Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2021 07:36 - Какво би следвало да знаят преболедувалите и ваксинираните пациенти?
Автор: mastino Категория: Новини   
Прочетен: 1845 Коментари: 10 Гласове:
6

Последна промяна: 24.06.2021 07:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Много от практикуващите лекари са пострадали лично или техни близки от невъзможността за справяне на медицината със спуснатите отгоре задължителни методологии и начини на диагностициране и лечение при настоящите заболявания.

В момента на обявената от СЗО пандемия, съвременната медицина не се чувства толкова комфортно, както до сега.

Инфекционистът доц. Ананас Мангъров за пореден път оспори решение, свърдано с Covid-19. Цитат от Дир.бг.

Той не оспорва, а обявява своето мнение, което заслужава внимание, защото е на специалист от първа линия при лечението на пациентите.

"При 110 легла имаме двама болни, скоро ще закрием отделението за COVID. Броят на децата, постъпващи с други инфекции, се увеличава, което означава, че се връщаме към нормалното", това каза по NOVA NEWS началникът на Детската клиника в Инфекциозна болница - София. Цитат от Дир.бг.

Защо ли никой от практикуващите (освен доц. Мангъров) не коментира, че преболедувалите или ваксинираните отключват други инфекциозни заболявания, основно вирусни – Коксаки, Епщайн-Бар (Human herpesvirus 4, HHV-4), Цитомегаловирус и др., включително и бактериални инфекции. Това основно се дължи на срива на специфичния (клетъчен – Т-килърни и Т-хелперни лимфоцити и хуморален –  спец. антитела) имунитет.

Никой не коментира фактите, че кардамона снема обвивката на някои  „умни“ бактерии и вит. В 3, който снема маскировъчната такава на коронавируса, което се цитира на много места в научните анали.

Той подчерта, че децата не са боледували тежко от коронавируса.

"Covid-19 е остра вирусна инфекция, която не се лекува с антибиотици, това така и не го разбраха", категоричен бе специалистът. Цитат от Дир.бг.

На лежащо болни се изписваха по предписание „силни“ антибиотици, които препокриваха действието на „слаби“ такива, но водеха до допълнителни усложнения.  

Доц. Мангъров информира, че за да се ваксинира едно дете срещу коронавирус, трябва да се подпише информирано съгласие от родител, това е условието. Ако зависило от него, той би казал - не, защото в момента това се прави само от желание да защитим подрастващите, без да има убедителни доказателства за безвредност, те все още не са достоверни и окончателни. Цитат от Дир.бг.

 

"Повечето деца не разбират, че преболедуват Covid. Който иска да се ваксинира, да го направи, това е информирано съгласие и се носи собствена отговорност", заяви доц. Мангъров и добави, че за окончателни и достоверни доказателства за безвредност на ваксините са нужни години. Цитат от Дир.бг.

 

Според него високото ниво на смъртност у нас от коронавируса се дължи на лошото общо здраве на нацията и като се добави към това един агресивен вирус, резултатът е лош краен изход. Цитат от Дир.бг.

Липсата и установяване на индивидуално лечение на всеки пациент, а се прилага стадния принцип за общото лечение при различни увреждания на всички пациенти. Освен това, бих подчертал и здравното образоване на хората. Не може медицинските университети в по-голямата си част да се обучават по остарели методики и методологии, както и работят с остарели апаратури, които диагностицират само вече настъпили функционални увреждания на пациентите. Защо ли медицината не търси и не работи с методи, които откриват дадено заболяване в началото, а след като са настъпили тежки увреждания. 

Доц. Атанас Мангъров смята, че здравният министър д-р Стойчо Кацаров не е сбъркал с освобождаването на професор Тодор Кантарджиев от поста директор на НЦЗПБ. Цитат от Дир.бг.

Не може възрастни и непрактикуващи знаещи да стават водещи учени. При положение, че може да се открие настоящия коронавирус още часове след проникването му в организма, той да твърди, че следва да се регистрира чрез PCR тест.

Във връзка с множество постъпили запитвания, вчера Министерството на здравеопазването информира, че считано от 3 юни т.г., децата над 12-годишна възраст могат да бъдат ваксинирани срещу COVID-19 с ваксината на производителя Pfizer/BioNTech. Цитат от Дир.бг.

