Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2016 23:50 - Ще има ли Народен съд?...
Автор: mt46 Категория: Политика   
Прочетен: 4798 Коментари: 17 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Човешки курбан пак ще има и това не е заплаха

Селекция анализи от мрежата, Споделено от мрежата · 04/02/2016 · 16:59

 

image


от Калин Руменов

Още няма насрочена дата кога следващият ни Народен съд ще заседава, но ще е повече скоро, отколкото далеч във времето. А ние тогава пак ще бъдем на загубилата страна – напоследък задължително сме със загубеняците, което задължително завършва с човешки курбан.

Курбан пак ще има и това не е заплаха, а историческа неизбежност. Наречете го национална карма, ако искате, но курбан ще има и гладът за възмездие ще трябва да бъде заситен.

Оптимистично до детски наивизъм е да вярваш в безсмъртието на сегашния европейски ред. Болният човек на Европа днес е самата Европа, която се докара дотук, защото превърна слабостта във висша ценност. Защото

забрани силата във всичките й разновидности,

очаквайки от това да произлезе нещо славно и могъщо, колкото империя.
И вижте я само как е безпомощна до нелепост, опитвайки се с любимите кадифени ръкавици да вкара ред в мигрантската бъркотия.

Положението изисква да запретнеш ръкави до лактите и да се поизцапаш къде малко, къде до ушите, но Европа отдавна е прекалено гнуслива да върши мръсна работа. Освен това е безумно влюбена в своите нежни „ценности”, за да върти тоягата и да демонстрира сила. Това отдавна не е в нейния стил, а новият й имидж е изграден върху възпитаната смотаност. Тя се превърна в дежурен повод за самохвалство и се наложи като свръхкултурна перверзия, при която изпитваш удовлетворение от демонстрацията на своята слабост пред стадата от хора, носещи със себе си закона на Джунглата.

Подобна перверзница може ли да спечели каквото и
да е – не ви пречи да вярвате, но не разчитайте особено. Болният човек на Европа няма да оздравее, ако не промени радикално начина си на живот. Промяната започва с излизането от мозъчната либерална смърт и със събуждането на инстинкта за самосъхранение. А веднага след това очаквайте и новия сезон на Народния съд.
Такива са

правилата на историческите провали,

за тях трябва да има виновници, а виновниците да платят с живота си, с имуществото си и с каквото още поискат от тях. Днес може да не ви изглежда достатъчно либерално, но все така е било и такава ще продължи да бъде съдбата на загубеняците.

Редът, в чието безсмъртие либералите продължават да вярват, само временно е нежен – после отново ще дойде време за курбан и за разчистване на натрупаните сметки.

И български курбан пак ще има, като това не е заплаха, а предупреждение – за доброто на нашите провинциалисти, чиито мозъци отказват да приемат, че болният ред необратимо си заминава. И затова от свободните им усти продължават да излизат лозунги като „Повече Европа”, „Европа да ни натисне повече”, „Европа да се намеси по-навътре и в най-вътрешните ни работи”. Ако ги питате – това е еманация на свободната мисъл и няма нищо общо с робската психика. Но ако питате мен – да не си губят времето с глупости, да начертаят план за бягство и да потърсят на световната карта следващата нова Аржентина. А после тайно да започнат да изнасят натам пари от първа необходимост и да имат готовност да спасят кожата преди започването на Народния съд.

Защото днес народът може и да не знае, че живее в робство, но утре ще се намери кой да му го каже и докаже. Също както днес са се навъдили толкова много специалисти по вчерашния ни живот. Повечето още си го спомняме този живот,

някои го помнят като не толкова лош,

но специалистите им казват, че той за всички еднакво е бил отвратително робски и въобще не си струва да се съжалява за края му.

