

А Бог ще си седи достолепно на Своя Висок Трон- и ще слуша писканията ви- вайканията- риданията- лицемерните ви молитви- и като един бляскав Почетен Председател на Небесния Съд ще прати в кошчето прошението ви за „върховно преразглеждане” на „Присъдата Небесна”: НЕ МЕ КЕФИТЕ БЕ- РЕЦИДИВИСТИ НИЕДНИ ТАКИВА!  

image




Гласувай:
5



1. icansing - Някога ще служим ли на Бога,
16.03 12:58
както Той изисква от нас? Или ще Го дразним с пустословия и ще си вършим злодеянията?
цитирай
2. icansing - Марго, что сделаем,
16.03 13:55
что'б медведь был опять счастливым?
цитирай
3. icansing - Ето как оценява руската ми читателка коментиращите:
16.03 15:13
С одной стороны, 1-2-3 человека интересные, глубокие, разные, но единомышленники, они подмечают не очевидные вещи, удивляют "не замыленным" взглядом, они не похожи друг на друга -
- остроумный dobrodan,
- мудрый kvg55 (он прав, действительно можно удачно применять уместные цитаты из библии, их узнают многие),

и ещё несколько не таких интересных, промежуточных людей без своего четкого мнения.
цитирай
4. dobrodan - Като малко по-вътрешен с късния дъжд,
16.03 17:07
излял се като приключен Октоберфест с една преносима тоалетна, смея да изкажа следното: който слуша - на облака, който не слуша - на паяка, щото ще се продъни Земята и ще пламне (ни паяк, ни облак ще оцелеят в такава ситуация, естествено, но елизабет бориславов и благовеста елисеева не разбират много от физика, проверено:):):). Малко кофти им вярата, че на облака само плодове и мляко, какво посиране ще пада не е истина :):):), и отде акъл поне една ракия да сварят?
Иначе е добре - висиш на кулата като ромски сопол, отвреме на време крещиш нещо - така и не разбрах какво, ядеш само корени и пиеш само вода, и така седем пъти по седем, да станат 144000 и да влезеш в чин комсомослки секретар; горе-долу това е.
По едно време пишеше за як секс отначало, нещо са си коригирали светата книга, това интернет лоша работа :):):).

Тук има малко илюстрации за Светлината на Сион, кхъ-кхъм.
Аз искам в такъв рай, като умра!

https://dobrodan.blog.bg/history/2021/06/18/i-reche-bog-da-byde-svetlina.1765994
цитирай
5. icansing - До (4): Предполагам, сексът им е виртуален,
16.03 17:19
тоест- някъде там, в облачетата? Аз смятам подобни фино-омерзителни бръщолевения за силно токсични- ето, дадох нещо с профилактична цел.
цитирай
6. kvg55 - icansing,
18.03 20:36
Щом има заседания, значи има комисия, която заседава.
Следователно работа няма да се свърши.
цитирай
7. icansing - До (6) Веднага го разбрах и аз!
19.03 11:02
Ама нали стажант-юрисконсулт Бориславова ни засипва с гълъбови курешки-почнах да ги пъдя, гадините.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57703
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930