Чудно, защо все още не се тестват индивидуално на всеки човек ваксините преди поставянето им за ефективност и поносимост.

Родителите, които искат децата им да бъдат имунизирани срещу COVID-19, могат да го направят при общо практикуващия лекар или във ваксинационен център. Имунизирането се осъществява по общия ред, като е необходимо единият от родителите да попълни формуляра за информирано съгласие. Цитат от Дир.бг. Това е необходимо за да се снеме отговорността (при евентуален бъдещ съдебен спор) от когото и да било от сферата на здравеопазването (при каквото и да е усложнение).

Родителите са като в необрано лозе! Те не са наясно с научните публикации и становища на знаещите чужди специалисти и актуални  наблюдения.

Никой лекар или учен не информира и не обяснява на пациентите, че всеки от нас носи в себе си информацията за десетки милиарда различни видове антитела или клетки, която се съхранява в хуморалния или клетъчния му имунитет. Това е обяснимо, защото надали 100 (сто) от тях са провокирани от поставени ваксини.

Никой не обяснява на родителите, че при поставяне на каквато и да е ваксина чрез нея в организма на човек се вкарва чужд белтък, който провокира инжектирания да се бори с този белтък, като в бъдеще това води до тежки увреждания, които продължават да не се изследват и обявяват където и да е.

Въпреки това лични лекари и лечебни заведения отлагат ваксинирането с мотив, че не им е дадена достатъчно информация по темата. Цитат от Дир.бг.

Абсолютно са прави! Все още няма в България аналитичен доклад относно този вирус и настоящата пандемия. Няма никаква статистика и проследяване генома на вируса при преболедувалите го, както и последващите полиорганни увреждания.

Никой в момента на територията на Р България не коментира факта, че има хронична форма на КОВИД-19, и то не при един пациент.

До дни експертите ще излязат с препоръки при кои заболявания или алергии при децата, ваксината не е препоръчителна. Според главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев правилата ще са като при възрастните. Цитат от Дир.бг. Доц. Кунчев вместо да се заеме с отстраняване на вътреболничните инфекции в почти всички здравни заведения дава «компетентни» препоръки, незнайно откъде взети, проверени и доказани за България. Дали на внучето си той би поставил тази ваксина.

Съмнително заключение, защото при всички ваксини имаме вкарване в организма на чужд белтък, който несъмнено активира част от 7 (седемте) защитни отбранителни системи на организма ни.(Прочетете в предишните ми публикации!)

Международният опит (от дни, седмици - !?) показвал, че няма разлика във възможните странични реакции при големи и малки пациенти. Цитат от Дир.бг. Напълно погрешно  твърдение и практика към момента да се твърдят недоказани неща, например увреждания на:

-          Репродуктивните възможности на юноши и възрастни;

-         Храносмилателната система;

-         Централната нервна система;

-         Отделителната система;

-         Защитните отбранителни системи, ако желаете коментирайте само имунната система и др.

Преценката дали да бъде поставена ваксината ще е на лекаря след преглед на здравословното състояние на детето. Цитат от Дир.бг. Чудно с каква апаратура и с какви методи ще установяват здравословното състояние на децата, което към момента е абсолютен блъф. Може би като разпитат майката и бабата.

От Александровска болница заявиха за NOVA, че още не са започнали имунизации на деца над 12 години, защото изчакват препоръки от здравните власти. Същото искат и лични лекари. Цитат от Дир.бг.Защото знаят за какво става дума и искат разпоредби, за да не носят отговорност за в бъдеще.

Уважаеми дами и господа,

Мислете, проверявайте и тогава решавайте, за да не съжалявате впоследствие!




