Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2021 11:26 - Предсказания за 2021 година на наш съвременник, Атонския Старец Елпидий. Който тръгне срещу антихриста ще бъде унищожен.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4234 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отец Елпидий е прочут с това, че в моменти на внезапно озарение, го посещават светци, предаващи му много важна за хората информация, за бъдещето. Именно той е избран, да предупреди съвременните хора, какво и как ще се случи в бъдеще. 


В предишни клипове ние много сме говорили, и за древни, и за съвременни предсказатели. Но което сега е открито на отец Елпидий, вече не може да се промени. Или ще е много трудно, понеже се е случило това, което е трябвало да се случи. И вече са минали събитията, на които преди хората все още е можело да повлияят. 


Даже светата блажена Матрона Московска казвала, че само Бог знае, как в крайна сметка ще се преобърне живота...


Хората имаха много време, но за последните петдесет години, нищо не се промени в добра посока, освен постиженията на научнотехническия прогрес.  Земните ресурси се използват безпощадно, отношенията на хората, един към друг, са все по-потребителски. Наближава времето, казват Старците, когато Земята ще започне да се чисти. Сама, като всеки жив организъм. Планетата разбира заплахата, от която зависи съществуването на самата нея, и на всичко живо, което я населява. 


Заплахата е една, и това е човекът, по чиято вина сега загиват растения и животни. Нарушена е цялата екология и природният баланс на земята, в който изначално, ни един вид растение или животно, не е било излишно.  Старецът Елпидий е и проповедник, и много е говорил за антихриста, който се плаши от Светата вода, Причастието и Кръста, който носим. И това далеч не са абстрактни неща, понеже, според мнозинството вярващи, покажеш ли кръст, всичките нечисти сили се разбягват. Но всъщност, всичките тези три символа, означават едно и също: да приемеш Бога в душата си! А когато човек приема Бога, той се отказва от антихриста, отхвърля злото и става негов безспорен враг. Антихрист се плаши от силата на любовта и доброто, понеже не може да съществува заедно с тях. Затова, за вечната борба между доброто и злото е важна всяка душа. 


2017 година Старецът Елпидий имал видение, което той многократно след това споменаваше в проповедите си. Видението е следното: "На мен ми предадоха думи, за неизпълнението на които, ще последва нещо страшно. Да бяхте видяли, какво ще стане, ние заедно можехме да го предотвратим, но сега вече можете само да ми повярвате.


Християни, към вас се обръщам: престанете да грешите и се подгответе за най-важното изпитание във вашия живот. И ако то ви постигне (докато сте още с не изповядани и не простени) в смъртни грехове, чието изкупване не желаете, вие рискувате душата си. Настана време, да молите за прошка и да престанете да вършите зло, с надежда да дойдете в църквата на Великден, и да ви се простят всички грехове. Втори път такава възможност няма да имате. 


Трябва да помните, че занапред, всички християни трябва да преживеят гонения. Всички ще принуждават да отстъпят от вярата си. В противен случай, ще прилагат методи, по-лоши отколкото в най дивашките моменти на историята. И то, сега, в наше време. 


Днес живеем в Апокалиптично време. А мнозинството хора ходят като в сън, и даже не забелязват това. Казвам ви, че ако сте чели Откровението (Апокалипсиса), там е написано за нашите времена, и за антихриста, и за възцаряването му, и за всичките предществащи това, събития, и за Пришествието на Спасителя. 


Такава лицемерна и страшна война още не сте виждали. Хората ще си отиват, а защо, няма да е ясно. И ще ни изглежда, че никой няма да може да спре това. Но всичко това е обмислено и ще бъде извършено специално за нас. И няма да има кого да упрекваме, понеже всички ще живеят, като в сън, без да разбират истинските причини.


Хората ще се побъркват в стремежа си за власт и пари. Даже Света Гора ще превърнат в туристическа атракция, и ще разрешат влизане на всички, вкл. жени. И Старците ще започнат да напускат Атон. 


В градовете ще контролират хранителните продукти, и водата, и даже въздуха. Бедна е фантазията на хората, да си представят, какъв живот ги чака.  В сегашно време, най-важната цел на антихриста е, да получи контрол над ума и разсъдъка на поданниците си. И да обработва умовете, според своя сценарий.  Антихрист иска пълен контрол над света, и затова не е чудно, че Създателят ни (Господ Бог), ще се намеси, понеже всеки човек трябва да има своя свободна воля, и свободен избор на жизнения си път, към добро или към зло. А в условията на пълен контрол, това ще е невъзможно. Но цифровизацията бавно води именно към това. 