Не си струва да се съжалява и за изчезналите след края му милиони българи, за стотиците хиляди разбити семейства и разпилени родове. Трябва да се научим да ги приемаме като неизбежни човешки репарации, защото сме били в загубилия отбор на световния комунизъм. И действително дотолкова се научихме да го приемаме, че дори семействата на изчезнали не дават вид да съжаляват. Държат се така, сякаш не ги засяга и не ги интересува, че ще умрат сами като кучета – нека заминават децата за чужбина, тук няма живот за тях, а нашият живот и бездруго е към края си и все някак ще си умрем.

Не се заблуждавайте какво говорят, защото въобще не го мислят. Да не мислите, че с лека ръка са отписали синовете и дъщерите си и не обвиняват никого за липсата им. Все пак това са българи, а не български граждани, които търгуват с бебетата си. И един ден, когато болният човек бъде напълно доуморен от експерименталното либерално лечение, вероятно ще поискат да бъдат компенсирани за надвзетия им кръвен данък.

Вероятно ще поискат кръвта да бъде платена с кръв и вероятно ще се сетят първо за онези, които денонощно са им налагали болния ред. Онези, които са се престаравали да хвалят развалената стока и да убеждават, че всякаква цена си струва да бъде платена за нея – дори да бъде платено с живо човешко месо.

Не искам да ви плаша и да ви давам за пример точно нацистите, но сериозно се поогледайте за нова Аржентина. Не че и от това скривалище не са вадили укриващи се бегълци, но все пак отнема известно време. И не искам да ви дават зор, но като че ли нямате много време до курбана – пак ще се затопля, а на този континент ще му дойде в повече ново лятно нашествие на човешки стада.

 

Източник: Новинар

www.memoriabg.com/2016/02/04/choveshki-kurban-pak-shte-ima-itova-ne-e-zaplaha/

ПП: Възможно е да има... Не ви ли се вярва?... Трябва малко оптимизъм... Вижте как гърците протестират масово, за разлика от нас -
www.blitz.bg/news/article/390969



Тагове:   народен,   курбан,   човешки,   съд,   има,   заплаха,


Гласувай:
34


Вълнообразно


1. freeoldmen - Това е.
05.02.2016 00:11
"Редът, в чието безсмъртие либералите продължават да вярват, само временно е нежен – после отново ще дойде време за курбан и за разчистване на натрупаните сметки."

Надяват се продажниците, че великата сила САЩ все някак ще ги спаси от
безумието, което сътвориха, с тяхна помощ.
Има лоша новина за тях- Щатите също затъват в проблемите си, и по стара
традиция ще предадат съюзниците си.
И в хаосът, който ще последва, няма да има място за нежност...
цитирай
2. born - Аналогията със съдбата и краха на ...
05.02.2016 00:13
Аналогията със съдбата и краха на Римската империя е неизбежна.
цитирай
3. mihala - Вселенското прочистване от уро...
05.02.2016 11:51
Вселенското прочистване от уродите е неизбежно.
цитирай
4. mt46 - Покаяние и пречистване...
05.02.2016 12:40
mihala написа:
Вселенското прочистване от уродите е неизбежно.

цитирай
5. mt46 - Мда... Но съвременната неолиберална империя е "усъвършенстван" модел...
05.02.2016 12:43
born написа:
Аналогията със съдбата и краха на Римската империя е неизбежна.

цитирай
6. mt46 - Мда...
05.02.2016 12:53
freeoldmen написа:
"Редът, в чието безсмъртие либералите продължават да вярват, само временно е нежен – после отново ще дойде време за курбан и за разчистване на натрупаните сметки."

Надяват се продажниците, че великата сила САЩ все някак ще ги спаси от
безумието, което сътвориха, с тяхна помощ.
Има лоша новина за тях- Щатите също затъват в проблемите си, и по стара
традиция ще предадат съюзниците си.
И в хаосът, който ще последва, няма да има място за нежност...