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. morskipesni - И още: какво трябда да знаят медици и пациенти:
24.06.2021 10:49
1."Пандемията Ковид" е измама. Касае се за леко, грипоподобно заболяване. Фактите бяха непрекъснато подменчни с пропаганда, снимките "от събитието" доказано фалшифицирани, правителствата заставени да приложат репресивни мерки. Това всичко е цел свръхпечалби, орязване на човешките права, насаждане на страх, депопулация.
2.Антитела срещу "Ковид" не се създават, освен по ЕСТЕСТВЕН НАЧИН, от НАШАТА СОБСТВЕНА ПЕРФЕКТНА имунна система. При "ваксиниране", се отключва производството на протеини, СРЕЩУ "ВАКСИНАТА", а не срещу "Ковид". Нашите естествени механизми за защита ЕДИНСТВЕНО СЕ ПОДТИСКАТ от т. нар. "ваксини".
3.Тежките случаи на "Ковид" са неоткрити пневмонии, погрешно лекувани за "Ковид".
4.Диагностиката на "Ковид" навсякъде е пример за грубо медицинско невежество, тъй като PCR може да даде до 90% фалшиво позитивни резултата (проба с изключително висока селективност и много ниска специфичност).
5.След "ваксиниране" се очаква хората да бъдат значително по-податливи към всеки нов щам/мутация/вариант на същия и подобни вируси. Вместо да минат леко и незабелязано, се отчитат сериозни усложнения.
6."Ваксинирането" променя човешкоя геном и тотално разцентрова и побърква имунитета, подарен ни от Природата.

7 (специално за глупаци!)- блъснете си СИЛНО главата (проста) в стената ОЩЕ ДНЕС, докато не са ви прецакали с "ваксина". После и 100 пъти да я ударите- файда йок.
цитирай
2. olivie - към 1. Ходи да си пееш песните другаде. Нищо не ти е ясно
24.06.2021 13:51
Мастино е натуропат. Техният проблем е, че са признати само наполовина от традиционната медицина. Никой не отрича знанията им, но подходът към решението на проблемите е спорен. По принцип, също както при ирисдиагностиката, фактите могат да се търкуват по повече от един начин. ЗА СЕГА ТОВА СЪЗДАВА ОБЪРКВАНЕ, НО НЕ И ОТ КВАНТОВА ГЛЕДНА ТОЧКА!!! Плацебо ефектът тук е особено важен, но все още не се отчита! За това и половината пациенти са възхитени от вега-теста, а други го попържат... Аз например, ако присъствам, мога да му влияя, чрез пациента...
цитирай
3. radostinalassa - Аз подкрепям доц. Мангъров
25.06.2021 18:08
Той посмя да се опълчи на ББ, който и овце не може да пасе с тия физически данни.
цитирай
4. kolevdobri - Набутаха ни да участваме в тъп филм.
26.06.2021 12:51
И се вързахме. Също като в икономиката, социалното дело, така и в медицината. НЯМА НИТО ЕДНА ОБЩЕСТВЕНА ДЕЙНОСТ, КОЯТО Е ОРГАНИЗИРАНА ОТ ДЪРЖАВАТА И КОЯТО ДАВА КАЧЕСТВЕН ПРОДУКТ. ТОЧКА, БЕЗ ДА СЕ СПОРИ. ФАКТИТЕ СА ТАКИВА. ПОГЛЕДНЕТЕ - ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪТРЕШЕН РЕД И СИГУРНОСТ, ОТБРАНА, РЕГИОНАЛНО РАЗВИТИЕ...ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ МЕДИЦИНАТА ЩЕ СЕ ОТЛИЧАВА МНОГО ОТ ОБЩАТА КАРТИНА? СЪЩИЯ ТЮРЛЮГЮВЕЧ, НАПРАВЕН ОТ НЕРАЗБИРАЩИ ПРОБЛЕМИТЕ ХОРА, ЗАВИСИМИ ОТ КОРПОРАЦИИ И ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ОГРАНИЧЕНИ ПОЗНАНИЯ. КАКВО ОЧАКВАТЕ ТОГАВА ОТ ТЯХ? ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЪПИЯ, ЛУМПЕНИЗИРАН НАРОД, КОЙТО КАТО НЯКАКВА ЖАБА СИ ПОДНАСЯ КРАКА, ЗА ДА Й СЕ СЛОЖИ ПОДКОВА, ЗАЩОТО ГЛЕДА КАК СЛАГАТ ПОДКОВА НА ВОЛА. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.
цитирай
5. kolevdobri - Хипократе, Хипократе....
26.06.2021 12:54
Какво би казал, ако само за ден погледнеш, какви ги вършат докторите. Нека да обобщя още веднъж: ДОКТОРИТЕ СА ПРЕКРАСНИ, КОГАТО ТРЯБВА ДА ОПЕРИРАТ. КОГАТО НЕ ИГРАЕ НОЖЪТ, ТОГАВА СА МНОГО ЖАЛКИ. С ВИРУСА Е ТАКА - КАК ДА ГО ОПЕРИРАТ? НЕ ЗНАЯТ КАК. ТОГАВА Я КАРАТ ЕДНО КЪМ ГЬОТЬОРЕ - ИЗПИСВАТ НЯКАКВА ХИМИЯ И КОЙТО УМРЕ, УМРЕ. КОЙТО ОЖИВЕЕ, ТОЙ Е ОЖИВЯЛ, ВЪПРЕКИ УСИЛИЯТА НА ДОКТОРИТЕ.
цитирай
6. kolevdobri - И само за ваксини говорят...
26.06.2021 12:57
Ваксини, ваксини, ваксини, ваксини... Достатъчно страх, страх, страх, страх е насаден в обществото. Стадото е уплашено. Последно, към умните доктори задавам въпрос - ВАКСИНИРАНИЯТ ПРОТИВ КОВИД, МОЖЕ ЛИ ДА ПРЕНАСЯ ИЛИ ДА ЗАРАЗЯВА С КОВИД ДРУГИ ХОРА? ХА ДА ВИ ВИДЯ СЕГА.
цитирай
7. radostinalassa - Разбира се, че ваксинираният предава вируса
26.06.2021 13:14
Но това не е ХИВ, и затова ваксинираните са заразни дълго време.
цитирай
8. kolevdobri - Язък тогава за забраните.
26.06.2021 14:38
radostinalassa написа:
Но това не е ХИВ, и затова ваксинираните са заразни дълго време.