А най-важното е, че ни един съвременен учен не е видял технологиите, които сега се разработват. И опитите се вършат на живо" (върху нищо не подозиращите, заблудени хора). 


Ето какво казва Старецът, за Русия и Гърция: - "Русия и Гърция са приятели, на които тепърва предстои да докажат своята верност. Докато я има Русия, Гърция може да е спокойна. 


Нас ще ни заплашват опасности, но Русия ще поеме всичко на плещите си. Много скоро ще видите, как Русия ще се заеме да ни помага, а гърците ще са само наблюдатели. Но заедно ще победим. 


Турция ще завземе гръцки земи, но само за три дни. В момента на преминаване през проливите, турските сили ще ги посрещне руски отпор. Толкова силен, че те ще се откажат от плячката си. 


Участта на САЩ скоро ще учуди всички на земята. Част от Европа... ще разделят, и вече няма да са за завиждане. 


На Русия ще бъде даден (от Бога) Православен Император, И щом се появи той, да извести за хода на войната, целият свят ще затрепери пред Русия. Ще започне такова нещо, че и самите руснаци не са можели да си представят.  Божият план вече е задвижен и нищо няма да може да го спре...


Трудно е сега да се разбере, но ще дойдат времена, когато всичко и изведнъж ще се стовари върху нас. И Луцифер (дяволът) ще намери подкрепа сред политическите ни среди. Защото без това, той няма да може да реализира плановете и целта си, - създаване на една обединена (екуменическа) религия, а после и нея ще премахне, и накрая, ще забрани всички религии. 


Това което той ще нарече Единна религия, където ще се втурнат хората (и даже насила ще ги карат), не може да вмести всичките различни религиозни догми. И конфликтът ще е неизбежен. И под този предлог, антихрист ще забрани религиите, напълно.


Бъдете готови за изкушения. Предстои борба между доброто и злото. В резултат, светът няма да престане да съществува, но множество души ще изчезнат завинаги.  


Изборът ще е труден, а световната политика на антихриста ще е такава, че несъгласният с нея, човек, ще бъде изтрит от лицето на земята, веднага или след време, понеже ще е лишен от всичко. За него няма да са достъпни магазините, медицинската помощ и т.н. А без храна, вода и средства за съществуване, може да преживее само отшелник, свикнал да живее аскетично и напълно изолирано. И ще сте пред избор, да продължите да живеете, като всички, но да приемете условията на антихриста, или да оставите досегашния живот и напълно да се отделите някъде, например в планините.


Природата започна да се променя, Земята и Небето започнаха да се възмущават, и това е само началото.  Когато започнат аномалии във въртенето на Земята, ще започнат земетресения, дори и там, където преди не е имало. В небето ще се наблюдават неща, каквито преди не са виждани. Дъждовете и градушките ще са с десет пъти по-голяма сила, отколкото сега. 


Но най важното е, при никакви условия да не се отричате от вярата си, и да преживеете тези тежки времена, достойно. 

  https://www.youtube.com/watch?v=ddBnRUy2bfI
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
5



1. nikikm - Не е наред..
01.03.2021 19:37
Не е наред,непрекъснатото споменаване на гърците,всъшност данайци и антихристияни! "Тимео данаос... " Няма истина в тях.И "голямата" обич на Русия към гърците,вдъхната от Екатерина велика,която е нито руска,нито немска,но определено антибългарка,както и предшественика и масонът Петър Велики,за чието потекло /подменен след посолството си на запад/ се съмняват и самите руснаци..Каква гърция,какво християнство,какво величие,какъв Рим и какво наследие за тези узурпатори на история и величие,които нямат нищо общо нито с историята "си",нито с каквото и да било величие.Всичко е българско на 100%. Но,светът днес е на данайците и от там идва всичко.България е между Сцила и Харибда и само Бог може да и посочи ТРЕТИ ПЪТ! Ама надали.Прекалено сме заразени! Но ако Вярата спасява,неколцината вярващи нека се надяват! Да се надяваме!
цитирай
2. radostinalassa - Разбира се, че вярата спасява
02.03.2021 16:16
В борбата между светлите и тъмните сили ще победят светлите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313336
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031