Неолиберализмът изнежи европейските народи - за да не се съпротивляват, за да бъдат свободно ограбвани, манипулирани, контролирани, изяждани от вълците, от акулите, от световния елит... Тази тоталитарна система, маскирана като демокрация, работи за благото на малцина "избрани" и за блаТото на човечеството, на мнозинството...
цитирай
7. dedenze - Да вселенското прочистване се задава неизбежно !
05.02.2016 14:28
Българското вече е крайно належащо ! Даже България да я няма на картата, народен съд ще има, обвиненията съм ги описал в няколко постинга ! Защото е правилно, преди съдът да издаде присъда,да има обвинение и право на обвиняемия да се защити, ако е възможно !
цитирай
8. stariatb - Най-голямото достойнство на ст...
05.02.2016 16:20
Най-голямото достойнство на статията на Руменов, според мен е, че предизвиква размисли по актуални въпроси. Представения наивен либерализъм на съвременна Европа е пресилен, а предвижданите закономерни "народен съд" и "курбан" са преувеличени.
Аз смятам, че съществува зловреден натиск върху Европа, на който тя, засега, не може да се противопостави успешно.
цитирай
9. alexs - Когато му дойде времто ще има. . . .
05.02.2016 16:22
Когато му дойде времто ще има....
цитирай
10. dimat - Звучи твърде оптимистично,НО,
05.02.2016 17:31
не забравяйте,че съвременната либерална империя ДЕЙСТВА ВСЕОБХВАТНО РАЗЛАГАЩО, на човешката същност:

1)Тя превърна огромната част от хората от собственици в пролетарии и така практически изчезна всякаква "средна класа".

2)Така тя направи АБСОЛЮТНО ЗАВИСИМИ И БЕЗПОМОЩНИ,всички хора по Земята(изключенията са практически пренебрежимо малко и не могат да повлияят на Системата.

3) Тя направи всички неспособни на каквито и да е САМОСТОЯТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ,извън допуснатите от нея - не може просто да отидеш на село и заживееш самостоятелно и независимо,защото пипалата и са навсякъде - ще бъдеш лишен моментално от всякакви средства на труда(инструменти,семена,торове,....и какво ли не) и то при положение,че човек има някакви познания относно тях,а Световното стадо,отдавна е лишено от тях,освен един нищожен процент.

Цели около осем хилядолетията,селското население е спасявало останалото.

Сега то почти е унищожено.

Сега цялото селскостопанско производство е практически в ръцете на една шепа корпорации - едно дръпване на "шалтера"(а той,бъдете сигурни е зареден) и милиарди "същества" са практически ликвидирани!

4)Системата ,чрез образователната система,медийната и политическа среда,практически направи съвременния човек в едно безпомощно същество нвпригодно за собственото си оцеляване ,при това,неосъзнаващо това.

Кажете,от къде ще дойдат тези хора,които "ще се вдигнат",за да направят "нещо",след като те не са способни,да формулират,какво е това "нещо".

Най-много да избухнат няколко стихийни бунтове,които властта,без маска,да удави в кръв моментално.

И всичко да потъне в едно мъртвило.
цитирай
11. mt46 - Благодаря за мнението!... Днешните престъпни политици добре си "връзват гащите"...
05.02.2016 20:07
dedenze написа:
Българското вече е крайно належащо ! Даже България да я няма на картата, народен съд ще има, обвиненията съм ги описал в няколко постинга ! Защото е правилно, преди съдът да издаде присъда,да има обвинение и право на обвиняемия да се защити, ако е възможно !

цитирай
12. mt46 - Благодаря за мнението!...
05.02.2016 20:11
stariatb написа:
Най-голямото достойнство на статията на Руменов, според мен е, че предизвиква размисли по актуални въпроси. Представения наивен либерализъм на съвременна Европа е пресилен, а предвижданите закономерни "народен съд" и "курбан" са преувеличени.
Аз смятам, че съществува зловреден натиск върху Европа, на който тя, засега, не може да се противопостави успешно.