Първо, не ни пускаха в парковете, защото там имало Ковид. След това в самите паркове ваксинират стадото. Нали там има вируси, защо там ги ваксинирате? Ваксинирайте ги там, където няма вируси. Казвахте ни, че в парковете има вируси. Сега няма ли и как го преценихте това? Въпросите ми са към позорното министерство на здравепогазването.
цитирай
9. radostinalassa - В парковете няма вируси
26.06.2021 16:12
Там има фитонциди, които активират клетките килъри и те унищожават вирусите.
цитирай
10. kolevdobri - (:
11.07.2021 16:10
morskipesni написа:
1."Пандемията Ковид" е измама. Касае се за леко, грипоподобно заболяване. Фактите бяха непрекъснато подменчни с пропаганда, снимките "от събитието" доказано фалшифицирани, правителствата заставени да приложат репресивни мерки. Това всичко е цел свръхпечалби, орязване на човешките права, насаждане на страх, депопулация.
2.Антитела срещу "Ковид" не се създават, освен по ЕСТЕСТВЕН НАЧИН, от НАШАТА СОБСТВЕНА ПЕРФЕКТНА имунна система. При "ваксиниране", се отключва производството на протеини, СРЕЩУ "ВАКСИНАТА", а не срещу "Ковид". Нашите естествени механизми за защита ЕДИНСТВЕНО СЕ ПОДТИСКАТ от т. нар. "ваксини".
3.Тежките случаи на "Ковид" са неоткрити пневмонии, погрешно лекувани за "Ковид".
4.Диагностиката на "Ковид" навсякъде е пример за грубо медицинско невежество, тъй като PCR може да даде до 90% фалшиво позитивни резултата (проба с изключително висока селективност и много ниска специфичност).
5.След "ваксиниране" се очаква хората да бъдат значително по-податливи към всеки нов щам/мутация/вариант на същия и подобни вируси. Вместо да минат леко и незабелязано, се отчитат сериозни усложнения.
6."Ваксинирането" променя човешкоя геном и тотално разцентрова и побърква имунитета, подарен ни от Природата.

7 (специално за глупаци!)- блъснете си СИЛНО главата (проста) в стената ОЩЕ ДНЕС, докато не са ви прецакали с "ваксина". После и 100 пъти да я ударите- файда йок.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: mastino
Категория: Новини
Прочетен: 352231
Постинги: 194
Коментари: 583
Гласове: 269
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031