Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2021 19:00 - Мощен взрив разтърсва „чувствителната“ израелска ракетна фабрика
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 836 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Мощен взрив разтърсва „чувствителната“ израелска ракетна фабрика

Haaretz каза, че служителите може да са подценили "съпътстващите щети" на теста, довели до експлозията

От  Джим У. Дийн, главен редактор  - 21 април 2021 г.   image

..от PressTV, Техеран

Бележка на редактора : Това е странна история, тъй като имаме по-големия гъбен облак в задната лява страна и предната дясна страна с облака, отразяващ горящия под него огън, не светкавица от експлозия, а пожар.

Израелците изнесоха история за неуспешен ракетен тест, със

..от PressTV, Техеран

Бележка на редактора : Това е странна история, тъй като имаме по-големия гъбен облак в задната лява страна и предната дясна страна с облака, отразяващ горящия под него огън, не светкавица от експлозия, а пожар.

Израелците изнесоха история за неуспешен ракетен тест,

сигурност възможност, но ако това беше нещо, което те не искаха да знаете, те щяха да публикуват история на корицата, като изпитание на двигателя, взривяващо се. Затова трябва да търсим улики, за да проверим за достоверност.

Първото нещо, което виждам, което е най-странно, е само едно видео за събитие като това, особено ако беше издухнал ракетен тест, шумът щеше да се чува на голямо разстояние и обичайните тонове хора щяха да заснемат видео. Досега този единствен видеоклип е всичко, което съм виждал, намек, че други са били блокирани и изглежда, че този експлозия е отрязан отпред.

Ракетните тестове изхвърлят огромни количества дим, което привлича вниманието на местните жители. Тест, ако това беше това, щеше да има известие до околната общност. Това би имало много хора да правят видеоклипове, но когато Google „тест на израелски ракети взриви“, всичко, което се появява, е да вземете екрана от намереното видео.

Това даде началото на камбаните „нещо е рибно“, които тръгват във VT. Грабването на пожарния екран, което имам във функцията, е от нечуваната история на Boom News, редактирана от по-стари видеоклипове и снимки. 

Ако беше ракетен тест, вълнуващата част щеше да бъде улов на ревящия двигател в началото, но това беше отрязано от видеото. Така че в този момент това, което виждам, е история на корицата, която поражда въпроса защо и защо сега?

Разглеждаме какво събитие е било в новините, където някой може да поиска да възвърне някаква възвращаемост на Израел, като Иран от атаката срещу Натанц, където израелски медии дори публикуваха, че Израел го е направил.

Имаме времето. Изчака ли Иран, докато вторият етап от преговорите за JCPOA се отложи, преди да реши да изпрати на Биби съобщение, че Иран може да протегне ръка и да се докосне до някого, и по начин, който не доведе до видими жертви, които биха рискували допълнителна ескалация?

В реалния свят щяхме да видим десетки видеоклипове и със звук в Youtube, но всичко, което имаме, е едно мълчаливо видео в Twitter. Томер и Израел си направиха много проблеми, за да изчистят всички видеоклипове на съседите от мрежата. Можете да познаете останалото ... Джим У. Дийн ]

 

След това, от дълго време VT четец, имаме машинен превод от еврейски разказ за събитието ... JD

Поради неизправност: Експлозия в завода на IMI в Рамат Хашарон, без жертви

Над инсталацията IMI се издига много дим, което вероятно е причинено от смесване на различни материали. Фабриката подчерта, че в резултат на експлозията няма опасност. Пожарникарите, които бяха извикани на място, овладяха инцидента и предотвратиха разпространението на огъня

Днес (понеделник) в района на Рамат Хашарон се чу експлозия поради експлозия в завод на IMI, разположен в района. След експлозията над завода се издигна много дим. Пристигналите на мястото пожарни и спасители са овладели инцидента и няма съобщения за жертви.

Първоначална проверка разкрива, че става дума за експлозия в стая, където са били складирани димни гранати. Според източници от завода няма опасност в резултат на експлозията. Balbit, собствениците на фабриката, обясни, че експлозията е станала в димна фабрика, след като смесването на няколко вещества е причинило експлозията. Освен това беше съобщено, че генерираният дим не представлява опасност.

Моше Фадлон, кмет на Херцлия, заяви в отговор, че „общината следи отблизо какво се случва в района заедно с пожарната и еколозите“. Кметът добави, че това е „земя, в която от години са заровени черупки, експлозиви, химикали и горивни вещества, буря, която се разпалва без предупреждение. Това е точно страхът от такива земи. Маркирано или зелено ще насочи въпроса към него. „

 

Първо публикувано ... 21 април 2021 г.

Мощен взрив  е разтърсил  чувствителна израелска  ракетна фабрика по време на тест за модерни оръжия, се казва в доклад.

Експлозията е станала във вторник по време на "рутинен тест" от фабриката Tomer за усъвършенствано оръжие,  съобщи  в сряда израелският ежедневник  Haaretz 

До момента няма съобщения за жертви. Фабриката разработва ракетни двигатели и разполага с различни видове ракети.

Местните казаха, че са чули експлозия и са видели облак от гъби в производственото предприятие за оръжия, което се намира в централния град Рамла и произвежда ракетни и ракетни системи, използвани от израелските военни. Офисите на Tomer се намират в близост до жилищни райони.

„Това беше контролиран тест без изключителни обстоятелства“, заяви Томер в отговор на взрива. Междувременно Хаарец заяви, че служителите може да са подценили "съпътстващите щети" от теста, довели до експлозията.

Започнаха разследвания за причината за инцидента. Създадена през 2018 г., Tomer е член на израелското министерство на военните въпроси и е производител на нова система за балистични ракети, Arrow-4.

Израелските ракетни системи Arrow-2 и Arrow-3 вече са в експлоатация за прихващане на входящи ракети в атмосферата и космоса. Още през февруари Израел обяви, че разработва Arrow-4 със САЩ.

„Разработването на Arrow-4 заедно с нашите американски партньори ще доведе до технологичен и оперативен скок напред, който ни подготвя за бъдещото бойно поле и развиващите се заплахи в Близкия изток и извън него“, заяви израелският министър на военните въпроси Бени Ганц в изявление по това време.

 

image БИОГРАФИЯ Джим У. Дийн, главен редактор Управляващ редактор Джим У. Дийн е главен редактор на Veterans Today, участващ в операции, разработка и писане, плюс активен график на телевизионни и радио интервюта. Прочетете пълната пълна биография >

Архиви на Джим У. Дийн 2009-2014 https://www.veteranstoday.com/jim-w-dean-biography/ jimwdean@aol.com



Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40004218
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930