Може да има известно преувеличение, но в публицистиката това е нормален похват с цел по-силно въздействие...
Да, има натиск върху Европа, но тя не бива да се държи като проститутка...
цитирай
13. mt46 - Няма как да знаем точно кога и как...
05.02.2016 20:12
alexs написа:
Когато му дойде времто ще има....

цитирай
14. mt46 - Благодаря за мнението ти!...
05.02.2016 20:25
dimat написа:
не забравяйте,че съвременната либерална империя ДЕЙСТВА ВСЕОБХВАТНО РАЗЛАГАЩО, на човешката същност:

1)Тя превърна огромната част от хората от собственици в пролетарии и така практически изчезна всякаква "средна класа".

2)Така тя направи АБСОЛЮТНО ЗАВИСИМИ И БЕЗПОМОЩНИ,всички хора по Земята(изключенията са практически пренебрежимо малко и не могат да повлияят на Системата.

3) Тя направи всички неспособни на каквито и да е САМОСТОЯТЕЛНИ ДЕЙСТВИЯ,извън допуснатите от нея - не може просто да отидеш на село и заживееш самостоятелно и независимо,защото пипалата и са навсякъде - ще бъдеш лишен моментално от всякакви средства на труда(инструменти,семена,торове,....и какво ли не) и то при положение,че човек има някакви познания относно тях,а Световното стадо,отдавна е лишено от тях,освен един нищожен процент.

Цели около осем хилядолетията,селското население е спасявало останалото.

Сега то почти е унищожено.

Сега цялото селскостопанско производство е практически в ръцете на една шепа корпорации - едно дръпване на "шалтера"(а той,бъдете сигурни е зареден) и милиарди "същества" са практически ликвидирани!

4)Системата ,чрез образователната система,медийната и политическа среда,практически направи съвременния човек в едно безпомощно същество нвпригодно за собственото си оцеляване ,при това,неосъзнаващо това.

Кажете,от къде ще дойдат тези хора,които "ще се вдигнат",за да направят "нещо",след като те не са способни,да формулират,какво е това "нещо".

Най-много да избухнат няколко стихийни бунтове,които властта,без маска,да удави в кръв моментално.

И всичко да потъне в едно мъртвило.

Да, вярно е, че съвременното човечество е доста здраво заклещено... Възможностите за ефективно действие /за съпротива/ са силно ограничени... Но дори и най-умелите ловци може да попаднат в собствения си капан... "Който копае гроб другиму, сам пада в него"...
цитирай
15. mt46 - ...
05.02.2016 22:24
ПИСМО ДО ПРЕМИЕРА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
Г-н премиер,
Всеки ден в новинарските емисии се натъквам на репортажи за възрастни хора, останали откъснати от цивилизацията, защото живеят във високопланински села. Пътищата от тия села до града отдавна са рухнали и занемарени, проходими са само за джипове и всъдеходи. Дори и каруца не може да преодолее разстояния от порядъка на 5 до 30 километра. Картата на България е осеяна с такива села - от Северозапада, през Стара планина, Родопите, та чак до Рила, Пирин и Странджа. И днес не ми спестиха тая картинка от некролога на България. Този път видях с. Мугла, в смолянския край. Ходил съм там преди повече от 25 години. Тогава имаше път, поддържаха го и беше не само проходим, ами и живописен беше. Сега не е така. А в селото живеят хора. Няма значение, че са възрастни. Или напротив - има огромно значение. Пътят го няма, в района от десет години няма лекар, фелдшер, стоматолог и няма никаква медицинска помощ. Няма и аптека. Хората преодоляват разстоянието до областния център за повече от час и половина, ако могат да си го позволят. Повечето от тия хора не могат да си го позволят.
И се сещам какво пише в основния закон на републиката, т. н. конституция. Ами пише, че всеки български гражданин ИМА ПРАВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. И това е право, което е задължение на държавата. Задължение на правителството!
Г-н премиер, ЗАЩО НАРУШАВАТЕ КОНСТИТУЦИЯТА? Какво управлявате вие, г-н премиер? Защо облагате с данъци и такси едно население, на което отнемате изконни права?
Какво си мислите, че правите вие, г-н премиер, когато се занимавате с някакви измислени магистрали и пр. грандомански проекти, а оставяте хората в огромни региони от територията на страната да загиват, затънали в мизерия и буквална безпътица? За какви еврофондове ми говорите? За какъв ръст на брутния вътрешен продукт? Извинете. Това не само, че е несериозно. Това е цинично и арогантно.
Знам, че заявихте неведнъж амбицията си да управлявате още дълги години. Обаче се питам: Кого ще управлявате след 20-тина години, г-н премиер? Ще управлявате себе си и роднините си.
Не би било лошо един ден да седнете заедно с министрите си и да обсъдите реалността, да я погледнете в очите тая действителност. Знам, че няма да го направите.
Не ви пожелавам успех в по-нататъшното ви премиерстване, тъй като не съзирам дори и намек за някакви промени към по-добро. Вашето премиерстване е гибелно за народа и остатъците от тая държава.
С омерзение:
Любо КОЛЬОВСКИ, някакъв гражданин в селяндурщината
цитирай
16. get - Българското вече е крайно належащо ...
06.02.2016 11:40
mt46 написа:
7.dedenze написа:
Българското вече е крайно належащо ! Даже България да я няма на картата, народен съд ще има, обвиненията съм ги описал в няколко постинга ! Защото е правилно, преди съдът да издаде присъда,да има обвинение и право на обвиняемия да се защити, ако е възможно !
Днешните престъпни политици добре си "връзват гащите"...



