Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2016 12:23 - Поквара
Автор: mt46 Категория: Политика   
Прочетен: 2005 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.

image

 

Че политиката е изкуството на възможното и правителствата се ръководят от практически, а не от строго морални съображения, е аксиома. Въпреки това съвсем доскоро гражданите на западните страни можеха да бъдат сигурни, че техните правителства поне публично подкрепят културните християнски концепции за добро и зло, що се отнася до рамкирането и тълкуването на законодателството, и че като цяло интересите на гражданите са от някакво значение за законодателите и администраторите.

 

Днес е болезнено очевидно за всички освен за най-заслепените или глупавите, че правителствата на Запада вече дори привидно не защитават християнския морал и че не се интересуват от собствените си граждани. Мислите и действията на повечето западни политици са подвластни на една нова „религия”, наречена радикален секуларизъм. Че този радикален секуларизъм е толкова враждебен към традиционното християнство, колкото и марксисткият секуларизъм на комунистическите режими, не подлежи на съмнение.

 

Вече сме свидетели на началото на умерено и безкръвно преследване на отстояващи традиционната си вяра християни при сблъсъка им с новата секуларистка правоверност. Общество, което може да глоби семейна пекарна със 135 хиляди долара, защото собствениците й християни са отказали да направят лесбийска „сватбена” торта, общество, което може да хвърли в затвора длъжностно лице, защото е отказало да регистрира гей „сватба”, е общество, което вече е поело по пътя на съветския тоталитаризъм.

 

Отвръщането от християнските норми на сексуален морал може да доведе само до пълното унищожение на семейството и до легитимирането на най-извратените сексуални деяния, които човечеството познава. Това, че политическите и икономическите елити са твърде напреднали по този път, е съвсем очевидно, въпреки че, както изглежда от хакнатите имейли „Подеста”, те са стигнали по-далеч, отколкото са предполагали повечето хора. За това обаче – по-нататък.

 

Радикалният секуларизъм на западните управляващи елити е войнствен и печели привърженици не само у дома, а и в чужбина. Преследвайки подобни цели и зад граница, администрацията на Обама раздуха войни и революции по целия свят, превръщайки Америка в истинска заплаха за глобалния ред и мир. Най-добрата илюстрация за това е Сирия.

 

Решението на администрациите на Обама и Камерън да подпомогнат антиправителствения бунт в Сирия през 2012 година, макар да знаеха, че „опозицията” е съставена изцяло от ислямистки екстремисти, илюстрира по възможно най-нагледен начин тоталната морална деградация на западната политическа класа. От 2012 година насам делегация след делегация на християнски свещеници и енориаши идват в Европа и молят Запада да спре да помага на бунтовниците.

 

За това време вече свикнахме да гледаме снимки и записи, на които джихадистите избиват древни християнски общности. Въпреки това молбите на тези християни не бяха чути, а Камерън и Обама продължиха враждебните си действия срещу сирийското правителство, подкрепяни и дори окуражавани от също толкова неморалните западни медии.

 

И в крайна сметка оставиха Русия да спаси режима на Асад и да предотврати завземането на Сирия от „Ислямска държава”, „Ал Кайда” и свързаните с тях терористични групировки. Ако не беше руската интервенция в края на 2015 година, цялата държава щеше да бъде превзета, а християнските и алевитските общности щяха да бъдат унищожени докрак. Но очевидно тази перспектива изобщо не е притеснявала нито Обама, нито Клинтън, нито Кери, нито Камерън.

 

Под управлението на Обама Америка се превърна в ефективен съюзник на фундаменталисткия ислям. И президентът, и неговите поддръжници, разбира се, не гледат на нещата по този начин. За тях Светият Граал е демокрацията. Насадят ли демокрацията във всяко едно общество, ще могат да го превърнат в либерално-секуларистки рай.

 

Изобщо не са в състояние да осъзнаят, че демокрацията работи само в общества като Европа, където цивилизационното влияние на християнството през вековете е създало климат, в който хората могат (макар и до известна степен) да се съгласят, че имат правото да не се съгласяват. И че когато на Запад християнството чезне, се разрушава и този цивилизационен модел. Идеята, че демокрацията може да бъде използвана като инструмент за цивилизоване на хора, е пълна идиотщина.