- Само на мен ли ми се струва така - Но, в статията си Калин Руменов е искал да ни каже - диаметрално различни неща ... от вашето обобщение за "народен съд"?

- Защото за да има Народен Съд - Следва?
А. Първо да има народ - тоест множество хора, при-познаващи се като общност?
Б. Същите на база ОБЩНОСТТА (си) да има общност при мнения и оценки ... по отношение на ОСНОВНИТЕ И ПРЯКО КАСАЕЩИ ГИ социални проблеми!
- Ако липсват ТЕЗИ ДВЕ ЕСНОВНИ(защото към това което обяснявам може да се посочат още задължително-определящи?) ЧЕРТИ(характеристики) - Съдът не ще бъде НАРОДЕН ... както и при сакралната поради внушеността в умовете ни дата "9.IX."?

- Апропо!
- Знаете ли, че през 2008 год. на Калин Руменов му бе ОТНЕТА присъдената от ВАЦовската група Премия за журналистика ... мотив(и): пропагандирани Расизъм и Ксенофобия?

- С уважение!
цитирай
17. marley - Няма да има "народен съд", защото това е съдът на хайка разбойници.
11.02.2016 15:42
Най - добре ще е премиерът заедно с парламента да поставят въпроса ребром - ще ли има военно обучение в училищата, за да придобият що годе малко знания, тия компютърни маняци - младите хакери на република България. Стига с тия раздумици! А, впрегнете усилия да направим така че, Парламента да приеме закон за военно обучение в училищата за момчета след 10-ти клас. Че сме зян в НАТО. Цял свят мъжките им рожби от 3-ти клас се обучават на военно дело, у нас мъжленцата играят на комп.игри. Как да не ти е жал за такива "патриотчета" които се фукат с хулиганските си прояви по стадиони и площади.

"Патриоти " като Доган, Местан дето ни слагат промиват мозъците още от времето на соца, какво ще ги правим? четете и се просветете, не си губете времето с глупости, че става напечено. Къде ще се скриете, ако стане голям конфликт - военен?

http://dalida.blog/technology/2016/02/08/500-godini-igo-ni-biaha-malko-sega-otnovo-turski-vvs-shte-le.1428328
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19157966
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148913
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031