 

Което ни води към въпроса за Русия. Демонизацията на Русия и на нейния лидер Владимир Путин е последователна политика през цялото управление на Обама, почти от самото му начало. Много теории се опитват да я обяснят, несъмнено причините за нея са повече от една. Но няма съмнение, че сред най-важните е отказът на Русия да приеме секуларизма. Затова Западът, този все по-враждебен към християните и християнския морал свят, я обвини, че е повела идеологическа борба срещу него, представяйки се за защитник на същите тези християни и християнски морал.

 

Доказателствата обаче сочат, че войната е инициирана от самия Запад.

 

През януари 2014 година, много преди кризата в Украйна и руската интервенция в Сирия, започна подкрепена от влиятелни западни политици шумна кампания за бойкот на зимните олимпийски игри в Сочи, защото режимът на Путин „потискал” гейовете. В действителност „потисничество”нямаше. Русия просто беше забранила „гей пропагандата” и по-точно популяризирането на хомосексуален живот сред децата. Няколко десетилетия по-рано подобно поведение щеше да бъде сметнато за напълно нормално и на Запад. В това отношение, както и в много други, точно Западът, а не Русия се промени, насърчавайки радикално нови отношения и потискайки и демонизирайки всеки човек и всяко общество, което не ги приема. Вече се наблюдават и опити за налагането на секуларистичния прозелитизъм (често подкрепян от неправителствени организации, финансирани от Сорос) дори при разпределянето на помощи и изобщо в търговските отношения с африкански, азиатски и латиноамерикански страни. Държави, които не признават абортите и правата на ЛГБТ, се наказват финансово.

 

Но санкциите срещу такива непокорни страни не се ограничават само до икономически мерки. Под управлението на Обама Съединените щати раздухаха идеологически мотивирани революции и въстания в Северна Африка, Близкия изток, Източна Европа и Централна Азия – точно както правеше СССР през втората половина на ХХ век. В тази връзка изобщо не е изненадващо, че сред най-върлите привърженици на смяната на режими в чужди страни са „неоконсерваторите” – група интелектуалци, бивши троцкисти, представящи се като „преродени” консерватори.

 

Така нареченият консерватизъм на неоконсерваторите обаче е измама – тяхното идеално общество е радикалносекуларистката социална демокрация, в която няма почти никакво или изобщо никакво място за християнството. Интересно е да се отбележи, че неотдавнашната революция на Тръмп в САЩ, чието ядро е националистическото и традиционалистическото движение, ясно показа разрива с неоконсерваторите, които общо взето се върнаха към корените си, в естествената си среда – сред левите в лагерите на Обама и Клинтън.

 

А каква шарена банда представляват тези лагери. Изтеклите неотдавна в Уикилийкс имейли „Подеста” разкриха ужасяващо зловещи измерения в живота на секуларисткия елит. Независимо от това какво точно означават кодираните думи в имейлите (интересно, че и Подеста не направи опит да ги обясни), няма никакво съмнение, че високопоставени членове на Демократическата партия са замесени в активна педофилия. Няколко от тях като Антъни Уейнър и Денис Хастърт (бившия председател на Камарата на представителите) вече лежаха в затвора заради своите деяния, но е ясно, че те са само върхът на един огромен айсберг. Знаем например, че Бил Клинтън (както изглежда, и Хилари) са били редовни посетители на Острова на Лолита на Джефри Епстайн на Карибите, където секспартитата с непълнолетни са били черешката на тортата.

 

Интересно е да се отбележи, че ако кодираните думи в имейлите се отнасят до малолетни деца, то самият Обама е сериозно замесен. Имаме информация, че той е похарчил 65 хиляди долара за „пица”, която да бъде донесена от Чикаго (измежду всички възможни места) на частно парти в Белия дом. А от източници от ФБР знаем и че многократни опити за разследване на педофилски афери на високопоставени демократи са били блокирани от Белия дом (през Министерството на правосъдието).

 

Че подобни афери са част от личния живот на секуларисткия елит, не би трябвало да ни изненадва. Регламентирането на сексуалните отношения е прерогатив на религията, а религията на Запада е християнството. Отхвърлянето на християнския морал отваря път на сексуална слободия, където всичко е позволено. Затова изобщо не бива да се изненадваме, че либералните елити на различни европейски общества, като например в Обединеното кралство, вече са изобличени в прикриването на цели мрежи от педофили и други лица с девиантно поведение.

 

Точно както и в Съединените щати, те са използвали (и все още го правят) своите властови позиции, за да се предпазват. Последните разкрития за ужасяващи посегателства от страна на публични лица като бившия водещ в Би Би Си Джими Савил и депутата Сирил Смит – и няколко други – са само върхът на айсберга, който администрацията на Камерън (най-вероятно и тази на Мей) са успели да покрият. Можем да разберем до каква степен секуларисткият елит подкрепя подобно поведение, като си припомним факта, че Хариет Харман, бившият заместник-председател на Лейбъристката партия, ляв активист, някога е била начело и на Националния съвет за граждански свободи, свързан с прословутата общност за електронен обмен „Обмяна на педофилска информация”.

 

Остава да видим дали след победата на Тръмп елитите в Америка ще продължат да задушават истината. Разкриването или потулването на фактите по този въпрос ще бъде тест, който ще покаже дали Тръмп е реална алтернатива, или е просто поредният инструмент на антихристиянския елит. Времето ще покаже.

 Автор: Емет Скот

 

Превод от английски: Филип Каменов

Източник: http://remnantnewspaper.com/web/index.php/fetzen-fliegen/item/2932-russia-and-the-moral-depravity-of-the-obama-administration

www.glasove.com/categories/vytreshni-glasove/news/rusiya-i-pokvarata-na-administraciyata-na-obama

*   *   *
Благославяте ли с вяра
западняшката поквара?...

Марин Тачков




Гласувай:
15


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. emi1ts - Не
18.12.2016 13:53
съм чувала за този радикален секуларизъм но и без това информациятя е доста шокираща поне за мен!Да се надяваме наистина смяната на Обама и приближените му да е за по-доброто бъдеще на света,за всички нас!Поздрави Марине!Лек ден!
цитирай
2. mt46 - Благодаря, Еми!...
18.12.2016 17:55
emi1ts написа:
съм чувала за този радикален секуларизъм но и без това информациятя е доста шокираща поне за мен!Да се надяваме наистина смяната на Обама и приближените му да е за по-доброто бъдеще на света,за всички нас!Поздрави Марине!Лек ден!

Вероятно текстът е шокиращ за мнозината незнаещи...
Лека вечер!...
цитирай
3. tryn - Да разчитаме на времето...
18.12.2016 18:21
"Остава да видим дали след победата на Тръмп елитите в Америка ще продължат да задушават истината. Разкриването или потулването на фактите по този въпрос ще бъде тест, който ще покаже дали Тръмп е реална алтернатива, или е просто поредният инструмент на антихристиянския елит. Времето ще покаже."

Благодаря за постинга, Марин!
цитирай
4. tikoev - Много силна и правдива статия. П...
18.12.2016 19:06
Много силна и правдива статия. Поздрави, Марине!
цитирай
5. mt46 - Здравей, Елица!... Времето ще покаже дали кривите ще се оправят...
18.12.2016 21:44
tryn написа:
"Остава да видим дали след победата на Тръмп елитите в Америка ще продължат да задушават истината. Разкриването или потулването на фактите по този въпрос ще бъде тест, който ще покаже дали Тръмп е реална алтернатива, или е просто поредният инструмент на антихристиянския елит. Времето ще покаже."

Благодаря за постинга, Марин!

цитирай
6. mt46 - Благодаря! Поздрав и на теб!...
18.12.2016 21:45
tikoev написа:
Много силна и правдива статия. Поздрави, Марине!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19312195
Постинги: 3715
Коментари: 45271
Гласове: 149529
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930